Bilde 1 av Hølen verft 42Bilde 2 av Hølen verft 42
Digital salgsoppgave
Hølen verft 42

3260 Larvik • Larvik kommune

Prisantydning

kr 14 900 000

Omkostninger: kr 386 520Totalpris: kr 15 286 520
Eksklusiv funkisbolig på hjørnetomt, med høy standard, garasje, vinterhage, solrike terrasser og fantastisk sjøutsikt
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
140 m²
Bruksareal (BRA)
200 m²
Bruttoareal (BTA)
214 m²
Kommunale avgifter
kr 923 / Mnd
Prisantydning
kr 14 900 000
Omkostninger
kr 386 520
Totalpris
kr 15 286 520
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 318 m²
Oppdragsnummer
69210039
card-default

Mats Westby Svensen

Eiendomsmegler / Salgssjef / Partner
Les om Mats
Prisantydningkr 14 900 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 900 000,-)kr 372 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 15 286 520
Eiendom
Hølen verft 42, 3260 Larvik

Matrikkel
Gnr. 1003 bnr. 102 i Larvik kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 200 kvm, Bruttoareal: 214 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2018

Tomt
Eiet tomt 318 m²

Prisantydning
14 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
14 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
372 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 900 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

386 520,- (Omkostninger totalt)

15 286 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 066 pr. år

I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Erik Storhaug Mona Svendsen Storhaug

Beskrivelse
Hølen Verft 42 er en flott, moderne og svært påkostet funkisbolig over to plan - oppført i solide materialer i 2018. Beliggenheten er meget attraktiv, ytterst på Saltbrygga, med umiddelbar nærhet til vakker skjærgård, god rekreasjon og bading i sjøen. Ingen boplikt.

Boligen ligger flott til på en hjørnetomt med plen og asfaltert gårdsplass. Gode solforhold kan nytes på en terrasse, i en vinterhage og på en vidunderlig takterrasse med fantastisk utsikt over sjøen. Det er parkering i en stor, integrert garasje. Båtplass medfølger.

Standarden er høy med balansert ventilasjon, 1-stavs eikeparkett og vannbåren gulvvarme i alle rom. Stuen er virkelig lekker med store vindusflater og flott gasspeis, mens kjøkkenet er eksklusivt med stor øy og integrerte hvitevarer. Videre er det to påkostede bad og tre lekre soverom.

Kort fortalt
- Eksklusiv funkisbolig over to plan.
- Gårdsplass og integrert garasje.
- Vinterhage og flott takterrasse.
- Romslig terrasse mot sjøen.
- Nydelige solforhold på tomten.
- Fantastisk utsikt over sjøen.
- Hjørnetomt med plen og hekk.
- Attraktiv beliggenhet i sjøkanten.
- Solide og påkostede materialer.
- Vannbåren gulvvarme i alle rom.
- Moderne kjøkken med stor øy.
- Integrerte hvitevarer på kjøkken.
- Lekker stue med store vinduer.
- Flott gasspeis montert i stuen.
- To lekre bad med regnfallsdusj.
- Opplegg for vaskemaskin på et bad.
- Tre soverom, ett med walk-in closet.
- Teknisk rom og to garasjeboder.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Foreligger fortsatt reklamasjonsrett.
- Ingen boplikt

Parkering
Det er parkering i en integrert garasje på ca. 26 kvm, og i bakkant av garasjen er det to boder. I tillegg er det mulighet for parkering på en romslig, asfaltert gårdsplass foran huset. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Boligen har en fantastisk beliggenhet i et av Larviks mest populære områder på Østre Halsen. Boligen ligger i fremste rekke og har praktfull sjøutsikt ut i Larviksfjorden. Saltbrygga er et nyere boligfelt hvor man bl.a. har tilgang til "Sjøhuset". Her kan man benytte seg av flott treningsrom, bilvaskehall, selskapslokale, kajakklagring, dekkhotell, samt leie av hotellrom til gjester. Sjekk ut www.saltbrygga.no. Dette er et unikt tilbud til de som eier bolig på feltet.

Det er forøvrig et nydelig opparbeidet område med kanal, bademuligheter m.m. Fra boligen har du nærhet til Larviks mest attraktive strand- og friluftsområder, og er i umiddelbar nærhet til bl.a. Oterøya, Sukkersletta og Hvittensand med fine turmuligheter, flotte svaberg, fiske og bademuligheter. Umiddelbar nærhet til Østre Halsen barneskole og Hølen båthavn.

Kort vei til dagligvarebutikk (Meny Blinken), bensinstasjon, legesenter, Mellomhagen ungdomsskole, barnehager og Bergeskogen Idrettsanlegg. Nærhet til Seilierhytta Kro hvor du kan spise en bedre middag i flotte maritime omgivelser på sommeren. Ellers kort vei til butikker på Øya og Larvik sentrum. Det er ca. 1.5 time med bil fra Oslo og ca. 25 minutter fra Sandefjord Lufthavn Torp.

Tomt
Eiet tomt, 318 m²
Omgivelsene er idylliske, rett ved båthavn og vakker skjærgård. Eneboligen ligger flott til i sjøkanten, på den ytterste hjørnetomten på Saltbrygga. Det er umiddelbar nærhet til treningsapparater, båtplasser og bademuligheter på brygga. Her ligger alt til rette for herlig sommeridyll med bading og båtliv.

Tomten er meget pent opparbeidet med gressplen, hekk, levegger, en steinlagt gangsti og diverse beplantning. Foran huset og garasjen er det en asfaltert gårdsplass med mulighet for parkering. Fra stuen er det utgang til en flott vinterhage på ca. 18 kvm, med store vinduer og nydelig sjøutsikt. Vinterhagen innbyr til både rolige og sosiale kvelder.

Store glassdører tar deg videre ut til en stor, vidunderlig og delvis overbygget takterrasse over garasjen, som også har adkomst fra stuen. På takterrassen er det fantastisk utsikt over fjorden og skjærgården - her oppleves det som om man nærmest sitter på sjøen.

Terrassen har belysning, påkostede gulvbord av Accoya og trapp ned til hagen. Den storslåtte terrassen passer perfekt til sosiale sammenkomster med god mat og drikke. Sommerdagene kan også tilbringes på en romslig terrasse mot sjøen, som ligger utenfor et av badene og de to største soverommene.

Terrassen har kantstein av granitt, påkostede gulvbord av Accoya og en plassbygget blomsterkasse. Det er montert levegg mot naboen, og terrassen oppleves som et herlig og noe usjenert uterom. Det er svært gode solforhold på eiendommen, så på uteplassene kan man virkelig nyte varme dager til fulle.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
1.etg:
- Gang: 16kvm
- Soverom1: 7.5kvm
- Soverom2: 12.2kvm
- Soverom3: 16.2kvmh
- Toalettrom/vaskerom: 7kvm
- Omkledningsrom: 6kvm
- Dusjbad: 7.5kvm
- Bod/teknisk rom: 3.8kvm
- Garasje: 26kvm
- Garasjebod1: 3kvm
- Garasjebod2: 2.5kvm

2.etg:
- Stue og kjøkken: 67kvm
- Vinterhage: 18.3kvm

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder. Oppført underlag av komprimerte skytesteinsmasser som i stor grad vil være selvdrenerende. Ringmur og støpt betongplate uten indikasjoner på skjevheter/setningsproblematikk. Fasadene er kledd med liggende trepanel av smal profil montert med fagmessighet hva gjelder detaljhåndtering. Kledningen har en naturlig gråningsprosess og vil således har variasjoner i omfang av falming. Deler av fasadene i 1.etg har betongpusset overflate. Boligen har vinduer fra byggeår av fabrikkmalt tre med utvendige  aluminiumsbeslag - såkalt alutre. Vinduene framstår med minimal slitasje. Tilsvarende gjelder for terrassedører og foldedør. Velfungerende - god restlevetid. Tak tekket med banelagt papp over kompakt flatt-tak-løsning. Ingen kjente lekkasjer. Stor takterrasse over garasje. Deler av arealet er innbygget med glassvegger og foldedør. Påkostede gulvbord av Acoya eller tilsvarende. Trapp til lavereliggende del av uteareal utenfor boligens 1.etg. Minimal slitasje - fagmessig utførelse. Svært gode solforhold.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er ingen TG2 og ingen TG3.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 140 kvm. Følgende rom er inkludert i P-rom:

1. etg.: Gang, 3 x soverom, toalettrom/vaskerom, omkledningsrom og dusjbad.
2. etg.: Stue og kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 200 kvm

1. etg.: 115 kvm
2. etg.: 85 kvm

Standard
Hall
Funkisboligen har et overbygget inngangsparti. Hallen er svært innbydende med stilig gulv av polert betong, eikefinerte plater på veggene og tak malt i en mørk blåtone. Det er gulvvarme, downlights i himlingen og dør inn til et teknisk rom. I hallen er det en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med sorte fronter, og ønskelig er det plass til ytterligere garderobeløsninger.

Stue
Stuen er virkelig lekker med store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys, samtidig som de ivaretar den fantastiske sjøutsikten. To doble glassdører fører ut til den solrike takterrassen, og dagslyset suppleres ypperlig av downlights rundt store deler av himlingen. Når dørene holdes åpne om sommeren visker de nærmest ut skille mellom ute og inne.

Det er utgang til den nydelige vinterhagen, en vidunderlig forlengelse av stuen. Videre er stuen stilfullt innredet med 1-stavs eikeparkett på gulvet, eikefinerte plater på veggene og en kontrastvegg kledd i en stilig, grå tapet.

Det er åpen kjøkkenløsning i rommet - sosialt og arealeffektivt. Stuen er et lunt oppholdsrom med både gulvvarme og flott gasspeis. Rommet er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkeninnredningen.   

Kjøkken
Et moderne, påkostet kjøkken har åpen løsning mot stuen, og sammen skaper de et luftig, sosialt allrom. Innredningen har naturfargede og sortbeisede fronter i heltre eik, samt flere glassfronter og benkeplate av stein med dobbel oppvaskkum. Ut mot stuen er det en stor, flott øy med integrert vinskap, innebygd ventilator og rom for flere spiseplasser.

Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet - her blir matlagingen en lek. Over benken er det belysning, og downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til arbeidsflatene. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, to stekeovner, oppvaskmaskin, kjøleskap og kaffemaskin.

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom har boligen to påkostede bad i første etasje, hvorav det ene ligger i suiteløsning med hovedsoverommet og har egen utgang til en solrik terrasse. Badet ved soverommet er stilrent med store, grå vegg- og gulvfliser.

Det er gulvvarme, vegghengt toalett og downlights i himlingen. En romslig dusjnisje er utstyrt med regnfallsdusj, en integrert hylle og en svingbar glassdør. Den øvrige innredningen består av en sort skapløsning med toppmontert servant, et høyskap og et stort, stilig speil med belysning.

Bad 2
Det andre badet er et kombinert bad/vaskerom og wc-rom, som er delt opp av en skyvedør. På gulvet er det fliser som ligner parkett, mens veggflatene er malt i en mørk, tidsriktig jordtone. Det er gulvvarme og downlights i himlingen. Den ene delen har vegghengt toalett, servant med skuffer og et stort, innfelt speil.

I den andre delen er det flere veggskap og en arbeidsbenk med nedfelt vaskekum. Under benken er det opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Denne delen av badet har også et dusjhjørne med grå mosaikkfliser på både vegger og gulv. Dusjhjørnet er ellers utstyrt med regnfallsdusj, integrert hylle og innfellbare glassdører. 

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre lekre soverom i første etasje, innredet med gulvvarme, 1-stavs eikeparkett på gulvet og veggflater malt i ulike, tidsriktige fargetoner. Fra de to største rommene er det utgang til en solrik terrasse. Hovedsoverommet ligger i suiteløsning med det ene badet, og rommet er malt i en trendy, avslappende blåtone.

Tilliggende rommet er det walk-in closet, som har store, åpne skap med hyller, skuffer og stenger for oppheng. Hallen er innredet med en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe. Ekstra lagringsplass finnes i garasjen, i et teknisk rom under trappa og i to boder i bakkant av garasjen.

Oppvarming - Teknisk
Funkisboligen oppvarmes med vannbåren gulvvarme i alle rom. I tillegg er det en gasspeis i stuen. Det er et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, og aggregatet er plassert i den ene boden ved garasjen. I boligen er det en dobbelmantlet varmtvannstank som leverer varmtvann til både tappepunkter og gulvvarmen.

Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og er montert i det tekniske rommet under trappen. Boligen ble oppført av byggmester Thor Johansen AS og framstaÌŠr med solid materialkvalitet og en god haÌŠndverksmessig detaljhaÌŠndtering. Det foreligger fortsatt reklamasjonsrett overfor utbygger.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport, datert 09.04.2021.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 21.10.2020 som omhandler Hølen Verft 13-48, 8 eneboliger og 4 rekkehus og midlertidig boder.

Opplysninger fra Larvik kommune:
- Enebolig omsøkt - Brukstillatelse 2018 - Ferdigattest 2020.
- 30 m2 i 1. etg. utgjør garasje/bod.

Oppvarming
Oppvarming av bygget skjer via elektrisitet med vannbåren gulvvarme, samt montert gasspeis i stue tilkoblet pipe/utluftingsventil på fasade.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 11 066 pr. år

I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 23 000 kwh pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5 511,-
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett og TV. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Leie av båtplass dedikert til boligen er ca. kr. 5 000,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Forsikring med polisenummer
Jernbaneansattes bank og forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 098 193,- Som sekundærbolig Kr. 3 953 493,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

I stue 2.etg er montert gasspeis tilkoblet pipe/utluftingsventil på fasade.

Diverse
- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

- Hvitevarer:
Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Eiendommen har 1/27 andel i realsameiet gnr. 1002 bnr. 110 (fellesarealer).

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra privat vei. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert boligbebyggelse i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse l i kommuneplanens arealdel.

Gjeldende planer og pågående planarbeid for eiendommen;

Kommuneplaner

Kommunedelplan for Larvik by 2015-2027, Id 201310, Ikrafttredelse 16.09.2015
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 318 m, Områdenavn TRANS_1, Hjemmel fysisk utforming av anlegg
Delareal 318 m, Arealbruk Boligbebyggelse

Kommuneplaner under arbeid

Kommuneplanens arealdel 2021-2033, Id 201810
Status Planforslag
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner

Navn Indre Hølen, gbnr. 1003/76 (Sinterco), Id 201215, Ikrafttredelse 11.02.2015
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 12 m, Formål Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse,
Delareal 307 m, Formål Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter)
Det er ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Kopi av reguleringsplaner/kommuneplan med bestemmelser kan mottas ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
14 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
372 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 900 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

386 520,- (Omkostninger totalt)

15 286 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: (forutsatt salgssum: 14 900 000,-) Kr. 163.900,-

Tilrettelegging: Kr.7.500,-

Markedspakke: Kr. 15.000,-

Visningshonorar:Kr. 1.875,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
69-21-0039

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
EIE Larvik
Org. nr:916130163
Fritzøe Brygge 5D
3285 Larvik
Tlf: 33 74 02 34, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Salgssjef / Partner Mats Westby Svensen

Saksbehandlere
Mats Westby Svensen
EIE Larvik
Eiendomsmegler / Salgssjef / Partner
Mob: 92 04 37 85 / E-post: mws@eie.no

EIE Larvik
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hølen verft 42
For mer om objektet
Hølen verft 42

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: