Bilde 1 av Tveteneveien 75Bilde 2 av Tveteneveien 75
Digital salgsoppgave
Tveteneveien 75

3265 Larvik • Larvik kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor familiebolig med egen utleieleilighet og dobbelgarasje. Vakker hage, solrike uteplasser og en nydelig sjøutsikt.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
271 m²
Bruksareal (BRA)
276 m²
Bruttoareal (BTA)
295 m²
Kommunale avgifter
kr 1 495 / Mnd
Prisantydning
kr 5 600 000
Omkostninger
kr 163 520
Totalpris
kr 5 763 520
Byggeår
1999
Tomt
Eiet tomt 1123 m²
Oppdragsnummer
69210086
card-default

Lars Andreas Grønneberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Lars
Prisantydningkr 5 600 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 147 500,-
  
Totalpris kr 5 763 520
Eiendom
Tveteneveien 75, 3265 Larvik

Matrikkel
Gnr. 4060 bnr. 69 i Larvik kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 271 kvm, Bruksareal: 276 kvm, Bruttoareal: 295 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1999

Tomt
Eiet tomt 1123 m²

Prisantydning
5 600 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
147 500,- (Dokumentavgift)

163 520,- (Omkostninger totalt)

5 763 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 929 pr. år. Årsprognose 2021.

Eier
Anna Margrethe Skak Søren Valdemar Skak

Beskrivelse
Dette er en stor og innholdsrik enebolig med familievennlig planløsning. Boligen går over tre plan og har en solrik beliggenhet med nydelig utsikt over golfbanen mot sjøen. Det hele kan nytes fra brede vindusflater og hyggelige uteplasser. Det er en godkjent 2-roms utleieleilighet på ca. 62 kvm og parkering i dobbelgarasje. Boligen er velholdt og ett av badene ble renovert i 2016. Likevel bør det påregnes et lite ansiktsløft for å møte dagens krav til standard.


Eneboligen har stue og spisestue - et storslått allrom på over 52 kvm med to karnapp. Kjøkkenet ligger i eget rom, har peis og plass til spisebord. Videre er det en trivelig loftstue, to bad og et vaskerom. Boligen har fire gode soverom, en koselig sovealkove, romslig hobbyrom med utvendig adkomst og rikelig med oppbevaringsplasser.

Kort fortalt

- Stor og familievennlig enebolig.
- 2-roms utleieleilighet på ca. 62 kvm.
- Dobbelgarasje og parkering på tomt.
- Solrik og frodig tomt på over 1,1 mål.
- Flott utsikt over området mot sjøen.
- Romslig terrasse og tre balkonger.
- Flislagt entré med gulvvarme.
- Kjøkken med peis og spiseplass.
- Stue og spisestue med karnapp.
- En loftstue som gir ekstra spillerom.
- To baderom, ett renovert i 2016.
- Eget vaskerom med utslagskum.
- Gulvvarme på bad og vaskerom.
- Fire soverom og en sovealkove.
- Hobbyrom og flere lagringsboder.
- To skap med automatsikringer.
- Boligen har to varmtvannsberedere.
- Utvendige fasader ble malt i 2016.

Parkering
Det er parkering i dobbelgarasje på ca. 41 kvm med leddporter i stål/aluminium og motoriserte åpnere. Garasjen har også en bod med døradkomst. I tillegg er det god plass i gårdsplass. Utleieboligen har forøvrig egen gårdsplass med plass til flere biler. Øvrig parkering skjer på eiendommen og etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et svært attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Tveteneåsen i Larvik kommune, ca. 4 km fra Larvik sentrum. Det er kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærområdet ligger blant annet den fasjonable Fritzøeparken på ca. 1700 mål, og her finner du slottet Fritzøehus.

Nedenfor parken finner du Larvik Golfklubb, på Fritzøe gård. Her er det både 18-hulls og 9-hulls bane, beliggende i fantastiske omgivelser. Banen holder internasjonal standard og er en av de banene med lengst spillesesong i landet. Her arrangeres dessuten den årlige Stavernfestivalen som byr på kjente artister fra Norge og utlandet. I nærheten er det flere gode turområder med blåmerkede sommerløyper, turstier, fiskevann og skogsbilveier perfekt for sykkelturer.

Om vinteren er det kilometervis med oppkjørte skiløyper. Ulfsbakk er et idyllisk vann som ligger ca. 2,5 km fra området. En rundtur rundt vannet tar ca. 2 timer. Ellers innbyr den langstrakte kyststien til god rekreasjon i sjønære omgivelser. Det er kort vei til Rødbergstranda og populære Rødbergodden med nydelig utsikt mot Svenner Fyr. Rødbergstranda har finkornet sand, flytebrygge og stupebrett, noe som legger godt til rette for sommeridyll.

Langestrand Bad, Jordfallen og Batteristranda ligger ca. 3,5 km unna. I indre havn finner du Bølgen kulturhus og Farris Bad, der sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. Farris og Bøkeskogen ligger også i kort avstand fra Tveteneåsen. Bøkeskogen har et areal på ca. 300 mål og er et naturlig samlingspunkt for innbyggerne.

I bøkeskogen er det vikinggraver, flere kulturminner, kafé, utescene og vakre turstier under trekronene. Ellers byr Farris på flere badeplasser, og i Vestmarka nær Farris ligger blant annet populære Damgården ridesenter i idylliske omgivelser.


Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 Veldrebakken og Kiwi Farriseidet. Det er ca. 3,5 km til Fritzøe brygge med Meny-butikk og et variert utvalg. Ellers har Larvik sentrum trivelige handlegater med kafeer, restauranter og alt av bymessige servicetilbud. Det er ca. 12 min med bil til Nordbyen kjøpesenter - Larviks største kjøpesenter med ca. 50 butikker.

Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Tveteneåsen som ligger ca. 200 m fra boligen. Det er ca. 15 min på sykkelen til Larvik stasjon med togavganger mot blant annet Sandefjord, Drammen og Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Larvik sentrum, 12 min til Stavern, 22 min til Sandefjord lufthavn, 34 min til Tønsberg og 38 min til Skien.

Eiendommen ligger ca. 2,7 km fra Langestrand skole og ca. 2,6 km fra Sky barneskole. Det er ca. 2 km til Ra ungdomsskole. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir god fleksibilitet. Ellers er det ca. 6 km til Thor Heyerdahl vgs., og nærmeste barnehage ligger i samme området som barneskolene.

Tomt
Eiet tomt, 1123 m²
Eiendommen er på 1 123 kvm, og har en solrik beliggenhet med praktfull utsikt over golfbanen mot sjøen. Dette er ikke annet enn nydelig! Tomten er vakkert opparbeidet med høyreist hekk som gir skjerming mot innsyn, samt plen, trær og frodige prydbusker. Det er støttemur i naturstein, partier med sjøstein og to asfalterte adkomster.

I andre etasje har stuen utgang til en terrasse på ca. 15 kvm. Terrassen vender mot nordvest, har en skjermet beliggenhet og trapp ned til hagen. Kjøkkenet har utgang til en sydøstvendt balkong på ca. 14 kvm med vid sjøutsikt.

I tredje etasje har loftstuen utgang til en vestvendt balkong på ca. 8,5 kvm med utsyn over nabolaget og hovedsoverommet har utgang til en sydvendt balkong på ca. 3 kvm, også denne med vid sjøutsikt. I tillegg er det en steinsatt uteplass utenfor utleieleiligheten.

Med over 40 kvm til rådighet blir det god plass for ulike type sittegrupper, grilling og sosiale sammenkomster. Sjøutsikten er ivaretatt og man kan enkelt flytte seg etter solen eller finne en sval plass i skyggen. Utvendig belysning gjør at hyggen kan nytes langt inn i sene kveldstimer.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
3. etg:
- Stue: 23,2 m2
- Bad: 7,0 m2
- Soverom 1: 10,1 m2
- Soverom 2: 18,3 m2
- Sovealkove: 3,6 m2

Det er beregnet noe mindre arealer i 3 etg. pga. skråtak. Det må sies at det er ca. arealer og at det kan forekomme avvik ihht. skråtak og skjevheter på gulv/himling. Det er lite areal på soverom m/takvindu ihht. ønsket areal for soverom. Rommet settes derfor som sovealkove og kommer i tillegg til de øvrige 5 soverommene.

2 etg:
- Stue/spisestue: 52,0 m2
- Kjøkken: 23,8 m2
- Bad: 4,1 m2
- Soverom: 10,5 m2
- Soverom/kontor: 10,5 m2

1 etg:
- Entre: 15,3 m2
- Vaskerom: 8,2 m2
- Hobbyrom: 18,2 m2

Leilighet:
-Entre: 4,6 m2
- Bad: 5,0 m2
- Soverom: 11,3 m2
- Bod: 5,1 m2
- Stue/kjøkken: 36,3 m2

Garasje m/bod:
- Garasje: 38,4 m2
- Bod: 2,2 m2

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Enebolig m/utleiedel fra 1999 og med utbygg (hobbyrom) i 2014. Det er grunnmur av lettklinker blokker og det er støpt plate på grunn i 1 etg. Veggkonstruksjoner av standard trekonstruksjoner/reisverk, det er liggende kledning på fasader. Takkonstruksjon m/kaldt og varmt loft, det er takstein som tekking.

Det er oppført en ca. 45 m2 stor, frittliggende garasje m/bod på tomten. Den er oppført med ringmur og delvis yttervegger i lettklinker blokker. Det er støpt plate på mark. Den er oppført i trekonstruksjoner og det er takstein som taktekking. Den er utstyrt med leddporter i stål/aluminium og med elektrisk portåpner. Det er montert ytterdør til bod og noen vinduer i garasje.

Det er oppført en ca. 3 m2 stor, frittliggende bod på tomten. Den har støpt plate på mark. Den er oppført i trekonstruksjoner og det er takstein som taktekking.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Følgende punkter bør kjøper være oppmerksom på, herunder TG2 og TG3:

Tilstandsgrad 2:
- Veggkonstruksjoner/fasader - Slitasje og sprekker
- Vinduer og dører - Stedvis slitasje
- Renner, deler og beslag - Noe slitasje
- Terrasse, balkong og utv. trapp - Slitasje
- Etasjeskillere - Noe skjevheter og knirk
- Bad 3 etg - Noe elde
- Bad 2 etg - Manglende tilkomst fra rommet til sluk
- Bad leilighet - Elde og slitasje
- Vaskerom - Begrenset fall på gulv
- Kjøkken 2 etg - Noe elde og slitasje
- Kjøkken leilighet - Noe elde og slitasje
- Innvendige overflater - Stedvis slitasje, fuktmerker/skjolder på vegger og "bom" i gulvfliser
- Innvendige trapper - Slitasje
- VVS - VV-tanker fra byggeår
- Garasje - Slitasje

Tilstandsgrad 3:
- Veggkonstruksjoner/fasader - Råte i omramming/belistning på karnapp
- Vinduer og dører - Vinduer og dører med fuktskader og råte
- Garasje - Råte på vinduer og manglende takfotbeslag/takrenner
- Utvendig bod - Manglende takrenner/deler

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 271 kvm. Følgende rom er inkludert i P-rom:

3. etg: Stue, bad, 2 x soverom og sovealkove.
2. etg: Stue/spisestue, kjøkken, bad, soverom og soverom/kontor.
1. etg: Entre, vaskerom og hobbyrom.
Leilighet: Entre, bad, soverom og stue/kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 276 kvm

3. etg: 65 m2
2. etg: 104 m2
1. etg: 43 m2
Leilighet: 64 m2

Standard
Entré
Ved garasjen går det trapp opp til overbygget inngangsparti med velkomsttram og belysning. Innenfor døren er det flislagt entré med lysmalte vegger og åpen garderobeløsning. Varme i gulvet tørker effektiv opp etter våte klær og sko. Det er døradkomst til vaskerom og hobbyrom. En heltre trapp med åpne trinn svinger seg opp til andre etasje. Det er verdt å merke seg at hobbyrom også har utvendig adkomst og at leiligheten har egen adkomst på motsatt side av boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet er på over 23 kvm, ligger i eget rom og har utgang til balkong hvor utsikten over golfbanen mot sjøen kan nytes fullt ut. Her kan alt fra morgenkaffen til større måltider enkelt medbringes ut i det fri. Kjøkkenet har peis og plass til spisebord - et hyggelig samlingspunkt for alle type måltider, lekselesing og koselige spillkvelder.
Kjøkkenet har en solid innredning med profilerte fronter, belysning og heltre benkeplate med nedfelt kum. Det er lagt fliser på vegg mellom over- og underskap. Videre er det integrert ventilator, opplegg for oppvaskmaskin, nisje for kjøl/frys og avsatt plass til hvitevarer. Rommet har tregulv, lysmalte vegger og skyvedør mot spisestuen.

Stue
Stuen og spisestuen er rett og slett et luftig allrom på ca. 52 kvm med hvert sitt karnapp og herlig sjøutsikt fra spisesonen. Her kan et hvert måltid inntas med Indre Skagerak som blått bakteppe. I stuesonen er karnappet rikelig forsynt med vinduer og det er utgang til en skjermet terrasse som grenser til et lite friområde bak boligen. Stuen og spisestuen har tregulv, samt lysmalte vegger som gir fin refleksjon.

Loftstue
Loftstuen har en rommelig utforming som gir god plass for sittegruppe og tv-møblement. Stuen ligger som et sosialt samlingspunkt utenfor soverommene, og kan gi ytterligere spillerom og privatliv for alle i familien. Rommet har tregulv, lysmalte vegger og en bred vindusflate som gir god belyening. Det er utgang til vestvendt balkong med utsyn over det velstelte nabolaget.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad og eget vaskerom. Badet i andre etasje ble renovert i 2016 og badet i tredje etasje fikk nytt toalett og baderomsinnredning i 2012. Badet i andre etasje har adkomst fra stuen, og har pent flislagte overflater, varme i gulvet og mekanisk avtrekk. Det er speilskap, heldekkende servant på skuffemøblement, gulvmontert toalett og en dusjnisje med skyvedør i glass. Dusjnisjen har stilig armatur fra Hansgrohe med hånddusj og deilig regnfallsdusj.

Bad 2
Badet i tredje etasje har adkomst fra loftstuen. Badet har fliser på gulv og dels flislagte, dels lysmalte vegger. Det er varme i gulvet og mekanisk avtrekk. Videre er det speil, belysning og heldekkende servant på skuffemøblement. Toalettet er gulvmontert. Badet har både frittstående badekar med dusjmuligheter og en dusjnisje med skyvedør i glass.

Vaskerom
Boligen har eget vaskerom, en spesielt kjærkommen løsning for småbarnsfamilier og dyrehold. Vaskerommet har flislagt gulv med gulvvarme, lysmalte vegger og mekanisk avtrekk. Det er blant annet skap, utslagsvask, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire gode soverom, fordelt med to i andre og to i tredje etasje. Hovedsoverommet ligger i tredje etasje, er på over 18 kvm og har utgang til balkong med nydelig sjøutsikt. Alle soverommene har tregulv og lysmalte vegger. Soverommene i tredje etasje har skråtak, og det ene soverommet i andre etasje er i dag innredet som hjemmekontor. Et hjemmekontor passer kanskje perfekt i disse tider.

Boligen har også et kott/sovealkove i tredje etasje som kan benyttes som kontor. Forøvrig er det et hobbyrom i første etasje på ca. 18 kvm som også har utvendig adkomst og ble påbygget i 2014. Rommet har en innholdsrik innredning med en rekke skuffer og lang arbeidsbenk så her legges alt til rette for ulike typer hobbysysler. Ellers er det lagringsplass i en frittstående bod på ca. 3 kvm fra 2017 og i en romslig dobbelgarasje med bod.


Leilighet
Leiligheten ligger i første etasje og er godkjent for utleie. Det er egen innkjøring og adkomst på venstre side av boligen. Leiligheten er på ca. 62 kvm og består av entré, stue/kjøkken, bad, soverom og bod. Her kan familien vokse, barna få egen ungdomsavdeling, besteforeldre flytte inn eller boligdrømmen gå i oppfyllelse ved at enheten leies ut.

Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, har flere vinduer og et romslig karnapp. Stuen/kjøkkenet er på ca. 36 kvm, noe som gir god plass for både sittegruppe, tilhørende møblement og spisebord. Veggene er lysmalte og det er lagt lys laminat på gulvet.

Kjøkkenet har en praktisk innredning med slette fronter, overskap, underskap og skuffer. Benkeplaten har nedfelt kum, og det er lagt fliser på vegg mellom over- og underskap. Ventilator er integrert og det er avsatt plass til hvitevarer.

Badet er fra byggeår, og har gulvbelegg, våtromstapet på veggene, varme i gulvet og mekanisk avtrekk. Det er innredning med speil, glasshyller, belysning og en enkel servant. I tillegg er det gulvmontert toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Ellers kan det nevnes at soverommet er på over 11 kvm, slik at det blir god plass for dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. I tilknytning til soverommet er det en lagringsbod på ca. 5,1 kvm.

Oppvarming - Teknisk

Boligen varmes opp med stedvis panelovner, samt gulvvarme i entreen, på badene og på vaskerommet. Det suppleres med en innsatspeis på kjøkkenet. Luftbehandling skjer ved naturlig og mekanisk ventilasjon. Det er rør-i-rør system med fordelerskap på bad i andre etasje. Varmtvannsbereder er på 200 liter og plassert på vaskerommet. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i hobbyrommet, og boligen er tilknyttet fibernett.


Leiligheten varmes opp med stedvis panelovner, samt gulvvarme i entreen og på badet. Varmtvannsbereder er plassert i boden og det samme er sikringsskap med automatsikringer.

El-skap: Plassering: Hobbyrom 1 etg. og bod i leilighet. Alder: Byggeår. Merkede kurser: Ja. Automat sikringer: Ja. Skru sikringer: Nei. Hovedsikring: 50A+25A. Jordfeilbryter: Ja. Løse ledninger: Ikke observert i skap. Varmekabler: 3 etg: Bad. 2 etg: Bad. 1 etg: Entre og vaskerom. Leilighet: Entre og bad. El-opplegg: Er fra byggeår og tilbygningsår. Downlights: Nei. Bør det påregnes el-kontroll ut fra observasjoner: Nei.
 
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport, datert 29.08.2021

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 31.08.1999 som omhandler bolig m/2 leiligheter. Det foreligger ferdigattest datert 06.05.2013 som omhandler tilbygg til bolig.

Bygningsopplysninger fra Larvik kommune:

Enebolig m/hybel/sokkelleilighet, bygningsår 1998, omsøkt
Garasje, bygningsår 1998, omsøkt
Tilbygg til bolig, bygningsår 2013, omsøkt.

Hva gjelder foreliggende ferdigattest antas at denne også gjelder for garasjen da enebolig m/hybel og garasje ble omsøkt sammen.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 14.08.1998. I byggetegninger er dagens bad i hovedetasjen (2. etg.) definert som wc/bod og dagens kott/gjesterom i overetasje (3. etg.) er definert som kott. Bod og kott er tilleggsdel - det vil si rom som ikke er godkjent for varig opphold). Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Oppvarming
- Varmeovner
- Vedfyring/ildsted
- Varmekabler i gulv

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 17 929 pr. år

I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/ tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 21 000 kwh pr. år. for boligen.  Hybelen har egen strømmåler og strømforbruk siste 6 måneder er 1044 kwh.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av internett. Og Altibox for TV.  Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Forsikringspremie for bolig og innbo kommer i tillegg.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 129 133,- Som sekundærbolig Kr. 4 064 878,-

Tekniske installasjoner:
- TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

- Det er lagt inn fibernett.

Diverse
- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

- Hvitevarer:
Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Messinglamper i stue og på kjøkken medfølger ikke. Det samme gjelder de små lampene i entre og i stue.

- Tilsyn og feiing - 1 ildsted, 1 røykløp
Siste tilsyn: 31.01.2007 Utført
Siste feiing: 08.04.2021 Utført

Det gjøres oppmerksom på at verandadør ved kjøkken vil byttes. Nåværende eier har bestilt døren, og denne monteres fagmessig av snekker innen overtagelse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Utleie
Boligen har egen utleiedel (egen separat boenhet) som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Dagens eier har leid ut denne for kr 7.000,- pr mnd tidligere.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel.

Kommuneplaner

Kommuneplanens arealdel 2015-2027, Id 201311, Ikrafttredelse 16.09.2016
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 16 m, Arealbruk Veg
Delareal 1 094 m, Arealbruk Boligbebyggelse
Delareal 13 m, Arealbruk Friområde

Kommuneplaner under arbeid

Kommuneplanens arealdel 2021-2033, Id 201810
Status Planforslag
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner

Tvetenefeltet, Id 202.01, Ikrafttredelse 07.11.1990
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 101 m, Formål Annen veigrunn
Delareal 120 m, Formål Gang-/sykkelvei
Delareal 468 m, Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Delareal 434 m, Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Bebyggelsesplaner

Tvetenefeltet, syd-østre del, Id 202.02, Ikrafttredelse 24.09.1996
Plantype Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 5 m, Formål Felles lekeareal
Delareal 16 m. Formål Annen veigrunn
Delareal 1 102 m, Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter)
Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen

Kopi av reguleringsplaner med bestemmelser kan mottas ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
147 500,- (Dokumentavgift)

163 520,- (Omkostninger totalt)

5 763 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon: 1,5%

Tilrettelegging: 9.900,-

Markedspakke: 12.500,-

Visning: 1875,- pr stk

I tillegg tilkommer diverse utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
69-21-0086

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
EIE Larvik
Org. nr:916130163
Fritzøe Brygge 5D
3285 Larvik
Tlf: 33 74 02 34, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Lars Andreas Grønneberg

Saksbehandlere
Lars Andreas Grønneberg
EIE Larvik
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 13 59 53 / E-post: lag@eie.no

EIE Larvik
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tveteneveien 75
For mer om objektet
Tveteneveien 75

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: