Bilde 1 av Lakseveien 4Bilde 2 av Lakseveien 4
Digital salgsoppgave
Lakseveien 4

3261 Larvik • Larvik kommune

Prisantydning

kr 1 550 000

Fellesgjeld: kr 492 330Omkostninger: kr 8 010Totalpris: kr 2 050 340
Fin og luftig 3-roms leilighet i 2.etg - Nytt bad - Solrik veranda med utsikt mot Lågen
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
65 m²
Bruksareal (BRA)
65 m²
Bruttoareal (BTA)
72 m²
Fellesutgifter
kr 4 969 / Mnd
Prisantydning
kr 1 550 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 492 330
Totalpris
kr 2 050 340
Fellesformue
kr 61 829
Byggeår
1958
Tomt
Fellestomt 1595 m²
Oppdragsnummer
69210020
card-default

Lars Andreas Grønneberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Lars
Visninger
Mandag 08. mar.
16:30 - 17:30
Meld deg på visning
Prisantydningkr 1 550 000,-
Fellesgjeldkr 492 330,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 2 050 340
Eiendom
Lakseveien 4, 3261 Larvik, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 1014 bnr. 35, andelsnr. 34 i Skreppestad Borettslag med orgnr. 953360977 i Larvik kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 72 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1958

Tomt
Fellestomt 1595 m²

Prisantydning
1 550 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 492 330,- pr. 10.02.21
Andel fellesformue: kr. 61 829,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
1 550 000,- (Prisantydning)
492 330,- (Andel av fellesgjeld)

2 042 330,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 010,- (Omkostninger totalt)

2 050 340,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 969,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Personalkostnader, styrehonorar, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, kontingent LABO / NBBL, vedlikehold, kabel-tv, bredbånd, forsikring, kommunale avgifter, energi og strøm på fellesarealer, andre driftskostnader og betjening av fellesgjeld.

I tillegg til felleskostnader betales det et akonto-beløp for varmtvann. Dette beløpet er på kr 200,- pr mnd og kan justeres etter forbruk.

Borettslaget har gjennomført rehabilitering av bad og utskifting av vinduer. Total kostnaden for prosjektet er på kr. 17,2 millioner. Borettslaget hadde underveis i prosjektet ett byggelånet som ble konvertert til ordinært lån når rehab. var sluttført sommeren 2020. Løpetiden på det ordinære lånet er på 33 år med de 3 første årene avdragsfrie.
 

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Aina Eline Larsen

Beskrivelse
Lakseveien 4 er en pen 3-roms leilighet med gjennomgående, god planløsning og romslige oppholdsrom. Her bor du idyllisk til ved elvebredden, samt med kort vei til sentrumsfasiliteter, skoler og barnehager. Leiligheten ligger i 2.etg av en
firemannsbolig, omkranset av store plenområder, og har en vestvendt, usjenert veranda med gode solforhold og hyggelig utsyn.

Inne er det lyst, trivelig og blitt oppgradert i nyere tid. Leiligheten er blant annet malt opp i tidsriktige farger, det er byttet vinduer og det er totalrenovert bad med blant annet nytt rørsystem i hele bygget i 2019. Det er også satt inn aqua-stop på kjøkken.

Leiligheten består av 2 x soverom, bad, stue, kjøkken, entre og veranda. I tillegg er det god lagringsplass med 2 boder i kjeller og på loft.

Det er felles vaskerom med plass til egen vaskemaskin, samt fellesboder i kjeller.

Parkering
Det er parkering for beboerne i gårdsplass utenfor firemannsboligen.
Borettslaget har 15 garasjeplasser hvor det er ventelisteordning. Forøvrig god parkering i gate.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt og landlig boligområde på Skreppestad i Larvik kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Stedet kan skilte med variert natur, fine turområder, åker, eng, sjøen og småbåthavn. Det er også kort vei til treningssenter, svømmehall, bowling og squashbane. I tillegg er det nærhet til Saltverket badeplass og Gloppeparken.

Legg gjerne turen til idylliske Hvittensand - en av Larviks vakreste strender, omkranset av fantastisk natur som innbyr til rekreasjon. Her renner Numedalslågen ut i fjorden og skaper strømminger i vannet. Kyststien mellom Østre Halsen og Gon går rett forbi stranda. Det er relativt kort vei til idylliske Gonsbukta - en meget populær badeplass med sandstrand, stupebrett og glattskurte svaberg. Hummerberget ved Gon er et yndet turområde hvor du kan følge kyststien nesten helt til Kaupang.

Det finnes også gode turområder rundt Frenvik og Dreng. Innen kort avstand ligger Oterøya og Rekkeviksbukta. Sistnevnte er kjent som et av de beste badestedene langs østsiden av Larviksfjorden. I tillegg til en rekke badeplasser både i fjorden og Farris, kan Larvik skilte med Norges største bøkeskog på ca. 300 mål, og flotte turområder innover i Vestmarka.

På Bergeskogen ligger Halsen IF med idrettsplass, hall, baner og klubbhus. Klubben har 700 medlemmer, og et svært godt tilbud innen håndball og fotball.

Larvik sentrum ligger i behagelig sykkelavstand. Her finner du Bølgen kulturhus og Farris Bad, der sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. Golf kan spilles i vakre omgivelser ved Larvik Golfklubb, på Fritzøe gård.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Meny. Det er kort vei til Øya med flere butikker og varehus, deriblant Byggmax, Jula og Montér. Fra Mellomhagen er det ca. 6 min kjøring til Larvik sentrum og Amfi Larvik, samt 8 min kjøring til Nordbyen kjøpesenter med ca. 50 butikker.

Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Skreppestad og Gloppe bru som ligger kort vei fra boligen. Det er ca. 3 km til Larvik stasjon, med togavganger mot bl.a. Sandefjord, Drammen og Oslo. Med bil fra Mellomhagen tar det ca. 2 min til Øya, 8 min til Nordbyen, 6 min til Larvik sentrum, 20 min til Sandefjord lufthavn, samt 1 time og 27 min til Oslo.

Fra eiendommen er det gangavstand til både Østre Halsen og Valby barneskole, samt til Mellomhagen ungdomsskole. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir ekstra fleksibilitet. Området har et godt utvalg av barnehager. Thor Heyerdal Videregående ligger ved Fram Stadion i Larvik, i tillegg finnes det videregående skole i Sandefjord.

Tomt
Fellestomt, 1595 m²

Opparbeidet fellestomt med hage, beplantning og gruset gårdsplass

Eiendommen er etablert i grunnboka via analogt målebrev den 14.05.1958. Viser til historiske målebrev for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
2 etasje:
- Entre 4,5 m2
- Stue 25 m2
- Kjøkken 8,5 m2
- Baderom 2,8 m2
- Soverom 13,6 m2
- Soverom 7,5 m2

Det medfølger 2 boder i kjeller på 6 og 6,3 m2. Felles vaskerom i kjeller på 9 m2 i kjeller.
 De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Boligen er oppført i bindingsverk og kledd med stående kledning. Saltak med betongtakstein. Kjeller i betong og tre.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt i salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Følgende punkter bør kjøper være oppmerksom på, herunder etasjeskille og kjøkken i rapporten. Dette
er gitt Tg 2.

- Etasjeskille
Stedvis knirk og skjevheter, men ikke mer enn alder tilsier. Det ble målt ca 19 mm. forskjell i stue. Alle rom er ikke målt, men noe avvik må påregnes. Antar lydtrinnplater under laminat i entre og kjøkken.
 - Kjøkken
Noen sår og merker og ventilator med ulyd/støy. Etterfølgende oppgradering nærmer seg, men kjøkken fungerer greit i dag.

Primærrom
Primærrom: 65 kvm. Følgende rom inngår som p-rom:

2. etasje: Bad, entré, kjøkken, stue og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 65 kvm

2. etasje: 65 m2.

Standard
Innvendige overflater generelt: Gulv har laminat og heltre. Vegger har malte flater, plater, tapet og panel. Himling har takessplater.

Bad har flis på gulv og vegger og Mdf-panelbord i himling. Badet er innredet med dusjhjørne, møbel m/servant, speilskap, reol med hyller og vegghengt klosett.

Kjøkken er plassbygd fra byggeår, foruten nyere fritthengende stålventilator med avtrekk gjennom vegg. Stor rustfri kum og beslag. Nyere vannstopper i benkeskap.

VVS: Vannskap fra 2019 på baderom med rør i rør og stoppekran. Drenering fra skapet og ut av vegg i nedre del. I kjeller er det 2 stk. felles 300 liter varmtvannsbereder. Borettslaget har renovert vvs i hele boligen. På baderom er det blendet vann og antatt opplegg til vaskemaskin i vegg.

El-anlegg: Sikringsskap i fellesgang med 50 Amp. hovedsikring og automatkurser med jordfeilbrytere. Nyere kurser. Elektronisk måler.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport, datert 18.02.2021.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 25.03.1960 som omhandler firemannsbolig.

Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Oppvarming
Gulvvarme på baderom, peisovn og panelovn i glass i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 969,- pr.mnd.

Personalkostnader, styrehonorar, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, kontingent LABO / NBBL, vedlikehold, kabel-tv, bredbånd, forsikring, kommunale avgifter, energi og strøm på fellesarealer, andre driftskostnader og betjening av fellesgjeld.

I tillegg til felleskostnader betales det et akonto-beløp for varmtvann. Dette beløpet er på kr 200,- pr mnd og kan justeres etter forbruk.

Borettslaget har gjennomført rehabilitering av bad og utskifting av vinduer. Total kostnaden for prosjektet er på kr. 17,2 millioner. Borettslaget hadde underveis i prosjektet ett byggelånet som ble konvertert til ordinært lån når rehab. var sluttført sommeren 2020. Løpetiden på det ordinære lånet er på 33 år med de 3 første årene avdragsfrie.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4 000 kwh pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og TV. .

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Innboforsikring må tegnes av kjøper.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 25107701330, Larvikbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 10.02.2021: 1.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 26
Saldo per 10.02.2021: 1 403 623
Andel av saldo: 36 218
Første termin/første avdrag: 27.12.2008 ( siste termin 27.12.2033 )

Lånenummer: 25107701357, Larvikbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 10.02.2021: 1.5% pa.
Saldo per 10.02.2021: 26 647
Andel av saldo: 688
Første termin/første avdrag: 27.06.2010 ( siste termin 27.12.2020 )

Lånenummer: 152225067, Eika Boligkreditt AS
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 10.02.2021: 1.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 371
Saldo per 10.02.2021: 17 650 000
Andel av saldo: 455 425
Første termin: 30.01.2021 Neste avdrag: 30.01.2022 ( siste termin 30.12.2051 )

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Informasjon fra styre for året 2019:

Saker som styret har arbeidet med:

a) Byggeprosjekt av nye bad og nye vinduer
b) Nye dekodere og rutere
c) Nye postkassestativ og fjerning av gamle.
d) Forhandlet avtale vedrørende brannvarslingssystem.
e) Dugnad
f) Salg/fjerning av gamle vinduer
g) Nye låser på terrassedører

Saker som styret har under arbeid og planlegging (fremtidig vedlikehold)

a) Prioriteringsliste over vedlikehold videre
b) Dialog med kommunen vedrørende kloakk v/lekeplass
c) Endring av vedtektene i forbindelse med vedlikehold og dyrehold
d) Trappevask videre

Generalforsamlingen vedtok 10.06.2020 nytt pkt. 5-1 (4) i vedtektene:
Den enkelte andelseier har vedlikeholdsplikt for alle bygningsmessige oppføringer og installasjoner i tilknytning til andelseierens bolig og arealer med eksklusiv bruksrett, som ikke var en del av standardleveransen fra utbyggeren. Vedlikeholdet omfatter også nødvendige utskiftinger.

Andelseier må for egen regning fjerne eventuelle bygningsmessige oppføringer og installasjoner dersom det er påkrevd av hensyn til borettslagets interesser, for eksempel i forbindelse med nødvendig vedlikehold.

Styrets leder Knut Hauge kan nås på epost knuthauge@yahoo.no eller telefon 92 40 79 11.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: SP 0000562038

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 485 668,- Som sekundærbolig Kr. 1 748 404,-

Borettslag
Borettslag: Skreppestad Borettslag, Orgnr: 953360977

Forretningsfører
Larvik boligbyggelag.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Andelseiere i borettslaget, dernest har medlemmer i Larvik Boligbyggelag forkjøpsrett. Denne vil bli avklart når selger har akseptert bud. Boligen blir annonsert av Larvik Boligbyggelag med den fastsatte prisen første mulige torsdag. Frist for å melde seg på forkjøpsretten er torsdag kl. 15.00 uken etter annonsering. Kjøper får tilbakemelding på avklaringen av forkjøpsretten fredag formiddag. Forkjøpsberettiget trer inn i akseptert bud på ellers like vilkår.

Dyrehold
Det tillates ikke å holde husdyr uten spesiell skriftlig tillatelse i hvert enkelt tilfelle. Dispensasjon fra denne bestemmelsen gis etter søknad bare i enkelte og spesielle tilfeller hvor det dreier seg om sanitetshunder, politihunder og ledsagerhunder for blinde. Slikt påkrevd hundehold må legitimeres. Den som en gang har fått tillatelse til hundehold må derfor undertegne en erklæring hvor han/hun påtar seg visse forpliktelser.

Diverse
- Borettslag:
Fremtidige beslutninger fattet via styret eller ved generalforsamling i borettslaget kan føre til endringer i fellesutgifter eller fellesgjeld.

Kopi av vedtekter og regnskap for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

- Varme:
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

- Hvitevarer:
Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Hyller medfølger ikke salget, med unntak av knagg og skohylle i gangen.
Lampe på soverom og gardinholder i stue følger ikke med salget.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.  Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av andel fellesgjeld.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel.

Kommuneplaner

Kommunedelplan for Larvik by 2015-2027, Id 201310, Ikrafttredelse 16.09.2015
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Delareal 1 590 m,  Boligbebyggelse
Delareal 5 m, Veg
Delareal 1 587 m, Områdenavn ENH_1, Hjemmel Byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav

Kommuneplaner under arbeid

Kommuneplanens arealdel 2020-2032, Id 201810
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter)
Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 550 000,- (Prisantydning)
492 330,- (Andel av fellesgjeld)

2 042 330,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 010,- (Omkostninger totalt)

2 050 340,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon: 45.000,-

Markedspakke: 7.500,-

Visning: 1.875,- pr stk

I tillegg tilkommer diverse utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
69-21-0020

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Eiendomsmegler Larvik og Lardal AS
EIE Larvik
Org. nr:916130163
Fritzøe Brygge 5D
3285 Larvik
Tlf: 33 74 02 34, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Lars Andreas Grønneberg

Saksbehandlere
Lars Andreas Grønneberg
EIE Larvik
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 13 59 53 / E-post: lag@eie.no

EIE Larvik
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Lakseveien 4
For mer om objektet
Lakseveien 4

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: