Bilde 1 av Eidsbotnvegen 4Bilde 2 av Eidsbotnvegen 4
Digital salgsoppgave
Eidsbotnvegen 4

7603 Levanger • Levanger kommune

Prisantydning

kr 4 700 000

Omkostninger: kr 133 150Totalpris: kr 4 833 150
Stor sentrumsnær enebolig med 4 soverom og flott utsikt og romslig tomt. Nylig delvis ny-oppusset.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
204 m²
Bruksareal (BRA)
243 m²
Kommunale avgifter
kr 10 537 / Mnd
Prisantydning
kr 4 700 000
Omkostninger
kr 133 150
Totalpris
kr 4 833 150
Byggeår
1952
Tomt
Eiet tomt 1213 m²
Oppdragsnummer
370230046
card-default

Reidar Lindsetmo

Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Reidar
Visninger
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 700 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,-)kr 117 500,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 4 833 150
Eiendom
Eidsbotnvegen 4, 7603 Levanger

Matrikkel
Gnr. 1 Bnr. 136 i Levanger kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 204 kvm, Bruksareal: 243 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1952

Tomt
Eiet tomt 1213 kvm

Prisantydning
4 700 000

Tilstandsrapport
Merknader i rapport fra Tensio: Ingen.
Siste kontroll av det elektriske anlegget var den 04.01.2005

Merknader i tilstandsrapport fra brannvesen: Ingen
- Siste utførte tilsyn var i mars 2016.
- Siste feiing utført i år 2022. Neste feiing planlagt år 2026.
- Intervall på tilsyn er satt til hvert 8 år. Intervall på feiing er satt til hvert 4 år.

Selger opplyser i sin egenerklæring om at:
- Malt og beiset terrasse. Itført på egeninnsats.
- Når det gjelder bad, så ble dette pusset opp av faglærte i 2014/15. Jeg vet ikke hvem som utførte dette arbeidet, derfor svarte jeg nei på spørsmålet vedrørende våtrom for å kunne sende inn denne egenerklæringen. Megler bemreker at selger har leid del av boligen, men at den selges som ett dødsbo. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om alle forhold ved boligen.

Tilstandsrapport utført av Takst-Forum Trøndelag v/ Anders Tannvik, datert 13.04.2023
Takstmannen har gitt følgende tilstandsgrader (TG):

TG3 (Store eller alvorlige avvik):
- Støttemur: Rekkverk mangler. Nivåforskjell på mer enn 0,5 meter der det er hardt underlag som betong, asfalt, steinheller, må sikres med rekkverk, gjerde, tett vegetasjon eller liknende.
- Det registreres rust i takrenner og kroker.
- Det er etablert en takstige med bøyle over møne uten forankring ned i konstruksjonen og er ikke en godkjent løsning. Takstige må være innfestet i konstruksjonen. Det er ikke etablert snøfangere.
- Kjøkken i 2 etasje uten integrerte hvitevarer eller opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har en enkel innredning fra byggeår med nedfelt vask. Det registreres manglende mekanisk avtrekk og lekkasje i blandebatteri. TG-3 settes på manglende avtrekk og lekkasje i blandebatteri.
- Toalett 2. etg. Rommet har naturlig ventilering med klaff ventil på yttervegg. Det registreres muggsopp på panel rundt toalett og manglende isolering av vannrør. Det er ikke tilfredsstillende tetting rundt rørgjennomføringer med fare for kondensering som kan renne i bjelke lag.
- Det foreligger ikke dokumentasjon på elektrisk arbeid som er utført etter 1999. I all hovedsak er anlegget fra byggeår. Det registreres ved stikkkontakt i kjeller at ledning er uisolert over kontakten med berøringsfare. Tilstandsgrad settes på samlede registrerte forhold.

TG2 (Vesentlige avvik):
- Drenering er fra byggeåret (1986) og med bakgrunn i alder kan det ikke gis noen garanti for dreneringens tilstand. Det registreres manglende topplist ved synlig grunnmursplast. Det er foretatt kontroll med fuktindikator mot tilgjengelige murflater/ gulv på grunn. Undersøkelsen viser indikasjoner på fukt i kjellergulv og nedre del av grunnmur. Deler av boligen er oppført på et tidspunkt hvor det ikke ble benyttet fuktsikring under kjellergulv og fundamenter på samme måte som i dag. Det vil derfor være påregnelig at konstruksjoner mot grunn trekker fukt og får forhøyede fuktverdier.
- Krypkjeller etablert under tilbygget stue og mot vest under soverom. Det registreres plast med isopor mot grunnmasser. Det er adkomst til krypkjeller via utvendig kjellernedgang og under terrasse. Under stue registreres det tegn til fukt under plast. Fuktmålinger i treverk og RF viser verdier som er utenfor fare for sopp og råteskader. - Fundamenter og kjellergulv er med bakgrunn i byggeår og byggemetode på oppføringstidspunktet etablert direkte mot grunnmasser uten isolasjon og grunnmursplast. Det vil derfor være påregnelig at kjellergulv og grunnmur trekker fukt. - Terrasse: Det registreres at rekkverk er for lavt i forhold til dagens forskrift og en del slitasje pga alder og manglende vedlikehold. Det er ikke krav om å øke høyden til dagens forskriftskrav på 100cm da det var godkjent ved oppføringstidspunkt. - Punkterte vinduer i 2 etasje på soverom, stue spisestue.
- Vinduer i 1. etasje er datert 1997, 86 og 80. Vinduer på tilbygg som er vendt mot øst har høy slitasje og merker etter fukt i karm. Heve/skyvedør tar mye i karm og er vanskelig å åpne.
- Bordkledningen har behov for vedlikehold (vask/ overflate behandling). Det er etablert muse tetting ved bruk av muse klosser. Bruk av disse fører til redusert lufting enkelte steder.
- Tilbygg er oppført med W-takstoler og isolerte overflater mot oppvarmede rom. Dampsperre var ikke synlig for kontroll. Det bemerkes at lufting ved takfot er redusert grunnet isolasjon som er ført ut til undertak. Kaldloft (3. etasje) er oppført som sperrekonstruksjon med underpanel og ingen synlig undertak. Det er ikke etablert lufting i raftekasser. Det ble registrert eldre fuktskjolder på underpanel noe som tyder på utilstrekkelig lufting og kondensering. Da det var etablert gulv var overflater mot oppvarmede rom i 2. etasje ikke kontrollerbar. - Taktekking er fra byggeåret, og med tanke på alder er det risiko for at lekkasjer kan oppstå. Det gjøres oppmerksom på at eternittplater inneholder asbest og med ved en eventuell fjerning behandles deretter. - Ved nivillering av 2. etasje registreres det stedvis kuler i etaskjeskiller på opptil 1cm. Ved nivillering av stue registreres det at i overgang opprinnelig bygg og tilbygg retningsavvik på 2 cm. Det bemerkes på tilbygget del en klirring i glass pga stivhet i bjelkelag.
- Det er renovert tegl pipe med stålrør. Det er ikke kjent når dette tiltaket ble utført, men selger opplyser om at det er utført av godkjent foretak. Det er ikke fremvist dokumentasjon. Det registreres sprekker i puss rundt pipe i 2. etasje. Ved inspeksjon av pipe på loft ble det registrert avrenning av sotvann. Utvendig inspeksjon er gjort fra bakkenivå og høyde over tak er ikke kontrollerbart
- WC 1. etg: Rommet har naturlig avtrekk og får derfor TG-2.
- Trapp fra 1. til 2. etg.: Rekkverk er for lavt og bør sikres bedre.
- Trapp fra 2. etg. til loft:
- Det mangler håndløper på veggen. Dette var ikke et krav da boligen ble oppført. - Kjellertrapp: Det mangler håndløper på veggen. Dette var ikke et krav da boligen ble oppført. Det er for stor avstand mellom rekkverksspiler (over 10 cm).
- Avløpsanlegg fra byggeåret har nådd en høy alder og skader / lekkasjer kan oppstå.
- Vannrør er fra byggeåret, og har nådd en alder som tilsier at skader / lekkasjer kan oppstå.
- Det foreligger ingen dokumentasjon på service av varmepumpe.
- Berederen har passert 20 år og har usikker restlevetid.
- Bad 1. etg.: Gulvet utenfor dusjsone er flatt uten synlig tettsjikt ved dør. Dusjsone er nedsenket med lokalt fall rundt sluk. Det registreres inne i dusjsone misfarging i fliser og fuger. Det bemerkes at tetting rundt sluk ikke er gjort tilfredsstillende med klemring og det er fare for at ved tilbakeslag av vann er det mulig at vann kan komme under slukmansjett/ membran. Det registreres svellinger grunnet fuktsøl i servantskap. - Vaskerom: Det registreres tidligere fuktskade i plater under skyllekum. Det er misfarging i taket med tegn til ikke tilstrekkelig ventilering av rommet.
Avskallende maling på overflater rundt skyllekum grunnet fukt. Alder på tettesjikt og derav økt risiko for lekkasjer. Rommet har kun naturlig avtrekk og vil kun være effektivt ved vind og større temperaturforskjeller inne og ute. Tilstandsgrad 2 er satt selv om løsningen tilfredsstiller forskriften ved byggeåret.
- Innvendige dører 1. etg.: Enkelte dører tar i karm og er følgelig slitt.
- Det er ikke foretatt radonmåling og boligen er ikke oppført med radonsperre. Det er krav om å utføre
radonmåling i boliger med utleie.

Obs: Det er ikke etablert røykvarsler i hver etasje. Brannslukkingsapparat er over 10 år.
Uthuset fremstår med behov for vedlikehold og oppgraderinger. Det registreres skjevheter i stolper tilhørende carport. Det gjøres oppmerksom på at tekkingen er av eternitt og inneholder asbest.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 118 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 818 500,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 833 150,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 537
Prisantydning kr. 4.150.000,-

Primær formuesverdi for år 2021 kr. 867.480,-
Sekundær formuesverdi for år 2021 kr. 3.122.929,-

Kommunale avgifter kr. 10.537,- årlig, for 2022 (forbruk på 28m3, anses som lite for en barnefamilie).
De kommunale avgiftene inkluderer vann og avløp, feiing og eiendomsskatt.
Oppgitte avgifter kan være avhengig av bruk.

Kommunen har legalpant i eiendommen, hvilket er en generell heftelse for alle eiendommer tilknyttet kommunale tjenester.

I tillegg kommer renovasjon med årsgebyr på kr. 5.154,-

Eier
Tom Reinsborg Tore Reinsborg

Beskrivelse
Enebolig med sentrumsnær beliggenhet på Nesset. Boligen er godt vedlikeholdt. Kjeller, 1. og 2. etg. Nylig skiftet gulv, malt vegger og byttet innerdører i første etg. Nåværende eier har tidligere leid ut hybelleilighet i 2 etg. Boligen har 4 soverom. Uthus med bodplass, samt en liten carport. Rikt beplantet hage med plen, busker, trær og bed. Gangavstand til byens fasiliteter. Gode solforhold og nydelig utsikt.

Parkering
Carport og flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Beliggenhet
Meget attraktiv beliggenhet, kun 5 minutter fra byen. Gangavstand til alle byens funkajoner.

Bebyggelse
Byggeår: 1952

Bruksareal (BRA)
1. etasje: 133m².
Kjeller: 51m².
2. etasje: 59m².
Totalt: 243m².
 
Primærareal (P-ROM)
1. etasje: 132m².
Kjeller: 13m².
2. etasje: 59m².
Totalt: 204m².
 
Sekundærareal (S-ROM)
1. etasje: 1m².
Kjeller: 38m².
2. etasje: 0m².
Totalt: 39m².

Uthus
Bruksareal (BRA) 1. etasje: 23m².
Bruksareal (BRA) totalt: 23m².

Målene er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Tomt
Eiet tomt, 1213 kvm
Pent opparbeidet og beplantet tomt med plen, frukttrær, busker og bed.

Adkomst
Eiendommen ligger på Levangernesset. Fra byen, kjører man over Sundbrua og ta første veg til høyre, inn i Eidsbottenvegen. Ta deretter første veg til høyre. Eiendommen ligger da innerst til venstre. Se tilsalgsskilt fra Eie Eiendomsmegling på boligen.

Skole/barnehage
Nesset barneskole, samt Frol kristne oppvekstsenter ligger ikke langt fra eiendommen. Ungdomsskole og universitetet ligger på Røstad i gangavstand fra eiendommen. Det samme gjelder videregående skole som ligger Moan.

Offentlig kommunikasjon
Bussforbindelser med by-buss. Togstasjon ligger ikke langt fra eiendommen.

Fritidstilbud
Iderttsanlegg på Moan og på Levangernesset. Røstad med idrettshall og svømmebaseng.

Inneholder
Primærrom:
1. etasje: Stue, kjøkken, bad, toalett, vaskerom, 3 soverom, 2 ganger, vindfang.
Kjeller: Bad, gang.
2. etasje: Stue, kjøkken, spisestue, toalett, soverom, gang.

Sekundærrom:
Kjeller: 5 boder.

Uthus
Sekundærrom:
1. etasje: Bod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Dagens bruk av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjenning fra kommunen for den aktuelle bruken. Risiko for evt. bruk og manglende godkjenning hviler på kjøper.

Byggemåte
Enebolig er oppført i to etasjer over kjeller. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med stående tømmermannspanel. Taket er et saltak, og er tekket med bølgeeternitt og betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 3-lags isolerglass og 2-lags isolerglass.

Uthus er oppført i én etasje. Grunnmur er oppført i gråstein. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med stående tømmermannspanel. Taket er et saltak og er tekket med bølgeeternitt. Etasjeskille er et trebjelkelag.

Primærrom
Primærrom: 204 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 243 kvm

Standard
1. etasje
Stue: Parkett på gulv, og malt glassfiberstrie og panel på vegger. Panel i himling. Peis.
 
Kjøkken: Belegg på gulv, og panel og flis på vegg over benkeplate på vegger. Panel i himling takvarme. Innredning med opplegg for oppvaskmaskin.
 
Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med mekanisk avtrekk, wc, servant, servantskap og innfellbare dusjdører.
 
Toalett: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Utstyrt med naturlig avtrekk, wc og servant.
 
Vaskerom: Belegg på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med skyllekum, opplegg for vaskemaskin og naturlig avtrekk.
 
Soverom 1: Teppe på gulv og tapet på vegger. Takess i himling. Garderobeskap og utgang til terrasse.
 
Soverom 2: Teppe på gulv og tapet på vegger. Takess i himling. Garderobeskap.
 
Soverom 3: Teppe på gulv og tapet på vegger. Takess i himling. Panelovn. Garderobeskap.
 
Gang 1: Teppe på gulv og tapet på vegger. Takess og luke til kaldloft i himling.
 
Vindfang: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Trapp og garderobeskap.
 
Gang 2: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Trapp.
 
Kjeller
Bod 1: Støpt gulv og pusset overflate på vegger. Stubbloft i himling.
 
Bod 2: Støpt gulv og pusset overflate på vegger. Stubbloft i himling.
 
Bod 3: Støpt gulv og betong på vegger. Plater i himling eternitt. Disse inneholder asbest og må ved eventuell fjerning behandles deretter.
Bod 4: Støpt gulv og betong på vegger. Stubbloft i himling.
 
Bod 5: Støpt gulv og panel på vegger. Stubbloft i himling.
 
Bad: Malt overflate på gulv og pusset overflate på vegger. Malt overflate i himling. Reflektorovn. Utstyrt med servant og åpen dusj.
 
Gang: Støpt betong og panel på vegger støpt betong. Panel i himling. Trapp.
 
2. etasje
Stue: Belegg på gulv og tapet på vegger. Takess i himling. Kombinert ved/oljekamin.
 
Kjøkken: Belegg på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt panel i himling.
 
Spisestue: Belegg på gulv og tapet på vegger. Takess i himling.
 
Toalett: Belegg på gulv og panel på vegger. Panel i himling. Utstyrt med wc og servant.
 
Soverom: Tregulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Garderobeskap.
 
Gang: Belegg på gulv og panel på vegger. Malt panel i himling. Trapp.
 
Uthus
1. etasje
Bod: Tregulv og rupanel på vegger. Ubehandlet himling.
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Dette grunnet bygningens alder. Ferdigattest utstedes ikke lengre for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jfr. Plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Byggetegninger over 1. etg. fra 1985 samsvarer med dagen bruk. Det er ingen byggetegninger for 2. etg. og loft. Det er sjekket med byggesakskonto på kommunen, og de kan ikke finne andre dokumenter på eiendomsmappa.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Peis på stue i 1. etg., gulvvarme på bad i 1. etg. og på vaskerom,
Reflektorovn på bad i kjeller. Ved/oljefyr på stue i 1. etg. Fyring med olje ikke lenger lovlig.
Takvarme på kjøkken.
Oppvarming for øvrig ved elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 10 537
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: 2260126

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 867 480,- Som sekundærbolig Kr. 3 122 929,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Salgsoppgaven er gjennomlest og godkjent av selger.

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om ev. mistenkelige transaksjoner.

DNB Eiendom mottar godtgjørelse fra Søderberg og Partners for formidling av eierskifteforsikring.

Hvitevarer medfølger i salget. Kjøleskap, oppvaskmaskin, fryseskap og komfyr.
For info om hva som normalt følger med i en handel, se NEF`S løsøreliste.

Leverandør TV/internett: Altibox.
Forsikring: If Skadeforsikring

Eiendommen selges for dødsbo. Kjøper kan derfor inneha en svakere kjøpsrettslig stilling enn ved et ordinært salg hvor selger selv bebor eiendommen og avgir opplysninger om denne. En av selgerne har leid del av boligen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
2. etg. har tidligere vært leid ut som hybelleilighet. Eiendommen er registrert med utleie. Boenhetene er ikke fullt ut adskilt, det benyttes samme inngangsdør. Hybelleiligheten kan ikke regnes som en egen boenhet når det er mulig å gå mellom enhetene innvendig.

Utleie av boligen kan være skattepliktig. Det avgjørende for skatteplikten er hvor mye av boligen din du leier ut, regnet etter utleieverdi, og din egen bruk av boligen.

For at leieinntektene skal kunne være skattefrie må leieforholdet vare minst 30 dager og utleieverdien av den utleide delen av din bolig må være lavere enn tenkt leieverdi fra den delen du selv bor i. Megler er ikke kjent med om utleie her vil utløse skatteplikt. Interessenter må gjøre undersøkelser om det her eventuelt utløser skatt på utleie ved å sjekke med skatteetaten

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert, men ligger innenfor Kommunedelplan Levanger sentrum, datert 16.10.2019
Boligen ligger i ett område avsatt til: Boligbebyggelse, nåværende.

Utdrag fra bestemmelsene:
- En-/to-/tre- og firemannsboliger: Maks 45 %-BYA
- Boligbebyggelse med skråtak, med unntak av pulttak, kan oppføres med maksimal gesimshøyde på 6,5 m og maksimal mønehøyde på 9,5 m over planert terreng målt ved bygningens høyeste fasade, der dette er i samsvar med estetiske bestemmelser og retningslinjer (harmonerer med eksisterende bebyggelse).
- Boligbebyggelse med pulttak eller flatt tak kan oppføres med maksimal gesimshøyde på 8,0 m over planert terreng målt ved bygningens høyeste fasade, der dette er i samsvar med estetiske bestemmelser og retningslinjer (harmonerer med eksisterende bebyggelse).
- Takoppløft eller ark på inntil ¼ lengde av takflaten kan tillates uavhengig av maksimal gesimshøyde.
- Ny bebyggelse, herunder mindre tilbygg, skal ikke plasseres nærmere veg enn øvrig bebyggelse i samme gate, med mindre byggegrense, veglov eller fylkestingsvedtak åpner for dette. I områder med frittliggende småhusbebyggelse skal bebyggelsen utformes slik at strøkets karakter med frittliggende bygninger opprettholdes.
- Frittliggende garasje/uthus kan oppføres med maksimalt bebygd areal (BYA) = 70 m2 og maks 70 m2 bruksareal (BRA). Garasje/uthus kan ha maksimal gesimshøyde på 3,0 meter og maksimal mønehøyde på 5,5 meter over planert terreng målt ved bygningens høyeste fasade. Med pulttak kan maks gesimshøyde være 3,5 meter

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 118 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 818 500,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 833 150,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)

Totalt kr. (Kr.2 900)

Fastpris kr. 30.000,-

Tilrettelegging kr. 16.000,-

Kontroll av hjemmel og heftelser kr. 1.000,-

Oppgjørshonorar kr. 5.000,-

Markedspakke kr. 11.900,-




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
370-23-0046

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Trøndelag Eiendomsmegling AS
EIE Innherred
Org. nr:914150558
Kongensgate 37
7715 Steinkjer
Tlf: 48 89 18 70

Ansvarlig megler
Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Reidar Lindsetmo

Saksbehandlere
Reidar Lindsetmo
EIE Innherred
Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 66 15 33 / E-post: reli@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Eidsbotnvegen 4
For mer om objektet
Eidsbotnvegen 4

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: