Bilde 1 av Ekebergløkka 51Bilde 2 av Ekebergløkka 51
Digital salgsoppgave
Ekebergløkka 51

3420 Lierskogen • Lier kommune

Prisantydning

kr 2 250 000

Omkostninger: kr 57 450Totalpris: kr 2 307 450
Sjelden mulighet! Attraktiv tomt i tilknytning til populært boligfelt.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Selveier
Prisantydning
kr 2 250 000
Omkostninger
kr 57 450
Totalpris
kr 2 307 450
Tomt
Eiet tomt 523 m²
Oppdragsnummer
85240063
card-default

Fredrik von Krogh

Eiendomsmegler / Partner
Les om Fredrik
Prisantydningkr 2 250 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000,-)kr 56 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 2 307 450
På toppen av Ekebergåsen
Ekebergåsen er et barnevennlig og attraktivt område på Lierskogen. Her bor man med både skoler, barnehager og kjøpesenter i gangavstand. Området er landlig, her kan man ta på turskoene og gå ut av døren til et hav av rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Samtidig med kort vei til alle de servicetilbud man trenger i hverdagen. Like ved tomten er det felles lekeplass, et fint sted for barn og voksne å møtes.

Reguleringsplanen gir deg mulighet til å bygge en fin familiebolig. På det relativt nyetablerte boligfeltet kan du se eksempler på hus som er innenfor reguleringen, alt fra stort til smått. Se vedlagt reguleringsplan i salgsoppgaven.

Utdrag fra reguleringsplanen:
§ 3-1-3. Boligbebyggelse - Frittliggende småhusbebyggelse (BFS1 - BFS2)
a) Området BFS1 og BFS2 skal bebygges med eneboliger.
b) Maksimalt tillatt prosent bebygd areal (%-BYA) er 25%.
c) Bebyggelse skal oppføres innenfor angitte byggegrenser. Maks. mønehøyde er
9,0 meter over gjennomsnittlig planert terreng. Maks. gesimshøyde er 8 meter
over gjennomsnittlig planert terreng. Ved oppføring av pulttak kan øverste
gesims våre opptil regulert mønehøyde, under forutsetning av at laveste gesims
ikke overstiger regulert gesimshøyde. Det tillates ikke etablert takterrasse.
d) Innenfor formålet kan interne veier og parkering tillates etablert utenfor byggegrense.

Eiendom
Ekebergløkka 51, 3420 Lierskogen

Matrikkel
Gnr. 154 Bnr. 81 i Lier kommune

Boligtype
Boligtomt

Eierform
Selveier

Tomt
Eiet tomt 523 kvm

Prisantydning
2 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 57 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 307 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kommunale avgifter
Ingen avgifter før etablering av bygg. Da etter kommunens gjeldene regler.

Eier
Øyvind Hagen Ekeberg Gina Elisabeth Ekeberg

Beliggenhet
Ekebergåsen ligger flott og solrikt til på Lierskogen, kun 7 minutter fra Asker sentrum. For barnefamilier er det viktigste kriteriet ved boligkjøp at boligen ligger i et barnevennlig område. Ekebergåsen kan by på barnevennlige løsninger med flere lekeområder på feltet. Lierskogen generelt er kjent for gode oppvekstsvilkår og stiller sterkt på nettopp dette kriteriet. Boligfeltet på Ekebergåsen er også et yndet boligområde for voksne som ønsker seg lettstelte og moderne boliger i et rolig og naturnært miljø. Fra Ekebergåsen er det kort vei til offentlig kommunikasjon, E18 retning Asker/ Oslo og Drammen, servicetilbud og flotte tur og rekreasjonsmuligheter. For barnefamilier er det kort avstand til barnehager og skoler i alle trinn.

Servicetilbud
I gangavstand fra boligfeltet er det KIWI dagligvarebutikk med et godt utvalg av nødvendige varer og gangavstand til helsesenter på Lierskogen. Liertoppen kjøpesenter ligger 4 minutter unna med bil. Senteret har en god butikkmiks og kan tilby gratis parkering og shopping i 85 forskjellige butikker. Her er blant annet apotek, postkontor, kles- og interiørbutikker, vinmonopol m.m. Bauhaus ligger også like ved.

Et annet alternativ er Asker sentrum som bare ligger 7 minutter unna med bil. Asker sentrum er et administrativt senter i Asker kommune og en aktiv kjerne med alt du trenger av servicetilbud. Her er lege og tannlege, bibliotek, kino, apotek, vinmonopol, bank, Asker kommune servicetorg m.m. Asker sentrum kan også tilby rike shopping muligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har mange varierte butikker å velge mellom. Ute i gågatene finner man nisjebutikkene hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. De siste årene har vi vært heldige og fått et bredt utvalg av restauranter og kafeer i sentrum. Her er mulighetene mange for smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler. For de kulturinteresserte kan Asker kulturhus samt Baracoa bar tilby konserter med flere kjente artister. I Asker kulturhus er det også bibliotek, kino, teatersal og galleriutstilling. Radar kafé og scene er ungdommens arena i kulturhuset: Dette er et trygt aktivitets- og kulturtilbud til ungdom i hele Asker. Alt dette ligger samlet i hjertet av Asker.

Skole og barnehage:
Barnehager i gangavstand fra boligen: Heia FUS barnehage, Regnbuen barnehage og Nedre Stabæk barnehage. Barneskole: Heia barneskole. Ungdomsskole: Tranby ungdomsskole i sykkelavstand.

Tur og rekreasjonsmuligheter:
Området inviterer til et rikt tur- og friluftsliv med kort vei til naturopplevelser i marka med turløyper, turstier, bade- og fiskevann. Det ble åpnet ny idrettshall i 2014. Det er også gode ride muligheter med flere ridesentre og flott rideterreng i området. Andre fritidsaktiviteter i nærområdet er: turn, badmintonklubb, taekwondo, innebandy, skolekorps, allidrett for barn, speider og Røde Kors. Ulven golf i nærmiljøet. Holtsmark golfbane i Sylling (www.holtsmarkgolf.no). For mer detaljert info om fritidsmuligheter se www.lier.kommune.no og/eller www.lieril.no. På Liertoppen kjøpesenter har Asker Treningssenter nylig åpnet og tilbyr trening i flotte nye lokaler og gruppetimer.

Offentlig kommunikasjon:
Gangavstand til bussforbindelse mot Asker, Drammen og Oslo. Her går det ekspressbusser og det er i tillegg en pendlerparkering for de dagene man ikke vil ta bena fatt. Enkel adkomst til Asker, Bærum, Oslo og Drammen via påkjøring E-18.

Bebyggelse
Området består av villabebyggelse, rekkehus og leiligheter. Dette er med på å skape en god miks av folk i alle aldre.

Tomt
Eiet tomt, 523 kvm

Adkomst
Fra Asker via E18:
Ta avkjøring 21-Heiakrysset mot Lierskogen/Dikemark. Sving til venstre og inn på Gamle Drammensvei og følg veien og sving til høyre inn på Ovenstadveien. Følg Ovenstadveien og ta til høyre inn Bøveien. Følg Bøveien helt opp til Ekebergåsen.

Fra Drammen via E18:
Ta avkjøring 22-Tranbykrysset mot Lierskogen og fortsett ut på Kirkelina. I rundkjøringen tar du 2. avkjøring ut på Drammensveien og følger veien forbi Liertoppen. Sving til venstre og inn på Ovenstadveien. Følg Ovenstadveien og ta til høyre inn Bøveien. Følg Bøveien helt opp til Ekebergåsen.

Se vedlagte kartskisse i finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle eiendommen.

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Det vil være pliktig medlemskap til Vellet når bygg etableres.

Vei/vann/kloakk
Det ligger offentlig VA noe ned i veien som går forbi tomtene. For strekket fra koblingspunkt til tomten deles kostnaden med nabotomt, som allerede er gang med planleggingen.

Regulering
Området er regulert til bebyggelse - frittliggende og omfattes av reguleringsplan 504-908-21 "Ekeberg" datert 17.06.2022.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel på eiendommen.


Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 57 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 2 307 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.7 000)
Visningshonorar/overtagelse pr. stk (Kr.2 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Tilrettelegging (Kr.13 900)
Profesjonell fotograf (Kr.3 500)
Totalt kr. (Kr.52 600)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
85-24-0063

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Kalbakken Eiendomsmegling AS
EIE Asker
Org. nr: 918809589
Kirkeveien 212
1383 Asker
Tlf: 47 68 44 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Fredrik von Krogh

Saksbehandlere
Fredrik von Krogh
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 95 42 87 01 / E-post: fvk@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ekebergløkka 51
For mer om objektet
Ekebergløkka 51

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: