Bilde 1 av Ovenstadveien 5BBilde 2 av Ovenstadveien 5B
Digital salgsoppgave
Ovenstadveien 5B

3420 Lierskogen • Lier kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen og innbydende 3-roms med moderne stil, gasspeis, terrasse, carport og velstelte fellesareal.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
66 m²
Bruksareal (BRA)
69 m²
Bruttoareal (BTA)
75 m²
Fellesutgifter
kr 10 773 / Mnd
Prisantydning
kr 1 650 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 779 696
Totalpris
kr 2 437 706
Byggeår
2006
Tomt
Fellestomt 5861 m²
Oppdragsnummer
93210082
card-default

Alban Hasi

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Alban
Prisantydningkr 1 650 000,-
Fellesgjeldkr 779 696,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 437 706
Eiendom
Ovenstadveien 5B, 3420 Lierskogen, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 152 bnr. 188, andelsnr. 20 i Heiajordet borettslag med orgnr. 987872667 i Lier kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2006

Tomt
Fellestomt 5861 m²

Prisantydning
1 650 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 779 696,- pr. 06.08.21 09:32
Andel fellesformmue kr. 0,- pr. 06.08.21 09:32

Totalpris inkl. fellesgjeld
1 650 000,- (Prisantydning)

779 696,- (Andel av fellesgjeld)
2 429 696,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Kartverket)

480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Kartverket)
1 160,- (Omkostninger totalt)
2 430 856,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 10 773,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter/renovasjon, TV/bredbånd, forsikring, styrehonorar, felles strøm, reparasjon og vedlikehold, kostnad eiendom/lokale.

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Klare Finans AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Areej Shoukat

Beskrivelse
- Innbydende 3-roms leilighet.
- Beliggende i første etasje.
- Overbygd terrasse på ca. 20 kvm.
- Strømuttak og utelys på terrasse.
- Parkeringsplass i felles carport.
- Flislagt entré med garderobeskap.
- Kjøkken med plass til spisebord.
- Trivelig stue med gasspeis.
- Gasspeis koblet til felles gasstank.
- Romslig bad med gulvvarme.
- Bad har opplegg for vaskesøyle.
- To fine soverom, ett med klesskap.
- Ene soverommet har plassbygd seng.
- En innvendig og utvendig bod.
- Nytt enstavs laminatgulv lagt i 2020.
- Gulvbord på terrasse fra 2020.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Eget strømskap med strømmåler.

Parkering
Det medfølger parkeringsplass for én bil i felles carportrekke, det er også innstallert El-bil lader i carportrekke.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et veletablert område på Lierskogen i Lier kommune, med spredt boligbebyggelse, landbruk og friarealer. Samtidig er stedet meget sentralt med lett adkomst til E18, og kun en kort kjøretur til både Drammen og Asker. Området har også nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

For barna og den aktivitetslystne ligger lekeplass, fotballbane og skøytebane godt innen rekkevidde. Tranby har et rikt tilbud for barn og unge, der Lier IL har stor idrettsplass med flere baner og anlegg. Her tilbys aktivitetene fotball, håndball, ski (langrenn og skiskyting) og Speedbadminton, m.m. En kort kjøretur unna ligger også Lier stadion med flerbrukshall, flere fotballbaner, tennisbaner, sandvolleyballbaner og bane for frisbeegolf.

Eiendommen har dessuten nærhet til flotte tur- og friluftsområder som bl.a. Lierskogen. Det er kun 3,5 km til Damtjern - et idyllisk skogstjern med fin badeplass i naturskjønne omgivelser. Tjernet er et godt utgangspunkt for blant annet sykkelturer innover i marka.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, som kun ligger 270 meter unna. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Liertoppen kjøpesenter 1,8 km unna og byr på et rikt utvalg av butikker, spisesteder og servicetilbud. Like ved ligger også byggevarekjeden Bauhaus. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Ovenstadvegen som ligger ca. 100 meter fra leiligheten.

 
Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Tranby, 10 min til Asker, 16 min til Drammen, 20 min til Lysaker og 28 min til Oslo sentralstasjon. Fra eiendommen er det gangavstand til Heia barneskole, og for elever i ungdomsskolen er det buss til Tranby ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i både Lier og Drammen, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt
Fellestomt, 5861 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
1. etasje: Entré/gang, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken, 2 soverom og bod.
Annet: Disponibel utebod.

Byggemåte
Flermannsbolig over to plan bestående av åtte boenheter. Bygget er oppført med ringmur i murkonstruksjon og krypgrunn. Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig liggende trekledning. Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre. Etasjeskillere av ukjent type utførelse. Yttertaket har saltaksform og tekket med betongtakstein (Yttertaket er ikke besiktiget). Oppvarming via elektrisitet samt gasspeis i stue. Balansert ventilasjon.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 66 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entre/gang, bad, innvendig bod, stue, kjøkken og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 69 kvm

Boder
En innvendig bod og en bod ved carport på 5 kvm.

Entré
Leiligheten ligger i første etasje og har egen inngang fra bakkeplan. Inngangspartiet er opparbeidet med steinheller og inn i leiligheten ønskes du velkommen til en entré som gir et godt førsteinntrykk. Entreen har mørke fliser på gulvet og plass til yttertøyet i et garderobeskap med hvite, profilerte fronter. Veggene er lysmalte som resten av leiligheten.

Stue
Stuen er et trivelig oppholdsrom med en gasspeis som både varmer godt, og som ellers skaper kos og hygge. Stuen har enstavs laminat fra 2020 på gulvet og vegger malt i fine farger. Rommet har plass til sofamøblement og tv-løsning, samt spisebord i delvis åpen løsning til kjøkkenet. Dør ut til terrassen gjør det enkelt å ta med seg maten ut i finværet.

Kjøkken
Leiligheten har et lyst kjøkken med hvit innredning og avsatt plass til hvitevarer. Innredningen har slette fronter, laminatbenkeplater og en nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet har benkebelysning, og på vegg mellom benk og overskap er det hvite kvadratiske fliser. Over komfyrplassen er det ventilator, og på enden av innredningen er det plass til kjøl/fryseskap.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har et pent, flislagt bad med gulvvarme og hvit innredning. Badet er romslig, og det er god oppbevaringsplass i innredningen som består av et skapmøblement med heldekkende servant. Over servanten henger det to skap, samt et speil med overlys.

Videre er badet utstyrt med et gulvfestet toalett, og et dusjhjørne med vegger og skyvedør i glass. Rommet har mekanisk avtrekk og gulvvarme, og det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to fine soverom med enstavs laminat på gulvet og vegger malt i fine farger. Det ene rommene har en plassbygd seng med gavl og oppbevaringsplass, samt plass til skrivebord. På det andre soverommet er det oppbevaringsplass i både et dobbelt og enkelt garderobeskap med hvite, glatte fronter. Leiligheten har lagringsplass i en innvendig bod og i en disponibel bod på ca. 5 kvm ved carporten

Uteområde
Leiligheten har utgang fra stuen til en koselig, nordvestvendt markterrasse på ca. 20 kvm. På terrassen er det laget en hjørnesofa og et skap, begge i hvitmalt treverk, og i 2020 ble det lagt nye gulvbord. I tillegg er det laget blomsterbed i front av terrassen, noe som gjør at du kan skape dine egne idylliske plass.
Videre har terrassen skillevegger mot naboene, strømuttak og plass til sittegruppe, grill og annet. Utelys gjør at man kan hygge seg ut i de senere kveldstimer. Foran terrassen er det en felles gressplen med hekk i front. Fellesområdene er pent opparbeidet med lekeapparater, plen, beplantninger og sitteplasser.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 01.04.2009 som omhandler Ovenstadveien 5.

Oppvarming
Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og gasspeis i stuen. Peisen er koblet til en felles gasstank på området. Leiligheten har balansert ventilasjon med eget aggregat plassert i den innvendige boden. En varmtvannsbereder på ca 120 liter er plassert i et benkeskap på kjøkkenet. I entreen er det et sikringsskapet med automatsikringer, samt et eget strømskap med strømmåler. Det er strømuttak og utelys på terrassen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 10 773,- pr.mnd.
Kommunale avgifter/renovasjon, TV/bredbånd, forsikring, styrehonorar, felles strøm, reparasjon og vedlikehold, kostnad eiendom/lokale.

Faste løpende kostnader
Glitre Energi strømforbruk på 3600,- i året.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: 11498322 4, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 06.08.2021: 2.97% pa.
Antall terminer til innfrielse: 21
Saldo per 06.08.2021: 19 769 337
Andel av saldo: 689 619
Første termin: 01.12.2006Første avdrag: 01.06.2012 ( siste termin 01.12.2031 )

Lånenr: 11498322 20, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 06.08.2021: 2.48% pa.
Antall terminer til innfrielse: 22
Saldo per 06.08.2021: 1 290 108
Andel av saldo: 45 003
Første termin: 01.06.2007Første avdrag: 01.06.2012 ( siste termin 01.06.2032 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Lånenr: 12134723090, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 06.08.2021: 1.85% pa.
Antall terminer til innfrielse: 84
Saldo per 06.08.2021: 1 313 570


Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 88485076

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 746 100,- Som sekundærbolig Kr. 2 685 958,-

Borettslag
Borettslag: Heiajordet borettslag, Orgnr: 987872667

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for medlemmer og borettslaget, den utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Regulering
Regulert til konsentrert småhusbebyggelse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 650 000,- (Prisantydning)
779 696,- (Andel av fellesgjeld)

2 429 696,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

2 437 706,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fotografering/video (Kr.4 000)
Grunnpakke borettslag (Kr.5 000)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)
Tilrettelegging (Kr.9 950)
Boligselgerpakke (Kr.8 600)
Markedspakke 1 (Kr.15 000)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 429 696,-) (Kr.30 000)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Oppgjør (Kr.6 500)
Totalt kr. (Kr.86 333)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
93-21-0082

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Partnere AS
EIE Drammen
Org. nr:989847597
Erik Børresens alle 7
3015 Drammen
Tlf: 32 82 25 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Christian Foss

Saksbehandlere
Alban Hasi
EIE Drammen
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 89 62 07 / E-post: alban.hasi@eie.no

EIE Drammen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ovenstadveien 5B
For mer om objektet
Ovenstadveien 5B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: