Bilde 1 av Eikholen 2CBilde 2 av Eikholen 2C
Digital salgsoppgave
Eikholen 2C

2000 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 10 740 000

Omkostninger: kr 68 750Totalpris: kr 10 808 750
Er dette din nye drømmebolig? - Romslig stue - 4 sov - Dobbelgarasje - Hybel* - Pent opparbeidet uteområde!
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
216 m²
Bruksareal (BRA)
216 m²
Prisantydning
kr 10 740 000
Omkostninger
kr 68 750
Totalpris
kr 10 808 750
Byggeår
2023
Tomt
Fellestomt 738 m²
Oppdragsnummer
127220002
card-default

Torkild Vinje

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Torkild
card-default

Usanthan Lucas

Eiendomsmegler
Les om Usanthan
Visninger
Onsdag 12. jun.
18:00 - 18:45
Prisantydningkr 10 740 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 100 000,-)kr 52 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 10 808 750
Eiendom
Eikholen 2C, 2000 Lillestrøm

Matrikkel
Gnr. 407 Bnr. 69 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Bruksareal: 216 kvm, BRA-i: 216 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
2023

Tomt
Fellestomt 738 kvm

Prisantydning
10 740 000

Arealoppmåling
Rapporten er utarbeidet av Takst øst AS ved Robert Wilhelmsen.

Befaringsdato: 07.11.2023.
Rapportdato: 09.11.2023.

Rapporten inneholder beskrivelse av boligens areal og rom/anvendelse under befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 740 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 52 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 100 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 53 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 793 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 808 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Ikke fastsatt p.t

Selger/utbygger
Aamodt Eiendomsutvikling as

Beskrivelse
Eikholen 2C ligger i et attraktivt, etablert og landlig boligområde på Tuen, som er en del av Lillestrøm kommune. Området har en idyllisk beliggenhet, samtidig som det har praktisk nærhet til blant annet Lillestrøm sentrum og Fetsund. Her vil man kunne nyte tilgang til byfasiliteter og essensielle tjenester i kombinasjon med en rolig og sjarmerende landsbyidyll

Huset er en moderne og herskapelig enebolig fordelt over to etasjer med integrert dobbelgarasje. Boligen er smart plassert og tilpasset terrengets høydekurver, noe som gir den en høy og majestetisk plassering på eiendommen. Den inneholder to praktiske inngangspartier, hvor hovedinngangen har to majestetiske dører som åpner opp til en romslig entré/hall. Inne i boligen finner man tre moderne bad, i tillegg til et praktisk toalettrom og et svært nyttig vaskerom. Badene er smakfullt innredet med variert baderomsutstyr, som gir hvert rom sin unike karakter. Et av badene har også et badekar. Huset har totalt fem soverom, hver med forskjellig størrelse og utforming. Hovedetasjen inneholder en eksklusiv mestersuite med eget garderobeområde og privat bad, som gir en privat og luksuriøs oase. Oppholdsrommet i hovedetasjen er åpent og inneholder stue, spisestue og kjøkken, med naturlige soner som skiller hvert område. Det høye saltaket gir deler av rommet en luftig takhøyde, mens de elegante vinduene gir rikelig med naturlig lys og en majestetisk atmosfære. Vedovnen og det stilfulle kjøkkenet bidrar til både komfort og estetisk appell. Fra oppholdsrommet er det tilgang til en romslig terrasse på ca. 40 kvadratmeter, perfekt for trivelige grillmåltider og varme sommerkvelder. Terrassen har en trapp som fører ned til et vakkert anlagt plenområde, som skaper en harmonisk forbindelse mellom utendørs- og innendørsområdene.

I sokkeletasjen har boligen et ekstra oppholdsrom, innredet som en hybel. Denne delen har egen inngang og viktige funksjoner, inkludert et soverom, et bad og et kjøkken, men den er ikke fullstendig atskilt fra hovedenheten. Dette kan bidra til økt økonomisk trygghet.

Tomt
Tomten leveres ferdig opparbeidet med plenareal. Gårdsplassen leveres asfaltert med tilstrekkelig fremkommelighet med snu- og vendeareal for kjøretøy.

Bod
Det leveres plass i garasje til utvendig oppbevaring.
Det er lagt opp til innvendig oppbevaring ifm. vaskerommet i hovedetasjen.

Parkering
Boligen har integrert dobbelgarasje ifm. sokkeletasjen.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års garanti
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år
- Lavere dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien, ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
- Tidsriktige materialer og høy bokomfort
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først
- Svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid

Bebyggelse
Bebyggelsen i området består hovedsakelig av eneboliger og noe leilighetsbebyggelse.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt, etablert og landlig boligområdet på Tuen, som er en del av Lillestrøm kommune. Området har en idyllisk beliggenhet, samtidig som det har en praktisk nærhet til både Lillestrøm sentrum og Fetsund. Her vil man kunne nyte tilgang til by-fasiliteter og rolig landsbyidyll.

Området har nærhet til essensielle tjenester som skoler, barnehager og offentlig transport. Eksempelvis ligger Tuen togstasjon like i nærheten, en holdeplass som knytter Oslo og Kongsvinger sammen. Dette gjør det enkelt å pendle eller reise rundt i regionen. Lillestrøm sentrum, som ligger en kort sykkeltur unna, er et pulserende knutepunkt hvor man kan oppfylle de fleste shoppingbehov, nyte varierte og kulinariske opplevelser samt fordype seg i et rikt kultur- og uteliv.

Servicetilbud
Joker Garderåsen ligger kun 4 minutter unna boligen og gir enkel tilgang til dagligvarebehov, også på søndager. Coop Prix er en kort 6-minutters kjøretur unna, og gir et bredt utvalg av dagligvarer. Med PostNord-tjenester tilgjengelig, blir dagligvarehandelen enda mer praktisk og allsidig.

For ytterligere tilbud har Lillestrøm og Fetsund et variert utvalg av varer og tjenester. I Lillestrøm finner man eksempelvis en livlig handlegate, Alexander Kiellands Gate, som huser en rekke butikker som tilbyr alt fra klær og mote til elektronikk og dagligvarer. Sentrumet har også et bredt utvalg av restauranter og kafeer som gir et variert kulinarisk tilbud. I Fetsund kan man oppleve en mer avslappet atmosfære, med tilgang til lokale og sjarmerende bakerier, småbutikker og praktiske tjenester. Både Lillestrøm og Fetsund gir tilgang til helse- og velværetjenester, inkludert apotek, legekontorer, treningssentre og andre fasiliteter som bidrar til et sunt og aktivt liv. Området har også et rikt kulturliv med museer, teatre og diverse arrangementer.

Skole/barnehage
Området har et rikt utvalg av både barnehager og skoler, noe som legger til rette for gode oppvekst-/ og utdanningsmuligheter. Nærmeste barnehage er Lillehagen barnehage som har en reisetid med bil på ca. 4 minutter, noe som gir både nærhet og komfort for barn og foreldre. Lillestrøm barnehage (0-5) ligger ca. 5 minutter fra boligen og gir et godt pedagogisk grunnlag for de aller minste. Hovinhøgda skole, Vigernes skole og Garderåsen skole ligger ca. 4-6 minutter fra boligen og tilbyr undervisning fra 1. til 7. klasse.  Østersund ungdomsskole, som dekker 8. til 10. klasse, tilbyr en sømløs overgang til høyere utdanning. Kjellervolla skole gir et annet alternativ for denne aldersgruppen, og begge skolene gir et bredt spekter av faglige og sosiale muligheter. Det er videregående skoler i bl.a. både Lillestrøm og Skedsmo.

Offentlig kommunikasjon
Området har et imponerende tilbud innen offentlig transport, noe som gir en enkel og effektiv måte å komme seg rundt. Med kun 5 minutters gange fra Tuen, kan man enkelt hoppe på en rekke busser som inkluderer linjene 320, 470, 470E, 480 og 490. Dette gir en praktisk tilkobling til ulike destinasjoner innenfor og utenfor regionen, og gir stor fleksibilitet i reiseplanleggingen. Tuen stasjon, som ligger en kort 12-minutters spasertur unna, er et viktig knutepunkt for de som ønsker å reise med tog. Linjene L14 og L14x gir enkel tilgang til bl.a. Oslo S og Kongsvinger.

Med en kjøretid på ca. 25 minutter til Oslo S, gir dette området en direkte forbindelse til hovedstaden og dens mangfoldige attraksjoner. Videre er tilkoblingen til Gardermoen en stor fordel for de som reiser internasjonalt. Med en reisetid på ca. 30 minutter, gir dette området et flott utgangspunkt for hyppige og bekymringsfrie reiser til og fra flyplassen.

Fritidstilbud
Dette vakre og landlige området er ideelt for en aktiv livsstil med avslappende gåturer, joggeturer og sykkelturer blant stier og grøntområder - perfekt for å nyte den friske luften og det naturskjønne landskapet rundt Tuen. Av innendørsaktiviteter trekkes Åkrene Arena og Balnes ballplass frem, perfekt for de som elsker ballspill, spesielt fotball. Med sin sentrale beliggenhet og moderne fasiliteter, gir arenaene et flott sted for lokal idrett og rekreasjon. For de som ønsker å opprettholde en sunn livsstil og holde seg i form, er det to flotte treningsfasiliteter i nærheten. Spenst Fetsund og Fresh Fitness Lillestrøm gir et bredt spekter av treningsmuligheter og profesjonell veiledning.

Byggemåte
Enebolig fra 2023 ført opp over 2 etasjer med integrert garasje.

Areal
U. etg: BRA: 126 m²/P-rom: 88 m²/S-rom: 38 m² (inkl. delevegg).
P-rom: entrè/hall, gang, 4 soverom, bad, bad/vaskerom, stue/kjøkken
S-rom: garasje.

1. etg.: BRA: 90 m²/P-rom: 90 m².
P-rom: stue/kjøkken, gang, wc, bad, vaskerom, omkledningsrom og soverom.

Samlet areal: BRA: 216 m²/P-rom: 178 m².
Hybel utgjør BRA/P-rom: 25 m²

Takterrasse: 40,5 m². Deler er takoverbygd.

NS3940 er lagt til grunn for oppmålingen. Arealene er beregnet ut ifra oppmåling på stedet.

Entré
Boligen leveres med to inngangspartier. Hovedinngangen har et herskapelig preg med to majestetiske dører som åpner opp mot en romslig hall. Hallen har behagelig gulvvarme og store 60 x 60 fliser, som bl.a. er svært motstandsdyktige mot slitasje. Veggene er malt i en moderne og lys fargepalett, noe som er gjennomgående for de fleste av boligens oppholdsrom. Videre inn i gangen er det lagt et vakkert 1-stavs eikeparkettgulv. Parketten er standard i alle rom, bortsett fra våtrommene.

Bad/wc/vaskerom
Det leveres tre moderne bad, i tillegg til et praktisk toalettrom og et eget vaskerom. Badene er utstyrt med flotte 60x60 fliser på både gulv og vegger, med delikate mosaikkfliser i 5x5 format som gir en elegant touch til dusjsonen samt rundt badekaret på badet i hovedetasjen. Badene inkluderer et vegghengt toalett, sorte detaljer på dusjvegger og takdusj. Badene er innredet med variert baderomsinnredning, noe som gir hvert rom en unik karakter.

Vaskerommet i hovedetasjen har praktisk plassering av sikringsskap, ventilasjonsanlegg og varmtvannsbereder. Det er også opplegg for vaskemaskin.

Samtlige våtrom har spotter i taket og varmekabler i gulvet.

Soverom
Boligen har totalt fire soverom, hver med variabel størrelse og utforming. De fire soverommene i sokkeletasjen kan tilpasses etter behov og preferanser, enten som barnerom, hobbyrom, kontor eller en kombinasjon av disse bruksområdene.

Stue/kjøkken
Oppholdsrommet i hovedetasjen leveres i en åpen stue- og kjøkkenløsning, hvor ulike soner naturlig skiller sofahjørnet, spiseseksjonen og kjøkkenavdelingen. Saltaket er godt utnyttet og gir en særs romslig takhøyde i deler av rommet. Det karakteristiske og elegante vindusdesignet gir rommet rikelig med naturlig lys samt et herskapelig preg. Komforten heves med en koselig vedovn som sørger for varme og god atmosfære. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og rikelig med benke-/ og skapplass. Gullfargede detaljer og en platetopp med integrert ventilator gir kjøkkenet en elegant finish. Fra oppholdsrommet er det tilgang til en romslig terrasse som måler ca. 40 kvadratmeter.

Boligen har ytterligere et oppholdsrom i kjelleretasjen, perfekt egnet for en praktikantdel. Dette rommet er innredet med et kjøkken med integrerte hvitevarer.

Standard
Boligen er oppført iht. TEK17. Installasjoner er utført fagmessig av autorisert installatør i henhold til gjeldende forskrifter og krav.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner.

Varmtvannsbereder
Boligen leveres med to varmtvannsberedere. Et i vaskerommet og et plassert i et av badene i sokkeletasjen.

FDV Dokumentasjon
Dokumentasjon til forvaltning, drift og vedlikehold overleveres ifm. overtagelse. Dokumentene lastes opp i boligmappen.

Oppvarming
Boligen leveres med vedfyring og elektrisk oppvarming.

Det er varmekabler i gulv i alle våtrom samt entre/hall i 1.etg.

Energimerking
Alle eiendommer som selges eller leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått.

Det er foretatt energimerking av boligen. Følgende ble oppnådd: Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Det ble ikke fakturert kommunale gebyrer på eiendommen 2022. Det er heller ikke gitt en prognose for inneværende år.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Lillestrøm det første året. Fritaket gjelder året etter brukstillatelsen foreligger.

Eiendomsskatten faktureres i 2 terminer, med forfall 1. juni og 1. november. Lillestrøm kommune har eiendomsskatt med en skattesats på 2 promille på alle bolig- og næringseiendommer, og på ubebygde tomter.

For alle eiendommer i kommunen gis det en reduksjonsfaktor på 30 %. I tillegg får boligeiendommer et bunnfradrag på 1 800 000 kroner for hver godkjent boenhet.

Det tas forbehold om endringer.

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån, vil kommunale avgifter, strøm, villa- og innboforsikring, vedlikeholdsansvar tilhørende vei, tv/internett m.v. være faste løpende kostnader.

Forsikring
Selger har forsikret eiendommen i byggeperioden.

Etter overtakelsen er kjøper selv ansvarlig for å tegne bygningsforsikring og evt. innboforsikring.

Kjøper står selv ansvarlig for å tegne egen innboforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Annet
Det foreligger ikke tilstandsrapport. Det er kun foretatt kontrollmålinger av boligen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

GRUNNDATA
1987/102354-1/8 registrering av grunn
Tinglyst 26.03.1987
Denne matrikkelenhet opprettet fra:knr:3030 gnr:407 bnr:7

2020/114872-1/200 omnummerering ved kommuneendring
Tinglyst 01.01.2020 00:00

2022/138792-1/200 arealoverføring
Tinglyst 04.02.2022 21:00
Areal overført til:knr:3030 gnr:407 bnr:7

RETTIGHETER PÅ ANDRE EIENDOMMER
Rettigheter på 3030-407/1

Rettigheter i eiendomsrett

2021/1027522-1/200  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 23.08.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:407 Bnr:69 
 "Eiere til en hver tid av gnr. 407, bnr. 69 i Lillestrøm kommune gis rett til bruk av vei over gnr. 407, nr. 1 i Lillestrøm kommune.."

Rettigheter på 3030-407/1
Rettigheter i eiendomsrett

2022/1008059-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 09.09.2022 21:00 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:407 Bnr:69 
"Rettighetshaver gis rett til å fremføre, ha liggende og vedlikeholde vannledninger over eiendom gbnr 407/1.."
Kan ikke slettes uten samtykke fra 3030 407 1

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest / midlertidig brukstillatelse p.t. Selger vil fremlegge dette, senest ifm. overtagelse.

Utleie
I boligens 1.etg. er det lagt til rette for hybel. Delen har egen inngang samt andre hovedfunksjoner, men er ikke fysisk adskilt fra den andre delen av boenheten. Det gjøres oppmerksom på at delen ikke er en godkjent selvstendig boenhet. Evt. søknad om bruksendring ovenfor kommunen skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Kjøper er pliktig til å bli medlem i "veilaget."
Dette koster 2000,- pr år og dekker snøbrøyting av veien, strøsand og generelt vedlikehold.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Kommuneplanens arealdel 2023 - 2035
Tomten er regulert til "bebyggelse - nåværende".

Kartet "Mulighet for marin leire" viser at ca. 1/3 av tomten (mot sør) har svært stor mulighet for marin leire. Den resterende delen av tomten har stor sannsynlighet. Der det finnes marin leire, kan det også være kvikkleire. Område i sin helhet er under marin grense.

Deler av tomten mot sørvest faller inn under aktsomhetsområde for flom iht. "Aktsomhetskart for flom."

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 740 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 52 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 100 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 53 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 793 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 808 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Garantier
Dersom avtale om salg inngås innen 6 måneder etter ferdigstillelse og selger opptrer som ledd i næringsvirksomhet, skal selger stille garanti for oppfylling av avtalen jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtagelse, og minst 5 % av kjøpesummen i fem år etter overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.5 181)

Provisjon (Kr.50 000)

Tilrettelegging (Kr.14 900)

Visning pr. stk. kr. 2490,- (Kr.2 490)

Overtagelse (Kr.2 490)

Markedspakke u/foto (Kr.18 000)

Oppgjør (Kr.6 200)

Kredittkostnad - Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
127-22-0002

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
EIE Nybygg Romerike AS
EIE nybygg Romerike
Org. nr:929508610
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf:

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Torkild Vinje

Saksbehandlere
Torkild Vinje
EIE nybygg Romerike
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Mob: 40 84 00 56 / E-post: tov@eie.no

Usanthan Lucas
Salgsleder | Eiendomsmegler
Mob: 97 98 44 18
[/ E-post: ul@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Eikholen 2C
For mer om objektet
Eikholen 2C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: