Bilde 1 av Inges gate 33Bilde 2 av Inges gate 33
Digital salgsoppgave
Inges gate 33

2004 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 7 490 000

Omkostninger: kr 206 000Totalpris: kr 7 696 000
Hel tomannsbolig i populært boligområde! To separate boenheter | Store muligheter | Oppussingsbehov| Kort vei til alt
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
251 m²
Bruksareal (BRA)
279 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
28 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
11 m²
Kommunale avgifter
kr 1 551 / Mnd
Prisantydning
kr 7 490 000
Omkostninger
kr 206 000
Totalpris
kr 7 696 000
Byggeår
1960
Tomt
Eiet tomt 569 m²
Oppdragsnummer
77240086
card-default

Madeleine Skjevik

Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Les om Madeleine
card-default

Julie Fredheim Maudal

Medhjelper | Markedsfører
Les om Julie
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 490 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-)kr 187 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 7 696 000
Eiendom
Inges gate 33, 2004 LILLESTRØM

Matrikkel
Gnr. 82 Bnr. 151 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 279 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 251 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 28 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 11 kvm

Areal
Primærrom: 192 kvm, Bruksareal: 279 kvm, BRA-i: 251 kvm , BRA-e: 28 kvm , TBA: 11 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1960

Tomt
Eiet tomt 569 kvm

Prisantydning
7 490 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Pål Einar Sommeling Takstdato: 02.05.24 19:54

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 188 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 678 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 696 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 18 601 pr. år Vann, avløp, feiing og tilsyn, samt renovasjon.

Eier
Sindre Gruben Olsen Linda Gruben Jonsrud

Parkering
Boligen har også frittstående garasjebygning på ca. 28 kvm.

Ellers parkering på egen tomt.

Beliggenhet
Tomannsboligen ligger i et meget barnevennlig og populært område på Vigernes i Lillestrøm. Dette er en meget god beliggenhet, og beboerne her nyter godt av nærheten til et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester i sentrum.

Beliggenheten er spesielt praktisk for de som er avhengige av offentlig transport, da Lillestrøm stasjon ligger bare en kort spasertur unna. Fra stasjonen er det gode forbindelser til Oslo sentrum og andre deler av regionen, noe som gjør det enkelt for beboere å pendle til arbeid eller utforske området. I tillegg til transportfordelene ligger boligen også i nærheten av et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Dette gjør det enkelt å dekke daglige behov og nyte et aktivt sosialt liv. Området har også grønne områder og parker i nærheten, perfekt for avslappende spaserturer eller piknik med familie og venner.

Alt i alt tilbyr boligen en flott beliggenhet som kombinerer praktisk tilgang til transport og et levende bymiljø med tilgang til grønne områder og rekreasjonsmuligheter.

Bebyggelse
Boligen ligger i et etablert boligområde med i all hovdsak villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 569 kvm

Enebolig beliggende på Vigernes i Lillestrøm kommune. Boligen har tomt opparbeidet med bl.a plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og
grusbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass samt gangbaner.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

I nærheten finner man et utvalg av skoler og barnehager som gir familier praktiske og varierte alternativer for utdanning og omsorg for barna.

For de yngste er det flere barnehager å velge mellom. Blant disse er det både private og kommunale alternativer, noe som gir foreldre muligheten til å velge en barnehage som passer best for deres behov og verdier.
Lillehagen Fus barnehage ligger ca 300 meter unna og Lillestrøm barnehage ligger ca 700 meter unna.

Når det gjelder skoler, er det også et godt utvalg i nærområdet. For de som søker grunnskoleopplæring, er det flere barneskoler og ungdomsskoler innenfor en rimelig avstand. Vigernes skole (1-7 kl.) ligger ca 600 meter unna, Volla skole (1-7 kl.) ligger ca 2.8 km unna, Lillestrøm videregående skole ligger ca 2.5 km unna og Skedsmo videregående skole ligger ca 3.1 km unna.

Offentlig kommunikasjon
Med bare en kort spasertur fra boligen, vil du finne Lillestrøm stasjon. Herfra kan du enkelt hoppe på tog som tar deg til Oslo sentrum på kun 10 minutter. Perfekt for de som pendler til arbeid eller ønsker å utforske hovedstaden. I tillegg til togtilgangen, er det flere bussholdeplasser i umiddelbar nærhet av boligen. Dette gir deg fleksibilitet til å reise til andre deler av Lillestrøm-området og nærliggende byer uten behov for egen bil.

Fritidstilbud
Område byr på et variert utvalg av fritidstilbud som passer for alle aldre og interesser. Enten man er ute etter sport og aktiviteter, kulturelle opplevelser eller bare ønsker å nyte naturen, finnes det noe for enhver smak i nærområdet.

For de som liker å være aktive, finnes det flere idrettsanlegg og treningssentre i nærheten. Lillestrøm har et bredt utvalg av idrettsklubber som tilbyr alt fra fotball og håndball til svømming og dans. Mange av disse klubbene har også aktiviteter og arrangementer for barn og unge, slik at hele familien kan delta. For de som foretrekker kulturelle opplevelser, har Lillestrøm et aktivt kulturliv med teatre, konserter og kunstutstillinger. Lillestrøm kultursenter er et sentralt knutepunkt for kulturaktiviteter i byen, og arrangerer jevnlig forestillinger og arrangementer for publikum i alle aldre.
I tillegg til dette er det også flere parker og naturområder i nærheten av boligen hvor man kan nyte friluftsliv og rekreasjon. Dette inkluderer vakre parker som Rådhusparken og Nitelva som gir flotte muligheter for avslappende spaserturer eller piknik med familie og venner.

Inneholder
Enebolig over 3 plan samt loft. Adkomst via inngangsparti i 1.etasje.

Boligen består i U.etasje av trapperom/gang, vaskerom samt 4 bodrom.

1.etasje inneholder entre/trapperom, gang, baderom, kjøkken, spisestue/stue og 2 soverom.

2.etasje består av trapperom, gang, baderom, kjøkken, spisestue, stue og soverom. Gulvflater med tregulv, gulvbelegg og tepper. Trepanel, platekledning, tapet og malte overflater på vegger. Platekledning og malte overflater i himlinger. Kjøkkeninnredninger med glatte/profilerte fronter. 2 baderom og vaskerom. Utgang fra spisestue/stue og stue til terrasse/balkong.

Byggemåte
Boligen ble oppført i 1960 (GAB-register). Gulvflater i U.etasje av mur og etasjeskillere av mur/tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form utvendig tekket med betongtakstein.

Primærrom
Primærrom: 192 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 279 kvm

Boder
4 bodrom i kjeller.

Standard
Våtrom - Baderom 2.etasje
Baderom fra byggeår, sluk av typen støpejern. Gulvflater med malt murgulv og baderomstapet på vegger. Innredning med servant med ett-greps armatur. Overskap, speil samt belysning med stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Frittstående badekar. Veggmontert varmtvannsbereder fra 1999 på 100 L. med ett-greps armatur med hånddusj. Avtrekksventil i innkassing på vegg. Platekledning i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber fra byggeår, langs vegger og i innredning. Avløpsrør av typen pvc som går ned i avløpsrør av typen kobber. Stråleovn er montert på vegg, over dør.

Våtrom - Baderom 1.etasje
Baderom fra byggeår, sluk av typen støpejern. Gulvflater med malt murgulv og malte overflater på vegger. Servant med ett-greps armatur. Speilskap samt belysning på vegg. Frittstående toalett. Frittstående badekar. Vegghengt varmtvannsbereder fra 1996 på 100 L. med ett-greps armatur med hånddusj. Avtrekksventil i innkassing på vegg. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber fra byggeår, langs vegg og under servant. Avløpsrør av typen kobber. Stråleovn er montert på vegg, over dør.

Våtrom - Vaskerom
Vaskerom fra byggeår, sluk av typen støpejern. Gulvflater med ubehandlet betonggulv og malte muroverflater på vegger. Dobbel utslagsvask med vannkran (kun kaldt vann). Opplegg for vaskemaskin og dobbel stikkontakt på vegg. Avtrekksventil på vegg (i luftepipe). Malt overflate i himling av betong. Delvis synlige vannrør av typen kobber fra byggeår langs vegger, med stoppekraner. Vedfyrt vaskekum/kokekar tilkoblet pipeløp, er plassert i hjørne av vaskerom.

Kjøkken - Kjøkken 2.etasje
Gulvflater med gulvbelegg. Tapetserte overflater på vegger. Eldre kjøkkeninnredning med profilerte fronter, overskap med belysning under og fritthengende ventilator med kullfilter. Laminert benkeplate og heldekkende benkebeslag med utslagskum og oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser over benkeplate. Frittstående komfyr. Frittstående kjøleskap med fryser samt fryserskap. Avtrekksventil på vegg. Platekledning i himling. Delvis synlige vannrør av typen fleksi og typen kobber fra byggeår, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc som går ned i avløpsrør av typen støpejern fra byggeår. Elektrisk panelovn er montert på vegg, under vindu.

Kjøkken - Kjøkken 1.etasje
Gulvflater med gulvbelegg. Tapetserte overflater på vegger. Eldre kjøkkeninnredning med glatte malte fronter og overskap med belysning under. Laminert benkeplate og heldekkende benkebeslag med utslagskum og oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser over benkeplate. Kontakt for komfyr. Avtrekksventil på vegg. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber fra byggeår, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc som går ned i avløpsrør av typen støpejern fra byggeår. Elektrisk panelovn er montert på vegg, under vindu.

Øvrige rom
Gulvflater med tregulv, gulvbelegg og tepper. Trepanel, platekledning, tapet og malte overflater på vegger. Platekledning og malte overflater i himlinger. Innerdører har glatte dørblader. Garderobeskap på enkelte rom. Utgang fra spisestue/stue i 1. etasje til terrasse. Utgang fra stue i 2. etasje til balkong. Ventilasjon av typen naturlig ventilasjon.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Kjøkken - Kjøkken 2.etasje:
Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder med tanke på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner. Utskifting/oppgradering av innredning etc. bør påregnes. Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner. Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt bør etableres.

Kjøkken - Kjøkken 1.etasje:
Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder med tanke på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner. Utskifting/oppgradering av innredning etc. bør påregnes. Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner. Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt bør etableres.

Øvrige rom:
Overflater gulv: Gulvoverflater bærer generelt preg av aldring/lokal slitasje. Tiltak kan iverksettes ved behov.

Rom under terreng:
Helhetsvurdering: Underetasjen bærer generelt preg av alder/slitasje. Det ble også observert merker/symptomer på tidligere fuktgjennomtrengning i grunnmur. Ventilasjonen er også vurdert til å ikke være tilstrekkelig. Risiko for følgeskader i konstruksjonen. Ytterligere undersøkelser bør påregnes for å avdekke årsak/omfang og eventuelle tiltak.

Innvendige trapper:
Innvendige trapper: Rekkverk/håndløper oppfyller ikke dagens sikkerhetsforskrift. Mellomrom mellom spiler i rekkverk har for stor avstand (maksimum 100 mm). Håndrekke skal monteres på begge sider av hele trappeløp (grunnet krav til universell utforming, uavhengig av byggeår).

Tekniske anlegg, VVS anlegg:
Helhetsvurdering: Tekniske installasjoner, vann og avløpsrør inkludert sluk inne i boligen er i hovedsak fra boligens byggeår. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Elektrisk anlegg;
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Som følger av manglende samssvarerklæring på deler av det elektriske anlegget som er montert etter år 1999 er TG2 satt i henhold til NS3600.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
Fasader ink. kledning: Utvendig kkedning er stedvis sterkt malingslitt. Overflatebehandling må påregnes.

Dører og vinduer:
Vinduer: Vinduer er av eldre type og har ikke den tetthet og isolerende funksjon som dagens vinduer har. Gjenværende restlevetid anses derfor å være redusert/usikker. Utskiftning må påregnes. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
Dører: Dører er av eldre type og har ikke den tetthet og isolerende funksjon som dagens dører har. Gjenværende restlevetid anses derfor å være redusert/usikker. Utskiftning må påregnes.

Yttertak - Hovedtak:
Helhetsvurdering: Slitasjegraden på taktekkingen (inkl. undertak og lekter) er slik at det vurderes at tekkingen har passert mer enn 50 % av anbefalt brukstid. Det ble i tillegg observert stedvise mosedekkede felter på taktekking. Takflater bør rengjøres. Fotbeslag rundt skorstein har også synlige slitasjesymptomer. Restlevetiden er derfor usikker.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
Helhetsvurdering: Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens gjeldende byggteknisk forskrift. Terrasse og balkong bærer generelt preg av slitasje. Tiltak anbefales.

Drenering:
Helhetsvurdering: Dreneringens tilstand har påvirkning på boligens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut fra alderen på drenssystemet. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Det viser at det ikke er en enkel vurdering og mange forhold kan ha innvirkning. Det avhenger blant annet av byggegrunnens beskaffenhet. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men dreneringen i denne bygningen vurderes være passert med mer enn 50% av anbefalt brukstid. Det er således noe en kjøper må forholde seg til også i liknende aldersbetingede bygninger/boliger. Utvendig fuktsikring av grunnmur er også stedvis vurdert til å ikke være tilfredsstillende. Taknedløp har stedvis kun utkast og takvann blir derfor ikke ledet vekk fra grunnmur. Det ble også observert merker/symptomer på tidligere fuktgjennomtrengning i grunnmur. Tiltak må påregnes.

Stikkledninger og tanker:
Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger): Avløpsledninger i grunnen har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Det tilsier at gjenværende restlevetid er usikker. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Frittstående byggverk:
Helhetsvurdering: Frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Takkonstruksjon har kun undertak av plastfolie. Overordnet forenklet vurdering av tilstanden er at det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak.

Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Våtrom - Baderom 2.etasje:
TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av slukets høye alder og generelt høy slitasjegrad både på gulv,  vegger og for tekniske installasjoner. Våtrommet har kun naturlig ventilasjon. Vindu er plassert i våtsone, noe som er uheldig. Kostnader for utbedrende tiltak må påregnes innen relativt kort tid. Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking grunnet våtsonens plassering (kjøkkeninnredning og yttervegg, på tilstøtende vegger). Basert på våtrommets slitasjegrad og registrerte avvik, er TG 3 valgt for å belyse at konstruksjonen kan ha fuktrisiko. Tilstanden inne i konstruksjonen er ikke kjent, men det ble utført et overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument av typen Protimeter MMS 2. Det ble ikke oppdaget negative avvikende forhold som kan tolkes til fuktskade. Fuktsøk ble utført i våtsone (rundt/under bereder/armatur). Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000.

Våtrom - Baderom 1.etasje:
TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av slukets høye alder og generelt høy slitasjegrad både på gulv, vegger og for tekniske installasjoner. Våtrommet har kun naturlig ventilasjon. Vindu er plassert i våtsone, noe som er uheldig. Kostnader for utbedrende tiltak må påregnes innen relativt kort tid. Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking grunnet våtsonens plassering (kjøkkeninnredning og yttervegg, på tilstøtende vegger). Basert på våtrommets slitasjegrad og registrerte avvik, er TG 3 valgt for å belyse at konstruksjonen kan ha fuktrisiko. Tilstanden inne i konstruksjonen er ikke kjent, men det ble utført et overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument av typen Protimeter MMS 2. Det ble ikke oppdaget negative avvikende forhold som kan tolkes til fuktskade. Fuktsøk ble utført i våtsone (rundt/under bereder/armatur). Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000.

Våtrom - Vaskerom:
TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av slukets høye alder og generelt høy slitasjegrad både på gulv, vegger og for tekniske installasjoner. Våtrommet har kun naturlig ventilasjon. Kostnader for utbedrende tiltak må påregnes innen relativt kort tid. Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking grunnet våtsonens plassering (omsluttende murvegger, på tilstøtende vegger). Basert på våtrommets slitasjegrad og registrerte avvik, er TG 3 valgt for å belyse at konstruksjonen kan ha fuktrisiko. Tilstanden inne i konstruksjonen er ikke kjent, men det ble utført et overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument av typen Protimeter MMS 2. Det ble ikke oppdaget negative avvikende forhold som kan tolkes til fuktskade. Fuktsøk ble utført i våtsone (rundt/under utslagskummer). Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig innflyttingsattest datert 20.10.1960.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen dater 16.02.1959. Enkelte rom er omtalt som noe annet etter dagens bruk jf. byggetegningene. Se tekst under.

I 1. etasje er det per dags dato følgende romfordeling: Gang, 2 soverom, kjøkken, bad og romslig stue. Dette stemmer over ens med orginale byggetegninger.

I 2. etasje er det per dags dato 1 soverom, spisestue (opprinnelig soverom i byggetegningene), stor stue, bad, kjøkken og gang. I henhold til orginale byggetegninger kan deler av stuen gjøres om til ekstra soverom.

Kjelleren har romslig vaskerom, et innredet rom samt 4 boder. I orginale byggetegninger er boder i kjeller opprinnelig omtalt som matboder og brensel.

Elektrisk anlegg
Elektrisk anlegg er hovedsakelig av typen åpent anlegg. Sikringsskap har automatsikringer. Skap for 2. etasje er plassert i trapperom. Skap for 1. etasje er plassert i entre. Hovedbrytere har 25 Amp. Til informasjon har det elektriske anlegget vært gjenstand for en overfladisk visuell kontroll, hovedsakelig på utkikk etter løse ledninger og eventuell berøringsfare.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, kombinert med peisovner i sposestue/stue og stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 18 601 pr. år Vann, avløp, feiing og tilsyn, samt renovasjon.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på boliger/fritidsboliger/eiendommer i Lillestrøm kommune. (Redegjørelse for beregningen av/størrelsen på eiendomsskatten for DET AKTUELLE ÅRET). Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, eiendomsskatt, strømbruk, tv- og bredbånd, forsikringer, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi
Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og 100% av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Tekniske installasjoner
Vannrør av typen fleksi og typen kobber, hovedsakelig av typen skjult anlegg fra byggeår. Delvis synlig på baderom, vaskerom og i kjøkkeninnredninger. Avløpsrør av typen pvc, kobber og typen støpejern fra byggeår. Hovedstoppekran, forbruksmåler for vann og stakeluke for avløpsrør er plassert i bod i U. etasje (bod nærmest trapp). Varmtvannsberedere fra 1996 og 1999 på 100 L. er montert på vegg over badekar på baderom (i 1. etasje og i 2. etasje). Boligen har naturlig ventilasjon og kullfilter på kjøkken i 2. etasje. Røykvarslere er montert i himlinger.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakyndig eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp.

Kommunal veg.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Eiendommen ligger på område under marin grense. Det er stor mulighet for marin leire på eiendommen. Der det finnes marin leire kan det også være kvikkleire.

Eiendommen ligger på område med usikker aktsomhetsgrad for radon.

Eiendommen ligger på område med aktsomhet for 1000-års flomsoner.

Det er for tiden ingen reguleringssaker under behandling som berører denne eiendommen.
- Hvilke planer som er under behandling vil endre seg over tid.

- Varsler om oppstart av planarbeid finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/kunngjoringer-av-planer-og-horinger/varsel-om-oppstart-av-planarbeid

- Hvilke planer som er til offentlig ettersyn finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/kunngjoringer-av-planer-og-horinger/offentlig-ettersyn-av-arealplaner/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 188 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 678 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 696 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 900)
Tilrettelegging (Kr.14 990)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Foto (Kr.4 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Oppgjør (Kr.6 500)
Totalt kr. (Kr.42 642)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-24-0086

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder Madeleine Skjevik

Saksbehandlere
Madeleine Skjevik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Mob: 47 25 54 30 / E-post: mas@eie.no

Julie Fredheim Maudal
Medhjelper | Markedsfører
Mob: 94 49 80 60
[/ E-post: jfm@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Inges gate 33
For mer om objektet
Inges gate 33

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: