Bilde 1 av Ole Vigs gate 4BBilde 2 av Ole Vigs gate 4B
Digital salgsoppgave
Ole Vigs gate 4B

2000 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

REHABILITERINGSBEHOV - Enebolig beliggende på ettertraktede Volla i Lillestrøm! - Mye potensiale - Sentrumsnært
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
167 m²
Bruksareal (BRA)
198 m²
Kommunale avgifter
kr 1 245 / Mnd
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 173 920
Totalpris
kr 7 163 920
Byggeår
1965
Tomt
Eiet tomt 531 m²
Oppdragsnummer
77230147
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmegler | Kontorsjef
Les om Nathasha
Prisantydningkr 6 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 157 500,-
  
Totalpris kr 7 163 920
Eiendom
Ole Vigs gate 4B, 2000 Lillestrøm

Matrikkel
Gnr. 81 Bnr. 1891 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 198 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1965

Tomt
Eiet tomt 531 kvm

Prisantydning
6 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Ståle Gran Skøien
Takstdato: 28.08.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 157 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 158 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 148 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 163 920,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 940 pr. år Mat/restavfall 140 liter og 240 liter, ferie og tilsynsgebyr, fast gebyr vann og avløp bolig, A-konto vann og avløpsgebyr, målt forbruk vann og avløp, fradrag innbetale vann og avløp.

Eier
Anne Berit Røed

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling v/ Alexander Søvik har gleden av å presentere Ole Vigs gate 4B!

Drømmer du om å skape ditt eget drømmehjem? Denne sjeldne muligheten til å rehabiliterere en eiendom i den idylliske bydelen Volla i Lillestrøm kan være akkurat det du har lett etter. Denne eiendommen har mye potensial og venter på å bli forvandlet til et fantastisk hjem. Dette er en sjelden sjanse til å skape et personlig og unikt hjem i et av Lillestrøms mest ettertraktede nabolag. Volla er en sjarmerende og familievennlig bydel som er kjent for sin ro og samtidig nærhet til Lillestrøm sentrum.

Høydepunkter:
- Fantastisk beliggenhet
- Mye potensiale
- Trafikkstille gate
- Barnevennlig
- Natur- og sentrumsnært
- Mulighet for å skape ditt drømmehjem
- Nærhet til skole og barnehage
- Gode transportforbindelser

Husk visningspåmelding!

Parkering
Parkering på egen tomt.

Beliggenhet
Boligen ligger i et flott, populært og barnevennlig boligområde på Volla sentralt i Lillestrøm. Volla er en sjarmerende og familievennlig bydel som er kjent for sin ro og samtidig nærhet til Lillestrøm sentrum. Her finner du alt du trenger innen gangavstand, inkludert butikker, restauranter, skoler og grønne områder. Med gode transportforbindelser til Oslo og Gardermoen, er Volla det ideelle stedet for de som ønsker en harmonisk balanse mellom byliv og naturskjønnhet.
 
Fra huset er det kort vei til en koselig handlegate og Lillestrøm Torv med et godt utvalg kaféer, restauranter og butikker. Lillestrøm kan også by på kino og kulturhus.

I området er det et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Obs som ligger ca 4 minutters gange fra boligen. Ellers kan du handle på Kiwi, Rema 1000 eller Meny som ligger ca 600 m fra boligen.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker, apotek, vinmonopol, kafeer, barer, restauranter, kino, kulturhus, etc. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, og Lørenskog med både Metro og Triaden kjøpesenter.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av frittliggende småhusbebyggelse og blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 531 kvm
Tilnærmet flat tomt opparbeidet med singlet biloppstillingsplasser, hellebelagt gangsti, plenareal, prydbusker og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Boligen ligger i nærheten av flere skoler som gir ulike utdanningsnivåer. Volla skole (1-7 klasse) er kun 200 meter unna, og Vigernes skole (1-7 klasse) har en avstand på 1.9 km. Sagdalen skole (1-7 klasse)  og Kjeller skole (1-10 klasse) ligger er ca 6 minutter med bil fra boligen. Kjellervolla skole (8-10 klasse) er 900 m unna. For videregående skoler er Lillestrøm videregående skole kun 700 meter unna boligen, mens Skedsmo videregående skole har en avstand på 1.2 km.

Boligen har flere barnehager i nærheten som gir alternativer for ulike aldersgrupper. Sølepytten barnehage (1-5 år) er kun 600 meter unna, mens Volla barnehage (0-5 år) har en avstand på 900 m. Måsan barnehage (1-5 år) tar omtrent 15 minutter å gå til.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Boligen ligger i nærheten av viktige transportknutepunkter. Lillestrøm bussterminal er kun 900 meter unna boligen, og gir en praktisk tilkobling til bussnettverket i området. Lillestrøm stasjon er også i nærheten og gir tilgang til togtransport. Det tar omtrent 25 minutter med bil å komme til Oslo S, som er 25 km unna. Oslo Gardermoen ligger omtrent 29 minutter unna med bil.

Med tog tar det ca. 10 min til Oslo og 12 min til Gardermoen.

Fritidstilbud
Lillestrøm har et mangfold av fritidstilbud som beboerne kan glede seg over. Med et pulserende kulturliv, spennende kulturarrangementer og kunstutstillinger, er det alltid noe å oppleve. Naturelskere kan nyte grønne parker, som Rådhusparken og Nebbursvollen friluftsområde, for avslappende turer og piknik. Idrettsentusiaster kan delta i ulike idrettsaktiviteter og dra nytte av idrettsanlegg som tilbys. Shoppingelskere vil glede seg over varierte butikker og kjøpesentre, mens matentusiaster kan utforske et bredt utvalg av restauranter og matmarkeder. Med festivaler og arrangementer som setter byen i fokus, er det alltid noe å se frem til i Lillestrøm. Uansett interessefelt er det rikelig med fritidstilbud som passer for alle.

Inneholder
Bolig over tre plan bestående av:
Kjeller med gang, vaskerom, kjellerstue og tre boder. 1.etasje med vindfang, gang, bad, stue, spisestue, kjøkken og soverom. Utgang fra spisestue til overbygget terrasse på ca 13 m².
Loftsetasje med gang, loftstue og soverom.

Byggemåte
Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong- og trekonstruksjoner. Fasader utført i stående og liggende trepanel. Yttertak av saltaksform i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein (taket er inspisert fra bakkeplan). Ytterdør med karm av tre og felter av glass fra byggeår. Balkongdør og vinduer med karmer av tre i 2- og 3-lags glass fra byggeår, tilbyggsår, 1973 og 1982.

Primærrom
Primærrom: 167 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 198 kvm

Standard
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra byggeår med glatte fronter. Benkeplater av laminat. Heldekkende oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående oppvaskmaskin og komfyr med koketopp. Ventilator under overskap tilkoblet avtrekkskanal. Gulvflate belagt med parkett. Vegg- og himlingsflater av tapetserte og malte flater. Vannrør av typen kobber og glødde kobber rør. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Stoppeventiler plassert under oppvaskkum.

Bad:
Baderom med sluk fra byggeår. Flislagt gulv med varme. Veggflater av baderomspanel. Himlingsflate av malt flate. Vegghengt servantskap med dører. Ovenpåliggende servant med to-greps armatur. Speil, skap og overbelysning på vegg over servant. Dusjkabinet med skyvedører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Frittstående toalett. Naturlig ventilasjon. Vannrør av typen kobber og glødde kobber rør. Avløpsrør av plast og støpejern.

Vaskerom:
Vaskerom fra byggeår. Støpt gulv mot grunn. Vegg- og himlingsflater av malte flater. Gulvstående benkeskap med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Heldekkende utslagsvask i rustfritt stål med to-greps armatur. Vegghengt utslagsvask med to-greps armatur. Fyrkjele/varmtvannsbereder fra byggeår. Vannrør av typen kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Hovedstoppekran og vannmåler. Opplegg for vaskemaskin.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med gulvbelegg og parkett. Vegg- og himlingsflater av tapetserte og malte flater samt panel og byggningsplater. Slette innerdører.

Følgende har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Kjøkken:
Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder med tanke på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner. Utskifting/oppgradering av innredning etc. bør påregnes.

Øvrige rom:
Helhetsvurdering: Innvendige flater bærer preg av alder og slitasje. Overflater bør fornyes. Det registreres fuktmerker på enkelte yttervegger, noe som kan indikere utilsiktet fuktighet i konstruksjonen. Videre undersøkelser og tiltak anbefales.

Loft innredet:
Helhetsvurdering: Overflater bærer preg av alder/slitasje. Overflater bør fornyes. Ukjent oppbygging. Det registreres  fuktmerker i kneloft. Det registreres utettheter i dampsperre/plast i himling ved skorstein. Fare for kondensproblematikk. Ytterligere undersøkelser for å avdekke skadeårsak-/omfang og aktuelle tiltak bør påregnes.

Ildsteder / skorsteiner innvendig:
Skorsteiner inne i boligen: TG2 er valgt for å belyse alder på skorstein. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Ildsteder inne i boligen: Ildsteder har en alder som tilsier at utskiftninger/utbedringer bør påregnes.

Innvendige trapper:
Innvendige trapper: Trappenes bruksflater bærer preg av alder/slitasje. Overflater bør fornyes. Rekkverk fra 1.etasje til loftsetasje er løst. Utbedringer bør påregnes. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600. Åpninger i rekkverket på mer enn 0,10 meter. Trappene har stedvis fri ganghøyde lavere enn 2,0 m.

Etasjeskiller:
Skjevhetsmåling: Største målte avvik er målt i kjeller. Avviket er målt til 21 mm og 28 mm. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert. Forøvrig ingen merknader i de andre rommene som er målt.

Tekniske anlegg:
Helhetsvurdering: Tekniske installasjoner, vann- og avløpsrør med sluk inne i boligen er i hovedsak fra boligens byggeår. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Elektrisk anlegg:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Det er ikke gjennomført vedlikehold på deler av det elektriske anlegget, og det foreligger ingen dokumentasjon. Det er stedvis enkelte ledninger i himling uten tilstrekkelig isolasjon. Forholdet må utbedres av en kvalifisert elektrofaglig person. Med bakgrunn i de registrerte avvik/manglende dokumentasjon bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
Helhetsvurdering: Yttervegger i sin helhet har etterslep på vedlikehold. Skader i konstruksjonen er ikke registrert, men kan ikke utelukkes. Utbedringer bør påregnes.

Dører:
Dører: Ytterdør og balkongdør bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden redusert/usikker. Utskiftning bør påregnes.

Vinduer:
TG2 gjelder: Vinduer bærer preg av slitasje/elde. Utbedring/utskiftning anbefales. Det registreres sprekk/skade på vindu/glass i kjøkken. Utskifting av glass bør påregnes. Stedvis ble det påvist skade/feil på lukkemekanisme.

Yttertak:
Tekking (undertak, lekter og yttertekking): Det er registrert symptomer på elde/slitasje. Det anbefales oppfølging med jevnlig ettersyn slik at vedlikeholds- og eventuelle utbedringstiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand.
Skorsteiner over tak: Det registreres at pipen er lavere enn anbefalt høyde over tak. Ytterligere undersøkelser og eventuelle tiltak anbefales.
Beslag, renner, nedløp og snøfangere: Enkelte beslag bærer preg av slitasje/skade. Utbedring bør påregnes.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
Helhetsvurdering: Bygningsdelen er vurdert til å ha en alder/tilstand som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Vedlikeholdsplanlegging er derfor i tiden. Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.

Utvendige trapper:
Helhetsvurdering: Konstruksjonen bærer preg av alder/slitasje. Utbedringer bør påregnes. Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales. Det registreres åpninger i rekkverket på mer enn 0,10 meter. Tiltak anbefales.

Grunnmur, fundamenter:
Grunnmur: Det registreres enkelte riss/sprekker på grunnmur. Eksakt årsak er ikke kjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Stikkledninger og tanker:
Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger): Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko.

Følgende har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Bad:
Helhetsvurdering: TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: Tettesjiktet har en alder som tilsier at levetiden er passert. Bakenforliggende skader kan ikke utelukkes. Vann- og avløpsrør samt sluk er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Det registreres lekkasje fra avløpsrør/sluk på bad. Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking grunnet våtsonens plassering mot kjøkkeninnredning. Tilstanden inne i konstruksjonen er ikke kjent. Grunnet våtrommets alder og tilstand, kan fuktskader/fuktproblematikk ikke utelukkes. Fornying/oppgradering av våtrommet må påregnes. Sjablongmessig prisanslag gjelder total oppgradering. Sjablongmessig prisanslag: kr over 300 000

Vaskerom:
Helhetsvurdering: TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: Det vurderes at det ikke er benyttet tilstrekkelig tettesjikt på våtrommet. Rommet tilfredsstiller ikke krav til fukt- og lekkasjesikkerhet. Vann- og avløpsrør samt sluk er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking grunnet vegger av mur/betong. Fornying/oppgradering av våtrommet må påregnes. Sjablongmessig prisanslag gjelder total oppgradering. Sjablongmessig prisanslag: kr over 300 000

Rom under terreng:
Helhetsvurdering: Underetasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren, samt opplektet gulv. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner, blant annet med tanke på fukt-/kondensproblematikk. Det er observert omfattende fuktighet, avskalling/avflassing av murpuss, mugg og saltutslag/kalkutslag. Stor sannsynlighet for følgeskader i konstruksjonen. Hulltaking er ikke utført fordi vegger har omfattende fuktskjolder/merker. Ytterligere undersøkelser for å avdekke skadeomfang og aktuelle tiltak må påregnes. Sjablongmessig prisanslag gjelder for innvendige arbeider. Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000

Brann:
Rømningsveier: Rømningsveier fra rom under terreng er ikke etablert. Godkjente rømningsveier må etableres. Sjablongmessig prisanslag gjelder for brannteknisk inspeksjon. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000
Brannslokkingsutstyr: Brannslukkerutstyr er utgått/ikke forskriftsmessig vedlikeholdt. Brannslukkingsutstyr må fornyes/vedlikeholdes. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 1000.

Vinduer:
TG3 gjelder: Det registreres manglende vindu/glass i et kjellervindu. Tiltak må påregnes. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

Drenering:
Helhetsvurdering: Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen/kjelleren. Dreneringen er nedgravd og skjult. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble observert symptomer på fuktinnsig/fuktskader i underetasjen som tilsier funskjsonssvikt. Se punkt "Rom under terreng". Dreneringens alder og observert tilstand tilsier at utbedringer/utskiftninger må påregnes. Ytterligere undersøkelser anbefales for å avdekke skadeårsak/-omfang. Bygningen ligger i kjent flomutsatt område. Sjablongmessig prisanslag gjelder for utvendige arbeider. Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 31.07.1965.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I byggetegningene er soverom og stue i 1. etasje i dag definert som stue og spisestue etter dagens bruk. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

I byggetegninger er rom i kjeller opprinnelig definert som Hobbyrom, brennsel, disponibelt rom og mat, disse er i dag definert som kjellerstue og bod (det vil si rom som ikke er godkjent for varig opphold). Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med skrusikringer og strømmåler plassert i vindfang. Boligen har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og ildsteder samt varmepumpe.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 14 940 pr. år Mat/restavfall 140 liter og 240 liter, ferie og tilsynsgebyr, fast gebyr vann og avløp bolig, A-konto vann og avløpsgebyr, målt forbruk vann og avløp, fradrag innbetale vann og avløp.
Gjelder fakturert beløp i 2022. Prognose for 2023 er på kr. 11 955,-
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 5 651 kr i året.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 652 027,- Som sekundærbolig Kr. 5 947 297,-

Tekniske installasjoner
Vannrør av typen kobber. Avløpsrør av støpejern. Fyrkjele/varmtvannsbereder plassert i vaskerom. Hovedstoppekran og vannmåler samt stakeluke plassert i vaskerom. Oljetank/dagtank plassert i vindfang. Grunnvannspumpe plassert under steinhelle ved ildsted i kjeller. Varmepumpe plassert i spisestue. Naturlig ventilasjon.

Diverse
Utdrag hentet fra selgers egenerklæringsskjema:

1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja. Kommentar: lekkasje gulv.

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Vet ikke.

8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen?
Vet ikke.

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Vet ikke.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Vet ikke.

16. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
Vet ikke.

19. Kjenner du til om det foreligger påbud/heftelser/krav/manglende tillatelser vedrørende eiendommen?
Ja. Kommentar: Ingen heftelser.

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Hvis nei, gå til punkt 22.
Ja. Kommentar: Loft 2.ETG. bygget ut.

21.1 Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
Vet ikke.

23. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?
Vet ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen har tilknytning til offentlig vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til bebyggelse - nåværende i kommuneplanens arealdel.

Eiendommen ligger på område med aktsomhet for flom.
Det er middels til lav aktsomhet for radon på området som boligen ligger på.

Eiendommen ligger på område under marin grense. På området er det stor mulighet for marin leire. Der det finnes marin leire, kan det også være kvikkleire.

Det er for tiden ingen reguleringssaker under behandling som berører denne eiendommen.
- Hvilke planer som er under behandling vil endre seg over tid.

- Varsler om oppstart av planarbeid finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/kunngjoringer-av-planer-og-horinger/varsel-om-oppstart-av-planarbeid

- Hvilke planer som er til offentlig ettersyn finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/kunngjoringer-av-planer-og-horinger/offentlig-ettersyn-av-arealplaner/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 157 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 158 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 148 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 163 920,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 750)
Provisjon (Kr.63 000)
Tilrettelegging (Kr.17 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.42 969)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.175 086)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-23-0147

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Alexander Søvik

Saksbehandlere
Alexander Søvik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler
Mob: 98 23 96 49 / E-post: also@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Eiendomsmegler | Kontorsjef
Mob: 95 48 12 14
[/ E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ole Vigs gate 4B
For mer om objektet
Ole Vigs gate 4B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: