Bilde 1 av Smiehaugen 16Bilde 2 av Smiehaugen 16
Digital salgsoppgave
Smiehaugen 16

1900 Fetsund • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Beklager, visning avlyst! Boligen er solgt.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
8
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
196 m²
Bruksareal (BRA)
216 m²
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 80 740
Totalpris
kr 7 070 740
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
11210045
card-default

Lasse Saltkjel

Partner / Eiendomsmegler
Les om Lasse
Prisantydningkr 6 990 000,-
Transportgebyrkr 50 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Dokumentavgiftkr 16 720,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 7 070 740
Eiendom
Smiehaugen 16, 1900 Fetsund

Matrikkel
Gnr. 431 bnr. 225 snr. 8 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Enebolig i kjede

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom (P-rom): 196 kvm, Bruksareal (BRA): 216 kvm

Arealene er hentet fra opprinnelig salgsprospekt for prosjektet og iht. byggetegninger. Det tas forbehold om eventuelle avvik i arealer.

Antall soverom
5 soverom

Byggeår
2021

Tomt
Hver bolig vil få en eksklusiv, vedtektsfestet bruksrett til sitt naturlige tomteareal.

Prisantydning
6 990 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Det foreligger ingen fellesgjeld eller formue til seksjonen. Ny kjøper må imidlertid påregne å innbetale oppstartskapital til sameiet. Normalt sett er slik innbetaling beregnet til beløp tilsvarende to måneder.

Totalpris inkl. omkostninger
6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
50 000,- (Transportgebyr)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
16 720,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

80 740,- (Omkostninger totalt)

7 070 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Selger
Gnanasanthiran Sinnaiah

Utbygger
Aksen Eiendom AS

Beskrivelse
Boligen er romslig, svært innholdsrik og med mange rom gir mulighet for fleksible boløsninger med mulighet for praktikantdel/hybel til eldstemann i huset. Eiendommen oppføres med kvalitetsmaterialer og får selvfølgelig 5 års reklamasjonsrett. Det er i tillegg gjort flere smakfulle tilvalg på trapp, baderom, veggfarger, høyttalersystem i tak på stue/kjøkken m.m. Se komplett liste for full oversikt!

Inngangspartiet vil ligge i tilknytning til carporten, så her kan du gå tørrskodd til og fra bilen. En stor og romslig gang ønsker deg velkommen inn i første etasje. En mindre del av gangen/entreen (stiplet linje på plantegning) har for øvrig gulvvarme. Etasjen får bad, vaskerom og tre pene soverom, samt hall med trapp opp til andre etasje. I andre etasje finner du stue og kjøkken i en delvis åpen løsning - et nydelig rom med listefrie vinduer, stemningsfull peisovn og utgang til en solrik balkong. Kjøkkenet leveres av Drømmekjøkkenet og får integrerte hvitevarer. Mellom stue og kjøkken, i tilknytning til soveromsfløyen, finnes det et romslig bad med toalett.

Det presiseres at standardtekstene er hentet fra prosjektets opprinnelige beskrivelse, og kan nå avvike som følge av tilvalg som er gjort.

Stue og kjøkken
Boligene har stue og kjøkken i andre etasje, i en delvis åpen løsning Rommet er ca. 46,2 kvm og har enstavs laminatgulv. Gulvlistene har samme farge. Veggene er sparklet og malt, og rommet har store, listefrie vinduer. Det er vinduer på flere sider, noe som gir et fint gjennomlys og en luftig romfølelse. Rommet får også en stemningsfull peisovn, samt utgang til balkong.

Kjøkkeninnredningen leveres fra Drømmekjøkkenet, av type Studio kulør, og får hvite, profilerte fronter og en laminert benkeplate med oppvaskkum. Det monteres avtrekksvifte over kokesonen, og alle hvitevarer er integrert. Den åpne løsningen inn mot stuen gjør rommet til et perfekt samlingssted for familien, og et bad er praktisk plassert sammen med soveromsfløyen.

Entré, soverom og garderobe
Boligene får et trivelig, overbygd inngangsparti i forbindelse med carporten, så her kan du gå tørrskodd til og fra bilen.

Hallen får malte vegger og enstavs laminatgulv, og gulvet leveres fra Mammut av typen 3081 Oak Sand. En liten del av gangen får også gulvvarme. I tillegg får boligene hvite innerdører av type Harmonie Line eller tilsvarende. Opp mot andre etasje blir det hvitmalt trapp med beisede trinn.

Boligen får minimum fem soverom, tre i første etasje og to i andre etasje. Rommene i første etasje blir på henholdsvis 8, 9 og 11 m2 og får enstavs laminatgulv fra Mammut av typen 3197 Everest Oak White. Veggene sparkles og males, og vinduene blir listefrie. Soverommene vil ha god plass for senger, kommoder, skap med mer. I andre etasje vil det i all hovedsak bli levert to soverom, men det kan være muligheter for å benytte dette som en foreldreavdeling med soverom, bad og walk-in closet. I tillegg vil boligene ha gode lagringsmuligheter i utvendig sportsbod.

Bad/wc/vaskerom
Hoveddelen av boligen får bad og vaskerom. Badet og vaskerommet ligger sammen i første etasje, og det andre badet ligger i andre etasje. Vaskerommet ligger i eget rom innenfor badet og har varmtvannsbereder, skyllekum og opplegg for vaskemaskin.

Badet blir flislagt og får gulvvarme og downlights. Innredningen er fra Vikingbad, av sort type, og består av en heldekkende servant med underskuffer. Over servanten monteres det speil med belysning. I tillegg får badet et veggmontert toalett, samt et 90x90 cm dusjhjørne. Det leveres i tillegg sorte detaljer i form av dusjarmaturer, kran etc.

Parkering
Det blir parkering i carport og på gårdsplassen, og det gjøres klart for ladestasjon for elbil. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Nærområdet
Eiendommen ligger i et naturskjønt og landlig boligområde på Roven, drøye 2 km fra Fetsund sentrum i Lillestrøm kommune. I nærområdet finnes barnehager, barne- og ungdomsskole, daglige servicetilbud og god offentlig kommunikasjon.

Fra Hvaltjern, Varsjøen og Heia renner elva Varåa, og denne passerer rett ved eiendommen. Langs denne elva lå et av tidligere Fet kommunes tidligste og største industrier - Varåbruket. På 1600 og 1700-tallet ga sager og kverner mange arbeidsplasser her. Varåbruket var eid av forskjellige Christiana-borgere og handelshus opp gjennom hundreårene. Familien Quille var de siste som dreiv møllebruket Warå mølle, og de har nå eid bruket i over hundre år.

Lillestrøm kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Fine bademuligheter finnes ved Varsjøen, Heiavann og Hvalstjern. Sistnevnte har også skistadion med lysløyper og skiskyting.
Fet IL tilbyr fotball, håndball, innebandy og allidrett. Idrettslaget har fine fasiliteter med bl.a. friidrettsbane og idrettshall. Fet Golfklubb har 9-hulls golfbane nær Nordre Øyeren naturreservat.

Av severdigheter og kulturelle tilbud anbefales Fetsund lenser - landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et levende museum med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk. Fetsund lenser ligger i et vakkert naturområde ved innfallsporten til Nord- Europas største innlandsdelta, og har både natur- og kultursti.

Beliggenhet
I Fetsund sentrum finnes det tre dagligvarebutikker, Rema 1000, Extra og Spar, samt en rekke andre butikker og servicetilbud som apotek, vinmonopol og pub. I tillegg ligger Fokus senter på Sørumsand ca. 7-8 km unna. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Lillestrøm Torv en selvskreven møteplass i bykjernen på Lillestrøm. Strømmen Storsenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området har mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Dammerud som ligger ca. 200 meter fra eiendommen, og Svingen togstasjon ligger ca. 750 meter unna. Det er meget gode pendlermuligheter fra stasjonen med bl.a. tog til Oslo som tar ca. 20 min. Ny 4-felts motorvei mellom Fetsund og Lillestrøm har forkortet reiseveien med bil. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Fetsund, 7 min til Sørumsand, 13 min til Lillestrøm, 27 min til Oslo og 33 min til Oslo Lufthavn.


Fra eiendommen er det ca. 2,5 km til Riddersand barneskole og Østersund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt / Uteområder
Eiendommen rundt boligene leveres planert, med jord, og tilsås. Det blir utgang fra stue/kjøkken i andre etasje til en flott terrasse med god plass for utemøbler, grill med mer - et perfekt samlingssted på varme sommerdager. Hver enhet får vedtektsfestet bruksrett til sitt naturlige areal.

Balkongen har vedlikeholdsvennlige terrassebord, samt et fint rekkverk i glass og rustfritt stål. Kledningen er også ferdigbehandlet og leveres i grå/brun utførelse. Det leveres fire utelys av typen SG Ludo.

Fellesområdene er opparbeidet med plen, diverse lekeapparater og felles sittegruppe. Gårdsplassene og adkomstvei leveres med freseasfalt.

Areal
Primærrom (P-ROM): 196 kvm, Bruksareal (BRA): 216 kvm

Arealangivelsen er hentet fra det opprinnelige salgsprospektet til utbygger.

Boder
Det medfølger utvendig sportsbod i tilknytning til carporten.

Tilvalg
Det er gjort en del tilvalg og endringer av denne boligen;

Følgende tilvalg er gjort:
- Elektrikerarbeid
- Rørleggerarbeid
- Sirius 3 peis
- Annen farge på trapper
- Oppgradering fliser
- Andre farger på vegger
- Endringsgebyr
- Brann/lyddør i underetasje
- Endring av vegger i underetasje
- Dør fra kjellerstue til hage

Totalt kr. 158 628,-.

Oppvarming - Teknisk
Boligen vil varmes opp med elektrisitet, herunder stedvis gulvvarme, supplert med vedfyring. I tillegg får boligen et balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmeveksler. Det blir tilluft til alle oppholdsrom og uttrekk fra alle våtrom. Det elektriske anlegget får selvfølgelig sikringsskap med automatsikringer, og det monteres en 200 liters varmtvannsbereder på vaskerom.

Energimerking
Byggene føres opp i henhold til TEK 17. Energimerking blir beregnet i forbindelse med detaljprosjektering. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er. Karakterskalaen strekker seg fra A (høyest) til G (lavest). Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger. Utbygger vil fremlegge energimerking i forbindelse med overlevering av boligene.

Kommunale avgifter / Andre løpende utgifter
Kommunale avgifter og eiendomsskatt fastsettes når boligene er ferdig bygget og betales som hovedregel av den enkelte seksjonseier direkte til kommunen. Det tas forbehold om at disse vil kreves inn via felleskostnader til sameiet. Basert på erfaringstall estimeres de kommunale avgiftene til ca kr. 15 000,- per år for hver enkelt av boligene. Det gjøres for øvrig oppmerksom på at dette er et estimat, og at kommunesammenslåingen mellom Fet, Skedsmo og Sørum, kan ha en innvirkning på dette.

Det må forventes at sameiet fastsetter felleskostnader på bakgrunn av vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, eventuell forretningsførsel med mer.

Foruten ovennevnte, vil innboforsikring, medieabonnementer, strømutgifter etc. være faste løpende kostnader.

Felleskostnader er alle kostnader ved drift som ikke gjelder den enkelte bruksenhet og som berører seksjonene. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, eiendomsforsikring og offentlige skatter og avgifter som ikke utlignes på den enkelte bolig.

Felleskostnader fordeles med 1/18 - del på hver boligseksjon. For sameiernes felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i henhold til sameiebrøken. Det presiseres her fellekostnadene med 1/18-del er iht. sameiet, og at det vil være forbundet fellekostnader til fellesareal iht. annen brøk.

Sameieren har plikt til også å gjennomføre forsvarlig vedlikehold av egen seksjon, slik at det ikke oppstår skade på andre bruksenheter, eller ulempe for andre sameiere. Vedlikehold av tak, terrasse eller markterrasse utføres og bekostes av den seksjonen den tilhører.

Styret skal påse at alle felleskostnader blir dekket av sameiet etter hvert som de forfaller, slik at man unngår at kreditor gjør krav gjeldende mot de enkelte sameiere for sameiernes felles forpliktelser.

Til dekning av sin andel av felleskostnadene skal den enkelte sameier forskuddsvis hver måned betale et á kontobeløp fastsatt av styret. Sameiermøtet vedtar med alminnelig flertall avsetning til fond til dekning av fremtidige vedlikeholdsutgifter, påkostninger eller andre fellestiltak på eiendommen.

De beløp sameierne skal betale til fondet innkreves samtidig med den månedlige betalingen til dekning av felleskostnader.

Eiendomsskatt
Lillestrøm kommune har eiendomsskatt på 2 promille. Skattetaksten beregnes fra eiendomsskattetaksten minus 20% forsiktighetsmargin, minus bunnfradraget på kr. 1 800 000,-. Nye boliger skal ikke betale eiendomsskatt de første tre årene. Selger tar forbehold om endringer i slik eiendomsskatt.

Se Lillestrøm kommunes hjemmeside for ytterligere informasjon om eiendomsskatt.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er totalverdiforsikret av utbygger frem til overtagelse. Etter overtagelse må man selv besørge villa- og innboforsikring, med mulig unntak av villaforsikring dersom den forsikres gjennom sameiet.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Sameiet ble opprettet 12. mars 2021 og har fått navnet Smiehaugen Park sameie. Sameiet består av totalt 18 boligseksjoner, der hver seksjon har en eierandel på 1/18-del slik den fremgår av seksjoneringsbegjæringen.

I tillegg vil fellesarealer m.m. på eiendom 431/125 bli tilknyttet hver seksjon (bolig) gjennom et realsameie med en eierbrøk på 1/22-del, unntatt for adkomstveien som er 1/18-del.

Det vil i disse dager bli innkalt og nedstemt et styre for Smiehaugen Park sameie.

Tekniske installasjoner
TV/internettoppkobling bekostes av kjøper.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at boligen ikke har noen godkjent og lovlig selvstendig utleieenhet/boenhet, men at praktikantdelen/hybelen er som del av egen bolig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

1983/103030-2/8 Bestemmelse om vannledn.
Tinglyst 19.05.1983
Rettighetshaver: Fet kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

1983/103299-1/8 Best. om vann/kloakkledn.
Tinglyst 30.05.1983
Rettighetshaver: Fet kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/7208-1/8 Best. om vann/kloakkledn.
Tinglyst 30.04.2004
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/246730-1/200 Elektriske kraftlinjer
Tinglyst 23.05.2006
Rettighetshaver:HAFSLUND NETT AS
Org.nr: 980489698
Avtaleom rettigheter og pliker ved bygging, drift og vedlikehold av
høyspenningsluftledninger.
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/572921-1/200 Erklæring/avtale
Tinglyst 06.08.2009
Rettighetshaver: HAFSLUND NETT AS
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold
av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk) (stedsevarig rett)
Gjelder denne registerenheten med flere

Vi gjør videre oppmerksom på at det i henhold til eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn to seksjoner i sameiet.

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligrekken fra Lillestrøm kommune datert 29. juli 2021. Den midlertidige brukstillatelsen vil erstattes av en ferdigattest når utomhusarbeider er ferdigstilit. Frist for dette er satt til 31. desember 2021, men dette vil kunne utsettes til våren, da slik ferdigstillelse ikke lar seg gjøre på vinterstid. I korte trekk mangler det asfalt, noe beplantning m.v.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan for "Smiehaugen".

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Kjøpers ansvar for øvrige sameiers mislighold
For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jfm. eierseksjonsloven § 24.

Odel / Konsesjon
Verken odel eller konsesjon er relevant for denne eiendommen.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
50 000,- (Transportgebyr)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
16 720,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

80 740,- (Omkostninger totalt)

7 070 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Kjøper 1s allerede innbetalte forskudd, skal innbetales ved kontraktsinngåelse. Kjøper 1 har krav på å få denne utbetalt når transporten er registrert hos utbygger.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Totalpakke inkludert utlegg og provisjon på kr. 85 000,-.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
11-21-0015

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lov om hvitvasking
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre kundekontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet.

Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §§ 147 a, 147 b eller 147 c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Videresalg av enhet
Denne boligen er et videresalg av et allerede solgt objekt i prosjektet Smiehaugen Park. Videresalg av enhet reguleres av avhendingslova og kjøpsloven. I dette tilfellet vil dert foretas påtegning på skjøte (3-sidig skjøte), der boligen direkteoverføres til ny kjøper. Dette innebærer at man beholder fordelen om lav dokumentavgift. Det inngås vanlig kjøpekontrakt ihht. avhendingslova mellom opprinnelig kjøper og ny kjøper.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Skedsmo Eiendomsmegling AS
EIE Skedsmokorset
Org. nr:997701151
Furuholtet 1
2020 Skedsmokorset
Tlf: 48 10 04 00, Fax: 63 87 42 82

Ansvarlig megler
Partner / Eiendomsmegler Lasse Saltkjel

Saksbehandlere
Lasse Saltkjel
EIE Skedsmokorset
Partner / Eiendomsmegler
Mob: 47 30 08 69 / E-post: lsa@eie.no


EIE Skedsmokorset

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Smiehaugen 16
For mer om objektet
Smiehaugen 16

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: