Bilde 1 av Statsråd Ihlens vei 63Bilde 2 av Statsråd Ihlens vei 63
Digital salgsoppgave
Statsråd Ihlens vei 63

1465 Strømmen • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Enebolig med moderniseringbehov | Solrik tomt | Dobbelgarasje + enkelgarasje| Attraktiv beliggenhet | to plan og kjeller
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
135 m²
Bruksareal (BRA)
164 m²
Bruttoareal (BTA)
182 m²
Kommunale avgifter
kr 2 042 / Mnd
Prisantydning
kr 5 490 000
Omkostninger
kr 151 020
Totalpris
kr 5 641 020
Byggeår
1932
Tomt
Eiet tomt 733 m²
Oppdragsnummer
85210123
card-default

Alex Nguyen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Alex
Prisantydningkr 5 490 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 137 000,-
  
Totalpris kr 5 641 020
Eiendom
Statsråd Ihlens vei 63, 1465 Strømmen

Matrikkel
Gnr. 78 bnr. 134 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 135 kvm, Bruksareal: 164 kvm, Bruttoareal: 182 kvm
Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1932

Tomt
Eiet tomt 733 kvm

Prisantydning
5 490 000

Takstrapport
Takstmann: Henrik Prøsch
Takstdato: 22.11.21

Totalpris inkl. omkostninger
5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 000,- (Dokumentavgift)

151 020,- (Omkostninger totalt)

5 641 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 24 502 pr. år Kommunale avgifter for 2021 er estimert til å utgjøre kr 24 502,- Dette inkluderer vann, avløp, feie- og tilsynsgebyr og mat/restavfall. I følge lillestrøm kommune kan kommunale avgifter faktureres pr. halvår eller pr. mnd.

Eier
Khanh Ngoc Ha og Ngoc Long Truong

Parkering
Parkering i dobbelgarasje, enkelgarasje og på egen tomt.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et attraktivt boligområde på Strømmen i Skedsmo kommune. Dette er et barnevennlig og populært område, med kort vei til "alt" du trenger i hverdagen! Området har et godt kollektivtilbud med kort vei til både buss og tog. Det er også kort vei til togstasjon på Lillestrøm, Sagdalen og strømmen med forbindelser til Oslo og Gardermoen. Reisetid til Oslo S fra Lillestrøm stasjon er kun 11 min og til Gardermoen er det 25 min med lokaltog eller 14 min med flytoget. Gangavstand til Lillestrøm er 12-13 min.

Det er flere dagligvareforretninger i området som Meny, Rema 1000, Coop Prix og Kiwi. Fra leiligheten er det også gåavstand til Strømmen Storsenter som fremstår i dag som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Strømmen Storsenter ble i tillegg kåret til Årets Kjøpesenter i Norge i 2015. Videre er det nærhet til bank, post, vinmonopol, kino, puber og flere spennende restauranter. Det er også kort vei til Lørenskog med både Metro og Triaden Lørenskog Storsenter, samt Lillestrøm og alt småbyen har å tilby.

Eiendommen har kort avstand til Sagdalen barneskole med SFO og Stalsberg ungdomsskole samt nybygde Bråtejordet ungdomsskole. Det er også kort vei til Strømmen, Skedsmo og Lillestrøm Videregående skole, samt Høyskolen i Akershus som har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm. Det er flere barnehager i nærområdet, både private og offentlige.

Bebyggelse
Bolig over tre etasjeplan med henholdsvis kjeller, 1.- og 2. etasje. Opparbeidet tomtegrunn med felles asfaltert adkomst, belegningsstein på gårdsplass, plenarealer, trær og beplantning.

Kjeller med grunnmur i støpt betong. Øvrige etasjer med yttervegger i bindingsverk, kledd med malt trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Dobbel garasje med dekke i betong. Yttervegger i lettklinerbetong og bindingsverks

Tomt
Eiet tomt, 733 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Se vedlagte nabolagsprofil for nærmere informasjon.

Offentlig kommunikasjon
Se vedlagte nabolagsprofil for nærmere informasjon.

Inneholder
Boligen går over tre plan og inneholder:
1. etg: Vindfang, Gang, Kjøkken, Stue, Spisestue og Soverom.
2. etg: Bad, Trapperom og To soverom.
Kjeller: Bad, Vaskerom og Trapperom.

Byggemåte
Kjeller med grunnmur i støpt betong. Øvrige etasjer med yttervegger i bindingsverk, kledd med malt trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Dobbel garasje med dekke i betong. Yttervegger i lettklinerbetong og bindingsverkskonstruksjon, kledd utvendig med stående malt trepanel og murpuss. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takstein.

Grunnmur i betong. Innside av yttervegger under utvendig bakkenivå er foret ut, og kledd med panel/plater. (organisk materiale). Yttervegger er kledd med stående malt trepanel. Saltak i trekonstruksjon. Krypeloft med inspeksjonsluke i himling i ett soverom i 2.etasje. Gangbart gulv.

Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport.
For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 135 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 164 kvm

Boder
Det er fire boder i kjeller.

Standard
Kjøkken: Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål.
Veggmontert ventilator i stål med avtrekk ut gjennom yttervegg. Opplegg for oppvaskmaskin. Induksjonstopp, stekeovn og mikrobølgeovn er integrert i innredningen. AUBO kjøkkeninnredning.

Bad kjeller: Badet er ifølge tidligere takstrapport etablert i 2014. Baderomsinnredning bestående av benkeskap med glatte fronter. Opplegg for dusj, servant i helstøpt plate og klosett.

Bad 2. etg: Badet er av eldre dato. Baderomsinnredning bestående av benkeskap med profilerte fronter. Veggskap med speilfronter over servant.

Overflater:
Gilv
1.etasje: Fiskebeinsparkett i gang, stue og ett soverom. Gulvbord i vindfang og kjøkken. Laminat i spisestue.
2.etasje: Gulvbord i trapperom. Laminat i to soverom.
Kjeller: Innvendige gulv er belagt med enstavs parkett i to boder. Eksponert betong for øvrig.

Vegger
1.etasje: Sparklet og malte plater i spisestue. Malt tapet på tre vegger i stue og ett soverom. Malt trepanel for øvrig.
2.etasje: Sparklet og malte plater i ett soverom. Malt trepanel i ett soverom og trapperom.
Kjeller: Plast på synlig bindingsverk med isolasjon i to boder. Malte panel plater i to boder. Pusset og malte overflater for øvrig

Himling:
1.etasje: Sparklet og malte plater i ett soverom og kjøkken. Malte himlingsplater i gang. Malt trepanel i vindfang. Malte himlingsplater med dekorlist i spisestue og stue.
2.etasje: Sparklet og malte plater i ett soverom. Malte himlingsplater med dekorlist i ett soverom. Malte himlingsplater i trapperom.
Kjeller: Malt trepanel i gang og trapperom. Malte panelplater i to boder. Sparklet og malte plater for øvrig.
2.etasje: Sparklet og malte plater i bad.

Følgende punkter har fått tilstandsgrad 3 av takstmann:  Drenering, yttervegger, vinduer, overflater på innvendige gulv - Bad / Kjeller, overflater på innvendige vegger - Bad / Kjeller, overflater på innvendige gulv - Vaskerom / Kjeller

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest. Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest. Det foreligger originale bygningstegninger fra kommunen datert 14.03.1932. Bygningstegningene er ikke i samsvar med dagens bruk. Kjøper overtar ansvar og risiko tilknyttet dette.

Oppvarming
Boligen har elektrisk oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 24 502 pr. år Kommunale avgifter for 2021 er estimert til å utgjøre kr 24 502,- Dette inkluderer vann, avløp, feie- og tilsynsgebyr og mat/restavfall. I følge lillestrøm kommune kan kommunale avgifter faktureres pr. halvår eller pr. mnd.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr 3 072,- pr. år.
Det er eiendomsskatt på boliger/fritidsboliger/eiendommer i Lillestrøm kommune. (Redegjørelse for beregningen av/størrelsen på eiendomsskatten for 2020). Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Faste løpende kostnader
Ny eier må tegne eget abonnement for strøm, innbo og husforsikring.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer mellom 1000 og 4000 pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 191 682,- Som sekundærbolig Kr. 4 290 054,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:
Bestemmelse iflg. skjøte, som omhandler bestemmelse om genererende virksomhet.
Erklæring/avtale som gir kommunen rett til anlegg av fortau.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til nåværende boligbebyggelse iht. reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 000,- (Dokumentavgift)

151 020,- (Omkostninger totalt)

5 641 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.54 900)

Tilrettelegging (Kr.12 900)

Markedspakke inkl. look (Kr.11 400)

Visningshonorar per stykk. (Kr.3 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
85-21-0123

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Kalbakken Eiendomsmegling AS
EIE Veitvet
Org. nr:918809589
Veitvetveien 8
0596 Oslo
Tlf: 21 45 65 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler Tanju Uysal

Saksbehandlere
Alex Nguyen
EIE Veitvet
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 92 29 66 23 / E-post: avn@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Statsråd Ihlens vei 63
For mer om objektet
Statsråd Ihlens vei 63

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: