Bilde 1 av Adolph Tidemands gate 12ABilde 2 av Adolph Tidemands gate 12A
Digital salgsoppgave
Adolph Tidemands gate 12A

2000 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott 3-roms toppleilighet med god planløsning | Terrasse på ca 10 kvm med utsikt og lite innsyn | Garasje | Sentralt!
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
58
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
84 m²
Bruksareal (BRA)
84 m²
Fellesutgifter
kr 4 541 / Mnd
Prisantydning
kr 5 890 000
Omkostninger
kr 159 620
Fellesgjeld
kr 70 703
Totalpris
kr 6 120 323
Fellesformue
kr 6 445
Byggeår
1985
Tomt
Eiet tomt 4222 m²
Oppdragsnummer
20230034
card-default

Madeleine Skjevik

Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Les om Madeleine
Prisantydningkr 5 890 000,-
Fellesgjeldkr 70 703,-
Boligkjøperpakke Trygkr 9 250,-
Dokumentavgiftkr 149 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 6 120 323
Eiendom
Adolph Tidemands gate 12A, 2000 Lillestrøm, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 81 Bnr. 62 Snr. 58 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 84 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1985

Tomt
Eiet tomt 4222 kvm

Prisantydning
5 890 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 70 703,- pr. 06.06.23
Andel fellesformue: kr. 6 445,- pr. 06.06.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 890 000,- (Prisantydning)
kr 70 703,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 960 703,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke Tryg)
kr 149 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 159 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 120 323,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 541,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Renovasjon, kommunale avgifter, varmtvann, TV/Internett, fiber, vaktmester, gartner.

Eier
Evy Laila Schau

Beskrivelse
Adolph Tidemands gate 12A er en pen selveierleilighet i Borggården Boligsameie beliggende i Lillestrøm kommune. Leiligheten er bygget i 1985 og har adkomst via trappegang med heis og befinner seg i 4.etasje.

Leiligheten består av entré,  toalettrom, bad, stue, kjøkken, omkledningsrom og to soverom. Utgang fra stue til terrasse på omtrentlig 10 kvm med videre adkomst til en bod på omtrentlig 2 kvm. Leiligehten har i tillegg en bod på fellesområdet på ca 2 kvm merket nr. 58.

Kjøkken er delvis åpen løsning mot stue med plass for frittstående hvitevarer, køleskap med frysedel samt vann/dispenser, oppvaskmaskin og komfyr tilkoblet komfyrvakt. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og benkeplate av laminat.

Bad er innredet med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Stikkontakter på vegg over servant, naturlig ventilasjon og opplegg for vaskemasking og tørketrommel.

Parkering
Biloppstillingsplass med elbillader i garasjeanlegg merket nr. 58.

2 gjesteplasser med ladestasjon. 10 gjesteparkeringsplasser. Hver leilighet har en parkeringsrett.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et urbant og moderne boligområde i Lillestrøm sentrum i Lillestrøm kommune. Området har nærhet til offentlig kommunikasjon og byens fasiliteter, samt kort vei til skoler i alle trinn, inkludert flere videregående skoler. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker.

I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.

Åråsen fotballstadion ligger i fin gangavstand, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for joggeturer.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i sentrum, kun en kort spasertur unna. Det er også kort vei til Coop Obs Hypermarked og Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Lillestrøm bussterminal som ligger ca. 150 m fra boligen. Lillestrøm stasjon ligger rett ved bussterminalen, og toget tar deg til Oslo S på 10 minutter og til Oslo Lufthavn på ca. 12 min. Med bil tar det ca. 6 min til Strømmen, 9 min til Lørenskog, 25 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Volla barneskole og Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo Videregående. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller. Det er også et bredt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt
Eiet tomt, 4222 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Byggemåte
Selveierleilighet i Borggården Boligsameie beliggende i Lillestrøm kommune. Sameiet består av 61 seksjoner og har felles tomt. Fellesområder opparbeidet med hellebelagte internveier, sittebenker, plenarealer, prydbusker og diverse beplantning.

Boligbygg/næringsbygg over fire etasjer samt underetasje. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong- og trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende trepanel samt teglstein. Yttertak av valmtaksform/saltaksform i trekonstruksjoner utvendig tekket med takplater (taket er besiktiget fra bakkeplan samt terrasse). Glatt entrédør med kikkehull og kodelås i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Heve-skyvedør og vinduer med karmer av tre i 3-lags glass fra 2020. Takvinduer fra 2016. Oppvarming med elektrisitet samt ildsted. Tilknyttet felles varmtvann.

Leilighet beliggende i byggets 4.etasje. Adkomst via felles trappegang med heis. Leiligheten har callinganlegg. Leiligheten består av entré, toalettrom, bad, stue, kjøkken, omkledningsrom og to soverom. Utgang fra stue til terrasse på ca 10 m² med videre adkomst til bod på ca 2 m² i gulvflate.

Leiligheten disponerer i tillegg en bod på fellesområdet på ca 2 m² merket nr 58, samt en biloppstillingsplass med elbillader i garasjeanlegg merket nr 58.

Takstmannen har gitt boligen følgende tilstandsgrader:

38% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 0, 1 eller i orden.

51% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 2:
Våtrom - Bad
 • Helhetsvurdering:
TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen. Det registreres riss/sprekker i enkelte gulvfliser. Vann- og avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid.
Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 39,4 %, temperatur 24,1 grader C og duggpunkt 9,6 grader C.
Fornying/oppgradering av våtrommet bør påregnes.

Kjøkken
 • Ventilasjon:
Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Dette kan medføre økt fuktbelastning i boligen. TG2 i henhold til NS 3600. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
  
 • Vannrør: 
Vannrør av eldre type er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
  
 • Avløpsrør:
Avløpsrør av eldre type er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Toalettrom (Ikke våtrom)
 • Ventilasjon:
Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk bør etableres.
Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel bør etableres.
  
 • Vannrør:
Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
  
 • Overflater vegger:
Det registreres enkelte hull i veggfliser etter tidligere innfestinger.
  
 • Overflater gulv:
Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
  
 • Avløpsrør
Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Øvrige rom
 • Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM)
Ventilasjon i omkledningsrom vurderes til ikke å være tilfredsstillende. Tilfredsstillende ventilasjon bør etableres.

Etasjeskiller - 4.etasje
 • Skjevhetsmåling:
Det er noe målbare skjevheter i leiligheten. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 33 mm i stue/kjøkken. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert. Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.

Teknisk anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
 • Hovedstoppekran:
Hovedstoppekraner er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Elektrisk anlegg
 • Forenkler vurdering av det elektrisk anlegget:
Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.

Yttertak
 • Tekking (undertak, lekter og yttertekking):
Det er registrert symptomer på elde og slitasje, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader, anbefales oppfølging med jevnlig ettersyn slik at vedlikeholdsog eventuelle utbedringstiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand.
Det registreres enkelte råteskader på vindski ved terrasse. Råteskader bør utbedres.
  
 • Beslag, renner, nedløp og snøfangere:
Beslag, renner og nedløp bærer preg av alder/slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Balkonger, terrasser, veranda etc
 • Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom:
Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift.
Tettesjiktet er ikke tilgjengelig for inspeksjon, og vurdert til å ha en alder som tilsier usikker tilstand/restlevetid. Konstruksjonen er erfaringsmessig fuktutsatt. TG2 er satt for å belyse risiko.
Flisfuger bærer preg av alder/slitasje.
Det registreres stedvis avflassing av maling på rekkverk. Overflater bør fornyes.

0% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 3.

11% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad iu.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Selger opplyser via egenerklæringsskjema at det foreligger følgende mangler:
15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja, i garasjen.

Teknisk anlegg:
 • Vannrør av typen kobber og glødde kobber rør.
 • Synlige avløpsrør av plast.
 • Hovedstoppekraner plassert i toalettrom.
 • Naturlig ventilasjon.
 • Tilknyttet felles varmtvann
 • Leiligheten har brannvarslere og brannslukkingsapparat.
Elektrisk anlegg:
 • Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i felles trappegang.
 • Leiligheten har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg.

Primærrom
Primærrom: 84 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, toalettrom, bad, stue, kjøkken, omkledningsrom og to soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 84 kvm

Boder
Leiligheten har to boder. En på terrasse på ca 2 kvm og en på fellesområdet på ca 2 kvm merket nr. 58.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Følgende attester foreligger:
- ferdigattest for brannskille i bygg, datert 19.09.2006
- ferdigattest, tidsbegrenset midlertidig ombygging av deler av kjeller, datert 26.07.2011
- ferdgiattest, endring innvendig i bygg - brannskille i bygg, datert 09.08.2006
- midlertidig innflytningstillatelse for forretning- og bolighus, datert 20.01.1988
- ferdigattest for garasje, forretnings- og boligbygg, datert 02.06.2005
- midlertidig brukstillatelse, for forretnings- og bolighus, datert 14.12.87

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet samt ildsted.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på boliger/fritidsboliger/eiendommer i Lillestrøm kommune. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 541,- pr.mnd.
Renovasjon, kommunale avgifter, varmtvann, TV/Internett, fiber, vaktmester, gartner, andel avdrag.

Faste løpende kostnader
I tillegg til offentlige/ kommunale avgifter og eiendomsskatt kommer kostnader ifb strøm, innboforsikring, felleskostnader mm. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Långiver: DnB Bank ASA. Lån nummer 1636.25.46862
Lånetype: Annuitet, 12 terminer årlig.
Årlig rentesats: 3,15% (nominell rente).
Dato siste termin: 01.09.2043

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Er det tilrettelagt for individuell nedbetaling av fellesgjeld? Nei

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring Polisenummer: 77736523

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 154 892,- Som sekundærbolig Kr. 4 157 609,-

Sameie
Sameie: Boligsameiet Borggården,

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt hvis det ikke er til ulempe eller uro for andre beboere.

Annet
Komfyr medfølger ikke handelen, men kan kjøpes om ønskelig.
Taklampe på kjøkken medfølger ikke handelen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1978/106692-1/8  Skjønn  
 20.11.1978 
Bestemmelse om fortau
Overført fra: 3030-81/62
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Rettigheter på 3030-81/62/0/60,61

Rettigheter i eiendomsrett,
2000/4356-1/8  Erklæring/avtale, 20.03.2000
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:62 , snr 1-59

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen ligger i et regulert område iht reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Lillestrøm området, Skedsmo kommune. Iht reguleringsplan er området regulert til boligbyggelse, bollig/forretning/kontor, almennyttige forhold, grønnstruktur og kjørevei.

Iht kommuneplan er området avsatt til sentrumsformål og bebyggelse, nåværende og fremtidig.

Det er byggeaktivitet i området. Det er godkjent tiltak i kirkegata 10 A. Kontakt kommunen for ytterligere informasjon.

Temakart med treff:
I flg. temakart "mulighet for marin leire"  ligger eiendommen i et område med stor fare for marin leire. Kartet viser muligheten for marin leire. Der det finnes marin leire, kan det også være kvikkleire. Dataene kommer fra NGU. For mer informasjon om kartet, se internettsiden til NGU

Aktsomhetskart for flom: Eiendommen ligger under aktsomhetsområde for flom. I disse områdene må den reelle flomfaren utredes nærmere, dersom det er aktuelt med nye byggetiltak.

I flg. temakart "kvikkleire og marin grense"  ligger eiendommen i et område under marin grense. Kvikkleire kan finnes utenfor viste områder og punkter, hvis det er under marin grense. Avgrensningen for marin grense kan noen steder være usikker. Kartdata om risikoklasser kommer fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE), påvist kvikkleire fra Statens vegvesen (SSV), område under marin grense og påvist/antatt kvikkleire/sprøbruddsmateriale fra Norges geologiske undersøkelse (NGU).

Småhusplanen S-4220 er til revidering og det er midlertitid forbud mot tiltak i Oslo kommune.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 890 000,- (Prisantydning)
kr 70 703,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 960 703,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke Tryg)
kr 149 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 159 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 120 323,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.250)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Sameiegrunnpakke (Kr.10 000)
Sameiegrunnpakke (Kr.5 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.29 195,90)
Visningshonorar (Kr.9 000)
Provisjon (Kr.58 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.160 330,90)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
20-23-0034

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Øvre Romerike Eiendomsmegling AS
EIE Jessheim
Org. nr:826962992
Saggata 7
2053 Jessheim
Tlf: 40 40 65 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder Madeleine Skjevik

Saksbehandlere
Madeleine Skjevik
EIE Jessheim
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Mob: 47 25 54 30 / E-post: mas@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Adolph Tidemands gate 12A
For mer om objektet
Adolph Tidemands gate 12A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: