Bilde 1 av Adolph Tidemands gate 29ABilde 2 av Adolph Tidemands gate 29A
Digital salgsoppgave
Adolph Tidemands gate 29A

2000 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

INNHOLDSRIK 3-ROMS ENDELEIL. - SOLRIK BALKONG PÅ 9 KVM - HEIS - GARASJE - UMIDDELBAR NÆRHET TIL "ALT" - INGEN DOK.AVGIFT
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
69 m²
Bruksareal (BRA)
72 m²
Fellesutgifter
kr 4 368 / Mnd
Prisantydning
kr 4 690 000
Omkostninger
kr 17 179
Totalpris
kr 4 707 179
Byggeår
2007
Tomt
Fellestomt 891 m²
Oppdragsnummer
36230208
Prisantydningkr 4 690 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Avklaring forkjøpsrettkr 7 769,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 8 250,-
  
Totalpris kr 4 707 179
Eiendom
Adolph Tidemands gate 29A, 2000 Lillestrøm, Etasje: 3

Matrikkel
Andelsnr. 15 Orgnr. 986257535 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 72 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2007

Tomt
Fellestomt 891 kvm

Prisantydning
4 690 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Patrick Østberg Takstdato: 24.04.23 09:00

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 769,- (Avklaring forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 8 929,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 698 929,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 707 179,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 368,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Drift, vedlikehold, forretningsførsel, komm.avgifter, eiendomsskatt, kabel-tv og bredbånd, bygningsforsikring og parkeringsplass.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av ' Borettslagenes Sikringsordning AS'.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
André Skatt Rune Skatt

Beskrivelse
Velkommen til Adolph Tidemands gate 29A! Presentert av Edvard Chapsang og Endre Moe v/EIE Eiendomsmegling avd. Bærum.

Dette er en innholdsrik 3-roms leilighet beliggende midt i hjertet av Lillestrøm! Her bor man svært sentralt med gangavstand til alt du behøver i hverdagen, pluss litt mer. Fra leiligheten er det gangavstand til Lillestrøm stasjon hvor toget tar deg til Oslo S på kun 10 min. Det er videre servicetilbud/shopping, restauranter, kaféer, dagligvare m.m i umiddelbar nærhet fra leiligheten.

Leiligheten ligger i byggets 3.etasje med en optimalt intern beliggenhet. Leiligheten inneholder en hyggelig entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Det er videre en åpen stue- og kjøkkenløsning som oppleves lys og romslig med god plass til møblement i soner. Fra stuen er det utgang til en herlig balkong med flotte utsikt- og solforhold. Leiligheten har to soverom der begge har god plass til soveromsmøblement.

KORT OM BOLIGEN:

- INNHOLDSRIK OG ATTRAKTV ENEDEILEILIGHET I HJERTET AV LILLESTRØM
- 3.ETASJE MED HEISADKOMST
- EFFEKTIV PLANLØSNING MED EN GOD FLYT
- ÅPEN STUE OG KJØKKENLØSNING
- 2 SOVEROM
- ROMSLIG BAD
- SOLRIK BALKONG PÅ 9 KVM
- GARASJE MED HEISADKOMST (KLARGJORT FOR INSTALLASJON AV ELBIL-LADER)
- GODT MED OPPBEVARINGSPLASS I INNVENDIG OG UTVENDIG BOD
- FELLES TAKTERRASSE FOR BEBOERE
- UMIDDELBAR NÆRHET TIL OFFENTLIG KOMMUNIKASJON, SHOPPING/SERVICETILBUD, RESTAURANTER, KAFÉER, BARNEHAGE/SKOLER/VGS M.M
- GANGAVSTAND TIL LILLESTRØM TOGSTASJON (10 MIN TIL OSLO MED HYPPIGE AVGANGER)

Parkering
Det er parkering i lukket garasjeanlegg med heisadkomst. Det er klargjort for installasjon av elbil-lader.

Beliggenhet
Adolph Tidemands gate 29A ligger midt i hjertet av Lillestrøm. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til alt du trenger i hverdagen, pluss litt mer.

Kollektivtilbud:
Fra leiligheten er det gangavstand til Lillestrøm stasjon. Stasjonen er et knutepunkt for Nedre Romerike, der det er hyppige avganger mot Oslo som tar mellom 10-22 min, avhengig av rute. Buss 401 går mot Oslo og bruker bla. 12 min til Akershus Universitetssykehus. Flytoget til Gardermoen bruker 12 min.

Shopping/Servicetilbud:
I Lillestrøm vil du kunne finne alle bymessige tilbud du ønsker. Lillestrøm Torv har ca. 60 butikker og 8 spisesteder som inneholder noe for alle, Mostue har et kjempeutvalg av mote, Vinmonopolet finner du i nabobygget og REMA 1000 ligger på andre siden av gaten. Storgata i Lillestrøm er bilfri og har et rikt tilbud av serverings - og spisesteder, som LILLE STRØM Bar, CHI Casa Mia og Martin`s. Lillestrøm har en populær og meget godt besøkt byfest hvert år i juli og stolt tenning av det som muligens er norges fineste julegate før advent. På Torvet er det hyggelig hele året, med blandt annet skøyteis om vinteren.

Kultur/idrett/fritid:
Lillestrøm har et rikt tilbud på fritiden. Det er stor kino med THX standard (7 saler), som driftes av SF-kino, med filmtilbud for alle aldre. På kulturhuset er det flere konsert og teater oppsetninger, der flere av de største artistene og showene de siste årene har vært innom. De aller fleste idrettstilbud finnes i Lillestrøm, med området rundt Skedsmohallen som sentrum. Her er det friidrettsbane, hestegård, stor innehall, bowling, driving range, fotballhall, gressbaner og kunstgressbaner. Noe for alle. Det er flere treningssentre, som tilbyr alt som er av tilbud, fra Zumba til Krav Maga. Nebbursvollen ligger på Volla siden av byen, her er det bassenger for store og små, samt vannsklier og sandvolleyball baner. Langs flomvollen mot Nitelva er det gode rekreasjonsmuligheter. På vinteren er det kort vei til Tæruddalen og innover i Romeriksåsene. Innover i marka finner man et veletablert turstinett som er merket etter DNT - standard, fiske- og badevann, skiløyper m.m eller båtliv på Nord- Europas største innlandsdelta, Øyeren. På de forskjellige utestedene i byen er det quiz, fotball og konserter med kjente og ukjente artister.

Barnehager/Skoler:
Barneskolen (1-7) heter Volla skole, og er den eldste skolen i Lillestrøm. Ungdomskolen er Kjellervolla med elever mellom 8.-10. trinn. Det ca. 380 elever fordelt på 13 klasser. Skolen ble tatt i bruk i 2001, men har historie helt tilbake fra 1964. Bygget har vunnet priser for sin utforming. Det er to videregående skoler i Lillestrøm, Lillestrøm V.G.S og Skedsmo V.G.S. Skolene har de aller fleste studieretningene, både yrkesfag og realfag. Høyskolen i Akershus ligger på Kjeller, i utkanten av Lillestrøm. Flere barnehager kort avstand fra leiligheten. Se Skedsmo kommune sine nettsider for nærmere info.

Tidsavstander m/bil:
- Strømmen ca. 5 min.
- Skedsmokorset ca. 6 min.
- Oslo S ca. 20 min.
- Oslo Lufthavn Gardermoen ca. 24 min

Tomt
Fellestomt, 891 kvm

Byggemåte
Grunn/fundamenter/yttervegger: Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og utvendige fasader er forblendet med teglstein og fasadeplater.
Etasjeskiller: Etasjeskillere av betong.
Vinduer: Vinduer fra 2006 med trerammer har 2 lags glass. Skyvedør fra 2006 med trerammer har 2 lags glass.

Primærrom
Primærrom: 69 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 72 kvm

Boder
Det er godt med oppbevaringsplass i både innvendig og utvendig bod.

Standard
Entré:
Boligen har en svært flott, intern beliggenhet på enden i byggets 3.etasje. Det er inngang via svalgang. I entréen er det store garderobeskap med god plass til oppbevaring av yttertøy.

Stue:
Boligen byr på en meget lys og åpen stue med lysinnslipp fra flere sider. Stuen er delt inn i soner med åpen løsning mot kjøkkenet - perfekt for en moderne hverdag! Her har du med andre ord svært god plass til å innrede med både sofagruppe, spisestue og annet tilhørende møblement.

Balkong:
Fra stuen har du utgang til en herlig balkong på ca. 9 m2. Uteplassen byr på fine solforhold og utsikt over nærområdet og mot Rælingen, Strømmen og videre utover. Her har du god plass til å innrede med  loungemøblement. Balkongen har også markise som kan skygge for solen på de varmeste sommerdagene.

Kjøkken:
Boligen inneholder et fint kjøkken med åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter i sort og laminert benkeplate. Det er benkeskapsbelysning i overskap som bidrar til et godt arbeidslys.
Det er godt med oppbevaringsplass i både under- og overskap, samt en god benkeflate for matlaging. Det er videre fliser over kjøkkenbenken som gjør renhold lett. Det er integrert oppvaskmaskin. Frittstående komfyr og kjøl/frys. Videre har kjøkkenet en stilig barløsning.

Soverom:
Leiligheten har to gode soverom der begge har plass til møblement. Hovedsoverommet er svært romslig med god plass til dobbeltseng, nattbord, kommode og annet ønskelig soveromsmøbøment. Her er det også store garderobeskap for oppbevaring. Soverom nr 2 passer som et barnerom, gjesterom eller kontor.

Bad:
Leiligheten byr på et romslig flislagt bad. Her er det fliser på vegger og gulv med varmekabler. Baderommet er innredet med servant, skap med speil og belysning samt stikkontakt, frittstående toalett og dusjhjørne. På baderommet er det også opplegg og plass til vaskemaskin.

Overflater:
- Overflater innvendige gulv med parkett.
- Overflater innvendige vegger med malte flater.
- Overflater innvendige himlinger med malte flater.

Diverse:
- Varmtvannsbereder plassert i benkeskap.
- Brannslange plassert i benkeskap
- Ventilasjon er basert på en kombinasjon av naturlig ventilasjon samt mekanisk avtrekk, kombinert med tilluftsventiler i vegger/av typen balansert ventilasjon.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:
Boligen har ingen TG3.

TG2:
Bad:
- Ventilasjon
- Vannrør
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.

Kjøkken:
- Ventilasjon
- Varmtvannsbereder
- Innredning

Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 07.04.2011.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er inkludert i felleskostnader.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 368,- pr.mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra borettslaget etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån på andelen pr. 27.04.23

Selskapets totale fellesgjeld:
Bank: DNB BANK ASA  - 4.340%
Type: Annuitetslån (IN)
Info pr: 31.03.23
Restgjeld:7 412 736,00
Terminer/år: 4
Løpetid: 18.02.08 - 30.03.38

Selskapet er tilknyttet en sikringsordning som gir en sikkerhet for manglende innbetaling av felleskostnader.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: SP587195

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 180 347,- Som sekundærbolig Kr. 4 249 250,-

Borettslag
Borettslag: Teatergt 22 borettslag, Orgnr: 986257535

Styreleder informerer om at det er ingen planlagt økte felleskostnader p.d.d (11.05.23).

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Integrerte og frittstående hvitevarer på kjøkken følger med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Tinglyste servitutter for borettslaget:
1939/102109-1/8 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
15.06.1939
OVERFØRT FRA: 3030-81/172
Gjelder denne registerenheten med flere

1944/103129-1/8 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
12.12.1944
Vegvesenets betingelser vedtatt
OVERFØRT FRA: 3030-81/172
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/15570-1/8 PANTEDOKUMENT TINGLYST
21.09.2005
BELØP: NOK 60.400.000
PANTHAVER:DNB BANK ASA
Org.nr: 984851006
OVERFØRT FRA: 3030-81/172

2008/136331-2/200 NEDKVITTERING TINGLYST
15.02.2008
Beløpet er nedkvittert til:
Beløp: NOK 43.500.000

2005/15573-1/8 FELLESOBL. FOR BOR.INNSK. TINGLYST
21.09.2005
BELØP: NOK 19.979.000
PANTHAVER:Romerike Boligbyggelag
Lnr: 5746453
OVERFØRT FRA: 3030-81/172

2005/15573-2/8 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
21.09.2005
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2005/15570-1/8

Regulering
Lillestrøm er generelt under stor utvikling og det planlegges flere nye bolig- og næringsprosjekter. Det må påregnes byggearbeid og endring i trafikkbilde i årene fremover.

For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr på plan- og bygningsetatens hjemmeside. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med Lillestrøm kommune sin kartportal: https://kartutside.lillestrom.kommune.no.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 769,- (Avklaring forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 8 929,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 698 929,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 707 179,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.31 500)
LOOK - Aktivert 16.05.23 (Kr.3 500)
Løft på Finn.no - 11.08.23 (Kr.1 300)
Løft på Finn.no - 15.09.23 (Kr.1 300)
Tilrettelegging (Kr.11 900)
Første gang avklaring av forkjøpsrett (Kr.7 769)
Grunnpakke borettslag (Kr.14 966)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.18 430)
Markedspakke 1 (Kr.21 400)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Totalt kr. (Kr.130 560)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0208

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Endre Moe
Backoffice
Mob: 95 43 57 06
[/ E-post: emoe@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Adolph Tidemands gate 29A
For mer om objektet
Adolph Tidemands gate 29A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: