Bilde 1 av Adolph Tidemands gate 53Bilde 2 av Adolph Tidemands gate 53
Digital salgsoppgave
Adolph Tidemands gate 53

2000 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker & meget attraktiv 3-roms med meget høy standard - Delikat bad og kjøkken - Balkong - V.v & fyring inkl.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
29
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
68 m²
Bruksareal (BRA)
68 m²
Bruttoareal (BTA)
75 m²
Fellesutgifter
kr 2 894 / Mnd
Prisantydning
kr 4 690 000
Omkostninger
kr 115 120
Totalpris
kr 4 805 120
Fellesformue
kr 13 298
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 1703 m²
Oppdragsnummer
77200163
card-default

Kenneth Andreassen

Eiendomsmegler
Les om Kenneth
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nathasha
Prisantydningkr 4 690 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 113 750,-
  
Totalpris kr 4 805 120
Eiendom
Adolph Tidemands gate 53, 2000 Lillestrøm, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 81 bnr. 258 snr. 29 orgnr. 921319193 i Lillestrøm kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2018

Tomt
Eiet tomt 1703 m²

Prisantydning
4 690 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 21.02.10
Andel fellesformue: kr. 13 298,- pr. 31.12.2020

Totalpris inkl. omkostninger
4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
113 750,- (Dokumentavgift)

115 120,- (Omkostninger totalt)

4 805 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 894,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fjernvarme, kaldtvann og varmtvann, grunnpakke TV/bredbånd, forretningsførsel, vaktmestertjenester, m.m.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom felleskostnadene til sameiet.

Eier
Bjørn Bergmann Sigurdarson

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL ADOLPH TIDEMANDS GATE 53 - EN STRØKEN LEILIGHET I LILLESTRØM SENTRUM!

Kenneth Andreassen og Nathasha Pettersen v/ EIE har gleden av å presentere denne nyere 3-roms selveierleiligheten! Leiligheten fremstår som svært gjennomført og har gode kvaliteter som gulvvarme i alle rom og 1-stavs parkett. Leiligheten byr på romslige rom og en god planløsning med åpen kjøkkenløsning mot stuen, to soverom, stor entré og overbygget balkong. I tillegg er det baderom fra 2018 i tidløst design. Leiligheten ligger i et attraktivt bygg mellom Lillestrøm Torv og Meny, og driftes av et velholdt sameie.

HØYDEPUNKTER:
- Malte overflater i 2021
- Nyere leilighet fra 2018
- Midt i hjertet av Lillestrøm
- Stilrent kjøkken m/ medfølgende integrerte hvitevarer
- 1-stavs parkett
- Stort bad med opplegg til vaskemaskin
- Lave felleskostnader
- Garasjeleie med mulighet for kjøp av garasjeplass.
- Vann og fyring inkludert
- Flytt rett inn!

Parkering
Mulighet for å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegg. Sameiet har 2 multiparkeringsanlegg - 24 plasser i seksjon 1 og 24 plasser i seksjon 2. Seksjon 1 tilhører Parkalleen Næring AS, men kan selge plasser til seksjonseiere i sameiet.

Beliggenhet
Velkommen til Adolph Tidemands gate 53, som har en meget attraktiv og sentrumsnær beliggenhet i kjernen av Lillestrøm. Med kort avstand til så og si alle servicetilbud i Lillestrøm, bor du som plommen i egget.

Området passer perfekt for dem som er interessert i å bo i nærheten av det meste, med kort vei til tog og videre ferdsel til blant annet Oslo og Gardermoen.

Servicetilbud:
Meny, Kiwi, Bunnpris og Coop Prix er alle innenfor gangavstand på ca. 3 minutter. Fra boligen er det kun noen meter til Lillestrøm Torv med et rikt utvalg av forretninger, restauranter, kino, idrettsanlegg, treningssentre, vinmonopol, bank, post og alt hva et rikt byliv for øvrig kan tilby. Nærmeste treningssenter ligger kun noen få minutters gange fra boligen. Videre er det kort vei til Lillestrøm Torv med ett bredt tilbud av forretninger og tilknyttede virksomheter.

Fritid/rekreasjon:
Vollaparken rett i nærheten innbyr til leking, soling, piknik og øvrig rekreasjon. Lillestrøm har et rikt utvalg av idrettstilbud, og mye foregår i området rundt Sørum fritidsgård og Skedsmohallen. Her er det hestegård, friidrettsbane, stor innehall, bowling, fotballhall, gressbaner, kunstgressbaner og drivingrange. I Lillestrøm og området rundt er det et godt utbygd nett av gang- og sykkelstier. Det er ca. 4-5 km avstand til tur-/skiterreng i Østmarka, på Romeriksåsen og i Tæruddalen. Her finnes turstier, fiske- og badevann, skiløyper m.m.

Nebbursvollen friluftsbad ligger kun noen få minutter unna boligen, og byr på flere basseng, vannsklier, kiosk, lekeplass og grøntområder. Et herlig sted for hele familien! Ved Flomvollen og Nebbursvollen er det fine muligheter for ballspill, ski og aking. Strandpromenaden krokettklubb holder også til i nærheten. Her kan man spille krokett, som har vært gjort i Lillestrøm i over 100 år.

Barnehager og skoler:
Det finnes flere barnehager i området, blant annet Lillestrøm barnehage, Lillehagen barnehage, Sølepytten barnehage, Lille Volla familiebarnehage og Måsan barnehage.

Boligen har nærhet til Volla og Vigernes barneskole. Ungdomsskolen heter Kjellervolla, og ligger på Volla. Det finnes flere videregående skoler å velge mellom, blant annet Skedsmo vgs., Lillestrøm vgs. og Rælingen vgs. På Kjeller finner du OsloMet (tidligere HiOA) med en rekke studiespesialiseringer.

Offentlig kommunikasjon:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det er gangavstand til Lillestrøm stasjon, som er et knutepunkt for buss- og togtrafikk på Nedre Romerike. Her er det hyppige avganger mot Oslo og Gardermoen. Reisetid til Oslo S er kun ca. 10 minutter med ekspresstog. Reisetid til Gardermoen med flytoget er 12 minutter.

Lillestrøm ligger ca. 20 km. nordøst for Oslo sentrum og reisetid med bil er henholdsvis ca. 15 minutter til Oslo og ca. 20 minutter til Gardermoen.

Bebyggelse
Området består av blokkbebyggelse og næringsbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1703 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
3. etasje, 68 kvm BRA:
Entré, stue/kjøkken, omkledningsrom, bad og to soverom.

Byggemåte
Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Utvendige fasader i pussede/malte flater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 43dB. Vinduer og balkongdør med rammer/karmer av tre, og tre-lags glass fra 2017. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med vannbåren gulvvarme.

Primærrom
Primærrom: 68 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 68 kvm

Boder
Stor bod i kjelleren.

Standard
KJØKKEN:
Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål og ett-greps armatur fra Oras. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer: Nedfelt induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser fra Siemens. Ventilator i overskap tilkoblet avtrekk. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Kjøkkenet har lekkasjevarsler og komfyrvakt.

BAD:
Baderom fra 2018. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantskap i slett utførelse. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med belysning over servant. Dusjsone med innfellbare dører i glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett fra Gustavsberg. Mekanisk avtrekksventil i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Opplegg for vaskemaskin.

ØVRIGE ROM:
Gulvflate med varme belagt med parkett. Vegger i malte slette flater. Himlinger i malte flater. Slette innerdører samt to fløyet dør med glassfelt i stue/kjøkken. 2,00 meter garderobeskap i soverom 1. Overflater ble malt i 2021.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 03.05.19.

Sikringsskap med automatsikringer er plassert i omkledningsrom. Måler er plassert i felles tavle (ikke besiktiget). Leiligheten har i hovedsak skjult elektrisk anlegg.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren gulvvarme i alle rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt utgjør kr. 1 494,- i året.
Summen kan variere.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 894,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, strøm, innboforsikring, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Årsregnskap
Regnskapet for 2019 viser et driftsresultat på totalt kr 124 092,- og et positivt årsresultat på kr 127 261,-.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: SP1824671.2.1

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Sameiet Parkalléen 2, Orgnr: 921319193

Forretningsfører
BORI

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Stoppekraner er plassert i fordelerskap. Fordelerskap er plassert i omkledningsrom og bad. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Leiligheten har balansert ventilasjon.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.
Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har offentlig adkomst, og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
113 750,- (Dokumentavgift)

115 120,- (Omkostninger totalt)

4 805 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.5 000)

Grunnpakke eierseksjon (Kr.9 347)

Provisjon (forutsatt salgssum: 4 690 000,-) (Kr.46 900)

Betalingsutsettelse (Kr.3 512)

Markedspakke 1 (Kr.15 900)

Oppgjør (Kr.5 500)

Tilrettelegging (Kr.12 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-20-0163

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Kenneth Andreassen
EIE Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 86 31 26 / E-post: kea@eie.no

Nathasha T. Pettersen
EIE Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Adolph Tidemands gate 53
For mer om objektet
Adolph Tidemands gate 53

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: