Bilde 1 av Åråssvingen 9Bilde 2 av Åråssvingen 9
Digital salgsoppgave
Åråssvingen 9

2007 Kjeller • Lillestrøm kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 3 500 000

Omkostninger: kr 97 950Totalpris: kr 3 597 950
Flott 2-roms leilighet med parkering | Fjernvarme inkl. i felleskost | Markterrasse på 33 kvm | Ypperlig førstegangskjøp
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
7
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Internt bruksareal (BRA-i)
49 m²
Bruksareal (BRA)
54 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
33 m²
Fellesutgifter
kr 4 221 / Mnd
Prisantydning
kr 3 500 000
Omkostninger
kr 97 950
Totalpris
kr 3 597 950
Fellesformue
kr 21 772
Byggeår
2012
Tomt
Eiet tomt 2371 m²
Oppdragsnummer
77240053
card-default

Torje Olsen Slettli

Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Les om Torje
Prisantydningkr 3 500 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-)kr 87 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 3 597 950
Eiendom
Åråssvingen 9, 2007 KJELLER, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 29 Bnr. 1131 Snr. 7 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 54 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 49 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 33 kvm

Areal
Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 54 kvm, BRA-i: 49 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 33 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2012

Tomt
Eiet tomt 2371 kvm

Sameiet består av 51 seksjoner med felles tomteareal. Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen og diverse beplantning.

Prisantydning
3 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Andre Nordli Takstdato: 15.04.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.23
Andel fellesformue: kr. 21 772,- pr. 31.12.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 88 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 588 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 597 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 221,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Revisjon, forretningsførsel, utvendig forsikring, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, TV- og bredbånd, m.m.

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene dekkes gjennom felleskostnadene.

Eier
Eqbal Abrahamsen

Parkering
Leiligheten disponerer en garasjeplass i kjeller.

Beliggenhet
Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet sentralt plassert ved Åråsen stadion i Lillestrøm kommune. Her får du muligheten til å leve det enkle liv, med korte avstander til alle dagligdagse gjøremål og bymessige bekvemmeligheter. Her vil man bo i nærheten av bykjernen, men samtidig ha flotte rekreasjonsområder i kort avstand.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres ved Rema 1000 Åråsen, samt Meny Åråsen - en nyere, flott matbutikk med ferskvaredisk. I umiddelbar nærhet har du også tilgang til apotek, legesenter, Staples, LSK shop m.m. I sentrum finner du blant annet Coop Obs Hypermarked, som er et populært handlested i kommunen. Videre er det trivelige handlegater med butikker i sentrum, samt en rekke servicetilbud. Det er i tillegg kort vei til Strømmen Storsenter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Bebyggelse
Området består av blokk-, næring- og kombinert bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 2371 kvm

Selveierleilighet i Sameiet Åråssvingen 9 beliggende på Kjeller, Lillestrøm Kommune. Sameiet består av 51 seksjoner og har felles tomteareal. Fellesområdet opparbeidet med blant annet biloppstillingsplasser, internstier, plenarealer og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Det er et godt utvalg av skoler i nærheten. Nærmeste skole er Kjeller skole (1-10 klasse).  Av videregående skoler er det blant annet nærhet til Lillestrøm videregående skole og Skedsmo videregående skole. Det finnes både offentlige og private barnehager å velge mellom i området.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste holdeplass er Floraveien som ligger ca. 400 m fra boligen. Med bil fra Kjeller tar det ca. 3 min til Lillestrøm sentrum, 7 min til Strømmen, 23 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn.

Fritidstilbud
I tillegg til kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener. Det er også kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, golfbane, tennisanlegg, alpinanlegg, treningssenter med mer. Sørum fritidsgård ligger rett ved og har ridesenter.

En liten sykkeltur unna ligger også Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva.

På vinterstid er det enkelt å spenne på seg skiene fra fks. Sørum gård, alternativt kan man ta buss eller bil til marka. I retning Skedsmokorset er Tæruddalen et yndet friluftssted for turgåere, både til fots og på ski. Det blir årlig preparert løyper, og hvis man ønsker en effektiv treningsrunde på ski - eller har små barn som ikke liker store bakker, er løypa bak Tæruddalen skole et fint utgangspunkt!

Inneholder
Leiligheten består av entré, bad, soverom, rom benyttet som soverom 2 og stue med åpen kjøkkenløsning.

Byggemåte
Bolig- og næringsbygg over 6 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende konstruksjoner av betongkonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående og liggende panel samt fasadeplater. Tilnærmet flatt tak tekket med membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør fra byggeår med brannklasse EI30, lydklasse 30db samt kikkehull. Dører og vinduer med karmer av PVC og tre-lags glass fra byggeår. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/oppvarming.

Primærrom
Primærrom: 49 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 54 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod beliggende i felles gang utenfor leiligheten.

Standard
Våtrom - Bad:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt himlingsflate. Vegghengt servantskap med høyglans fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speilskap med overlys, samt stikkontakt ved siden av speilskap. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør og forkrommet kobber. Synlig avløpsrør av plast og metall. Avtrekksventil plassert på vegg. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra byggeår. Åpen kjøkkenløsning mot stue med glatte fronter. Benkeplater av laminat. Nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Overbelysning og stikkontakter under overskap. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin, samt frittstående kjøl/fryseskap. Ventilator med mekanisk avtrekk plassert i overskap over platetopp. Vannrør av type rør-i-rør og forkrommet kobber. Synlig avløpsrør av plast. Komfyrvakt montert over platetopp.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett og fliser. Veggflater med malt tapet. Himlingsflater av malte flater. Slette innerdører. Skyvedørsgarderobe på soverom 1. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegger.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Bad:
Sanitærutstyr / innredning: Det er registrert svelleskader på innredninger. Fornying av servantskap og speilskap bør påregnes.

Overflater vegger: Misfarging påvist på flisfuger. Det er stedvis riss/sprekker i flisfuger i dusjsonen. Kan skyldes utettheter i tettesjikt.

Overflater gulv: Det er registrert avskallinger, samt riss/sprekker i enkelte gulvfliser i dusjsonen. Kan skyldes utettheter i tettesjiktet.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, samt at det er smurt elastisk fugemasse over klemring, ukjent årsak. Det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Fornying av slukmansjett og tettesjikt bør påregnes.

Fallforhold (gulv): Til informasjon: Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 26 mm. Dette er vurdert til å være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet. TG2 gjelder: Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste et fallforhold på 5 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm. Det ble registrert vannansamling ved sluket ved funksjonstesting av dusj.

Kjøkken:
Innredning: Det er registrert svelleskader på benkeplater. Fornying av benkeplater bør vurderes.

Øvrige rom:
Overflater gulv: Det er registrert knirk i gulvet på soverom 1. Gulvflater belagt med parkett bærer preg av alder og slitasje. Fornying av gulvoverflater kan vurderes.

Etasjeskiller - 2.etasje:
Skjevhetsmåling: Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 10 mm på soverom. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er på tilfeldig steder oppmålt til 25 mm i stue. TG2 settes for høydeforskjeller på 15 mm eller mer målt over hele lengden/bredden på rommet. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Terrasser:
Terrasser på terreng (understøttet av bjelker / pilarer): Det er registrert noe råteskader på enkelte terrassebord, samt overflatebehandling er slitt. Utbedringer bør påregnes.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for byggetrinn 1 - gnr 29 bnr 1131 - Åråssvingen 9.

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for byggetrinn 2 - næringsdel i kombinert bolig-/næringsbygg - gnr 29 bnr 1131 - Åråssvingen 9.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet og vannbåren varme/radiatorer. Gulvvarme i entré og bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene dekkes gjennom felleskostnadene.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 722 kr for 2024 i følge brev fra Lillestrøm kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 221,- pr.mnd.
Herav: Garasje 100,- Akonto fjernvarme 708,- Felleskostnader 2.983,- TV 334,- Bredbånd 96,-

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, strømforbruk, tv/internett, innboforsikring etc. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er ingen lån registrert for selskapet p.t. i følge forretningsfører.

Årsregnskap
Sameiet har et positivt årsresultat for 2022 på kr. 307 678.

Forsikring med polisenummer
Codan Forsikring Nuf Polisenummer: 853143

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 914 796,- Som sekundærbolig Kr. 3 476 223,-

Sameie
Sameie: Sameiet Åråssvingen 9, Orgnr: 998503906

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
Vannrør av type rør-i-rør og forkrommet kobber. Synlig avløpsrør av plast og metall. Fordelerskap for rør-i-rør, stoppekraner og vannbåren varme er plassert i entré. Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegger. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet og vannbåren varme/radiatorer. Gulvvarme i entré og bad.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Telenor er leverandør av kabel-TV og bredbånd.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Diverse
Utdrag hentet fra selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja. Kommentar: Ja. Sprekk i en flis på badet.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Vet ikke firma.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Firma som gikk over og kontrollerte alle sluk etter feil oppdaget i noen av leilighetene.

25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
Ja. Kommentar: Det pågår en sak der utbygger skal istandsette "parken" utenfor blokka.

Viktig info vedr. balkong/terrasser: Det er oppdaget råte på enkelte balkonger, noe som gjør at disse ikke kan benyttes før endelig skaderapport foreligger. Dersom omfanget er stort, vil dette kunne påvirke låneopptak og betydelig økning i månedlige felleskostnader. Dette er pt. uavklart. Anbefaler at interessenter tar kontakt med styret for å få informasjon om dette.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag hentet fra grunnboksutskriften:
2011/845280-1/200  Bestemmelse om bebyggelse  
17.10.2011 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:29 Bnr:968  
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:29 Bnr:1130  
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:29 Bnr:1132  
Overført fra: 3205-29/1131
Gjelder denne registerenheten med flere
Kommentar: Servitutt er bestilt men ikke mottatt.

2011/845358-1/200  Bestemmelse om parkering  
17.10.2011 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:29 Bnr:1125 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:29 Bnr:1125 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:29 Bnr:1125 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:29 Bnr:1125 Snr:4  
Overført fra: 3205-29/1131
Gjelder denne registerenheten med flere
Kommentar: Servitutt er bestilt men ikke mottatt.

2013/1002557-1/200  Bestemmelse om veg  
19.11.2013 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:29 Bnr:1153  
Gjelder denne registerenheten med flere
Kommentar: Servitutt er bestilt men ikke mottatt.


Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Adkomst via privat veg.

Eiendommen har tilknytning til offentlig vann og avløp.

Regulering
Eiendommen ligger på område med aktsomhet for flom.

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan mottatt fra kommunen.

Eiendommen ligger på område med middels til lav aktsomhet for radon.

Eiendommen ligger på område med gul støysone fra veg og jernbane.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 88 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 588 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 597 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 750)
Prospekter/salgsoppgave (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Provisjon (Kr.40 000)
Løfting FINN-annonse (Kr.2 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.12 285)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Totalt kr. (Kr.92 847)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-24-0053

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Torje Olsen Slettli

Saksbehandlere
Torje Olsen Slettli
EIE Lillestrøm
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Mob: 90 80 89 80 / E-post: tsl@eie.no

Binh Nguyen
Eiendomsmegler
Mob: 99 48 88 66
[/ E-post: binh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Åråssvingen 9
For mer om objektet
Åråssvingen 9

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: