Bilde 1 av Åsenhagen 5CBilde 2 av Åsenhagen 5C
Digital salgsoppgave
Åsenhagen 5C

2020 Skedsmokorset • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SKEDSMOKORSET - En lys & gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong | Bad 2012 | VV&Fyring inkl.* | Barnevennlig |
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
65 m²
Bruksareal (BRA)
68 m²
Bruttoareal (BTA)
75 m²
Fellesutgifter
kr 6 614 / Mnd
Prisantydning
kr 2 450 000
Omkostninger
kr 15 460
Fellesgjeld
kr 485 473
Totalpris
kr 2 950 933
Byggeår
1967
Tomt
Fellestomt 23872 m²
Oppdragsnummer
76210009
card-default

Akin Buga

Eiendomsmeglerfullmektig / Partner
Les om Akin
card-default

Usman Ahmed

Megler/ Fagansvarlig / Jurist
Les om Usman
Prisantydningkr 2 450 000,-
Fellesgjeldkr 485 473,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)kr 7 450,-
  
Totalpris kr 2 950 933
Eiendom
Åsenhagen 5C, 2020 Skedsmokorset, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 56 bnr. 55, andelsnr. 105 i Myhrerenga Borettslag med orgnr. 942638523 i Lillestrøm kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1967

Tomt
Fellestomt 23872 m²
Stort fellesareal opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m.

Prisantydning
2 450 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 485 473,- pr. 27.01.21
Andel fellesformmue kr. 0,- pr. 27.01.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 450 000,- (Prisantydning)
485 473,- (Andel av fellesgjeld)

2 935 473,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))

15 460,- (Omkostninger totalt)

2 950 933,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 614,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene p.t inkluderer oppvarming, varmtvann og bruk av fellesvaskeri. Nåværende eier har leid 2 biloppstillingsplasser med motorvarmer for kr. 300,- som er inkludert i dagens felleskostnader. Dersom ny eier ikke har bil vil felleskostnadene reduseres med kr. 300,-.

Trappevask utføres av andelseierne i henhold til oppsatt plan i oppgangene. Det er a-kontobeløp for oppvarming og vannforbruk. Dette avleses elektronisk.

Sikringsordning fellesgjeld
Boligsameiet er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Boligsameiet er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en seksjonseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Omar Farooq Hussain Farooq Hussain

Beskrivelse
Velkommen til Åsenhagen 5C - ditt nye hjem i et etalblert & barnevennlig boområde på Skedsmokorset!
En lys & gjennomgående 3-romsleilighet med populær og barnevennlig beliggenhet på Skedsmokorset. Leiligheten har en praktisk beliggenhet i byggets 1. etasje med kun en trapp fra inngangspartiet. Leiligheten har en fin & gjennomgående standard med åpen stue-/kjøkkenløsning, bad pusset opp i regi av BRL, to soverom av god størrelse og vestvendt balkong.

Entré | Velkommen inn
Det første som møter deg når du ankommer leiligheten er en romslig entré med innebygde garderobeskap og plass til å henge fra deg yttertøy.

Stue & kjøkken | Med vestvendt balkong
Stuen er romslig og er praktisk inndelt i egen sone for sofagruppe, kjøkken og spiseplass. De store vindusflatene som slipper inn rikelig med naturlys skaper en lun atmosfære i leiligheten og gir en god helhetsfølelse. Du har enkel adkomst til en vestvendt balkong på ca 11kvm fra stuen. Fra balkongen har du utsikt over naturskjønne omgivelser i borettslaget fellesarealer. Du kan enkelt slippe ut barna og holde et øye med de mens du nyter en kopp kaffe.

Et romslig og praktisk kjøkken med god benke-/skapplass og passer utmerket for kokken i huset. Kjøkkeninnredningen er av gråtonede fronter med ny bardisk fra 2019. Bardisken passer utmerket under sosiale sammenkomster hvor du kan servere gjestene direkte før maten rekker å bli kald.

Soverom 1 & 2 | Utsikt mot naturskjønne omgivelser
Leiligheten har to soverom av god størrelse med plass til en dobbelseng, nattbord på hver sin side og garderobeløsning, om ikke plass til mer om du skulle ønske. Begge soverommene vender mot naturskjønne omgivelser som bidrar til en god søvn morgen som natt. Soverommet som har adkomst fra stuen har i tilknytning til soverommet en innredet bod.

Bad | 2012
Leiligheten har et pent flislagt bad med lyse fliser og downlights i taket som er pusset opp av AF-gruppen i regi av borettslaget. Baderomsinnredningen består av servant med speilskap, dusjnisje med innfellbare glassdører, vegghengt klosett og opplegg for vaskemaskin&tørketrommel.

Bod |
Med boligen medfølger også en kjellerbod..

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning.

Parkering
Borettslaget har 100 garasjer, 104 biloppstillingsplasser med motorvarmer. Disse følger ikke den enkelte leiligheten ved salg, men kan leies ved å kontakte styret. Det er ikke noe ansinitetsprinsipp på garasjer eller biloppstillingsplass.

Pris for leie av biloppstillingsplass med motorvarmer er 150,- pr mnd.
Pris for leie av garasje er 300,- pr mnd.
Leien faktureres sammen med felleskostnader den 20. hver måned.

Beliggenhet
Åsenhagen fremstår som et hyggelig og barnevennlig boligområde med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud. Det er flere forretninger på Skedsmokorset og et senter. Skedsmo senter innehar blant annet matbutikk, minibank, klesbutikk, bakeri, lekebutikk, resturant m.m. Området ligger nært aksen mellom Oslo og Gardermoen. Det er gode bussforbindelser til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen fra Skedsmokorset.

Bebyggelse
Omkringliggende bebyggelse består i all hovedsak av blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 23872 m²
Stort fellesareal opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE EIENDOMSMEGLING visningsskilt på annonserte fellesvisninger. Skiltingen vil starte fra innkjøringen ved Myhrenga Borettslag og frem til leiligheten.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen, Åsenhagen 5C.

Inneholder
Leiligheten ligger i 1. etasje, og består av entré, bod, bad, stue/kjøkken og to soverom samt vestvendt balkong på ca. 6 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann, Rana Noman Tariq:
"Grunnmur i betong. Armerte betongdekker i elementer. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, i henhold til forskrifter som var gjeldende da bygningen ble oppført, innvendig kledd med plater, utvendig med teglsteinsforblending, trepanel og fasadeplater. Yttertak i betongkonstruksjon antatt tekket med papp. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre."

Primærrom
Primærrom: 65 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, stue/kjøkken, 2 soverom

Bruksareal
Bruksareal: 68 kvm

Boder
Det medfølger en kjellerbod.

Standard
Konklusjon av boligen tilstand er hentet fra tilstandsrapporten som er utført av takstmann Rana Noman Tariq:
"Boligen har en god planløsning. Leiligheten ligger i høy 1. etasje, og består av entré, bod, bad, stue/kjøkken og to soverom samt vestvendt balkong på ca. 6 kvm.

Kun tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget.

Tilstandsgrad 3.
Det er ingen bygningsdeler registrert med tilstandsgrad 3 innenfor boligens omsluttende vegger."

Vinduer og balkongdør | TG1
Balkongdør med isolerglass fra 2010, karm og ramme i tre.
Brann (B30) og Lydklassifisert (40 db) entredør.
Vinduer med isolerglass fra 2010, karm og ramme i tre.

Bad | TG1
Gulv- og veggflatene består av fliser. Takflatene består av malte takflater. Hjelpe- og hovedsluk i plastkonstruksjon. Veggmonterte dusjvegger, dusj direkte på gulv med termostat batteri, veggmontert klosett, servant med skuffer, speilskap og opplegg for vaskemaskin. I følge opplysninger hentet fra tidligere salgsprospekt ble badet pusset opp i regi av borettslaget i 2011/2012. Dokumentasjon på utførelse er ikke fremvist for takstmannen men er normalt utarbeidet da badet er utført i regi av entreprenør som er engasjert av borettslaget og som har krav til og ha interne kvalitetssystemer. Da dokumentasjon på utførelse ikke er fremvist for takstmannen har undertegnede derfor ikke kjennskap til badets utførelse bak synlige flater.

Det ble foretatt stikkprøvekontroll med Protimeter Surveymaster fuktindikator. Målingene viste ingen utslag utenfor normale verdier. Målingene gir kun en indikasjon og må ikke oppfattes som en garanti for baderommet. Gulv måles ikke. Skjønnhetsfeil, overflatefeil og vanlig bruksslitasje er ikke kommentert. Innredning med svelling på nedre del. Fall på baderomsgulv er kontrollert med krysslaser. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av en helhets vurdering av bygningsdelen.

Kjøkken | TG2
Kjøkkeninnredning med malte glatte/profilerte fronter, skapøy uten fronter, benkeplater i laminat, rustfri oppvaskkum og opplegg for oppvaskmaskin. Fliser over benkeskap. Takstmannen har ikke funksjons testet hvitevarene.

Skjønnhetsfeil og overflatefeil er ikke kommentert. Innredningen vurderes og være i tilfredsstillende funksjonell stand men med bruksslitasje. Det ble registrert fuktskjolder inne i benkeskap under oppvaskkum. Ingen unormale fuktverdier ble påvist i utsatte soner på befaringsdagen.
De påpekte forhold er lagt til grunn ved tilstandsvurderingen.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 18.03.1970

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet sentralvarmeanlegg. Gulvvarme på badet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Energimerkingen er utfylt av megler og det tas forbehold om evt. avvik.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 614,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkluderer oppvarming, varmtvann, vedlikeholdsdrift, nedbetaling av fellesgjeld og bruk av fellesvaskeri. Trappevask må påregnes.

Faste løpende kostnader
Ny eier må ta høyde for innboforsikring og eget stømforbruk evt annet bruk. Dette kan dog variere fra husstand til husstand.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: 115066102, Den Norske Stats Husbank
Type: Annuitetslån
Termin: 4 terminer per år.
Saldo: 56 648 948
Andel saldo:  354 408
Siste termin: 01.10.2041
Rente: 2,86% pa

Lånenr.: 83987168040, Handelsbanken
Type: Annuitetslån
Termin: 12 terminer per år.
Saldo: 20 949 675
Andel saldo: 131 065
Siste termin: 01.02.2042
Rente: 1,75% pa


Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget har et positivt årsresultat for 2019 på kr. 2 895 929,-

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7263503

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 810 904,- Som sekundærbolig Kr. 2 919 255,-

Borettslag
Borettslag: Myhrerenga Borettslag, Orgnr: 942638523
Borettslaget ligger i Lillestrøm kommune, og består av syv like, parallelle blokker i fire etasjer, bygget i nord-sørgående retning. Borettslaget har i alt 168 to- og treroms leiligheter i tillegg til en næringslokale.

Foretatte påkostninger det siste året:
- I 2010/2011 ble det gjennomført en omfattende energirehabilitering i borettslaget
- Det ble laget gangvei bak blokkene
- Det ble gravd ned nye søppelbrønner
- I 2011/2012 ble alle våtrommene rehabilitert, samt alle soilrør og vannrør til leilighetene byttet ut. Det ble samtidig lagt gulvvarme på badet.
- Samtlige vinduer skiftet ut, nye fasader, utvidelse av balkonger, alle sikringskap ble oppgradert, det ble drenert rundt blokkene.

Alle opplysningene er hentet fra forretningfører og hjemmesiden til borettslaget. For ytterligere info.: www.myhrenga.no.

Forretningsfører
USBL

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Forkjøpsretten er sendt for utlysning for medlemmer og borettslaget samtidig med salget, og vil være avklart 5 virkedager etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett. Usbls medlemmer har frist til torsdag, 04.03.2021 kl 10.00 for å gjøre forkjøpsretten gjeldende.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Borettslaget er med i sameiet Åsenhagen Fiber som er eiet av de 454 Usbl borettslagsleilighetene på Åsenhagen. Det er installert digitalt fibernett som gir mulighet for leveranse av både TV, Internett og telefoni i samme system. Innholdsleverandør er Viken Fiber - Altibox, og bestilling av tjenester gjøres på www.vikenfiber.no eller tlf 21 45 45 00.

Dyrehold
I henhold til vedtektene punkt 4-1 (5) kan styret fastsette vanlige ordensregler for eiendommen. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

Diverse
Trappevask utføres av andelseierne i henhold til oppsatt plan i oppgangene.

Medlemskap i boligbyggelaget koster kr. 300,- per medlem.

Annet
Det vises til selskapets vedtekter, husordensregler samt årsberetning med regnskap og protokoll. Dokumentene inneholder relevante opplysninger for eventuell kjøper.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Privat ledningsnett til kommunal vannforsyning.
Private stikkledninger til kommunalt avløp.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 450 000,- (Prisantydning)
485 473,- (Andel av fellesgjeld)

2 935 473,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))

15 460,- (Omkostninger totalt)

2 950 933,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 000)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 119,95)
Markedspakke 1 (Kr.13 900)
Oppgjør (Kr.5 900)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.5 536,25)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 658)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 935 473,-) (Kr.28 000)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Betalingsutsettelse (Kr.2 590)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.94 887,20)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
76-21-0009

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Fredensborg Eiendomsmegling AS
EIE Fredensborg
Org. nr:912446980
Fredensborgveien 33
0177 Oslo
Tlf: 99 35 56 11, Fax:

Ansvarlig megler
Megler/ Fagansvarlig / Jurist Usman Ahmed

Saksbehandlere
Akin Buga
EIE Fredensborg
Eiendomsmeglerfullmektig / Partner
Mob: 93 00 29 23 / E-post: ab@eie.no

Usman Ahmed
EIE Fredensborg
Megler/ Fagansvarlig / Jurist
Mob: 95 88 58 62 / E-post: ua@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Åsenhagen 5C
For mer om objektet
Åsenhagen 5C

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: