Bilde 1 av Depotgata 35 JBilde 2 av Depotgata 35 J
Digital salgsoppgave
Depotgata 35 J

2000 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SOLGT - VISNING AVLYST - Lys, pen og praktisk 3-roms selveier toppleilighet - Balkong - Utsikt
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
58
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
55 m²
Bruksareal (BRA)
55 m²
Fellesutgifter
kr 3 916 / Mnd
Prisantydning
kr 4 790 000
Omkostninger
kr 133 390
Fellesgjeld
kr 11 669
Totalpris
kr 4 935 059
Fellesformue
kr 28 856
Byggeår
2010
Tomt
Eiet tomt 6139 m²
Oppdragsnummer
77230138
card-default

Jan Erik Ellefsrud

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 4 790 000,-
Fellesgjeldkr 11 669,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 250,-
Dokumentavgiftkr 122 770,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 4 935 059
Eiendom
Depotgata 35 J, 2000 LILLESTRØM, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 83 Bnr. 833 Snr. 58 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2010

Tomt
Eiet tomt 6139 kvm

Prisantydning
4 790 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Rodrigo Peña Takstdato: 24.08.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 11 669,- pr. 31.03.23
Andel fellesformue: kr. 28 856,- pr. 31.03.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 790 000,- (Prisantydning)
kr 11 669,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 801 669,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 122 770,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 124 140,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 925 809,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 935 059,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 916,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avg,  kabel-tv og internett (grunnpakke), garasjeplass, garasjevask, utvendig forsikring og vedlikehold, forretningsførsel og revisjon, m.m. Kostnader til varmtvann oppvarming og tappevann kommer i tillegg - målt etter forbruk.

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene dekkes gjennom felleskostnadene.

Eier
Leif Reidar Bunes Espen Bunes

Beskrivelse
Velkommen til Depotgata 35 J!

EIE eiendomsmegling v/ Jan Erik Ellefsrud har gleden av å presentere denne attraktive 3-roms selveierleiligheten i Depotgata 35 J! Leiligheten er en del av Elveparken og stod ny i 2010. Her kan du nyte den flotte sydvestvendte terrassen på ca. 10 kvm. Dette er en flott leilighet med mange gode kvaliteter.

Høydepunkter:
- Fjernvarme inkl i felleskost.
- Sydvestvendt balkong på ca 10 kvm.
- Parkering i garasjekjeller med el-bil lader.
- Kort vei til det meste.
- Flotte grøntarealer og turstier rett utenfor leiligeheten.
- Bad med gulvvarme.
- Lys og praktisk leilighet.
- Integrerte hvitevarer.
- Heis i bygget.
- Bod i kjeller.
- Ettertraktet intern beliggenhet.
- Ca. 10 min gange til Lillestrøm togstasjon.

Velkommen. Husk visningspåmelding!

Parkering
Det medfølger en p-plass (nr. 835) i felles garasjeanlegg med elbil-lader. Det er i tillegg gjesteparkering på sameiets tomt.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten innehar en meget attraktiv og populær beliggenhet i flotte Elveparken! Det er nærhet til skoler, barnehager, lekeplass, idrettsanlegg og kollektivtransport. Det er kort vei til Lillestrøm sentrum, med bank, post og ellers alt av bymessige fasiliteter og forretninger. Lillestrøm kan også by på et rikt kulturliv. Kun 20 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Gardermoen.

Området passer derfor perfekt for de som er interessert i å bo i nærheten av det meste, samtidig som man har fredelige boforhold og godt nabolag.

Servicetilbud:
I nærområdet finner du flere dagligvarebutikker som tilfredsstiller beboernes daglige behov for matvarer og husholdningsartikler. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop obs Lillestrøm ca. 400 meter unna boligen. I tillegg har butikken en post i butikk-tjeneste. Nærmeste søndagsåpne dagligvarebutikk er ved Lillestrøm stasjon ca. 900 meter unna, noe som gjør det praktisk for beboerne.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 6139 kvm

Fellesområdet er opparbeidet med blant annet internstier, sittebenker, sykkelstativer, lekeapparater, plenarealer og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Lillestrøm har et godt tilbud av skoler og barnehager. Nærmeste barneskole er Volla skole (1.-7. klasse) og er en kort gangavstand på 10 min unna. Sagdalen skole er et annet alternativ som er 2,5 km unna boligen. Samme med Frydenlund skole som er ca. 2,5 km unna.

Nærmeste ungdomsskole er Kjellervolla skole (8.-10. klasse) og er 1,6 km unna. Bråtejordet skole er også en ungdomsskole ca. 3 km unna. Skedsmo og Lillestrøm VGS er 1,4 km unna. Strømmen VGS har en avstand på 1,5 km.

Barnehagen Furulund er tilgjengelig for barn mellom 1-5 år, og er kun en 10 minutters gangavstand unna. Sølepytten barnehage (1-5 år) er 1,2 km unna og Lilleborg barnehage (0-5 år) er 1,1 km unna.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste bussholdeplass er Jonas Lies gate, som ligger 300 meter unna. Nærmeste stasjon er Lillestrøm stasjon, som er et kollektivt knutepunkt 11 minutters gange eller 900 meter unna. Hvis man foretrekker å reise med bil, er Oslo S 25 minutter unna med kjøretøy, mens Oslo Gardermoen ligger 29 minutter unna med bil.

Fritidstilbud
Lillestrøm har et mangfold av fritidstilbud som beboerne kan glede seg over. Med et pulserende kulturliv, spennende kulturarrangementer og kunstutstillinger, er det alltid noe å oppleve. Naturelskere kan nyte grønne parker, som Rådhusparken og Nebbursvollen friluftsområde, for avslappende turer og piknik. Idrettsentusiaster kan delta i ulike idrettsaktiviteter og dra nytte av idrettsanlegg som tilbys. Shoppingelskere vil glede seg over varierte butikker og kjøpesentre, mens matentusiaster kan utforske et bredt utvalg av restauranter og matmarkeder. Med festivaler og arrangementer som setter byen i fokus, er det alltid noe å se frem til i Lillestrøm. Uansett interessefelt er det rikelig med fritidstilbud som passer for alle.

Inneholder
Leiligheten består av entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Byggemåte
Boligbygg over 3 etasjer, samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger utvendig forblendet med teglstein og liggende trekledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har dører og vinduer fra byggeår. Profilert entrédør med brannklasse B-30 og lydklasse 35dB, samt kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og 2-lags glass.

Primærrom
Primærrom: 55 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 55 kvm

Boder
Bod i kjeller (nr. 835) på ca 2,5 kvm.

Standard
Bad:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med malt flate. Vegghengt servantskap med glatte fronter. Nedsenket servant med ett-greps armatur. Vegghengt speilskap med overbelysning. Dusjhjørne med skyvedør av glass og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Gulvstående toalett. Vannrør av typen rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksventil plassert i himling. Fordelerskap for rør-i-rør og stoppekraner er plassert i himling. Inspeksjonsluke for ventilasjon plassert i himling.

Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stue fra byggeår. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplater av laminat. Nedsenket oppvaskkum med ettgreps armatur. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, stekeovn og nedfelt platetopp. Ventilator i overskap med avtrekk ut av leiligheten. Vannrør av typen rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Komfyrvakt over platetopp.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett. Vegger og himlinger med malte flater. Profilerte innerdører. Skyvedørsgarderobe i entré. Garderobeskap på soverom 1.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Bad:
Overflater vegger: Misfarging/svertesopp påvist på flisfuger. Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag.
Overflater gulv: Misfarging/svertesopp påvist på flisfuger. Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes.

Øvrige rom:
Overflater vegger: Det registreres sprekker i vegg ved kjøkken. Det registreres skade på ytterhjørne ved overgang himling/vegg i stue. Det er også registrert bruksmerker på overflater generelt.
Innerdører: Dørbladet til innerdør ved bad og soverom 2 har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.

Elektrisk anlegg:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i det registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for nybygg bolig (blokk 8) - gnr 83 bnr 833 - Depotgata 35 A-J, datert 15.09.2014.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer, hovedsikring og strømmåler er plassert i entré. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Sentralvarme til radiatorer. Baderom oppvarmet med elektrisitet.

Kostnader til varmtvann oppvarming og tappevann kommer i tillegg - målt etter forbruk.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene dekkes gjennom felleskostnadene.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 1589 kr. Dette er inkludert i de månedlige felleskostnadene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 916,- pr.mnd.
Kommunale avg, kabel-tv og internett (grunnpakke), garasjeplass, garasjevask, utvendig forsikring og vedlikehold, forretningsførsel og revisjon, m.m. Kostnader til varmtvann oppvarming og tappevann kommer i tillegg - målt etter forbruk.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, varmtvann til oppvarming og tappevann (forbruket avleses via måler), TV- og bredbånd , innboforsikring, alarmer, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Kostnader til varmtvann oppvarming og tappevann kommer i tillegg - målt etter forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Låne.: Nordea Bank ABP
Restgjeld: 941 397
Restløpetid: 31.12.25
Rentekostnader: 5.7 %

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Sameiet har et positivt årsresultat for 2022 på kr. 190 840.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: SP2414004.1.4

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 926 792,- Som sekundærbolig Kr. 3 336 451,-

Sameie
Sameie: Elveparken 3 Boligsameie, Orgnr: 995256371

Forretningsfører
BORI BBL - 63 89 02 00

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
Vannrør av typen rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i rør og stoppekraner plassert på bad. Stakeluke er plassert i kjeller. Inspeksjonsluke for ventilasjon plassert på bad. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Sentralvarme til radiatorer. Balansert ventilasjon med ventilasjonsaggregat plassert utenfor leiligheten. Baderom oppvarmet med elektrisitet.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Utdrag hentet fra selgers egenerklæringsskjema:
15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja, kommentar: I garasjeanlegget.

TV- og bredbåndspakke leveres via Telia.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei.
Eiendommen har tilknytning til offentlig vann og avløp.

Regulering
Eiendommen ligger under aktsomhetsområde for flom.

Området består hovedsakelig av boligblokkbebyggelse, sentrumsformål, grønnstruktur og tjenesteyting.

Eiendommen er regulert til boligblokkbebyggelse.

Eiendommen ligger på område med mulighet for marin leire. Området har stor mulighet for marin leire. Der det finnes marin leire, kan det også være kvikkleire.

Det er for tiden ingen reguleringssaker under behandling som berører denne eiendommen.
- Hvilke planer som er under behandling vil endre seg over tid.

- Varsler om oppstart av planarbeid finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/kunngjoringer-av-planer-og-horinger/varsel-om-oppstart-av-planarbeid

- Hvilke planer som er til offentlig ettersyn finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/kunngjoringer-av-planer-og-horinger/offentlig-ettersyn-av-arealplaner/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 790 000,- (Prisantydning)
kr 11 669,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 801 669,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 122 770,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 124 140,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 925 809,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 935 059,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 000)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.20 455)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.49 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 515)
Markedspakke 2 - Premium (Kr.21 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.25 919)
Totalt kr. (Kr.130 289)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-23-0138

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner Jan Erik Ellefsrud

Saksbehandlere
Jan Erik Ellefsrud
EIE Lillestrøm
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 42 03 00 / E-post: jee@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Depotgata 35 J
For mer om objektet
Depotgata 35 J

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: