Bilde 1 av Dovrekvartalet leil. 1104-D5Bilde 2 av Dovrekvartalet leil. 1104-D5
Digital salgsoppgave
Dovrekvartalet leil. 1104-D5

2000 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 5 200 000

Fellesgjeld: kr 4 300 000Omkostninger: kr 81 427Totalpris: kr 9 581 427
4-roms toppleil. m/stor balkong og panoramautsikt for deg over 55 år+ - Garasje- Heis- Sentralt- Salg av kontraktspos.
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
11
Bruksareal (BRA)
94 m²
Fellesutgifter
kr 9 396 / Mnd
Prisantydning
kr 5 200 000
Omkostninger
kr 81 427
Fellesgjeld
kr 4 300 000
Totalpris
kr 9 581 427
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
77210011
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Jan Erik Ellefsrud

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 5 200 000,-
Fellesgjeldkr 4 300 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 5 995,-
Oppstartsgebyr 2 x fellesutgifterkr 18 792,-
Transportgebyrkr 25 000,-
Gebyr for registrering av avtale om borett i grunnbokenkr 480,-
Omkostninger - se opprinnelig kjøpekontrakt pkt. 17kr 30 000,-
  
Totalpris kr 9 581 427
Eiendom
Dovrekvartalet leil. 1104-D5, 2000 Lillestrøm, Etasje: 11

Matrikkel
Gnr. 81 bnr. 1064 orgnr. 923664688 i Lillestrøm kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Bruksareal: 94,80 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2021

Tomt
Felles, eiet tomt i borettslaget.

Nåværende tomtebetegnelse på hele området er Gnr. 81, Bnr. 2434, 1148,1064 i Lillestrøm kommune. Endelig gnr./bnr. er ikke fastsatt da eiendommen er under fradeling. Tomtens areal er ennå ikke fastsatt.

Prisantydning
5 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 4 300 000,- pr. 31.12.20
Andel fellesformmue kr. 0,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
5 200 000,- (Prisantydning)
4 300 000,- (Andel av fellesgjeld)

9 500 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
5 995,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
18 792,- (Oppstartsgebyr 2 x fellesutgifter)
25 000,- (Transportgebyr)
480,- (Gebyr for registrering av avtale om borett i grunnboken)
30 000,- (Omkostninger - se opprinnelig kjøpekontrakt pkt. 17)

81 427,- (Omkostninger totalt)

9 581 427,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 9 396,- pr. mnd.

Størrelsen på felleskostnader er ikke endelig fastsatt og vil avhenge bl.a. av kommunale krav ifbm. drift av fellessystemer som f.eks. søppelsug, gatetun, frostsikring, mv.

I tillegg avhenger kostnaden av borettslagets valgte nivå på sikkerhets- og servicetjenester.

Kostnader til varmtvann og oppvarming av den enkelte leilighet kan, avhengig av de løsninger som velges, bli omfattet av felleskostnadene i borettslaget. Beregningen av forbruk per leilighet, vil da være basert på areal, og komme som tillegg til de stipulerte månedlige felleskostnader oppgitt i prislisten, ca. kr. 40,-/kvm BRA pr måned pr. 15.01.2017.

Overnevnte er hentet fra utbyggers salgsoppgave.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avg, TV og bredbånd (grunnpakke), utvendig forsikring og vedlikehold, forretningsførsel og revisjon, m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av 'X'. "

Kommunale avgifter
Ikke fastsatt p.t. Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Mona Ingebriktsvold Trond Sørensen

Beskrivelse
FLOTTE LEILIGHETER MED LILLESTRØMS FINESTE TAKHAGE - VELKOMMEN TIL TOPPETASJEN I LANDSTADS GATE 13!

EIE eiendomsmegling v/ Eirik Løvseth og Jan Erik Ellefsrud har nå til salgs en prosjektert (4)-roms leilighet i 11. etasje i hus D5.

Dovrekvartalet er et nytt, attraktivt boligtilbud beliggende i Lillestrøm sentrum. Her får man tilgang til eksklusive fordeler som er tilpasset voksne mennesker (55 år +) som ikke lenger ønsker å bo i enebolig, men fortsatt ønsker å beholde eneboligfordeler. Bygg D5 er det siste bygget i Dovrekvartalet. Det består av 11 etasjer og inneholder 50 nye, moderne leiligheter fra 45 til 105 kvadratmeter.

Boligen vil få en fin og funksjonell planløsning bestående av entré, gang, åpen stue-/kjøkkenløsning, bad, wc/dusj, 3 soverom og bod.

Her blir det store vindusflater, topp standard, flott utsikt og en romslig balkong med utsikt i flere himmelretninger. Det medfølger sportsbod og garasjeplass. Alle leilighetene har for øvrig tilgang til felles takterrasse og garasjekjeller direkte via heis.

DITT NYE NABOLAG
Dovrekvartalet består av 3 leilighetsbygg (D1, D2 og D5), og har til sammen 86 leiligheter, samt noen næringslokaler i nederste etasjen. Boligene er lettstelte og funksjonelle og gjør at du kan glemme dyre reparasjoner og vedlikehold i mange år fremover. Her slipper du å bekymre deg over tungt hagearbeid og snørydding.

De fine, felles uteområdene, som også omfatter strøkstorget og den frodige takhagen, er bare der for å nytes - stell og tilsyn er det andre som tar seg av.

EKSKLUSIVE FORDELER OG FASILITETER
- Felles lounge og storstue, med TV og moderne velutstyrt kjøkken
- Frodig felles takterrasse med panoramautsikt
- Felles møteplasser
- Mulighet for separat kontor til næring
- Gjesteleiligheter til dine overnattingsgjester
- Mulighet til frigjøring av kapital
- Stort hobbyrom
- Felles sikkerhetsberedskap 24 timer i døgnet
- Vaktmestertjeneste
- Heis til alle etasjer
- Plass for bilen i garasjekjeller

Link til prosjektets hjemmeside:
https://www.dovrekvartalet.no/

Parkering
Under bakkenivå oppføres et garasjeanlegg, og det medfølger 1 stk. biloppstillingsplass.

Beliggenhet
Drømmer du om en lettstelt leilighet med nærhet til alt du trenger i hverdagen, trenger du ikke å lete lenger. Velkommen til Landstads gate 13!

Tomta ligger med adkomst fra Sørumsgata, Kjerulfsgate, og Strøkstorget Landstadsgate, som er en ny paradegate i Lillestrøm sentrum. Herfra er det en kort spasertur til jernbanestasjonen, alle kulturtilbud, kaféer, butikker, friluftsområder etc.

Byggene får en moderne utforming, og blir plassert slik at det oppnås passasjer rundt og mellom husene, med tilgang både for beboere og andre.

Servicetilbud:
I kort avstand fra boligen finner du treningssentre, dagligvareforretninger og andre butikker, kiosk, bensinstasjon samt Norges Varemesse, som har et innholdsrikt og variert program gjennom hele året.

Lillestrøm sentrum byr på gode handlemuligheter i både gågata og kjøpesenteret Lillestrøm Torv. Det er også flere gode restauranter, hyggelige kaféer og populære utesteder, som Martin´s og Klimt, å velge mellom. For kulturelle sjeler er det godt å vite at Lillestrøm Kultursenter har et bredspektret program med ulike forestillinger og konserter, til stor glede for både små og store. For den filminteresserte er det kort vei til Odeon kino, som byr på det siste fra filmverdenen, enten du foretrekker amerikanske komedier, søte barnefilmer, eller actionfylt spenning. Og apropo? er du av den sorten som liker å holde deg i form, trenger du ikke å løpe etter verken busser eller folk, for å nå din neste gruppetime på treningssenteret. Fra leiligheten tar det deg kun noen få minutter å speedwalke bort til Evo Fitness i Solheimsgata, eller til Sats ved Jernbanestasjonen.

For ytterligere servicetilbud, er det kort avstand til Strømmen Storsenter (du kan faktisk gå dit), med over 200 forretninger og tilknyttede virksomheter, deriblant populære Bowling 1 i toppetasjen. På Strømmen er det også et stort hovedbibliotek, en rekke forretninger og flere trivelige kaféer. Videre kan du ta turen til Lørenskog hvor du finner kjøpesentrene Metro og Triaden.

Frisk luft:
Det er gode tur- og rekreasjonsmuligheter i kort avstand fra boligen. I vinterhalvåret holder det noen ganger bare å rusle rundt i nærområdet, for eksempel langs flomvollen og Nitelva, som ligger i umiddelbar nærhet. Elva er et flott utgangspunkt for turer, både til fots og på sykkel. Her kan man følge årstidene og virkelig nyte utsikten fra broen ved "Nebben", spesielt på høsten, når fargene er på sitt vakreste. Et lite tips kan også være å ta med seg en liten hengelås samt tusj her. Hvorfor - finner du ut når du kommer dit.

I sommerhalvåret er Nebbursvollen friluftsbad et populært sted. Her fins vannsklier, flere bassenger, kiosk og flotte grøntområder med rom for ekte nytelse, når godværet melder seg. Romerike for øvrig kan også by på marka med lysløyper, bade-/fiskevann, innsjøen Øyeren, flere golfbaner, alpinanlegg, svømmehaller og ridesentre.

Offentlig kommunikasjon:
En mer sentral beliggenhet skal du lete lenge etter! Lillestrøm har et godt nettverk av kollektiv trafikk med både flytog, NSBs togtilbud og Lillestrøm bussterminal. Med tog inn til Oslo sentrum vil man kun bruke ca. 11 min, og til Oslo Lufthavn Gardermoen tar det ca. 12 min. Med bil kommer du deg til Oslo sentrum på ca. 16 min. Lillestrøm har for øvrig en svært sentral beliggenhet med kort vei til E6-aksen for rask transport på strekningen Oslo/Gardermoen og videre veiforbindelser til hele det sentrale østlandsområdet.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av nyere leilighetsbebyggelse.

Tomt
Felles, eiet tomt i borettslaget.

Nåværende tomtebetegnelse på hele området er Gnr. 81, Bnr. 2434, 1148,1064 i Lillestrøm kommune. Endelig gnr./bnr. er ikke fastsatt da eiendommen er under fradeling. Tomtens areal er ennå ikke fastsatt.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
11. etasje, 94,8 kvm BRA: entré, gang, åpen stue-/kjøkkenløsning, bad, wc/dusj, 2 soverom, disponibelt rom/kontor (+ bod).

Utgang fra stue/kjøkken til balkong på ca. 31,7 kvm.

Byggemåte
3 stk bygg i 7-11 etasjer. Bygningene utføres i henhold til bygningslovens bestemmelser, bestemmelser i teknisk forskrift (TEK) av 2010, og i samsvar med forskriftenes krav til tilgjengelighet. Garasjeanlegg utføres i betong. Leilighetene oppføres i stål, betong eller CLT (Massivtre).

Bruksareal
Bruksareal: 94,8 kvm. Opplysninger iflg. plantegning fra utbygger.

Boder
1 innvendig bod.
1 sportsbod i garasjekjeller medfølger.

Standard
For utfyllende teknisk standard henvises det til originalt prospekt.

Ferdigattest
Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en god stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger, gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Alle leilighetene leveres med balansert ventilasjonsanlegg. Leilighetene tilknyttes fjernvarmeanlegg. Oppvarming skjer med radiatorer og gulvarme i enkelte rom, bl.a. bad.

Energimerking
Alle nye boliger skal energimerkes. Energimerking utføres av selger. Energimerkingen må foreligge for å få utstedt ferdigattest.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Lillestrøm kommune. Eiendomsskatten for boligen er ikke fastsatt p.t. da eiendommen er under utbygging.

Fordeling felleskostnader
Størrelsen på felleskostnader er ikke endelig fastsatt og vil avhenge bla. av kommunale krav ifbm. drift av fellessystemer som f.eks. søppelsug, gatetun, frostsikring, mv.I tillegg avhenger kostnaden av borettslagets valgte nivå på sikkerhets- og servicetjenester.Kostnader til varmtvann og oppvarming av den enkelte leilighet, kan avhengig av de løsninger som velges, bli omfattet av felleskostnadene i borettslaget. Beregningen av forbruk per leilighet, vil da være basert på areal, og komme som tillegg til de stipulerte månedlige felleskostnader oppgitt i prislisten, ca. kr 40,- /kvm BRA pr. mnd.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, strømforbruk, internett, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det gjøres oppmerksom på at borettslaget har lagt opp til at felleslånet er avdragsfritt i 5 år. Deretter nedbetales lånet over 25 år. Dette vil føre til en økning i de månedlige fellesutgiftene. De måndelige felleskostnadene vil med dagens rentenivå øke til kr. 23 729,-. Ref. signert kjøpekontrakt mellom selger (utbygger) og kjøper 1.

Lånet har flytende rente - nom. rente er for tiden 1,5% og effektiv rente er for tiden 1,7%. Ref. signert kjøpekontrakt mellom sleger (utbygger) og kjøper 1.

Det er lagt opp til IN-ordning i borettslaget som betyr at andelseier kan velge å betale hele eller deler av andel fellesgjeld, og derav få lavere månedlige felleskostnader.

Formuesverdi
Ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Borettslag
Borettslag: Dovrekvartalet Borettslag, Orgnr: 923664688

Forretningsfører
Forvaltning og drift: Avtale vil bli inngått med profesjonelt forvaltningsselskap, dvs. BORI BBL, vedrørende forretningsførsel, forvaltning, drift (vaktmestertjenester), mm.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er intern forkjøpsrett for andelseiere i borettslaget samt medlemmer av DES-klubben, den utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Forbehold: Det presiseres at prospekt ikke er bindende for boligens detaljutforming som farger, materialer, innredninger, mv. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, «møblerte» plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke dersom ikke annet fremkommer i beskrivelse, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer, samt rett til å foreta endringer i planløsninger, endringer av leiligheters størrelse, leie ut usolgte seksjoner, samt endre forutsetninger på usolgte boliger, herunder endre priser.

- Diverse opplysninger/særlige forhold:Det gjøres oppmerksom på at det etter overtakelsen av leilighetene, fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen og i området for øvrig; herunder reguleringsområdet (se plan/bilde). Dette gjelder blant annet arbeider med ferdigstillelse av utomhusarealer, ferdigstillelse av øvrige boliger/prosjekter, ferdigstillelse avfellesarealer, infrastruktur og tekniske installasjoner etc. Dette omfatter også rett til å ha maskiner og utstyr stående på eiendommen/i området frem til arbeidene er ferdigstilt. Det må følgelig påregnes ulemper i form av støv/støy mv. som følge av dette.Fellesarealene vil, avhengig av årstid, kunne bli ferdigstilt etter overtakelse av leilighetene, uten at kjøper kan nekte overtakelse. Kjøper kan ikke nekte å overta boligen selv om fradeling, seksjonering eller tinglysing av hjemmelsovergang ikke er gjennomført på overtakelsesdagen.Ved kontraktsbrudd og evt. påfølgende dekningssalg, har selger krav på å få dekket sine utlegg av kjøper.

- Kommunale avgifter: Disse er ikke fastsatt ennå da leilighetene ikke er bygget. Lillestrøm kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter vil ligge i felleskostnadene/evt. faktureres direkte til hver enkelt eier.

Annet
- Sportsboder etableres i en egen fløy i garasjen. Selger forbeholder seg retten til å bestemme plassering av sportsboder.

- Internett/TV: Leilighetene leveres med fiberkabel til lavspenstskap. Opplegg for trådløs ruter i lavspentskap eller annet egnet sted. TV kontakt i stue og tomt rør for TV i soverom. Månedlige kostnader er medtatt i felleskostnader.

- Porttelefon: Det leveres ringetablå med kamera ved inngangen til hvert bygg, og svareapparat med tale- og åpnerfunksjon for hver leilighet. Som tilvalg kan også svareapparat med bilde fra kamera ved inngang leveres.

- Garantier: Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering.Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Hjemmelshaver til eiendommen er E & G Bygg AS. Andelene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Andelene overdras fri for pengeheftelser med unntak av andel fellesgjeld og lovpålagt panterett (legalpant) til borettslaget som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte andelseiers fellesforpliktelser. Legalpant har førsteprioritet i andelene og tinglyses ikke. Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Videre kan selger tinglyse bruksretter til fremtidige byggetrinn.Selger forbeholder seg retten til å selge sine rettigheter og forpliktelser overfor kjøper til 3. mann.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Renovasjon: Dovrekvartelet blir tilknyttet søppelsuganlegg, med nedkastpunkt strategisk plassert på utearealet.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål.

Områdereguleringsplan m/bestemmelser for Lillestrøm Øst dtert 06.12.2013 er gjeldende for Dovrekvaralet.

Rammetillatelse er gitt 23.03.2018.

Overtagelse
Overlevering for D5 er planlagt å starte uke 29 (19. juli) og planlegges gjennomført uke 29-30-31. Siden dette er midt i fellesferien vil eksakt dato både for forbefaring og for overlevering bli sendt ut i god tid før dette skal skje.

Overnevnte opplysninger sakset fra informasjonsbrev fra utbygger E&G Bygg AS den 29.01.2021.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 200 000,- (Prisantydning)
4 300 000,- (Andel av fellesgjeld)

9 500 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
5 995,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
18 792,- (Oppstartsgebyr 2 x fellesutgifter)
25 000,- (Transportgebyr)
480,- (Gebyr for registrering av avtale om borett i grunnboken)
30 000,- (Omkostninger - se opprinnelig kjøpekontrakt pkt. 17)

81 427,- (Omkostninger totalt)

9 581 427,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

BETALINGSPLAN:
Kr 100 000,- av opprinnelig kjøpesum forfaller ved signering av kontrakt.

Kjøper 2 overtar Kjøper 1 sine rettigheter knyttet til allerede innbetalt forskudd, mot at et tilsvarende beløp utbetales fra Kjøper 2 til Kjøper 1.

Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger ett 1/2 R.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr selger (Kr.7 494)
Plantegning (Kr.325)
Markedspakke 1 (Kr.5 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 9 500 000,-) (Kr.44 500)
Totalt kr. (Kr.62 819)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0011

Budgivning
Budets størrelse skal være differansen mellom opprinnelig kjøpesum og det beløpet man ønsker å kjøpe boligen for + omkostninger.

Dersom bud skal gis på kroner 5 200 000,- + andel fellesgjeld + omkostninger for eiendommen, skal budets størrelse være kroner 500 000,- + omkostninger + andel fellesgjeld.

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
EIE Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Jan Erik Ellefsrud
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 42 03 00 / E-post: jee@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Dovrekvartalet leil. 1104-D5
For mer om objektet
Dovrekvartalet leil. 1104-D5

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: