Bilde 1 av Fetsund Brygge 1Bilde 2 av Fetsund Brygge 1
Digital salgsoppgave
Fetsund Brygge 1

1900 Fetsund • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 2 200 000

Fellesgjeld: kr 845 782Omkostninger: kr 15 504Totalpris: kr 3 061 286
Pen og praktisk 2-roms andel ved vannkanten - Innglasset terrasse - Hageflekk- Garasje - Heis - Sentralt
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
54 m²
Bruksareal (BRA)
60 m²
Bruttoareal (BTA)
65 m²
Fellesutgifter
kr 8 152 / Mnd
Prisantydning
kr 2 200 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 845 782
Totalpris
kr 3 061 286
Byggeår
2009
Tomt
Fellestomt 4974 m²
Oppdragsnummer
77210333
card-default

Merete Austvik Jakobsen

Eiendomsmegler
Les om Merete
Visninger
Onsdag 20. okt.
11:30 - 12:30
Onsdag 20. okt.
18:30 - 19:30
Meld deg på visning
Prisantydningkr 2 200 000,-
Fellesgjeldkr 845 782,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)kr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 3 061 286
Eiendom
Fetsund Brygge 1, 1900 Fetsund, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 419 bnr. 7, andelsnr. 6 i Fetsund Brygge borettslag med orgnr. 993890529 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 65 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2009

Tomt
Fellestomt 4974 kvm
Felles tomt for borettslaget bestående blant annet busker, trær, diverse beplantning, planområder, sittegrupper, lekeapparater og hellebelagte internveier.

Prisantydning
2 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 845 782,- pr. 04.10.21
Andel fellesformmue kr. 0,- pr. 04.10.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 200 000,- (Prisantydning)
845 782,- (Andel av fellesgjeld)

3 045 782,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

15 504,- (Omkostninger totalt)

3 061 286,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 8 152,- pr. mnd.

Fellesutgifter:
Felleskostnader kr 2 394,-
Avdrag IN kr 4 947,-
Renter IN kr 542,-
Tilleggsytelser: Kabel-tv kr 269,-

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, kabel-tv, kommunale avgifter, betjening av fellesgjeld, vaktmestertjenester, utvendig forsikring og vedlikehold, forretningsførsel og revisjon, etc.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Hans Sand

Beskrivelse
Andelsleilighet tilhørende Fetsund Brygge Borettslag, beliggende på Fetsund i Lillestrøm Kommune.

Leiligheten ligger praktisk til i byggets første etasje og har enkel adkomst via nordøst-vendt overbygget inngangsparti og platting på ca. 8 kvm.

Leiligheten består av entré, soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til sydvest-vendt innglasset terrasse på ca. 6 kvm. Vindusdørene kan enkelt åpnes, når an ønsker mer sol og luft. Det er direkte utgang fra terrassen til sydvest-vendt platting på ca. 4 kvm.

Leiligheten disponerer en bod i 1. etasje på ca. 5 kvm. Boden har enkel adkomst i tøffelavstand på samme side som inngangspartiet. Det medfølger egen biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller. Her ligger alt til rette for en enkel og praktisk hverdag! Du finner en rekke butikker og servicetilbud, samt togstasjon i kort gangavstand fra eiendommen.

Parkering
Parkering i felles garasjeanlegg. Alle har egen nummerert parkeringsplass. Noen få handicapplasser er tilgjengelig. Gjesteparkering og ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen har idyllisk beliggenhet i et attraktivt område rett ved Glomma. Det er i tillegg meget sentralt med gangavstand til de fleste typer forretninger, bank, post, barnehager, skoler, togstasjon og bussholdeplass.

Det går tog/buss i retning Lillestrøm / Oslo / Oslo Lufthavn. Videre er det kort vei til flotte turmuligheter, både på sommeren og vinteren.

Fritid/rekreasjon:
I nærområdet finner du blant annet Fetsund Lenser, et av museene under Akershusmuseet. Det ligger langs Glommas vestbredd rett sør for der bilbrua krysser elva. På museet kan du få en innføring i hvordan tømmerfløtinga på Glomma foregikk. med store friarealer - til glede for folk i alle aldre.

Uteområdet er alltid åpent og byr på flotte kultur- og naturomgivelser. Videre er det flere utendørs utstillinger som kan besøkes hele døgnet året rundt. Det arrangeres også flere spennende arrangement gjennom året, som f.eks. eventyrstund, foredrag og julemarked. Siste helgen i november går årets julemarked av stabelen, med inviterte utstillere som fyller opp Viubanen og gårdstunet på Lund med innholdsrike boder. I Bestyrerboligen har Fet husflidslag utstilling og salg av håndarbeid. Grøtdamene blir å finne i bryggerhuset, Fet skolekorps har egen stand med kafé og fuglenek. Det serveres også varm mat og drikke i kafeen ved verkstedet.

Det er mange fine turmuligheter i Fet kommune . En av dem er Minjarudkollen på Enebakkneset der du får vidt utsyn fra det 13 meter høye tårnet. Hit er det flere turalternativer - det korteste alternativet er ca. 2 km hver vei. Godt egnet med barn. Se turbeskrivelse til Minjarudkollen her. Et annet alternativ er turen til Vanakleiva. Her er det bademuligheter underveis og fin utsikt. Svært bratt, så pass på barn og hunder ved turmålet!

Det er flere fine badesteder i kort avstand fra leiligheten , som f.eks. Hvalstjern med strand og kiosk, hvor det både er langgrunt og veldig godt tilrettelagt for små barn.

Vinterstid er Hvalstjern det mest brukte utgangspunktet for skiturer i Fetsund. Fet skiklubb har ansvar for skiløypene på skiarenaen, samt treningsløypene i området. Her er det skiløyper laget med kunstsnø når det er for lite naturlig snø, og det er en 2 km lang lysløyperunde. Langs lysløypa ved tunet kalt Skauen på Hvalstjern er det både grillhytte og gapahuk med bålplass som er til fri bruk for turgåere.

For den fiskeinteresserte er det gode muligheter for fersk middagsfangst i Glomma - en mangfoldig fiskeelv som byr på et allsidig fiske, med ørret, abbor, gjedde, sik, gjørs, lake og harr som de mest attraktive artene. Muligheter for spennende og varierte fiskeopplevelser store deler av året. I dette elvesystemet er det til sammen registrert hele 34 forskjellige fiskearter! Fet JFF tilbyr flotte fiskemuligheter for alle i vannene Abbortjern, Varsjøen og Heiavannet.

Fet Golfklubb har 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat. Les mer på hjemmesiden for nærmere info: https://www.fetgk.no/klubben/


Servicetilbud:
Nærmeste dagligvareforretninger er Extra, Rema 1000 og SPAR, som alle befinner seg kun noen få minutters gangavstand fra leiligheten. Her finner du også apotek, frisør, vinmonopol, blomsterforretning og Bygdas Perle - en lokal kafé i hjertet av Fetsund. Perlen er en koselig kafé med fokus på hjemmebakt og gode smaker. I sentrum finner du også Kroa Fah Thai (thai og sushi take away restaurant i Kirkeveien 79).

For ytterligere matopplevelser er det ikke lange turen inn til Lillestrøm sentrum. Her er det alle byfasiliteter, som kjøpesenter, bilfri handlegate, en rekke servicetilbud, restauranter og barer. Her kan f. eks. nevnes Casa Mia, Mirabel, Chi og Olivia´s, som alle ligger i / området rundt Storgata. Videre har man populære utesteder som Martin´s, Lille Strøm Bar og Fuser.

Offentlig transport:
Fra Fetsund stasjon tar det ca. 8 min til Lillestrøm, og ca. 20 min til Oslo S, og ca. 26 min til Gardermoen, inklusive bytte av tog i Lillestrøm.

Barnehager/skoler:
Fra leiligheten er det gangavstand fra Hovinhøgda barneskole og Østersund ungdomsskole. Kommunen har mange barnehager, og det er flere i nærområdet. I Lillestrøm kommune er det flere videregående skoler, som Lillestrøm videregående skole og Skedsmo videregående skole. På Kjeller i utkanten av sentrum, finner du OsloMet storbyuniversitetet. Enkel adkomst via buss.

Bebyggelse
Området består stort sett av småhus og noen blokker.

Tomt
Fellestomt, 4974 kvm

Fellesarealer opparbeidet med asfalterte internveier, plenareal, prydbusker og diverse beplantninger. Sittegrupper og lekeapparater.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
1. etasje: Entré, soverom, bad og åpen stue-/kjøkkenløsning.

Det medfølger bod i 1. etasje ved hovedinngangen.

Byggemåte
Boligbygg over fem etasjer samt kjeller.
Gulv på grunn av betong.
Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong med utfyllende bindingsverk.
Fasader forblendet med teglstein og trepanel.
Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget).
Leiligheten har entrédør av tre med brannklasse EI30 fra byggeår.
Terrassedør og vinduer med karmer av pvc og to-lags glass fra 2008.

Primærrom
Primærrom: 54 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, soverom, bad og åpen stue-/kjøkkenløsning.

Bruksareal
Bruksareal: 60 kvm

Boder
1 utvendig bod ved hovedinngangen. Felles sykkelbod.

Standard
KJØKKEN
- Kjøkkenløsning fra byggeår.
- Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og laminert benkeplate.
- Fliser på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap.
- Benkeskapsbelysning og stikkontakter.
- Benkeskapsbeslag av rustfritt stål med ett-greps armatur fra Mora.
- Mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Franke.
- Oppvaskmaskin fra Bosch.
- Vannrør av typen rør-i-rør system.
- Synlige avløpsrør av plast.
- Gulvflater belagt med tre-stavs parkett.
- Vegg- og himlingsflater i malte flater.

TG2: Vannrør:
Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.

BAD
- Baderom fra byggeår.
- Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme og flislagte -vegger.
- Himlingsflater i malte flater.
- Vegghengt servantskap med heldekkende servant og ett-greps armatur fra Mora.
- Speil med overlys på vegg over servant.
- Dusjnisje med glassdør og dusjarmatur fra Mora.
- Gulvmontert toalett fra Ifö.
- Opplegg for vaskemaskin på bad.
- Vannrør av typen rør-i-rør system.
- Synlige avløpsrør av plast.
- Avtrekksventil i vegg. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

ØVRIGE ROM
- Gulvflater belagt med tre-stavs parkett.
- Vegg- og himlingsflater i malte flater.
- Hvite, glatte innerdører.
- Garderobeskap i entré og på soverom.
- Leiligheten har naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegger.

VINDUER/YTTERDØRER
- Dører: Sprukket vindusglass i dører ved innglasset terrasse.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 11/4-2011.

Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. Hovedsikringens kapasitet er 40A. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Oppvarming
Elektrisk

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt betales p.t. to ganger i året gjennom tillegg på
faktura fra BORI BBL.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 8 152,- pr.mnd.
Varmtvann, kabel-tv, kommunale avgifter, betjening av fellesgjeld, vaktmestertjenester, utvendig forsikring og vedlikehold, forretningsførsel og revisjon, etc.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, strømforbruk, forsikring, eiendomsskatt. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 11509907, Husbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 06.10.2021: 0.74% pa.
Antall terminer til innfrielse: 54
Saldo per 06.10.2021: 28 422 692
Andel av saldo: 845 783
Første termin: 01.01.2011
Første avdrag: 01.04.2015 (siste termin 01.04.2035)
Annuitetslån med IN ordninger

Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Innkrevde à kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskapet for 2020 viser et driftsresultat på kr 6 324 605,-. Samlet resultat utgjør kr 5 802 570,-.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 90026278

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr 796 315,-
Som sekundærbolig kr 2 866 732,-

Borettslag
Borettslag: Fetsund Brygge borettslag, Orgnr: 993 890 529
Borettslaget består av 82 andelsleiligheter og
har felles tomt. Fellesarealer opparbeidet med asfalterte internveier, plenareal, prydbusker og diverse beplantninger. Sittegrupper og lekeapparater.
Egen biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller.

Forretningsfører
BORI BBL AS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
- TV-tjenester leveres av Telia.
- Elektrisk markise.
- TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Når det gjelder dyrehold, så vises det til Vedtektene for Fetsund Brygge Borettslag (4-1 Boretten, 5. ledd), og det ikke er til ulempe for brukerne
av eiendommen.:
"Styret kan fastsette vanlige ordensregler for eiendommen. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen, begrenset oppad til 1 - ett -
individ."

Diverse
Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Innkrevde à kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid.

Om parkering iht Husordensregler : Det er ikke tillatt å kjøre eller parkere på borettslagets gangveier. Tildelte plasser i parkeringskjelleren skal benyttes hele året. Gjesteparkeringen er for besøkende til beboerne i borettslaget, og gjesteparkeringslapp legges godt synlig, slik at det vises hvor vedkommende er på besøk. Parkeringsplassen skal ikke benyttes til hensetning av utrangerte kjøretøy. Vask eller reparasjon på kjøretøy skal skje utenfor boligområdet.

Annet
- Sprukket vindusglass i dører ved innglasset terrasse.

- Eier opplyser at det er noen svimerker på gulv i stue/kjøkken.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1972/100985-2/8 Bestemmelse om vannrett
24.02.1972
Overført fra: 0227-19/6, 0227-19/8

2005/6540-3/8 Bestemmelse iflg. skjøte
28.04.2005
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning

2005/6541-3/8 Bestemmelse iflg. skjøte
28.04.2005
Bestemmelse om bebyggelse
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 0227-21/50

2009/313324-1/200 Erklæring/avtale
05.05.2009
Rettighetshaver: HAFSLUND NETT AS
Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av
frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk)

2009/611891-1/200 Best. om adkomstrett
21.08.2009
Bestemmelse om benyttelse

2009/995478-1/200 Best. om adkomstrett
24.12.2009
Rettighetshaver: BL FETSUND BRYGGE AS
Org.nr: 989067397
Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0227-21/20
Rettigheter i eiendomsrett

2009/197976-1/200 Best. om adkomstrett
19.03.2009
rettighetshaver:Knr:0227 Gnr:19 Bnr:7
Rettigheter på 0227-21/1
Rettigheter i eiendomsrett

2009/801656-1/200 Best. om adkomstrett
23.10.2009
rettighetshaver:Knr:0227 Gnr:19 Bnr:7
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvisandelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.
Området faller inn under Reguleringsbestemmelser til
reguleringsplan for 0103 R0405 Fetsund Brygge, gnr 19 bnr 7
m.fl.
I planen er det regulert områder for følgende formål:
Byggeområder - Område for boliger i blokkbebyggelse (B)
Offentlige trafikkområder
- Kjøreveg (T1)
-Fortau
-Annet vegareal (grøft)

Friområder
- Turvei / strandpromenade (F1)

Fareområder
- Transformator/nettstasjon
- Område for flomsikring

Spesialområder
- Privat småbåtanlegg (sjø) (S1)
- Frisiktsone ved veg

Fellesområder
- Felles avkjørsel/adkomstvei (Fa1 og Fa2)
- Felles lekeareal for barn (LEK)

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan sees hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 200 000,- (Prisantydning)
845 782,- (Andel av fellesgjeld)

3 045 782,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

15 504,- (Omkostninger totalt)

3 061 286,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr 4 000)

Tilrettelegging (Kr 4 900)

Eierskiftegebyr selger (Kr 5 995)

Grunnpakke borettslag (Kr 13 347)

Provisjon (Kr 40 000)

Markedspakke 1 (Kr 15 900)

Oppgjør (Kr 5 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0333

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Merete Austvik Jakobsen

Saksbehandlere
Merete Austvik Jakobsen
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler
Mob: 92 06 10 40 / E-post: maj@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fetsund Brygge 1
For mer om objektet
Fetsund Brygge 1

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: