Bilde 1 av Fetsund Stasjonsby leil. C37Bilde 2 av Fetsund Stasjonsby leil. C37
Digital salgsoppgave
Fetsund Stasjonsby leil. C37

1900 Fetsund • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

2-roms selveierleilighet under oppføring - Balkong - Heis - P-plass - Sentral beliggenhet - Salg av kontraktsposisjon!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
60
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
38 m²
Bruksareal (BRA)
38 m²
Fellesutgifter
kr 1 520 / Mnd
Prisantydning
kr 3 290 000
Omkostninger
kr 50 000
Totalpris
kr 3 340 000
Byggeår
2022
Tomt
Fellestomt 5517 m²
Oppdragsnummer
77210294
card-default

Jan Erik Ellefsrud

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 3 290 000,-
Transportgebyr kjøperkr 50 000,-
  
Totalpris kr 3 340 000
Eiendom
Fetsund Stasjonsby leil. C37, 1900 Fetsund, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 420 bnr. 102 snr. 60 i Lillestrøm kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2021/2022

Tomt
Fellestomt 5517 kvm

UTOMHUSANLEGG:
Utomhusarealene vil bli levert i henhold til utomhusplan. Det blir lagt ferdiggress på de grønne arealene mellom byggene. Noe beplantning, prydbusker, belysning og lekeapparater. Adkomst og kjøreveier asfalteres. Byggene leveres med utekraner hensiktsmessig plassert. Det vil bli etablert avfallsanlegg i henhold til Romerike avfallsforedling (ROAF) sine retningslinjer med avfallsstasjoner ute på terreng. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg for fellesarealer og utomhusarealer.

Prisantydning
3 290 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Det er ikke planlagt å ta opp fellesgjeld i sameiet.

Totalpris inkl. omkostninger
3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
50 000,- (Transportgebyr kjøper)

3 340 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

+ omkostninger iht. original kjøpekontrakt

Felleskostnad
Kr. 1 520,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir, vil blant annet avhenge av hvilke ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse ytelsene. Erfaringsmessig vil felleskostnadene beløpe seg til ca. kr 35,- til kr 40,- per kvm BRA per måned. Fellesutgiftene skal dekke blant annet vannbåren oppvarming og varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer. Første års driftsbudsjett utarbeides av selger i samråd med forretningsfører og budsjetterte felleskostnader fremlegges/vedtas i forbindelse med konstituerende sameiemøte. Kjøper vil være forpliktet til å dekke sin forholdsmessige andel av sameiets felleskostnader i henhold til eierseksjonsloven og sameiets vedtekter. Det presiseres at driftsutgifter for garasjeanlegg fordeles likt per parkeringsplass.
Ovennevnte er sakset fra selgers/utbyggers salgsoppgave.

Eier
Hjemmelshaver: Fetsund Stasjon AS
Eier av kontrakt: Bala Asaad H. Hussein

Beskrivelse
Lys og trivelig 2-roms selveierleilighet som er plassert i dette byggets 3. etg., og vil få flott utsikt mot Glomma. Forøvrig meget sentral beliggenhet i Fetsund sentrum med butikker og buss/tog i umiddelbar nærhet.

Med leiligheten følger balkong, sportsbod samt 1 utendørs biloppstillingsplass.

Link til prosjektets hjemmeside: https://www.fetsundstasjonsby.no/lastned 

NB! Denne leil. ligger i trinn 2.

Parkering
1 utendørs biloppstillingsplass medfølger. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det medfølger parkeringsplass til leiligheter der dette er angitt i gjeldende prisliste. Det er mulighet for kjøp av parkeringsplass til øvrige leiligheter, men det er et begrenset antall ekstra plasser for salg. Se prisliste for nærmere informasjon.

Selger står fritt til å fordele/omfordele plasser og organisere eierskapet til parkeringsanlegget gjennom sameiet. Kjøper plikter å rette seg etter de vedtekter som fastsettes for blant annet parkeringsanlegget. Det leveres 2 stk. garasjeportåpnere pr biloppstillingsplass, alternativt kan porten åpnes med mobiltelefon.

Beliggenhet
Fetsund Stasjonsby består totalt av 92 nye boliger fra 34 til 102 kvm. Dette prospektet presenterer prosjektets andre salgstrinn som består av tilsammen 52 selveierboliger i hus C og D.

Prosjektet får en arkitektur med varierte fasader som gjenskaper følelsen av en bygate med et levende miljø. Det blir moderne fasader i en kombinasjon hovedsakelig av tre og tegl. Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg til alle boliger. Heis i alle bygg. Det blir flere felles, grønne og fine bakgårder for opphold og rekreasjon - parkmessig opparbeidet.

Leilighetene får gjennomgående solid standard. Her blir det nærhet til det du trenger i hverdagen. Boligene får et urbant preg og det legges opp til et variert tilbud som kafé og småbutikker på bakkeplan. Samtidig er det umiddelbar nærhet til Fetsund sentrum, togstasjon og flotte rekreasjonsmuligheter langs Glomma. Om du ønsker, klarer du deg fint uten bil med Fetsund Stasjonsby som utgangspunkt.

Fetsund er et tettsted ved Glomma, og administrasjonssenter i Lillestrøm kommune i nye Viken fylke. Stedet er i sterk vekst mye på grunn av sin fine beliggenhet ved Glommas elvebredd, og også det faktum at Lillestrøm kommune er sentralt beliggende midt i gamle Akershus fylke med gode kommunikasjonsmuligheter til både Lillestrøm og Oslo. Med tog tar det bare ca. 20 minutter til Oslo sentrum.

Bebyggelse
Fetsund Stasjonsby er et av de første prosjektene i Fetsund som imøtekommer ambisjonene om økt utnyttelse i sentrum. Beliggenheten er unik, like ved Glomma og i sentrum med nærbutikker, småbutikker, offentlige tilbud, skoler og ikke minst Fetsund stasjon med hyppige avganger til Oslo - alt innenfor kort gangavstand.

Idéen bak Fetsund Stasjonsby er inspirert av plasseringen like ved den gamle stasjonsbygningen, som tradisjonelt har vært Fetsunds ansikt utad og utgangspunkt for tettstedets videre utvikling. Vi har søkt å skape et miljø som imiterer den klassiske, velfungerende byen, med stor variasjon i fasader, i høyder og i materialbruk. Det er avsatt areal til næring i 1. etasje nærmest sentrum hvor det vil tilstrebes å få til bakeri, kafé eller lignende. Dermed får man følelsen av å ankomme et levende handelssentrum, som inviterer øyet til en oppdagelsesreise.

Til tross for de urbane omgivelsene, skaper boligprosjektet sin egen private identitet i de store, skjermede atriumshagene som de fleste leilighetene vender ut mot, hvis man da ikke ser ut over elven. I hver av de forskjellige boligstrukturene etableres det egne innganger på terreng, med trapp- og heisforbindelse til alle etasjeplan i hvert hus. Alle oppganger tilfredsstiller krav til tilgjengelig boenhet. Leilighetene varierer fra to- til fem-roms, og

har private balkonger eller terrasser. De fleste boligene er gjennomgående og interiørene er lyse. Store vindusflater, enten mot Glomma, mot atriumshagene eller mot sentrum. Det vil bli gode solforholdene for de fleste leilighetene.

Tomt
Fellestomt, 5517 kvm

UTOMHUSANLEGG
Utomhusarealene vil bli levert i henhold til utomhusplan. Det blir lagt ferdiggress på de grønne arealene mellom byggene. Noe beplantning, prydbusker, belysning og lekeapparater. Adkomst og kjøreveier asfalteres. Byggene leveres med utekraner hensiktsmessig plassert. Det vil bli etablert avfallsanlegg i henhold til Romerike avfallsforedling (ROAF) sine retningslinjer med avfallsstasjoner ute på terreng. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg for fellesarealer og utomhusarealer.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
3. etg.: Entre, bad, soverom, stue/kjøkken. Balkong utenfor stue på ca. 4,0 kvm.

1 sportsbod i kjeller.

Byggemåte
KONSTRUKSJON/BYGNINGER
Bygningene utføres med bærekonstruksjoner i plass-støpte og/eller prefabrikkerte elementer av betong og stål. Alle utvendige metallkonstruksjoner leveres overflatebehandlet. Innvendig/utvendig rekkverk leveres i pulverlakkert stål. Takrenner, sålebenkbeslag etc. etter arkitektens valg. Tak tekkes med folie eller takpapp. Taktekking tilpasses bruken der hvor takterrasse skal bygges. Klimaveggene utføres dels med bindingsverk, dels med betong isolert med mineralull. Teglstein, betong og Royal impregnert trepanel er hovedmaterialer i fasader.

Vinduer/vindusdører leveres som trevinduer med 2- eller 3-lags energiglass (iht. energiberegning). Vinduene leveres ferdig malt fra fabrikk, og med aluminiums kledning utvendig. Støydempet utførelse iht. forskrifter for støybelastede fasader. Selger tar forbehold om, helt eller delvis, å innglasset balkonger/terrasser i den grad resultat av støyberegninger krever dette. Andre tiltak vil vurderes parallelt, herunder f.eks. spiler i balkonghimling.

Innglassinger vil være standard rekkverk med glass med skyvbare glass fra rekkverk til under balkongtak/himling som kan åpnes i front. Solavskjerming leveres ikke med mindre forskriftene krever dette.

Overflater på balkongdekker/svalganger leveres i betongoverflate. Gulv på terrasser leveres med impregnert treverk eller betongheller. Rekkverk i pulverlakkert stål med spiler eller glass iht. fasadetegning.

Balkongdekkene betraktes som utvendige konstruksjoner og vil ha falloppbygning for vannavrenning. Mindre ansamlinger av vann vil kunne oppstå på overflaten etter regnvær. Innvendige vegger utføres med tre/stålstendere med gipsplater. Leilighetsskillevegger er betongvegger.

Himling av betong, gips der det er behov for å fores ned pga. av tekniske føringer. Himlingshøyden er ca. 2,6 m i stue/ kjøkken, og mellom 2,2 og 2,4 m i områder med nedforing. Noen leiligheter har ca. 2,4 m himlingshøyde som for A31 og A33.

FELLESAREALER
Inngangsparti/Trapperom leveres med fliser i henhold til arkitektens valg. Vegger og himlinger leveres i malt utførelse/systemhimling.

Det leveres postkassesystem som plasseres i henhold til retningslinjer fra postvesenet. Belysning blir levert i henhold til forskrifter og styrt via sensororer i fellesarealer/og på svalganger.

Det avsettes område, ute på bakkeplan eller inne, for felles sykkelparkering.

HEIS
Alle leilighetsplan er tilgjengelig med båreheis fra garasjeplan og inngangsplan.

BODER
I tillegg til skapplass inne i leiligheten får hver enkelt leilighet 1 stk. sportsbod i samme plan som parkeringsanlegg. Hver bod leveres med vegger til tak/himling med lufting i topp og dør som kan låses. Selger forbeholder seg retten til å endre fordeling og plassering av boder.

HOVEDINNGANGSDØR TIL LEILIGHET/LÅSSYSTEM
Ytterdør til leilighet leveres i fabrikkmalt utførelse med FG-godkjent sylinderlås og dørkikkert. Det leveres nøkkelsystem til ytterdører i leilighetene. Leiligheter i øvre plan leveres med glasstak over ytterdør. Låssystem leveres med 3 nivå (master nøkkel, vaktmesternøkkel og leilighetsnøkler). Nøkkelbryter for postvesenet.

PARKERING
I parkeringsanlegget (innvendig) leveres gulv av betong. Biloppstillingsplasser merkes opp og nummeres.

Vannansamlinger som følge av snøsmelting eller vann fra biler kan forekomme og må ivaretas ved daglig drift.

Betongvegger, himling og søyler/dragere leveres støvbundet. Lysanlegg leveres iht. forskrift NEK 400-2017. Fri kjørehøyde vil være 2,10 meter. Stedvis langs vegger i parkeringssoner kan høyden være lavere grunnet tekniske installasjoner.

Det er synlige tekniske anlegg i vegger og i tak.

Port til garasjeanlegg leveres med høyde 2,10 m. Innvendig parkeringsanlegg utformes i utgangspunktet etter følgende hovedprinsipper; Som hovedaksemål vil det være en senteravstand på 7,5 m mellom senter på søylene der det er 3 parkeringsplasser. Netto bredde vil variere fra 2,5 m til ca. 2,3 m. Dybde på parkeringsplassene er 5,0 meter. Manøvreringsareal mellom parkeringsrekker er fra 6,2 til 6,8 meter.

Det vil bli anledning til å bestille ladepunkt for el-bil i forbindelse med tilvalgsprosessen. Parkeringsplasser med ladepunkt vil bli samlet i egne rekker. Kjøper/eier av parkeringsplass må betale en forholdsmessig andel av kostnadene til drift og vedlikehold av parkeringsanlegget.

Primærrom
Primærrom: 38 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entre, bad, soverom, stue/kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 38 kvm

Boder
1 bod i kjeller. Det er synlige tekniske anlegg i vegger og i tak.

Standard
KJØKKEN:
Det blir flotte kjøkkeninnredninger fra kvalitetsleverandøren Sigdal i modellen Uno Palett. Laminatbenkeplater i 40 mm tykkelse, samt belysning under overskap med dimmer. Kjøkkenet fremstår som ikke bare elegant, men kanskje som ett av boligens aller flotteste møblement. Det medfølger videre integrerte hvitevarer fra AEG, herunder induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/frys. På kjøkkenet er det også inkludert ytterligere en kvalitetsleverandør i form av kjøkkenbatteri fra Hans Grohe.

BADEROM:
Baderomsinnredninger med heldekkende servant og ettgreps servantbatteri fra Hans Grohe. Speil med lys over innredningen. Baderomsinnredning leveres med hvite og glatte fronter. Rette dusjvegger i glass, dusjarmatur og dusjbatteri fra Hans Grohe. Veggmontert klosett i hvitt porselen med dempesete og moderne trykkplate. LED downlights i himling. Med godt belyste baderom er det viktig med tiltalende fliser. På gulvet leveres fliser i format 30x30 cm i lys grå utførelse, og samme flistype legges på gulvet i dusjsonen og på den ene veggen i dusjsonen i format 5x5 cm. Også på veggene blir det lysegrå fliser, men i format 30x60 cm, lagt liggende. De pent flislagte baderommene vil fremstå som innbydende.

GULV OG OPPVARMING:
På alle gulv foruten baderom og wc, er det parkettgulv. Standardparketten er en moderne 1-stavs hvitlakkert matt eikeparkett. Under parketten blir det vannbåren gulvvarme. Denne oppvarmingsformen har utbygger valgt av to hovedårsaker; Dette er en svært behagelig oppvarming som «bare er der» uten å stjele plass eller legge noen føringer for møbleringen, og at det som oftest er på føttene man først blir kald.

VEGGER:
Vegger er malt i en dus, lys farge. På baderommet er det flislagt.

GARDEROBESKAP:
Garderobeskap leveres med hvite, glatte fronter. Det leveres totalt 1 meter skap per sengeplass i henhold til plantegning.

VENTILASJON:
Det blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning i leilighetene. Det kan bli synlige kanalføringer i bod. Ventiler for inn og utluft vil bli montert i vegger og tak i forhold til en hensiktsmessig plassering. Ventilene bygger ut fra innvendig veggflate/takflate. Ventilasjonsaggregat leveres enten som takaggregat eller veggaggregat i den enkelte bolig, og plasseres fortrinnsvis i bod eller entre. Det leveres forskriftsmessig ventilasjon i parkeringsanlegg, trapperom, fellesrom og boder.

OPPVARMING:
Oppvarming med vannbåren gulvvarme i entre, soverom, gang, stue og kjøkken. Det monteres målere i hver leilighet for registrering og avregning av forbruk av varmtvann til tappevann og oppvarming. Bad/ WC får elektrisk gulvvarme.

ELEKTRISK:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til gjeldende forskrifter/norm (NEK). Sikringsskap med automatsikringer i hver leilighet. Måler plasseres i felles fordelingsskap. Elektriske anlegg ligger generelt skjult i konstruksjonene. Unntatt er fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken og i den innvendige boden, samt eventuelt føringer i lyd/brannvegger. Det leveres innvendig belysning over servanter i bad/WC (evt. integrert i speil), downlights i bad, downlights i entre, samt lampe i innvendig bod. Det leveres 230V enfaset anlegg i leiligheten. Det leveres komfyrvakt på kjøkken. Det leveres 1 stk. utelampe og 1 stk. stikkontakt på balkong/terrasse. Det dimensjoneres for elbil-lading til parkeringsplasser i 1. etasje. Strømforbruk fordeles likt med måler til hver boenhet som har bestilt ladepunkt for el-bil.

TV/INTERNETT/RADIO/TELEFON:
Det leveres 2 stk. uttak for bredbånd/TV i hver leilighet, ett i stuen og ett i hovedsoverom. Samme uttak kan også benyttes for telefon. Det leveres IKT-skap for plassering av ruter, modem etc.

PORTTELEFON:
Det monteres ringetablåer ved hovedinngangsparti og dørtelefonanlegg med automatisk låsåpner i hver leilighet. Det leveres også ringeknapp utenfor hver leilighet. Dørtelefonanlegg har bilde-/tale- og lyttefunksjon.

BRANNSIKKERHET:
Byggene leveres med boligsprinkling, samt brannslokkingsutstyr og røykvarslere i henhold til forskrifter.

FORBEHOLD:
Alle opplysninger i denne leveransebeskrivelsen er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendig for gjennomføringen av prosjektet uten at den generelle standarden forringes. Eksempelvis kan dette være som følge av offentlige pålegg, eller nødvendige tilpasninger i prosjektet. Leilighetene er tilpasset TEK17. Salgstegninger kan vise møblering og plassering av løse innredningsdetaljer som må flyttes for at hele leiligheten skal være tilpasset rullestolbruker. Det foreligger kontraktstegninger som samsvarer med TEK17, dvs. innredet slik at rullestol kan manøvreres i alle rom for leiligheter hvor dette er et krav.

Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelsen.

Ovennevnte er sakset fra selgers/utbyggers leveransebeskrivelse.

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til opprinnelig salgsoppgave/ utbyggers leveransebeskrivelse.

Ferdigattest
Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar. Det er selgers/utbyggers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av uteareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren gulvvarme i entre, soverom, gang, stue og kjøkken. Bad/ WC får elektrisk gulvvarme.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Ikke fastsatt p.t.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er ikke fastsatt p.t. av Lillestrøm kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 520,- pr.mnd.
Fellesutgiftene er kun stipulerte, og avhenger av hva sameiet ønsker å inkludere av tjenester.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, eiendomsskatt, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er ikke lagt opp til opptak av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring med polisenummer
Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet.

Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Sameie: Sameiet Fetsund Stasjonsby,

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning er av utbygger valgt som forretningsfører for sameiet.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Annet
Informasjon vedrørende leiligheten er hentet fra original salgsoppgave og selger av kontrakten og megler har ikke informasjon utover original salgsoppgave og vedlagte dokumenter tilsendt. Disse dokumentene vil være vedlagt digitalt salgsoppgave og må leses før budgivning.

RESALG AV BOLIG UNDER OPPFØRING:
Selger (kjøper 1) har inngått avtale om kjøp av ny eierseksjon på eiet grunn. Eiendommen vil bli seksjonert og tildelt seksjonsnummer.

Kjøper er gjort kjent med at seksjonen er under oppføring, og tidligere er solgt fra utbygger (heretter kalt utbygger) til selger (kjøper 1) ifølge denne kontrakt. Utbygger er Fetsund Stasjon AS, org.nr. 919 513 780.

Kjøper er kjent med at utbygger forholder seg til selger (kjøper 1) ifølge denne kontrakt, og at selger er ansvarlig for å bringe all informasjon videre til kjøper (kjøper 2). Resalg av bolig (Kjøper 1 selger boligen videre til Kjøper 2) er kjøp og salg av bolig der begge parter er forbrukere og omfattes ikke av Bustadoppføringslova. Resalg av bolig skjer etter bestemmelsene i Avhendingslova tilpasset det faktum at boligen ikke er ferdigstillet for kjøper, og uten "as is" klausul (jfr. Avhl. §3-9). Kjøper og utbygger har begge rett til/krav på ettårsbefaring av boligen.

Kjøper får et kontraktsforhold med selger (kjøper 1) og ikke med utbygger. Selger (Kjøper 1) står fullt ut ansvarlig for å oppfylle alle sine forpliktelser i henhold til kjøpekontrakten inngått med Utbygger helt frem til overtagelse av boligen. Utbygger vil bistå med direkteoverskjøting til ny eier. Skjøte vil lyde på den nye kjøpesummen.

BETALINGSPLAN:
Kr 100 000,- av opprinnelig kjøpesum forfaller ved signering av kontrakt. I tillegg må merverdien også betales inn. Beløpene må være fri egenkapital.

Kjøper 2 overtar Kjøper 1 sine rettigheter knyttet til allerede innbetalt forskudd, mot at et tilsvarende beløp utbetales fra Kjøper 2 til Kjøper 1.

Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger ett 1/2 R.

Restkjøpesummen og omkostninger betales ved overtagelse. Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte.

AREALBEREGNINGER:
Arealer pr bolig fremkommer i vedlagte prisliste. Arealet er angitt hhv. som bruksareal(BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

SALGSBETINGELSER:
Kjøp i prosjektet baseres på nærværende dokument, samt følgende vedlegg:
1) Original salgsoppgave fra utbygger
2) Original kjøpekontrakt
3) Selgers salgsoppgave m/tilvalgsliste

Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle vedlegg.

FORBEHOLD FRA UTBYGGER HENTET FRA ORIGINAL SALGSOPPGAVE:
Selger har rett til å gjøre mindre endringer i konstruksjon, tekniske installasjoner og materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir kjøper rett til endring av avtalt kjøpesum.

Er det motsetninger mellom prospekttegninger og beskrivelser, gjelder beskrivelser foran tegninger. Det tas forbehold om justeringer og endringer av fasader og utomhusplanen.

Selger/utbygger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Kjøper er kjent med at kjøpekontrakten ikke kan transporteres uten etter samtykke av selger. Selger (utbygger) har skriftlig samtykket til påtegning av skjøte.

Selger/utbygger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte boliger.

Selger/utbygger forbeholder seg retten til å fordele boder og eventuelle parkeringsplasser.

Selger/utbygger tar forbehold om antall seksjoner i sameiet.

Selger/utbygger må rette seg etter eventuelle offentlige pålegg i byggesaken. Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer m.v. som ikke inngår i leveransen. Stiplede løsninger/ innredninger leveres ikke. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelstilling, da målestokkavvik kan forekomme ved trykking/ kopiering. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS-installasjoner kan bli endret. Entreprenøren har ansvaret for oppfølging av gjeldende krav, lover og forskrifter.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
 
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Gjeldende reguleringsplan omfatter to delområder i Fet sentrum innenfor område H3. Aktuelle felt (Felt C) er på 4,1 daa og er avsatt til boligformål. Innenfor byggegrensene vist på plankartet kan det oppføres boligbebyggelse med maksimal møne- og gesimshøyde som angitt på plankartet.
Dette gir 2 ets. + inntrukket 3. ets. på felt B og 3 ets. + inntrukket 4. ets. på felt C. Mot nord ligger felt B på 1,9 daa som er avsatt til blandet formål med bolig, forretning og kontor. Omkringliggende bebyggelse er en variert blanding av blokkbebyggelse og småhus. Mot vest ligger et etablert
småhusområde, mot øst går jernbanen med innfartsparkering. Mot nord grenser tomten til Fet sentrum med variert blokkbebyggelse.

Overtagelse
Iht. til utbygger vil overlevering av leiligheten skje ila. Q1-Q2 2022 (10.01-08.04.22).

Det forutsettes at prosjektet ikke blir hindret av utforutsette hendelser slik som f.eks. smitteutbrudd av Covid-19 på byggeplass.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
50 000,- (Transportgebyr kjøper)

3 340 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

+ omkostninger iht. original kjøpekontrakt
I tillegg innbetales à konto kr 50,- per kvm BRA til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Dette er ikke en
kjøpsomkostning og beløpet vil innkalles fra den enkelte kjøper av sameiets forretningsfører i forbindelse
med fakturering av fellesutgifter fra og med overtagelse.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:

3 290 000,- (Prisantydning)
50 000,- (Transportgebyr til utbygger)
--------------------------------------------------------
3 340 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger (iht. originalt prospekt/kontrakt):
Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi kr. 9 500,-
Tinglysingsgebyr for Kjøpers pantobligasjon (én obligasjon og attest) kr. 792,-
Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
Seksjoneringsgebyr kr. 5 000,-
---------------------------------------------------------
Totalt kr. 15 877,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 355 877,- (Totalpris inkl. transportgeb. og omkostninger)

Kjøper 1 har krav på å få utbetalt beløp tilsvarende sitt forskudd iht. opprinnelig kjøpekontrakt samtidig med at transport er bekreftet notert hos utbygger/selger og megler, som forestår oppgjøret. Dette forutsatt at garanti etter buofl. § 12 og/ eller §47 er stilt av selger, samt at utbygger godkjenner bytte av forskudd. Resterende innbetaling/ kjøpesummen skal bero på meglers klientkonto frem til Kjøper 2 har overtatt eiendommen og fått rettsvern for sitt erverv.

Påløpte renter tilfaller kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på kjøper.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

1) Det forutsettes en innbetaling på kr. 100 000,- for forskudd + kr. 50.000,- i transportgebyr som selger/ utbygger krever at kjøper 2 innbetaler som en kostnad ved kontraktssignering. Selger/ utbygger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12 på opprinnelig kjøpesum. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si forutsetter ikke pant i den leilighet som kjøpes og skal innbetales til meglers klientkonto (EIE oppgjør AS).

2) Merverdi på kr. 290.000,- betales til meglers klientkonto (EIE oppgjør AS) ved kontraktssignering.

3) Resterende del av opprinnelig kjøpesum ihht opprinnelig kjøpekontrakt inkl. omkostninger, skal innbetales til prosjektmegler/oppgjørsmegler senest 3 dager før overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.56 088)
Markedspakke 1 (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.75 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0294

Budgivning
Budets størrelse skal være differansen mellom opprinnelig kjøpesum og det beløpet man ønsker å kjøpe boligen for + transportgeb. og omkostninger.

Dersom bud skal gis på kroner 3 290 000,- + omkostninger for eiendommen, skal budets størrelse være kroner 290 000,- + transportgeb. og omkostninger.

Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt.

Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Jan Erik Ellefsrud
Mob: 46 42 03 00 / E-post: jee@eie.no

Saksbehandlere
Alexander Søvik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler
Mob: 98 23 96 49 / E-post: also@eie.no

EIE Lillestrøm

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fetsund Stasjonsby leil. C37
For mer om objektet
Fetsund Stasjonsby leil. C37

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: