Bilde 1 av Fjellsetveien 113Bilde 2 av Fjellsetveien 113
Digital salgsoppgave
Fjellsetveien 113

2019 Skedsmokorset • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BRÅNÅSEN: Elegant 3-roms topp- og endeleilighet i attraktivt område - 2 balkonger - Garasje - God standard - Fin utsikt
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
68 m²
Bruksareal (BRA)
68 m²
Bruttoareal (BTA)
75 m²
Fellesutgifter
kr 3 717 / Mnd
Prisantydning
kr 3 450 000
Omkostninger
kr 15 504
Totalpris
kr 3 465 504
Fellesformue
kr 43 856
Byggeår
2001
Tomt
Fellestomt 1530 m²
Oppdragsnummer
11210057
card-default

Fernando Gomez

Daglig leder/Eiendomsmegler
Les om Fernando
card-default

Mads Petter Karlsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mads
Prisantydningkr 3 450 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)kr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 465 504
Eiendom
Fjellsetveien 113, 2019 Skedsmokorset, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 37 bnr. 730, andelsnr. 2 i Østigard Borettslag med orgnr. 981505611 i Lillestrøm kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2001

Tomt
Fellestomt, 1530 m2
Tomtearealet er felles for borettslaget. Opparbeidet med interne veier, lekeplasser, grøntarealer og diverse prydbusker/beplantning.

Prisantydning
3 450 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue: kr. 43 856,- pr.

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

3 465 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 717,- pr. .

Felleskostnad inkluderer
Fellesutgifter, kommunale utgifter, kabel-tv og internett(grunnpakke), snøbrøyting, trappevask, forretningsførsel og byggforsikring m.m

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er tilknyttet sikringsfond.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Carina Bråthen Wolden Preben Kildal Langseth

Parkering
Garasjeplass i byggets kjeller etasje.

Beliggenhet
Boligen har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet i blindvei med nærhet til skoler, barnehager, marka, nærbutikk og offentlig kommunikasjon. Det er også kort vei til Skedsmokorset, med lokalt kjøpesenter, post, minibank, forretninger, restaurant og flere andre servicetilbud. Det er ca 10 minutter med bil til Lillestrøm, ca 20 minutter til Oslo og 25 minutter til Gardermoen. Rask og grei adkomst til E6. Området passer derfor perfekt for de som er interessert i å bo i nærheten av det meste, samtidig som man har gode oppvekstvillkår for barna.

Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg, og kan blant annet by på kunstgressbaner, fotballbaner, håndballhall, ishall, svømmehall, flere treningssenter og danseklubber. For de som er glad i natur og friluftsliv, så har blant annet Tæruddalen flott turterreng med ski - og lysløype, samt fine fiskevann. Tæruddalen er for mange innfallsport til Romeriksåsen fra syd. Herfra går det en lyssatt rundløype (4,3 km) med forbindelse videre innover i Romeriksåsene via Ringdalshytta. Traséen fra Tæruddalen over Høgsmåsan og videre not Ringdalshytta er også fin i sommerhalvåret, og ligger ca 5 minutters kjøring fra eiendommen. For de som liker alpint har man muligheter for dette både i Nylendlia, Marikollen i Rælingen og Varingskollen i Nittedal Har man lyst til å slå et slag golf, så er Hauger golfbane med sin 18 hulls bane og driving range en kort kjøretur unna.

Boligen har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Extra på Brånåsen. Det er også kort vei til Rema 1000 og Kiwi. På Skedsmokorset finner man et stort utvalg av forretninger, helseforetak og servicetilbud. Lillestrøm, Jessheim, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Flere barneskoler i området, som Brånåsen barneskole fra 1-7. klasse, Sten-Tærud 1-10 klasse, Kjeller Skole og Tæruddalen Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i området, som for eksempel Lillestrøm videregående og Skedsmo videregående.

Det finnes et godt utvalg av barnehager i nærområdet. På Brånåsen ligger det 3 barnehager. Det er også flere barnehager på Skedsmokorset, som for eksempel Korshagen barnehage og Åsenhagen barnehage.

Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Fjellsetveien, som ligger i umiddelbar nærhet til boligen. Lokalt knutepunkt for buss på Skedsmokorset, med direktebusser mot bl.a Oslo, Lillestrøm, Nannestad, Gardermoen m.m.

Tomt
Tomtearealet er felles for borettslaget. Opparbeidet med interne veier, lekeplasser, grøntarealer og diverse prydbusker/beplantning.

Inneholder
2. Etg:
Entré, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.
Østvendt og vestvendt balkong på ca 8 kvm. hver.
Garasjeplass i felles garasjekjeller.
Privat bod på felles loft.

Byggemåte
Boligbygg over 3 etasjer samt loft og underetasje med felles garasjeanlegg. Gulv mot grunn av betong. Bærende konstruksjoner av betong, tre og stålkonstruksjoner. Etasjeskillere av betong. Utvendige fasader med liggende trekledning og fasadeplater. Saltak i trekonstruksjoner belagt med shingel(Ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 40db. Vinduer og balkongdører med to-lags glass fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet og elektriske varmekabler på bad og i entré. Ventilasjon basert på mekanisk avtrekk med tilluft via veggventiler.

Primærrom
Primærrom: 68 kvm
Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 68 kvm

Standard
Innvendig fremstår leiligheten som lys og tiltalende med god standard og tidsriktige oppgraderinger, smart planløsning og praktiske løsninger. Boligen har en fin stue med utgang til balkong, elegant kjøkken med spiseplass og utgang til balkong, flislagt baderom med varmekabler, 2 romslige soverom med god garderobeplass og innbydende entré med garderobeløsning. Smarthus opplegg på alle lys- og varmekilder i leiligheten.
Leiligheten har ellers en romslig bod på felles loft på ca 8 kvm.

- Bad fra byggeår senere oppgradert med nytt inventar og armaturer i 2020 i følge selgers opplysninger. Det er lagt opp strøm til både vaskemaskin og tørketrommel (to separate kurser).

- Ikea kjøkken fra 2020 i følge selgers opplysninger. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i sort utførelse. Benkeplate i laminert utførelse med
nedsenket oppvaskkum, med utrekkbar tut på armaturet, i sort utførelse med ett-greps armatur. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Stikkontakter på vegg. Belysning under overskap. Nedfelt induksjonstopp fra Electrolux. Komfyrvakt er montert. Ventilator med belysning og avtrekk ut av bygget. Stekeovn og kombiovn plassert i høyskap. Integrert oppvaskmaskin fra IKEA. Integrert kjøleskap med frysedel. Synlige vannrør av typen plastrør og synlige avløpsrør i plast. Varmtvannsbereder på ca. 120 liter fra 2015 i følge selgers opplysninger er plassert i benkeskap på kjøkken. Lekkasjevarsler er montert.

- Gulvflate med klikkvinyl i stue fra 2020 ifølge selgers opplysninger. Flislagt gulv med gulvvarme i entré. Tre-stavs parkett i soverommene. Malte veggflater. Himlingsflater med malt betong. Profilerte hvite innerdører. Skyvedørsgarderobe i entré med mål på ca 1,30 meter. Garderobeskap i soverom 1 med mål på ca 1,0 meter. To stk garderobeskap i soverom 2 med mål på ca 1,0 meter.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.05.2005.
Ferdigattest er en sluttattest fra bygningsmyndighetene om at et søknadspliktig tiltak er ferdigstilt. At evt. ferdigattest / midl. brukstillatelse eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Oppvarming
Elektrisk.

Energimerking
Energiattest med energimerke E

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 717,- pr. mnd.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, vedlikehold, strøm, fyring, internett, kabel-tv, innboforsikring m.m.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 978 754,- Som sekundærbolig Kr. 3 523 515,-

Borettslag
Borettslag: Østigard Borettslag, Orgnr: 981505611
Andelsnr.: 2
Forkjøpsrettgebyr: 7 494
Forkjøpsrett: JA
Borettslaget har egen nettside: www.ostigard.no

Kjøper du en andel i et borettslag blir du eier av en andel som gir deg enerett til å bruke en bestemt bolig i borettslaget. Borettslaget eier eiendommen og tomten. Du eier altså ikke boligen direkte,
men indirekte gjennom at du eier en andel som gir bruksrett til boligen. Når du kjøper en andel i et borettslag må du forholde deg til borettslagets vedtekter og husordensregler.
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Forretningsfører
BORI. Tlf: 63 89 02 00.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt ihht. husordensreglene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6.

Vei/vann/kloakk
Vei: Offentlig
Vann: Offentlig
Avløp: Offentlig

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål.
Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

3 465 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.202)
Markedspakke 1 (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Visningshonorar x2 stk. (Kr.5 800)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Provisjon (Kr.37 000)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 500)
Gebyr utlysing forkjøpsrett (Kr.7 494)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.13 778)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 500)
Innhenting av grunnbok (Kr.202)
Totalt kr. (Kr.123 171)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
11-21-0057

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Skedsmo Eiendomsmegling AS
EIE Skedsmokorset
Org. nr:997701151
Furuholtet 1
2020 Skedsmokorset
Tlf: 48 10 04 00, Fax: 63 87 42 82

Ansvarlig megler
Daglig leder/Eiendomsmegler Fernando Gomez

Saksbehandlere
Fernando Gomez
EIE Skedsmokorset
Daglig leder/Eiendomsmegler
Mob: 91 65 17 78 / E-post: fg@eie.no

Mads Petter Karlsen
EIE Skedsmokorset
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 63 45 58 / E-post: mpk@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fjellsetveien 113
For mer om objektet
Fjellsetveien 113

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: