Bilde 1 av Frydenlundsgata 9ABilde 2 av Frydenlundsgata 9A
Digital salgsoppgave
Frydenlundsgata 9A

2010 Strømmen • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Meget attraktiv 3-roms selveier | Sydvendt balkong på 12 kvm | V.vann inkl. | Heisadkomst til garasje | Elbil-lader
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
80
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
56 m²
Bruksareal (BRA)
59 m²
Fellesutgifter
kr 2 234 / Mnd
Prisantydning
kr 3 690 000
Omkostninger
kr 106 270
Totalpris
kr 3 796 270
Fellesformue
kr 23 916
Byggeår
2009
Tomt
Fellestomt 3998 m²
Oppdragsnummer
75210222
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
card-default

Daniel Berggren

Fung. Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Daniel
Prisantydningkr 3 690 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 97 250,-
  
Totalpris kr 3 796 270
Eiendom
Frydenlundsgata 9A, 2010 Strømmen, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 77 bnr. 74 snr. 80 orgnr. 894517182 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 59 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2009

Tomt
Fellestomt 3998 kvm

Prisantydning
3 690 000

Takstrapport
Takstmann: Pål Einar Sommeling
Takstdato: 17.11.21

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 10.11.21
Andel fellesformue: kr. 23 916,- pr. 10.11.21

Totalpris inkl. omkostninger
3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 250,- (Dokumentavgift)

106 270,- (Omkostninger totalt)

3 796 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 234,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader: 1.688,-
Kabel-tv: 379,-
Garajeplass: 167,-

Elbil-lader er montert og faktureres etter forbruk.

Felleskostnader øker med 7% fra 01.01.22 iht. styreleder.

Eier
Linda Nguyen

Beskrivelse
- Arealeffektiv planløsning
- God standard
- Byggeår 2009
- Store vinduer som slipper inn rikelig med lys
- Tiltalende stue med plass til både sofagruppe, medievegg og spisebord
- Praktisk kjøkkeninnredning med plass til spisegruppe
- Stue og kjøkken i moderne åpen løsning
- 2 gode soverom
- Flislagt bad med varmekabler
- Walk-in-closet
- Trappefri adkomst via heis
- Garasjeplass med Elbil-lader
- Praktisk kjellerbod
- Automatsikringer
- Varmtvann inkl. i felleskostnader!
- Perfekt for folk i alle aldre samt investering
- Veldrevet og populært sameie
- Sentral beliggenhet med kort vei til "alt"
- Nærhet til Strømmen Storsenter
- God kollektiv tilknytning

Parkering
Parkering i felles garasjeanlegg med Elbil-lader.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Frydenlundsgata 9 A er en flott 3-roms selveierleilighet i et svært attraktivt boligområde på Strømmen. Sameiet ligger meget sentralt til, med umiddelbar nærhet til "alt" du trenger i en travel hverdag. Leiligheten har en fin intern beliggenhet i sameiet, med svært lite trafikkstøy. Nærområdet byr på en rekke fasiliteter som offentlig kommunikasjon, servicefunksjoner, Strømmen Storsenter, spiseplasser samt utdanningstilbud og flotte rekreasjonsmuligheter.

Området byr på offentlig kommunikasjon som buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Frydenlundsgata som ligger rett ved, og herfra går det ekspressbusser til Oslo. I tillegg er det kun ca. 5 minutters gange ned til togstasjonen. Med bil tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 8 min til Lørenskog, 15 min til Oslo S og 25 min til Oslo Lufthavn.

I kort avstand fra leiligeten finner du Strømmen Storsenter, Norges største kjøpesenter. Med nesten 200 butikker og serveringssteder samt godt med parkeringsmuligheter, er dette en flott destinasjon for handleturen. Umiddelbar nærhet til nevneverdige frukt- og grønt grossister som Chili og Sultan. Du finner også Strømmen Legesenter, Bowling1 og bibliotek like ved Strømmen Storsenter. Kun en kort kjøretur unna finner du flere kjøpesenter som Metro senter og Triaden. Ca. 5 minutter unna Lillestrøm med bymessige fasiliteter.

I tillegg til det meste av servicetilbud er det også nærhet til flotte tur- og friluftsområder med badevann, skiløyper og turstier, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter året rundt. Bråteskogen ligger i underkant av 2 km unna, og det er også gang/sykkelavstand til flotte tur- og badeområder i Rælingen og Lørenskog. En kort sykkeltur fra boligen finner man Nebbursvollen Friluftsbad med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk. Østmarka/Romeriksåsen med lysløyper, bade-/fiskevann, tursti langs Sagelva, Nitelva, innsjøen Øyeren, golfbaner, alpinanlegg, ridesentre, svømmehaller, m.v. I umiddelbar nærhet utenfor leiligheten finner du Sagelva som går til Nitelva med flotte turveier. Nærområdet byr også på fotballbane, lekeplass, skøytebane, svømmehall, akebakker, hesteridning og skaterampe med mer.

Fra eiendommen er det gangavstand til barneskole og flere barnehager i nærområdet. Sagdalen skole ligger i umiddelbar nærhet, med trygg skolevei fra leiligheten. Leiligheten sokner til Bråtejordet ungdomsskole.

Strømmen har i de senere år vært gjennom en rivende utvikling og det etableres nye boligområder med grønne avstikkere samt en rekke servicetilbud for beboerne i området. Flere serveringssteder og take-away muligheter gjør at savnet av Oslo by blir mindre og mindre. Området passer dermed perfekt for deg som er på utkikk etter et område med bymessige fasiliteter og kort avstand til Oslo by.

Bebyggelse
Området består av boligbebyggelse og noe næring med butikker og kjøpesenter.

Tomt
Fellestomt, 3998 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stasjon: Frydenlundsgata
Linje: 100, 110, 320

Stasjon: Strømmen kirke
Linje: 360, 381

Tog
Stasjon: Sagdalen stasjon
Linje: L1

Inneholder
Ali Hashmi ved Eie har gleden av å presentere Frydenlundsgata 9A, en lys og attraktiv 3-roms leilighet med stor sydvendt balkong på 12m2 og fin beliggenhet i et attraktivt og populært sameie på Strømmen.

Boligen innehar en arealeffektiv planløsning med entre med tilhørende walk-in-closet, 2 gode soverom, flislagt bad med varmekabler, stue og kjøkken i åpen løsning og en solrik balkong. Store vindusflater gjør at leiligheten fremstår som lys og luftig. Leiligheten holder en god standard og fremstår som innflyttingsklar!

Strømmen er et meget familievennlig område som byr på "alt" en familie trenger i en travel hverdag. Nærområdet byr på flere skoler og barnehager, matbutikker, kollektivtransport med både tog og buss, samt kort vei til større bilveier. Rett i nærheten finner du Strømmen Storsenter, Norges største kjøpesenter, som byr på et rikt utvalg av butikker og serveringssteder. Kort vei til marka og flere store grønne områder med boltringsplass for både store og små.

Leiligheten ligger i 4.etasje og inneholder:
Entré med praktisk walk-in-closet, bad/WC/vaskerom, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til sydvendt balkong.

Leiligheten disponerer en bod samt parkeringsplass med Elbil-lader i felles garasjeanlegg.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Boligblokken ble oppført i 2009. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og
bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av betong, beiset trepanel og fasadeplater. Takkonstruksjon av tilnærmet flatt tak utvendig
tekket med papp/membran, ikke besiktiget. Oppvarming med elektrisitet og varmekabel på baderom. Parkering på garasjeplass med ladepunkt for El-bil, i felles lukket garasjeanlegg.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 56 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entre, baderom, kjøkken/spisestue/stue og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 59 kvm

Boder
Walk-in closet inne i leiligheten. Videre disponerer boligen en praktisk kjellerbod på ca. 5 kvm.

Standard
Entre
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en hyggelig entre som gir et godt førsteintrykk av boligen. Entreen byr på meget god oppbevaringsplass i store garderobeskap og i et lekkert walk-in-closet. Her er det godt å komme hjem samt å ønske gjester velkommen!
Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Bad
Meget pent bad i romslig utforming. Innredningen består av servant med underskap, belyst speilskap, vegghengt WC og en romslig dusjsone med innfellbare dusjdører av herdet glass. Videre har badet opplegg og plass for full vaskesøyle med vaskemaskin og tørketrommel. Badet har deilige varmekabler, downlights og tidsriktige fliser for en moderne fremtoning. Badets gode størrelse tillater flere brukere om gangen.

Soverom 1
Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Et stort vindu slipper inn rikelig med lys og gir rommet en luftig atmosfære. En stor skyvedørsgarderobe byr på meget god oppbevaringsplass. Lysmalte veggoverflater med en lekker fondvegg og parkettgulv.

Soverom 2
Praktisk soverom som passer perfekt som barnerom. Rommet har god plass for seng, oppbevaringsmøbler og skrivebord. Et stort vindu sørger for godt lysinnslipp. Lysmalte veggoverflater med en lekker fondvegg og parkettgulv.

Kjøkken
Flott kjøkkeninnredning fra 2017 som byr på rikelig med skap- og benkeplass. Innredningen består av glatte fronter, laminert benkeplate, nedfelt oppvaskkum og integrerte hvitevarer som ovn og mikro i praktisk høyde, nedfelt platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Videre er det nisje for fryseskap mot soverommsveggen. Dette er et kjøkken som virkelig oser matglede! I tilknytning til kjøkkenet er det plass for en hyggelig spisestue hvor hyggelige måltider kan nytes med venner og familie.

Stue
Romslig stue med god plass for møblering av sofagruppe med tilhørende stuemøblement, medievegg og spisegruppe. Store vindusflater sørger for godt lysinnslipp og gir boligen en lys og luftig atmosfære. Stuens romslige utforming gjør den til et yndet samlingspunkt for venner og familie. Fra stuen kommer du ut til en solrik balkong. Lysmalte veggoverflater med en lekker fondvegg og parkettgulv.

Balkong
Fra stuen kommer du ut til en solrik sydvendt balkong på hele 12 kvm. Balkongens gode størrelse gjør det enkelt å møblere med sittegruppe, lounge og grill. Balkongen har gode solforhold og inviterer til lange solrike sommerdager.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og varmekabel på baderom. Felles varmtvann.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Lillestrøm kommune har eiendomsskatt med en skattesats på 2 promille på alle bolig- og næringseiendommer, og på ubebygde tomter.
Eiendomsskatt i året kr. 1 133,-.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 234,- pr.mnd.
Felleskostnader: 1.688,- Kabel-tv: 379,- Garasjeplass: 167,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 825,- pr mnd.  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er ikke lån i sameiet.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
CODAN Polisenummer: 1021679

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 845 347,- Som sekundærbolig Kr. 3 043 249,-

Sameie
Sameie: Frydenlundkvartalet Sameie, Orgnr: 894517182

Forretningsfører
OBOS.
Sameiet har sagt opp avtalen med OBOS. Avtalen løper til 31.12.2021. Fra 01.01.22 vil Boalliansen Forvaltning AS ta over forretningsførselen.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Kjæledyr må ikke være til sjenanse for naboer. Lufting av kjæledyr skal bare skje utenfor boområdet/parken, og det pålegges enhver eier av dyr å rydde opp etter dyret. Kjæledyr må ikke gå løse på boområdet eller i oppgangene.

Diverse
Sameiet består av 90 seksjoner.
Frydenlundgata 7 A,B,C,D,E,F,G
Frydenlundgata 9 A,B,C,D,E

Annet
Alle garderoneskap og hvitevarer medfølger unntatt fryseboks. Lampene i stuen medfølger ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

1949/3609-1/8  Best. om adkomstrett  
16.08.1949 
 Privat avkjørsel fra riksvei.
Overført fra: 3030-77/74
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1955/4878-1/8  Erklæring/avtale  
18.10.1955 
 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 3030-77/74
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2001/1602-2/8  Bestemmelse iflg. skjøte  
30.01.2001 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 3030-77/74
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Megler har innhentet kopi av situasjonskart, målebrev og reguleringsplaner m/bestemmelser. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Disse vil bli sendt ut på forespørsel.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 250,- (Dokumentavgift)

106 270,- (Omkostninger totalt)

3 796 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av grunnbok (Kr.404)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.39 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.19 475,90)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Totalt kr. (Kr.88 153,90)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0222

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ali Hashmi

Saksbehandlere
Ali Hashmi
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Daniel Berggren
Fung. Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 45 22 00 69 / E-post: db@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Frydenlundsgata 9A
For mer om objektet
Frydenlundsgata 9A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: