Bilde 1 av Gåsevikveien 10Bilde 2 av Gåsevikveien 10
Digital salgsoppgave
Gåsevikveien 10

2007 Kjeller • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Moderne og stilren 2-roms selveier - Solrik balkong - Garasje m/ el-lader - God planløsning - Lave felleskostnader
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
13
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
41 m²
Bruksareal (BRA)
43 m²
Bruttoareal (BTA)
48 m²
Fellesutgifter
kr 2 370 / Mnd
Prisantydning
kr 3 150 000
Omkostninger
kr 77 620
Totalpris
kr 3 227 620
Fellesformue
kr 10 317
Byggeår
2011
Tomt
Eiet tomt 4643 m²
Oppdragsnummer
77210316
card-default

Nathasha T. Pettersen

Kontorsjef | Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nathasha
Prisantydningkr 3 150 000,-
Dokumentavgiftkr 76 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 3 227 620
Eiendom
Gåsevikveien 10, 2007 Kjeller, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 27 bnr. 1 snr. 13 orgnr. 997958748 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 43 kvm, Bruttoareal: 48 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2011

Tomt
Eiet tomt 4643 kvm

Prisantydning
3 150 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 10 317,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
3 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
76 250,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

77 620,- (Omkostninger totalt)

3 227 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 370,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, kabel-tv og kommunale avgifter.

Eier
Torger Vaet

Parkering
Leiligheten disponerer en parkeringsplass (nummer B21) i felles parkeringsanlegg tilknyttet sameiet.

Beliggenhet
Velkommen til Kunnskapsbyen Lillestrøm!

Gåsevikveien 10 har en fin og sentral beliggenhet på Kjeller i utkanten av Lillestrøm, i Lillestrøm kommune. Det er gangavstand til Lillestrøm sentrum, med alle byfasiliteter. Videre er det ca. 17 min og 21 min med bil til hhv Oslo og Gardermoen. Fra boligen er det sykkel- og gangvei både til Lillestrøm og Skedsmokorset. Området passer derfor ypperlig for dem som er interessert i å bo i nærheten av det meste; et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud, i tillegg til barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon.

Fritid/rekreasjon:
Eiendommen ligger ved gangveg, som en del av gangveinettet i Lillestrøm, med tilknytning til marka. Gåturen til Tæruddalen tar om lag 25 minutter, og her er det flotte turstier året rundt - blant annet med stort løypenett om vinteren. Det er også kort vei til marka i Rælingsåsen.

For den aktivitetslystne kan man bo som plommen i egget på Kjeller, med kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, alpinanlegg, golfbane, ridesenter, skøytebane, svømmehall, skiløyper, Sørum fritidsgård, tennisanlegg, flere treningssentre m.m. Alt ligger innen gangavstand eller få minutters bilkjøring unna. Det er kun 2 km til Åråsen fotballstadion hvor Lillestrøm spiller sine hjemmekamper.

En kort sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. Syklistenes Landsforening har kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan bl.a. gjøres ved Kiwi Kjeller (også søndagsåpen), Rema 1000, Meny, Kiwi og COOP Obs Hypermarked i Lillestrøm. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i sentrum et rikt og variert utvalg av butikker.

Med ca. 12 min gangavstand kommer du til bensinstasjoner som Circle K og Shell-stasjon - praktisk hvis man for eksempel ønsker ferske bakervarer utenom åpningstiden til øvrige butikker.

Det er i tillegg kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter/Triaden.

Barnehager og skoler:
Eiendommen har gangavstand til Kjeller barne- og ungdomsskole. Det er også kort vei til Skedsmo og Lillestrøm Videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Se kommunen sine nettsider for nærmere info om barnehager.

Høgskolen OsloMet har fin beliggenhet på Kjeller, få minutters gange fra boligen. På Kjeller finner du et stort forsknings- og teknologimiljø, hvor noen av landets eldste og fremste institutter på energi og miljøforskning ligger. Sammen med en rekke utdanningsinstitusjoner, som OsloMet, Universitetsstudiene på Kjeller, samt en rekke næringslivsbedrifter, utgjør disse Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Offentlig kommunikasjon:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Forskningsparken. Herfra går det buss til Lillestrøm Stasjon, Skedsmokorset eller til Olavsgaard. Fra Lillestrøm Stasjon tar toget til Oslo S kun 10 minutter, mens det tar 12 minutter med flytoget til OSL Gardermoen.

Med bil fra Kjeller tar det ca. 3 min til Lillestrøm, 7 min til Strømmen, 17 min til Oslo S og 21 min til Oslo lufthavn.

Tomt
Eiet tomt, 4643 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
2. etasje, 43 kvm BRA:
Entré, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning, samt innvendig bod.

Leiligheten disponerer også en bod målt til ca. 6 kvm.

Byggemåte
Boligbygg over 3 etasjer, samt kjeller med parkeringsanlegg. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller hovedsakelig av betong. Pultak i trekonstruksjoner belagt med papp/membran (ikke besiktiget). Utvendige fasader forblendet med stående trekledning og fasadeplater. Leiligheten har slett entrédør i brannklasse EI30 og lydklasse RW40 fra byggeår. Balkongdør og vinduer med 2-lags glass fra byggeår. Oppvarming via elektrisitet.

Primærrom
Primærrom: 41 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 43 kvm

Boder
Leiligheten disponerer også en bod målt til ca. 6 kvm.

Standard
KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i hvit utførelse. Laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Lysskinne og stikkontakter under overskap. Integrert stekeovn og keramisk platetopp fra Electrolux. Ventilator med belysning. Innfelt oppvaskmaskin fra Siemens. Innfelt kjøleskap med frysedel fra Electrolux. Vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør i plast.

BAD:
Bad fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Slett malt himling med lysarmatur. Servantskap med slette fronter i hvit utførelse. Servant i porselen med ett-greps armatur. Vegghengt speil og lysarmatur med stikkontakt over servant. Dusjhjørne med to-greps dusjarmatur og innfellbare dører i glass. Vegghengt toalett med innbygget sisterne fra Grohe. OSO varmtvannsbereder på ca 120 liter fra byggeår plassert på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør i plast. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert på vegg. Mekanisk avtrekk.

ØVRIGE ROM:
Gulvflater belagt med tre-stavs parkett. Slett malte veggflater. Overmalt betong element himling. Profilerte innerdører. Skyvedørsgarderobe i entré og soverom. Leiligheten har balansert ventilasjon.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for nybygg boligblokker, datert 07.01.13.
Det foreligger ferdigattest for støyskjerm, datert 05.06.12.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene dekkes via felleskostnadene til sameiet.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 720,- i året.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 370,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, strømforbruk, innboforsikring, etc. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen fellesgjeld p.t.

Forsikring med polisenummer
Protector Forsikring ASA (Ace) Polisenummer: 2507178-1.2

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 771 692,- Som sekundærbolig Kr. 2 778 091,-

Sameie
Sameie: Sameiet Kjeller park, Orgnr: 997958748

Forretningsfører
BORI

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Vannrør av typen rør-i-rør system og synlige avløpsrør i plast. Fordelerskap for rør-i-rør system og OSO varmtvannsbereder på ca 120 liter fra byggeår plassert på bad. Oppvarming via elektrisitet. Leiligheten har balansert ventilasjon.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så langt det ikke er til sjenanse for andre beboere. Styret kan nekte dyrehold, og i særlige tilfeller beslutte at dyret må fjernes.

Annet
Selger har observert skjeggkre i boligen.
Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger.
Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte.
Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade,  men kan virke sjenerende.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utdrag fra grunnboken:
1958/102995-1/8  Bestemmelse om vannledn.  
24.06.1958 
Rettighetshaver: Skedsmo private vannverk
Overført fra: 3030-27/1
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1965/101234-1/8  Skjønn  
26.03.1965  
Bestemmelse om veg
Overført fra: 3030-27/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1982/104566-1/8  Erklæring/avtale  
02.08.1982 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv
Overført fra: 3030-27/1
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2011/753511-1/200  Erklæring/avtale  
20.09.2011 
Rettighetshaver:NORSK GASSNETT AS  
Org.nr: 989786490
Avtale om bygging, drift, vedlikehold og fornyelse av gassanlegg
Overført fra: 3030-27/1
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har privat adkomst, og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Regulering
Området er regulert til bolig i reguleringsplan.

Eiendommen er betegnet som område under marin grense. Der det finnes marin leire kan det også finne kvikkleire.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
76 250,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

77 620,- (Omkostninger totalt)

3 227 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 000)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.17 847)
Oppgjør (Kr.5 500)
Rabatt på dekt styling / Styling inkludert i tilbudet (Kr.- 5 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.16 695,50)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Provisjon (Kr.30 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Styling/delstyling (Kr.5 000)
Totalt kr. (Kr.98 842,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0316

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Kenneth Andreassen

Saksbehandlere
Kenneth Andreassen
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler
Mob: 93 86 31 26 / E-post: kea@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gåsevikveien 10
For mer om objektet
Gåsevikveien 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: