Bilde 1 av Henrik Ibsens vei 96Bilde 2 av Henrik Ibsens vei 96
Digital salgsoppgave
Henrik Ibsens vei 96

2010 Strømmen • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 7 890 000

Fellesgjeld: kr 66 000Omkostninger: kr 207 750Totalpris: kr 8 163 750
Sjelden mulighet - Strøken toppleilighet over 2 plan. Fantastisk, solrik takterrasse m/jacuzzi. To garasjeplasser.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Eierseksjon
35
Antall soverom
2 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
115 m²
Bruksareal (BRA)
115 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
6 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
51 m²
Fellesutgifter
kr 6 718 / Mnd
Prisantydning
kr 7 890 000
Omkostninger
kr 207 750
Fellesgjeld
kr 66 000
Totalpris
kr 8 163 750
Fellesformue
kr 36 462
Byggeår
2013
Tomt
Fellestomt 17156 m²
Oppdragsnummer
32230029
card-default

Christian Halvorsen

Eiendomsmegler | Partner
Les om Christian
card-default

Endre Moe

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Endre
Visninger
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 890 000,-
Fellesgjeldkr 66 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 956 000,-)kr 198 900,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 8 163 750
Eiendom
Henrik Ibsens vei 96, 2010 STRØMMEN

Matrikkel
Gnr. 79 Bnr. 1 Snr. 35 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 121 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 115 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 6 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 51 kvm

Areal
Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 115 kvm, BRA-i: 115 kvm , BRA-e: 6 kvm , TBA: 51 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2013

Tomt
Fellestomt 17156 kvm

Prisantydning
7 890 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Espen Hansen Takstdato: 12.05.23 11:55

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 890 000,- (Prisantydning)

kr 66 000,- (Andel av fellesgjeld)

--------------------------------------------------------

kr 7 956 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)




Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 198 900,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 856 000,-))

--------------------------------------------------------

kr 200 270,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 8 156 270,- (Totalpris inkl omkostninger)




Valgfrie omkostninger:

kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

--------------------------------------------------------

kr 8 163 920,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Betales via felleskostnadene.

Eier
Egil Vildmyren

Beskrivelse
Velkommen til denne strøkne 3-roms selveierleiligheten over to plan. Leiligheten har en fantastisk takterrasse på nærmere 50 kvm med jacuzzi, langstrakt utsikt og sol gjennom hele dagen. Med en slik uteplass er det bare å invitere familie og venner til hyggelige sammenkomster.

Leiligheten var ny i 2013 og har heisadkomst til tredje etasje, som er hovedplan. Her er det en stilfull entré med skyvedørsgarderobe og et lekkert kjøkken med velutstyrt innredning. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen som har gjennomgående lys og fransk balkong.

Det er trapp opp til den andre etasjen hvor det er flere store gulv til tak vinduer. Videre kan leiligheten skilte med to innbydende soverom og to bad i lik utførelse, hvor det ene har opplegg for vaskemaskin. Det medfølger to disponible garasjeplasser.

Leiligheten har en fantastisk takterrasse med sol gjennom hele dagen, langstrakt utsikt og en jacuzzi som gjør det hele komplett. Terrassen er på nærmere 50 kvm, så her er det bare å invitere familie, venner og gode naboer til hyggelige dager i solen. Det er montert belysning som setter stemningen når kveldsmørket senker seg. For øvrig har terrassen stikkontakt og tett rekkverk, samt noe rekkverk i glass.

Kort fortalt
- Strøken 3-roms over 2 plan.
- Selveierleilighet fra 2013.
- Fantastisk takterrasse.
- Jacuzzi og langstrakt utsikt.
- 2 garasjeplasser
- Entré m/skyvedørsgarderobe.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Dør ut til fransk balkong.
- Lekkert kjøkken m/hvitevarer.
- Tv-stue på øvre plan.
- To bad med lik utførelse.
- Opplegg for vaskemaskin.
- To soverom, ett m/garderobe.
- Ett soverom med nydelig utsikt.
- Disponibel kjellerbod på ca. 6 kvm.
- Vannbåren oppvarming.

Parkering
Med salget følger det to parkeringsplasser i lukket garasjeanlegg.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde, rett ved Sagelva på Strømmen i Lillestrøm kommune. Området byr på god offentlig kommunikasjon via buss og tog, samt kort vei til skoler på alle trinn og en rekke barnehager. Strømmen er et attraktivt sted å bosette seg, uansett alder og livssituasjon.

Servicetilbudene på Strømmen er mange, hvor Strømmen Storsenter står i særklasse som et av landets mest innholdsrike kjøpesentre. Hit valfarter folk fra hele Romerike, og i tillegg planlegges et fantastisk badeland i tilknytning til området.

Nærområdet byr blant annet på fotballbane, lekeplass, skøytebane, akebakker, hesteridning, golfbane, tennisanlegg og skaterampe. Det er flere treningssentre i nærområdet, og i tilknytning til Strømmen Storsenter finner du bowlinghall. Ved Sagelva er det idyllisk tursti og Mølleparken, og langs Nitelva kan du følge asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser.

Områdene rundt byr på god rekreasjon i marka, samt populære badevann som Langvannet i Lørenskog og Myrdammen i Rælingen, en kort kjøretur unna. Ikke minst er det bare en sykkeltur til Nebbursvollen på Lillestrøm. Bråteskogen ligger i underkant av 2 km fra området, og er et populært turmål for store og små.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker Strømmen, Extra Strømmen, Rema 1000 og Meny. Det er ca. 900 meter til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. I tillegg er det kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området byr på offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Sagdalen, som ligger ca. 550 meter fra boligen. Sagdalen stasjon ligger enda nærmere. Med bil tar det ca. 7 min til Lillestrøm, 10 min til Lørenskog, 24 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Sagdalen barneskole, Bråtejordet ungdomsskole og Strømmen videregående skole. Det er også kort vei til Skedsmo og Lillestrøm videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm.

Tomt
Fellestomt, 17156 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Planløsning:
3. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom og soverom.
4. etasje: Tv-stue, bad/wc og soverom.
Annet: Disponibel kjellerbod.

Byggemåte
Selveierleilighet tilhørende Sagelva Sameie, beliggende i Henrik Ibsens Vei 96 på Strømmen i Lillestrøm Kommune. Sameiet har felles tomt.
Tomtearealet er opparbeidet med asfalterte internveier, biloppstillingsplasser, plenarealer og diverse beplantning. Boligen disponerer biloppstillingsplass.

Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende konstruksjoner av betong. Skillende dekker av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med trepanel og fasadeplater. Flatt yttertak utvendig tekket med takpapp/membran.
Takkonstruksjonen er ikke besiktiget. Boligen har ytterdør av tre med brannklasse EI-30 og lydklasse 34dB. Balkongdører og vinduer med karmer av tre med tre-lags glass fra byggeår. Boligen har vannbåren varme til radiatorer via felles varmesentral. Bygningen har felles varmtvann.

Primærrom
Primærrom: 115 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 115 kvm

Boder
Boligen disponerer en kjellerbod på ca. 6 kvm.

Standard
Entré
Leiligheten har inngang i tredje etasje fra en felles trappegang med heis. Inn ønskes du velkommen til en stilfull entré med mørke gulvfliser og slette vegger malt i en trendy gulfarge. Det er listefri overgang til himling. Entreen har skyvedørsgarderobe med speilfronter, og det er plass til annet møblement.

Stue
Leiligheten har en innbydende stue med kjøkken i åpen løsning. Stuen har vinduer i begge ender som gir pent, gjennomgående lys og det er dør til en fransk balkong. Stuens utforming skaper en naturlig spiseplass ved kjøkkenet, samt en mer tilbaketrukken sofasone. Gulvet har nyslipt enstavs parkett og veggene er malt i tidsriktige farger.

Kjøkken
Kjøkkenet er lekkert og har velutstyrt innredning - her er det sosialt å lage mat. Gulvet har like fliser som entreen og veggene er malt i en brent oransjefarge. Innredningen er montert i hesteskoform med barløsning ut mot spiseplassen, og har i tillegg en hel vegg med høyskap. Frontene er i hvit høyglans med gripekanter og innredningen er påkostet med benkeplater i stein.

I benken er det underlimt oppvaskkum i kompositt og nedfelt induksjonstopp med ventilator over. Mellom benk og overskap er det plater som beskytter veggene. Kjøkkenet er for øvrig utstyrt med to integrerte stekeovner i høyskap, opplegg for oppvaskmaskin og nisje for side-by-side kjøleskap. Komfyrvakt og automatisk vannstoppventil er montert.

Tv-stue
På øvre plan er det en lys og trivelig tv-stue med et stort vindu fra gulv til tak. Det er også brede skyvedører i glass ut til takterrassen. Tv-stuen har laminatgulv, hvitmalte vegger og skyvedørsgarderobe med fronter i frostet glass.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har et pent bad i hver etasje. Begge bad har lik utførelse med grå gulvfliser, hvite veggfliser, varme i gulvet og downlights i himling. Badet i hovedetasjen har svært god størrelse og er utstyrt med hvit innredning, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dører i glass. Innredningen består av et bredt skuffemøblement med heldekkende servant og speil over. I en nisje i veggen er det høyskap, to vegghengte skap og opplegg for vaskemaskin.

Bad 2
Det andre badet har vegger og skyvedør i frostet glass ut mot tv-stuen. En noe annerledes, men stilig løsning. Her er det badekar, vegghengt toalett og servant på et hvitt skap. Over servanten er det speil med belysning.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to flotte soverom, ett i hver etasje. Soverommet i hovedetasjen er malt i samme farge som kjøkkenet og har skyvedørsgarderobe med speilfronter. I tillegg har rommet direkte inngang til badet. Det andre soverommet har god størrelse og nydelig utsikt via et vindu som dekker den ene veggen. Leiligheten har lagringsplass i en disponibel kjellerbod på ca. 6 kvm.

Følgende punkter har fått tilstandsgrad TG2:
Bad - 2. etasje
Overflater gulv:
- Det er ikke observert synlige skader eller avdekket bom i gulvfliser. Deler av gulvoverflate er ikke tilgjengelig for kontroll grunnet badekar.

Overflate vegger:
- Mykfug har stedvis sprekkdannelser.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk:
- Utførelsen med hensyn til bruk av sluk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.

Fallforhold (gulv):
- Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 15 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

TGIU: Våtrommet er bygget som prefabrikkert modul og det er derfor ikke utført hulltaking/fuktmåling.

Bad - 1. etasje
Overflater vegger:
- Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen. Kan være en indikasjon på utettheter i våtrommets tettesjikt.

Overflater gulv:
- Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk:
- Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.

TGUI: Våtrommet er bygget som prefabrikkert mondul og det er derfor ikke utført hulltaking/fuktmåling.

Innvendige trapper
Innvendige trapper:
- Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.

Etasjeskiller - 2. etasje
Skjevhetsmåling:
- Skjevhetsmåling utført i soverom viser at forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 16 mm. Skjevhetsmåling utført i stue viser at forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 5 mm.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
Hovedstoppekran:
- Stoppekran er ikke tilgjendelig for inspeksjon. Tilkomst må etableres.

Balkonger, terrasser, veranda etc
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer):
- Rekkverkshøyden er under 1.2 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrfit, grunnet balkonghøyde over 10 meter.


Egenerklæringsskjema
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Istad Norge A/S
Målere for å registrere forbruk av varmt og kaldt vann.

Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja, overgang gulv vegg i garasje.

Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Nei, ikke aktuelt i denne boligen.

Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Ja, noen steder hvor gulvene har noe avvik.

Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, har hatt gjennomgang med utbygger. Dette skal være utbedret. Noe lekkasjer i garasjekjeller. Overgang vegg / gulv noen steder.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Taraldseth / Entreprenør på bygget.
Det ble skiftet gulvbord på hele takterrassen.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, varmefordelings system i sameiet . her er det skiftet alle skjøtemuffer grunnet lekkasjer/ varmetap på anlegget. Dette er nå i orden.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja, det er montert / Hako Elektro.

Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
Nei, akkurat mottatt ferdigattest.

Kjenner du til om sameie/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag?
Ja, vi har hatt en tvist / rettsak med utbygger som vi vant på alle pkt. 5o stk. Alle pkt. er fikset.

Tilleggskommentar:
Har selv installert / Montert jacussi på takterrassen.
Har bygget ekstra bjelkelag på terrassen. Har stivet opp vegg på kjøkken som ekstra bærevegg.
Alt for å sikre mot at belastningen skal bli for stor.
Det er derfor viktig at det blir informert for neste eier at snømåking er viktig. Går ikke med en meter med våt snø. Så lenge karret er fullt av vann.
Det hadde i alle tilfelle vært viktig og ha kontroll på.


For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 27.01.2023 som omhandler rekkehus, blokker, industribygg og utomhusområde for Henrik Ibsens vei 71-125.
Det foreligger ferdigattest datert 27.01.2023 som omhandler garasje- og bodkjeller i Henrik Ibsens vei 71-125.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten har vannbåren oppvarming med radiatorer, og varmtvann til fyring og forbruk er fra felles anlegg. Begge bad har gulvvarme. Ventilasjonen er balansert, og sikringsskapet har automatsikringer. Leiligheten har røykvarslere og sprinklere tilknyttet felles brannvarsleranlegg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 6 243,- for 2023

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 89912007

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 757 867,- Som sekundærbolig Kr. 6 328 320,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Felleskostnad for en plass er innbakt i boligens felleskostnader. Boliger som har to parkeringsplasser blir fakturert kr. 100,- for plass nr. 2.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.
Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har tilknytning til offentlig vann og avløp.
Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Området er regulert til grønnstruktur, boligbebyggelse mm.

Eiendommen ligger i et område med forekomst for stor mulighet for marin leire.
Eiendommen ligger i et område med akseptabel forurensing (grunnforurensning) av dagens areal- og resipientbruk.
Eiendommen ligger i nærheten av et område som ligger i aktsomhetsområde for flom.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 890 000,- (Prisantydning)
kr 66 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 7 956 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 198 900,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 956 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 200 100,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 156 100,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 163 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.20 566)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 956 000,-) (Kr.60 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Boligtekst (Kr.5 562,50)
Fornyelse av annonse - 1250,- x 4 (Kr.5 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.26 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.144 940,50)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
32-23-0029

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Lørenskogmegleren AS
EIE Lørenskog
Org. nr:929031334
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf: 40 40 35 45

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Christian Halvorsen

Saksbehandlere
Christian Halvorsen
EIE Lørenskog
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 91 61 27 17 / E-post: ch@eie.no

Endre Moe
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 43 57 06
[/ E-post: emoe@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Henrik Ibsens vei 96
For mer om objektet
Henrik Ibsens vei 96

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: