Bilde 1 av Landstads gate 37Bilde 2 av Landstads gate 37
Digital salgsoppgave
Landstads gate 37

2000 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

4-roms toppleil. for alle over 35 år - IN-ordning* - Stor balkong m/panoramautsikt - Sentralt - Heis - Garasjeplass
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
11
Primærrom (P-ROM)
92 m²
Bruksareal (BRA)
96 m²
Fellesutgifter
kr 19 809 / Mnd
Prisantydning
kr 4 180 000
Omkostninger
kr 15 779
Fellesgjeld
kr 4 300 000
Totalpris
kr 8 495 779
Fellesformue
kr 15 328
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 590 m²
Oppdragsnummer
77220019
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Jan Erik Ellefsrud

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 4 180 000,-
Fellesgjeldkr 4 300 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 769,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 8 495 779
Eiendom
Landstads gate 37, 2000 Lillestrøm, Etasje: 11

Matrikkel
Gnr. 81 bnr. 2707, leilighetsnr. 50 orgnr. 923665455 i Lillestrøm kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 96 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra oppmålingsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2021

Tomt
Eiet tomt 590 kvm

Prisantydning
4 180 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 4 300 000,- pr. 20.01.23
Andel fellesformue: kr. 15 328,- pr. 20.01.23

Totalpris inkl. fellesgjeld
4 180 000,- (Prisantydning)
4 300 000,- (Andel av fellesgjeld)

8 480 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 779,- (Omkostninger totalt)

8 495 779,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 19 809,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avg, kabel-tv/bredbånd, garasje, eiendomsskatt, kapitalkostnader, utvendig forsikring og vedlikehold, forretningsførsel og revisjon, etc. Det er installert vannmåler for forbruk vann og varme og dette vil fakturert separat.

Sikringsordning fellesgjeld
Dersom noen av andelseierne ikke betaler sine felleskostnader må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. For å forhindre dette er borettslaget tilknyttet en sikringsordning, som dekker borettslagets tap dersom noen andelseiere ikke betaler sine felleskostnader.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Mona Ingebriktsvold Trond Sørensen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling v/ Eirik Løvseth og Jan Erik Ellefsrud har nå til salgs en 4-roms leilighet i 11. etasje i Dovrekvartalet.

Dovrekvartalet er et nytt, attraktivt prosjekt beliggende i Lillestrøm sentrum. Her får man tilgang til eksklusive fordeler som er tilpasset voksne mennesker (35 år +) som ikke lenger ønsker å bo i enebolig, men fortsatt ønsker å beholde eneboligfordeler.

Toppleiligheten stod ferdig høsten 2021 og fremstår som praktisk/funksjonell, meget lys og trivelig. Panoramautsikt fra leiligheten og balkongen. I tillegg er det en flott takterrasse - kun en etasje opp. Det er er heis til alle etasjer. I kjelleren finner man garasjeanlegget med tilhørende biloppstillingsplass, samt en kjellerbod.

Leiligheten består av entré, gang, åpen stue-/kjøkkenløsning, bad, wc/dusj, 3 soverom og bod.

Her er det store vindusflater med mye naturlig lys, god standard, flott utsikt og en romslig balkong med utsikt i flere himmelretninger.

DITT NYE NABOLAG
Dovrekvartalet består av 3 leilighetsbygg (D1, D2 og D5), og har til sammen 86 leiligheter, samt noen næringslokaler i den nederste etasjen. Boligene er lettstelte og funksjonelle og gjør at du kan glemme dyre reparasjoner og vedlikehold i mange år fremover. Her slipper du å bekymre deg over tungt hagearbeid og snørydding.

De fine, felles uteområdene, som også omfatter strøkstorget og den frodige takhagen, er der bare for å nytes - stell og tilsyn er det andre som tar seg av.

EKSKLUSIVE FORDELER OG FASILITETER
- Felles lounge og storstue, med TV og moderne velutstyrt kjøkken
- Frodig, felles takterrasse med panoramautsikt
- Felles møteplasser
- Gjesteleiligheter til dine overnattingsgjester
- Stort hobbyrom
- Vaktmestertjeneste
- Heis til alle etasjer
- Plass for bilen i garasjekjeller
-IN-ordning som betyr at man kan innfri andel fellesgjeld om man vil.

Parkering
1 plass i felles garasjeanlegg medfølger - plass nr. 17.

Beliggenhet
Drømmer du om en lettstelt leilighet med nærhet til alt du trenger i hverdagen, trenger du ikke å lete lenger. Velkommen til Landstads gate 37 i 11. etg.!

Tomta ligger med adkomst fra Sørumsgata, Kjerulfsgate og Strøkstorget Landstadsgate, som er en ny paradegate i Lillestrøm sentrum. Herfra er det en kort spasertur til jernbanestasjonen, alle kulturtilbud, kaféer, butikker, friluftsområder etc.

Byggene har en moderne utforming, har blitt plassert slik at det oppnås passasjer rundt og mellom bygningene, med tilgang både for beboere og andre.

Servicetilbud:
I kort avstand fra boligen finner du treningssentre, dagligvareforretninger og andre butikker, kiosk, bensinstasjon samt Norges Varemesse, som har et innholdsrikt og variert program gjennom hele året.

Lillestrøm sentrum byr på gode handlemuligheter i både gågata og kjøpesenteret Lillestrøm Torv. Det er også flere gode restauranter, hyggelige kaféer og populære utesteder, som Martin´s og Klimt, å velge mellom. For kulturelle sjeler er det godt å vite at Lillestrøm Kultursenter har et bredspektret program med ulike forestillinger og konserter, til stor glede for både små og store. For den filminteresserte er det kort vei til Odeon kino, som byr på det siste fra filmverdenen, enten du foretrekker amerikanske komedier, søte barnefilmer, eller actionfylt spenning. Og apropo? er du av den sorten som liker å holde deg i form, trenger du ikke å løpe etter verken busser eller folk, for å nå din neste gruppetime på treningssenteret. Fra leiligheten tar det deg kun noen få minutter å speedwalke bort til Evo Fitness i Solheimsgata, eller til Sats ved Jernbanestasjonen.

For ytterligere servicetilbud, er det kort avstand til Strømmen Storsenter (du kan faktisk gå dit), med over 200 forretninger og tilknyttede virksomheter, deriblant populære Bowling 1 i toppetasjen. På Strømmen er det også et stort hovedbibliotek, en rekke forretninger og flere trivelige kaféer. Videre kan du ta turen til Lørenskog hvor du finner kjøpesentrene Metro og Triaden.

Rekreasjon/friluftsområder:
Det er gode tur- og rekreasjonsmuligheter i kort avstand fra boligen. I vinterhalvåret holder det noen ganger bare å rusle rundt i nærområdet, for eksempel langs flomvollen og Nitelva, som ligger i umiddelbar nærhet. Elva er et flott utgangspunkt for turer, både til fots og på sykkel. Her kan man følge årstidene og virkelig nyte utsikten fra broen ved "Nebben", spesielt på høsten, når fargene er på sitt vakreste. Et lite tips kan også være å ta med seg en liten hengelås samt tusj her. Hvorfor - finner du ut når du kommer dit.

I sommerhalvåret er Nebbursvollen friluftsbad et populært sted. Her fins vannsklier, flere bassenger, kiosk og flotte grøntområder med rom for ekte nytelse, når godværet melder seg. Romerike for øvrig kan også by på marka med lysløyper, bade-/fiskevann, innsjøen Øyeren, flere golfbaner, alpinanlegg, svømmehaller og ridesentre.

Offentlig kommunikasjon:
En mer sentral beliggenhet skal du lete lenge etter! Lillestrøm har et godt nettverk av kollektiv trafikk med både flytog, NSBs togtilbud og Lillestrøm bussterminal. Med tog inn til Oslo sentrum vil man kun bruke ca. 11 min, og til Oslo Lufthavn Gardermoen tar det ca. 12 min. Med bil kommer du deg til Oslo sentrum på ca. 16 min. Lillestrøm har for øvrig en svært sentral beliggenhet med kort vei til E6-aksen for rask transport på strekningen Oslo/Gardermoen og videre veiforbindelser til hele det sentrale østlandsområdet.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av nyere leilighetsbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt 590 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
11. etg.: Entré, gang, åpen stue-/kjøkkenløsning, bad, wc/dusj, 2 soverom, disponibelt rom/kontor og bod.

Det er totalt fem utganger til balkongen - tre utg. fra stue/kjøkken, samt utg. fra to soverom. Balkongen er på ca. 31 kvm.

Byggemåte
Bygget er på 11 etasjer samt kjeller og er utført i henhold til bygningslovens bestemmelser, bestemmelser i teknisk forskrift (TEK) av 2010, og i samsvar med forskriftenes krav til tilgjengelighet. Garasjeanlegg utføres i betong. Leilighetene oppføres i stål, betong eller CLT (Massivtre).

Primærrom
Primærrom: 92 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, gang, stue, kjøkken, bad, wc-rom, 2 soverom og disponibelt rom/kontor.

Bruksareal
Bruksareal: 96 kvm

Boder
1 innvendig bod.
1 sportsbod (merket med D5-H1104) i kjeller medfølger.

Standard
Ny, lys og trivelig leilighet som fremstår med en god standard. Store vindusflater gir mye naturlig lysinnslipp. I tillegg er det en stor balkong med flott utsikt.

Gulv: Parkett og flis (bad).
Vegger: Malte flater og flis (bad).
Tak: Malte flater.

Kjøkken: Hvit, glatt innredning med over- og underskap og laminat benkeplate. Flistlagt over benkNedfelt platetopp og integrert komfyr. Ventilator over platetopp. Frittstående kjøl-/fryseskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer (dvs. komfyr, platetopp, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin) på kjøkken medfølger.

Bad 1: Flislagt baderom med dusj med svingbare dusjvegger, vegghengt wc, baderomsinnredning med helstøpt servant og underskap, speilskap. Varme i gulv. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Bad 2: Flislagt baderom med dusj med svingbare dusjvegger, vegghengt wc, baderomsinnredning med helstøpt servant og underskap, speilskap. Varme i gulv.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest, men midlertidig brukstillatelse datert 04.11.2021.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Balansert ventilasjonsanlegg. Boligen er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Oppvarming skjer med radiatorer og gulvarme i baderommene.

Iflg. eier ligger strømregningene på ca. kr. 300-400,-/mnd.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Lillestrøm kommune. Eiendomsskatten for boligen er ikke fastsatt p.t. Denne betales dog via felleskostnadene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 19 809,- pr.mnd.
Kommunale avg, kabel-tv/bredbånd, garasje, eiendomsskatt, kapitalkostnader, utvendig forsikring og vedlikehold, forretningsførsel og revisjon, etc. Det er installert vannmåler for forbruk vann og varme og dette vil fakturert separat.

Iflg. forretningsfører er fordeling av felleskostnader:
Fellesutgifter: Felleskostnader kr. 4 746,-
Kabel-TV / Bredbånd kr. 449,-
Stipulerte kapitalkostnader kr. 14 414,-
Tilleggsytelser: Garasjeplass kr. 200,-

Det er IN-ordning i borettslaget. Ved full innfrielse av andel fellesgjeld vil felleskostnadene utgjøre kr. 5 395,-/mnd..

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, strømforbruk, internett, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer 1636.60.11750, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 20.01.2023: 3.94% pa.
Antall terminer til innfrielse: 198
Saldo per 01.01.2023: Kr. 129 625 000,-
Andel av saldo: Kr. 4 300 000,-
Første termin: 30.12.2021. Neste avdrag: 30.12.2031 (siste termin 30.06.2071).
(Borettslaget har et langsiktig lån i DNB med 50 års nedbetalingstid og 10 års avdragsfrihet).

Det er etablert IN-ordning i borettslaget.  In-ordningen innebærer at du som andelseier kan velge helt eller delvis å nedbetale din andel av borettslagets fellesgjeld.

For hel eller delvis innbetaling av andel fellesgjeld må forretningsfører kontaktes. Innfrielse kan skje ved hver termin (4 ganger pr. år).

Ved full innfrielse av andel fellesgjeld vil felleskostnadene utgjøre kr. 5 395,-/mnd.

Forsikring med polisenummer
Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 3094302

Formuesverdi
Ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Borettslag
Borettslag: Dovrekvartalet 2 Borettslag, Orgnr: 923665455

Forretningsfører
BORI BBL  - 63 89 02 00.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er intern forkjøpsrett for andelseiere i borettslaget samt medlemmer av DES-klubben, den utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller.

 I dette borettslaget og nærmere bestemt blokk D5 har vedtektene pr. 30.06.2022 blitt endret til at kjøper må være 35 år + (normalt i DES-klubben er 55 år +).

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Tillatt.

Diverse
- Hvitevarer på kjøkken medfølger.
- Dovrekvartalet 2 brl. er den del av flere sameier med felles utomhusareal, hvor det er felles avtaler om bl.a. sesongarbeid og vaktmester.
- Internett/TV: Leilighetene har fiberkabel til lavspenstskap. Det er TV-kontakt i stue og tomt rør for TV i soverom.
- Porttelefon: Ringetablå med kamera ved inngangen til bygget. Svareapparat med tale- og åpnerfunksjon i leiligheten.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1954/103452-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
09.07.1954 
Overført fra: 3030-81/1064
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1955/105097-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
03.11.1955 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:1140  
Overført fra: 3030-81/1064
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1983/101438-1/8  Erklæring/avtale  
15.03.1983 
Bestemmelse om montering av skjermtak og løftebord
Overført fra: 3030-81/1064
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1983/107132-1/8  Best. om adkomstrett  
21.10.1983 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:1148  
Overført fra: 3030-81/1064
Gjelder denne registerenheten med flere

1992/13870-2/8  Best. om vann/kloakkledn.  
13.11.1992 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3030-81/1064
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/1370502-1/200  Erklæring/avtale  
05.10.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:LILLESTRØM KOMMUNE  
Org.nr: 820710592
Rettighetshaver allmennheten
Bestemmelse om fri ferdsel og opphold
Overført fra: 3030-81/1064
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1370502-2/200  Bestemmelse om bebyggelse  
05.10.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:LILLESTRØM KOMMUNE  
Org.nr: 820710592
Overført fra: 3030-81/1064

Gjelder denne registerenheten med flere
2019/298151-1/200  Erklæring/avtale  
12.03.2019 21:00 
Rettighetshaver:BANE NOR SF  
Org.nr: 917082308
Utbygger er gitt en tidsubestemt midlertidig dispensasjon, hva gjelder bebyggelse, anlegg, annen installasjon innenfor 15 meter fra nærmeste spormidt. Midlertidighetserklæringen er gitt i forbindelse med områderegulering for Lillestrøm Øst.
Overført fra: 3030-81/1064
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/668078-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
13.06.2019 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: 3030-81/1064
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 3030-81/930/0/1-84
Rettigheter i eiendomsrett
2021/734457-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
17.06.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:384  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:869  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:916  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:917  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:918  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:922  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:923  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:924  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:1064  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:1065  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2702  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2703  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2704  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2705  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2706  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2707  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2708  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2709  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 3030-81/930/0/1-84
Rettigheter i eiendomsrett
2021/734457-2/200  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler  
17.06.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:384  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:869  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:916  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:917  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:918  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:922  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:923  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:924  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:1064  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:1065  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2702  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2703  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2704  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2705  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2706  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2707  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2708  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:2709  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Renovasjon: Dovrekvartelet blir tilknyttet søppelsuganlegg, med nedkastpunkt strategisk plassert på utearealet.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål.

Områdereguleringsplan m/bestemmelser for Lillestrøm Øst datert 06.12.2013 er gjeldende for Dovrekvaralet.

Eiendommen faller også inn under Kommuneplan for Skedsmo kommune 2019-2030.

Området er under utbygging og det må påregnes byggeaktivitet over en lengre tidperiode.

Eiendommen ligger i et område under marin grense iflg. kommunen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 180 000,- (Prisantydning)
4 300 000,- (Andel av fellesgjeld)

8 480 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 779,- (Omkostninger totalt)

8 495 779,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 000)
Foto - ny fotopakke bestilt 12 01 2023 (Kr.4 000)
Ny Finn.no-annonse pr. 02.02.2023 (Kr.1 800)
Grunnpakke borettslag (Kr.19 655)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.45 000)
Prospekter/salgsoppgave (Kr.2 500)
Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Tilrettelegging (Kr.4 241)
Totalt kr. (Kr.101 108)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-22-0019

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
EIE Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Jan Erik Ellefsrud
EIE Lillestrøm
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 42 03 00 / E-post: jee@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Landstads gate 37
For mer om objektet
Landstads gate 37

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: