Bilde 1 av Piggsoppveien 1HBilde 2 av Piggsoppveien 1H
Digital salgsoppgave
Piggsoppveien 1H

2016 Frogner • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Luftig leilighet med innredet loft | 3 romslige soverom | Garasjeplass | Nærhet til skoler og barnehager
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
21
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
103 m²
Bruksareal (BRA)
106 m²
Fellesutgifter
kr 3 270 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 464 / Mnd
Prisantydning
kr 4 250 000
Omkostninger
kr 111 750
Fellesgjeld
kr 2 003
Totalpris
kr 4 363 753
Fellesformue
kr 53 140
Byggeår
2005
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
32230150
card-default

Christer Langstrand

Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Les om Christer
card-default

Frida Solberg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Frida
Prisantydningkr 4 250 000,-
Fellesgjeldkr 2 003,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Dokumentavgiftkr 101 300,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 4 363 753
Eiendom
+
Piggsoppveien 1H, 2016 FROGNER, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 269 Bnr. 120 Snr. 21 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 106 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2005

Tomt
Fellestomt kvm

Prisantydning
4 250 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Stian Christensen Takstdato: 27.10.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 2 003,- pr. 31.12.22
Andel fellesformue: kr. 53 140,- pr. 31.12.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 250 000,- (Prisantydning)
kr 2 003,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 252 003,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 101 300,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 102 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 354 503,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 363 753,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 270,- pr. mnd.
Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene inkluderer: feie og tilsynsgebyr, snørydding, skadedyrkontroll, reparasjon og vedlikehold, forretningsførsel, revisjon, forsikringspremie. og kontingent i Huseiernes Landsforbund.

Kommunale avgifter
Kr. 5 562 pr. år Kommunale avgifter inkluderer fast gebyr vann og avløp, a-konto vanngebyr og avløpsgebyr, målt forbruk vann og avløp og fradrag innbetalt vann og avløp.

Eier
Simon Haugsten Hansen

Parkering
Leiligheten disponerer en garasjeplass i garasjerekke.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et svært barnevennlig område i Lunderåsen Vest, en del av Frogner i Sørum kommune. Dette boligområdet preges av fredelige omgivelser og er omgitt av store naturområder. Det finnes nærliggende grøntområder med lekeplasser og idrettsfasiliteter, samt en svømmehall ved skolene i Frogner. Innen kort avstand finner man også flotte tur og rekreasjonsmuligheter langs Leira og nærheten til Glomma. Tur- og skiløyper på Lunderåsen og Vilbergfjellet er tilgjengelige like i nærheten.

Området er ideelt for familier med barn, og det tilbyr en trygg og trivelig atmosfære. I tillegg finner man et utvalg av butikker, skoler og andre nødvendige fasiliteter i Frogner, som er kun ca. 5 minutters kjøretur unna. Lunderåsen har den fordelen av en spesielt gunstig beliggenhet med enkel tilgang til E6, som gir utmerkede kommunikasjonsmuligheter både nordover og sørover. Dette gir rask og enkel tilgang til andre deler av regionen.

Bebyggelse
Området består primært av eneboliger og småhusbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barnehager
Lunderåsen Fus barnehage ca. 2 minutter i gangavstand
Frogner aktivitetsbarnehage ca. 4 minutter med bil
Frogner barnehage ca. 5 minutter med bil

Skoler
Vesterskaun skole (1.-7. klasse) ca. 21 minutter i gangavstand
Frogner skole (1.-10. klasse) ca. 6 minutter med bil
Sørumsand videregående skole ca. 14 minutter med bil
Lillestrøm videregående skole ca. 15 minutter med bil

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste busstopp, Lunderåsveien, ligger i ca. 6 minutters gangavstand fra boligen. Frogner stasjon ligger ca. 5 minutter fra boligen med bil og det tar ca. 20 minutter med bil til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Inneholder
2. etasje: Entré, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad og kontor
Loft: Gang/walk-in garderobe, bad, to soverom

Byggemåte
Leilighet i rekkehus beliggende på Frogner, Lillestrøm kommune. Sameiet består av 24 seksjoner og har felles tomt på 6484 m². Fellesområder opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer og diverse beplantning.

Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger med stående og liggende panel. Taktekking er fra byggeår. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein. Renner og nedløp av metall. Dører og vinduer fra byggeår. Ytterdører og vinduer med karmer av tre og to-lags glass. Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring. Mekanisk avtrekk.

Leilighet over to etasjer beliggende i byggets 2.- og 3.etasje. Adkomst via utvendig trapp. Leilighetens hovedetasje består av entré, gang, stue,
spisestue, kjøkken, bad, kontor og bod. Utgang fra stue til balkong på ca. 15 m². 3.etasje består av gang, to soverom, bad og bod (ikke måleverdig).

Leiligheten har i tillegg en biloppstillingsplass i garasje, og en utvendig bod på 5,4 m² med hems.

Primærrom
Primærrom: 103 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, gang, spisestue, kjøkken, to bad, kontor, gang/walk-in garderobe, og to soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 106 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en utvendig bod på 5,4 m² med hems.

Standard
Entré
Du ønskes velkommen inn i entréen med blåmalte vegger som gir rommet en frisk og innbydende atmosfære. Gulvet i entréen er dekket med praktiske fliser som gjør rommet enkelt å rengjøre. Entréen er godt utnyttet med en garderobeløsning for enkel adgang og oppbevaring av jakker og annet yttertøy, samt et skoskap for oppbevaring av sko.

Stue
Stuen er malt i en varm gråfarge som gir rommet en innbydende og moderne atmosfære. Gulvet er lagt med en lun parkett som går godt fargen på veggene. Stuen er romslig og har god plass for å skape flere ulike sosiale soner, så her er det bare å være kreativ med møbleringen. Stuen har pen løsning til kjøkkenet og har god plass til etablering av en spisegruppe for å samle hele familien. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys inn i rommet og skaper en lys og luftig følelse. Stuen har en vedovn som gir lun og god varme til hele leiligheten.

Kjøkken
Kjøkkenet har profilerte hvite fronter som gir et klassisk og tidløst utseende og benkeplate i laminat. Kjøkkenet har rikelig med skap og benkeplass og fliser mellom benkeplaten og overskapene. Kjøkkenøyen har plass til to barstoler så her kan du nyte hverdagsfrokosten. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap og en tidløs og praktisk oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Fra kjøkkenet har du full oversikt over stuen og kan enkelt lage mat og underholde gjester samtidig.

Soverom
Leiligheten har totalt 3 soverom. Soverommet i andre etasje brukes i dag som kontor, men passer ypperlig som et gjesterom eller barnerom. Rommet har slette vegger malt i en mørk blåfarge og har lun parkett på gulvet. To av soverommene ligger i boligens loft etasje. Det største soverommet er lysmalt og har to takvinduer for rikelig med lysinnslipp. Soverom 3 er malt i en delikat grønnfarge og har god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement.

Bad
Bad nr. 1 ligger i andre etasje og har hvite tidløse fliser på veggene og sorte og grå fliser på gulvene som gir en fin kontrast til de hvite elementene i rommet. Badet har veggehengt hvitt servantskap med skuffer og servant med ett-greps armatur. Her har du opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt plass til oppbevaring av håndklær og vaskemidler. Badet har dusjsone og vegghengt toalett.
Bad nr. 2 er i boligens loft etasje. Badet har fliser på gulv og vegger og et vegghengt hvitt dobbelt servantskap med overliggende dobbel servant med ett-greps armatur. Dette badet har badekar, så her ligger alt til rette for et avslappende og beroligende bad.


Punkter fra takstrapport med TG2:
Våtrom - Bad 3. etasje
- Sanitærutstyr / innredning:
Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.
- Overflater vegger:
Vinduets plassering i våtsone er uegnet. Fare for fukt i konstruksjon. Vindu bør skjermes.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk:
Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Fornying av slukmansjett og tettesjikt bør påregnes.
- Avløpsrør (ink. sluk):
Avløpsrør fra servant bærer preg av egeninnsats/ ufaglært arbeid med den risikoen dette medfører.

Våtrom - hovedetasje
- Sanitærutstyr / innredning:
Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.
- Overflater gulv:
Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft. Fuger bør fornyes.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk:
Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.

Kjøkken
- Vannrør:
Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.

Øvrige rom
- Annet:
Det er observert spor etter aktivitet av gnagere i sjakt mellom bad og bod 3.etasje. Ytterligere undersøkelser for å avdekke skadeomfang og aktuelle tiltak bør påregnes.

Innvendige trapper
- Innvendige trapper:
TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet. Det er ikke rekkverk/håndløper i deler av trappen. Av denne grunn oppfyller ikke trappeløpene dagens krav. Forholdene anbefales utbedret/undersøkt med bakgrunn i dagens gjeldende krav til sikkerhet.

Etasjeskillere - 1.- og 2. Etasje
- Skjevhetsmåling:
Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 18 mm i spisestue/ stue og 13 mm på soverom 2.

Elektrisk anlegg
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget:
Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon.

Yttertak
- Takvindu / Overlys:
Takvinduer er erfaringsmessig å betrakte som risikoutsatt knyttet til inndriv av vann/kondens med påfølgende skader.
Det er registrert fukt/fuktmerker ved takvindu. Ytterligere undersøkelser og eventuelle tiltak bør påregnes.

Balkonger, terrasser, veranda etc.
- Utkragede eller understøttende konstruksjoner (balkonger, verandaer):
Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggeteknisk forskrift. Tiltak anbefales.


Kommentarer fra takstmann:
Deler av 3.etasje er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak.
3.etasje har en gulvflate på 50 m².


Kommentarer fra selgers egenerklæring:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3.
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Rørleggermester Jensen AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Byttet og flyttet 200l varmtvannsbereder i 2.etasje. Fjernet varmtvannsbereder i benkeskap kjøkken, og montert alle rør til den nye tanken. Utført 25. oktober 2023.

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja. Utført av Rørleggermester Jensen AS

2.3 Er arbeidet byggemeldt?
Nei. Trenger ikke byggemelde denne type endringer.

10. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?
Har på 4 år sett og drept 7 skjeggkre

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
det var lekkasje fra boligens terrasse ned på terrassen til naboen under. Dette ble rettet i 2022.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats.
Firmanavn: ukjent
Redegjør hva som ble gjort av hvem og når: Terrasse er utvidet til hele boligens lengde. Vet ikke årstall eller firma, da det var flere år før jeg overtok. Sommer 2022 tok jeg opp gulv og la ny vannsperre i skjøten mellom "gammel" og "ny" del av terrasse.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Elektriker via Rørleggermester Jensen AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Elektrikerarbeid i forbindelse med ny varmtvannstank 25. oktober 2023

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Nei. Vet ikke. Venter på papirer og faktura fra utført jobb 25.10.2023. Alt er i orden så vidt jeg vet.

27. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
Ja. Det skal legges opp til elbilladere i alle garasjer/carporter. Dette kan medføre økte kostnader, men sameiet har god økonomi og er godt styrt, så det er ikke sikkert.

28. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Ja. Råte i noen utvendige trapper og terrasser. Dette blir rettet av sameiet.

29. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)?
Ja. Andre i sameiet har også sett noen få skjeggkre


For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 08.02.2006 som omhandler Piggsoppveien 1A-1H.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp ved elektrisitet og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 5 562 pr. år Kommunale avgifter inkluderer fast gebyr vann og avløp, a-konto vanngebyr og avløpsgebyr, målt forbruk vann og avløp og fradrag innbetalt vann og avløp.
Kommunale avgifter gjelder for 2022. Prognose for 2023 er kr. 6 293.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Avgifter for mat/restavfall og feie- tilsynsgebyr dekkes av felleskostnadene.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr 2 397 i året.
Prognose for 2023 er ikke satt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 270,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkl.: restavfall, feie og tilsynsgebyr, snørydding, skadedyrkontroll, reperasjon og vedlikehold, forretningsførsel, revisjon, forsikringsprem, kontigent i Huseiernes Landsforbund

Styret har besluttet at felleskostnadene må økes med 5% fra og med 1. kvartal 2024.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Årsregnskap
Sameiet har et positivt årsresultat for 2022 på kr. 421 968.

Forsikring med polisenummer
Sparebank1 Skadeforsikring AS Polisenummer: 2180865

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 071 042,- Som sekundærbolig Kr. 3 855 752,-

Sameie
Sameie: Vestre Lunderåsen Boligsameie, Orgnr: 988100641

Forretningsfører
Accountor Skedsmo

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Følgende hvitevarer på kjøkken medfølger handelen: oppvaskmaskin, komfyr og ventilator.
Taklampe i stue og spistestue medfølger ikke handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Det er installert ny smart varmtvannsbereder i 2023. Berederen er av merke Høyax Connect.

Sameiet jobber med innhenting av tilbud på utbygging av elbilladere til alle garasjeplasser.

Annet
Selger har observert skjeggkre i boligen. Det er observert skjeggkre i naboenheter i sameiet. Skjeggkre kan spre seg mellom leiligheter.
Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger.
Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte.
Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade, men kan virke sjenerende.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2004/6152/9
09.07.2004
Snr. 21
Rettighetshaver: Knr. 3030 Gnr. 269 Bnr. 120
Kort fortalt: Seksjoneringen viser oppdelingen av sameiet. Den viser hvilke hoveddel og tileggsdeler som medfølger.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Vannmåler er installert.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.
Området er regulert til boligbebyggelse, felles grøntareal og frittliggende småhusbebyggelse.
Mulighet for marin leire er vurdert til stort sett fraværende.

Områdeanalyse:
Radonutsatt område - Aktsomhetsgrad for radon på eiendommen - Middels til lav aktsomhet.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 250 000,- (Prisantydning)
kr 2 003,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 252 003,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 101 300,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 102 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 354 503,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 363 753,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke Sameie (Kr.20 655)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Heving/fornyelse på finn.no (Kr.1 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Provisjon (Kr.40 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.23 105,50)
Markedspakke Premium + (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Visningshonorar (Kr.2 000)
Foto - dag kveld og drone (Kr.7 900)
Totalt kr. (Kr.139 972,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
32-23-0150

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Lørenskogmegleren AS
EIE Lørenskog
Org. nr: 929031334
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf: 40 40 35 45

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Christer Langstrand

Saksbehandlere
Christer Langstrand
EIE Lørenskog
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Mob: 90 78 61 88 / E-post: cl@eie.no

Frida Solberg
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 45 86 56 59
[/ E-post: fs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Piggsoppveien 1H
For mer om objektet
Piggsoppveien 1H

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: