Bilde 1 av QX - Kvartal 10Bilde 2 av QX - Kvartal 10
Digital salgsoppgave
QX - Kvartal 10

2000 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 3 500 000

Omkostninger: kr 25 000Totalpris: kr 3 525 000
Ny 2 roms selveierleilighet - Meget sentralt - Heis - Fransk balkong - Privat parsell på taket - Resalg av kontrakt!
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
40 m²
Bruksareal (BRA)
40 m²
Fellesutgifter
kr 1 600 / Mnd
Prisantydning
kr 3 500 000
Omkostninger
kr 25 000
Totalpris
kr 3 525 000
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
77210034
card-default

Kenneth Udjus

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Kenneth
card-default

Jan Erik Ellefsrud

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 3 500 000,-
Administrasjonsgebyrkr 25 000,-
  
Totalpris kr 3 525 000
Eiendom
QX - Kvartal 10, 2000 Lillestrøm, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 81 bnr. 74 i Lillestrøm kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 40 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Tomt
Nåværende tomtebetegnelse på hele området er Gnr. 81 Bnr. 74 i Lillestrøm kommune. Eiendommen skal fradeles/sammenslås på et senere tidspunkt. Sameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel og eiendommen vil bli seksjonert. Eiendommen vil få eiet tomt. Tomtenes areal er ennå ikke fastsatt. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Prisantydning
3 500 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Det er ikke lagt opp til opptak av felles gjeld i sameiet.

Totalpris inkl. omkostninger
3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
25 000,- (Administrasjonsgebyr)

3 525 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)
+ omkostninger i original kjøpekontrakt

Felleskostnad
Kr. 1 600,- pr. mnd. NB! Estimerte felleskostnader.

Kommunale avgifter
Disse er ikke fastsatt da boligene ikke er bygget. Lillestrøm kommune fastsetter endelige komm. avg. (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter vil ligge i felleskostnadene/evt. faktureres direkte hver enkelt eier.

Eier
Eier av eiendom: Kvartal 10 Utbygging AS
Eier av kontrakt: Mariyam Mahmood

Beskrivelse
Kvartal ti (QX) består av to bygg, Hus A og Hus B. Leil. B302 ligger i Hus B i 3. etg. med østvendt beliggenhet.

Dette blir et lite og intimt prosjekt. Det blir 54 selveierleiligheter fordelt på to bygg - lite nok til at det kan danne godt naboskap på tvers av etasjer og bygg, stort nok til at dere slipper å gå oppå hverandre. Leilighetene har stor variasjon i størrelse, fra ettroms studioleiligheter på 38 kvadratmeter til store fireroms på 154 kvadratmeter på ett plan med egen takterrasse. Kvartal ti har spennende arkitektur og frodige takterrasser, balkonger og næringslokaler på bakkeplan.

Denne leiligheten leveres med Fransk balkong. I tillegg følger det en privat parsell, på 6,5 kvm., på taket (som kompenserer for at leil. ikke har en ordinær balkong).

Takterrassene gir deg mulighet til å nyte bylivet på en helt unik måte. Seks eller åtte etasjer over gaten får du fabelaktig utsikt over Lillestrøm, Nitelva og de skogkledde åsene rundt. Takterrassene får sitt eget frodige vegetasjonsfelt, dette er med på å skape flere ulike adskilte soner. Pergolaer bidrar ytterligere til å skape et uterom du får glede av gjennom hele året. Med heis rett opp blir dette som en utvidet del av leiligheten din - med uendelig takhøyde.

Alt du trenger innen gangavstand, byggene leveres med «trill inn-trill ut» innvendig sykkelparkering. Med dagens el-sykkel teknologi blir sykkel alt du strengt tatt trenger. De større leilighetene i Kvartal ti får mulighet til å kjøpe parkeringsplass, uten at bil er et absolutt behov for å leve godt i Kvartal ti.

Her vil du virkelig bo så sentralt som du kan i Lillestrøm!

Lillestrøm er en by hvor sentrum fremdeles er preget av grønne omgivelser og vernet småhusbebyggelse. Dette har vært et viktig element i utformingen av Kvartal ti, du blir boende i et moderne bygg som fremdeles harmonerer med den klassiske bebyggelsen rundt deg. Småhusene mot syd er en vernet bebyggelse. Inngangspartiet ligger mellom næringseiendommene, og leder rett ut til et lite «torg», et tilbaketrukket område skjermet fra trafikk. Dette er en del av kommunens plan for å revitalisere sentrum som et levende boligområde, og vil ha planter, utemøbler, dekorasjonselementer og trivelig belysning. Stemningen utomhus skal bli like god som stemningen innomhus.

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Her bor man midt i smørøyet, beliggende meget sentralt i Lillestrøm sentrum, med gang-/sykkelavstand til absolutt alt det Lillestrøm har å by på av bymessige fasiliteter.

Togstasjon og bussterminal ligger 300 meter fra inngangsdøren. Med toget tar det 10 min. til Oslo S og 12 min. til Oslo lufthavn. I tillegg har man all verdens butikker, vare- og servicetilbud innen gangavstand.

Lillestrøm stiller også sterkt når det gjelder friluftstilbud. Treningsparker, svømmehaller, stier, skogsbilveier, skiløyper, jakt og fiske. Turstier langs Nitelva, Nebbursvollen friluftsbad, stier rundt Oksefjellet, Sørum besøksgård, golfbane, idrettsbane, Åråsen stadion hvor LSK spiller sine kamper.

Lillestrøm er omgitt av flotte tilbud på alle kanter - og alt er innen rekkevidde - rett fra dørstokken.

Bebyggelse
Området består av småhus/villabebyggelse, blokkbebyggelse og kombinerte bolig- og næringsbygg.

Tomt
Nåværende tomtebetegnelse på hele området er Gnr. 81 Bnr. 74 i Lillestrøm kommune. Eiendommen skal fradeles/sammenslås på et senere tidspunkt. Sameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel og eiendommen vil bli seksjonert. Eiendommen vil få eiet tomt. Tomtenes areal er ennå ikke fastsatt. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré, bad, soverom og oppholdsrom (kjøkken/stue).

Sportsbod i kjeller.

Byggemåte
Se salgsoppgave fra utbygger:
https://kvartalti.no/wp-content/uploads/2021/04/QX_T2_Prospekt_235x320_210408_LowRes.pdf

Primærrom
Primærrom: 40 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 40 kvm

Boder
1 sportsbod i kjeller.

Standard
For utfyllende teknisk standard/ leveransebeskrivelse for øvrig henvises det til vedlagt salgsoppgave fra utbygger: https://kvartalti.no/wp-content/uploads/2021/04/QX_T2_Prospekt_235x320_210408_LowRes.pdf

Ferdigattest
Selger/Utbygger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en god stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger gjennomføres overtagelsen mot at midlertidig brukstillatelse foreligger.

Oppvarming
Energibehov til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme evt. egen varmesentral.

Oppvarming av leilighetene vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme. Vannbåren gulvvarme også på bad.

Avregning av energiforbruk og hvor detaljert dette evt. skal gjøres bestemmes av sameiet selv. Det blir
avsatt plass for individuelle målere av energiforbruk i hver enkelt leilighet.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Disse er ikke fastsatt da boligene ikke er bygget. Lillestrøm kommune fastsetter endelige komm. avg. (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter vil ligge i felleskostnadene/evt. faktureres direkte hver enkelt eier.

Kommunale avg. faktureres av kommunen direkte til eier.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Lillestrøm kommune. Denne er ikke fastsatt p.t.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 600,- pr.mnd.
Stipulerte fellesutgifter.

ESTIMERTE FELLESKOSTNADER
Størrelsen på felleskostnadene baserer seg på budsjett med grunnlag i erfaringstall fra lignende prosjekter.

Felleskostnadene skal dekke sameiets ordinære driftskostnader. Det legges til grunn et moderat omfang av nødvendige tjenester.

Etter at sameiet er etablert og konstituert, vil sameiet kunne vurdere omfang av tjenester og derved hvilke kostnadsnivå sameiet ønsker.

Felleskostnader dekker bl.a. vaktmester/ renhold, kabel-TV/internett, a konto fjernvarme, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke innbo), fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende.

Det tas forbehold om at endelige kostnader kan avvike fra de stipulerte kostnadene i det foreløpige budsjettet.

Det presiseres at driftsutgifter for garasjeanlegget fordeles likt per parkeringsplass og betales således ikke av seksjonseiere som ikke disponerer parkeringsplassene.

Det tas forbehold om endringer i budsjettpostene og fellesutgiftene. Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter
forbruk.

Normalordningen er at eierbrøken fordeles etter bruksareal (BRA). Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader, herunder også startkapital til sameiet som ofte legges til tre ganger felleskostnader.

Selger forplikter seg til å betale løpende fastsatte felleskostnader, stiftelsesomkostninger og startkapital på usolgte enheter.

Det tas forbehold om oppgitte arealer, antall eierseksjoner, organisering av fellesområder og øvrige opplysninger om prosjektet som kan endre forutsetningene for budsjettforslaget.

Det tas forbehold om stipulerte inntekter og kostnader, da styret vil kunne endre budsjettet og inngå avtaler som vil tilføre boligselskapet andre eller større kostnader. Endelig fastsettelse av budsjett og nivå på felleskostnader vil bli foretatt av styret i boligselskapet.

Stipulering av budsjett samt stifting av sameiet anses ikke som eiendomsmegling og omfattes dermed ikke av den sikkerhetsstillelse/ansvarsforsikring som gjelder i eiendomsmeglingsloven.

Kjøperne vil bli innkalt til konstituerende sameiemøte. Her vil nytt styre bli valgt, i tillegg vil det bli en gjennomgang av sameiets budsjett, vedtekter og ev. husordensregler. Lokalleie i forbindelse med møte og gebyr for registrering i Brønnøysund faktureres sameiet ved overtakelse.

LEVERANDØRAVTALER:
Selger har på vegne av sameiet og realsameiet anledning til å inngå bindende avtaler med inntil fem års varighet vedrørende avtaler med bl.a. følgende leverandører:
- Forretningsfører
- Heisleverandør
- Leverandør av telefonlinje til heiskupeer
- Vaktmesterselskap, vaktselskap og serviceverter.
- Leverandør av TV og internett
- Serviceavtale garasjeport, ventilasjonsanlegg, avfallsug og drift av fellesarealer.

Faste løpende kostnader
Fellesutgifter, kommunale avg., TV/internett, vann til oppvarming og forbruk, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er ikke lagt opp til opptak av felles gjeld.

Forsikring med polisenummer
Bygningene i sameiet vil bli forsikret via en fellespolise. Kjøper tegner egen innbo- og løsøreforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Ikke opprettet p.t.

Eiendommen vil ved ferdigstillelse bli organisert som et eller flere eierseksjonssameier(r) som består av ca 56 eierseksjoner, hvorav 2 næringsseksjoner (Næringslokale og p-kjeller) og 54 boligseksjoner.

Seksjonsnummer, eierbrøk og antall sameier bestemmes i forbindelse med seksjonering. Utbygger tar forbehold om at det kan komme flere eller færre seksjoner enn oppgitt i sameiet, og forbeholder seg retten til å organisere å fordele p-plasser og sportsboder på den måten som selger anser mest hensiktsmessig.

Forretningsfører
Ikke valgt p.t.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Hvitevarer på kjøkken og bad leveres ikke som standard.
- Det følger en privat parsell på taket.
- Sportsbod i kjelleretg.

Informasjon vedrørende leiligheten er hentet fra original salgoppgave. Selger av kontrakten og megler har ikke informasjon utover original salgsoppgave, og dokumenter tilsendt. Disse dokumentene vil være vedlagt digital salgsoppgave, og må leses før budgivning.

RESALG AV BOLIG UNDER OPPFØRING:
Selger (Kjøper 1) har inngått avtale om kjøp av ny eierseksjon på eiet grunn. Eiendommen vil bli seksjonert og tildelt seksjonsnummer.

Kjøper er gjort kjent med at seksjonen er under oppføring, og tidligere er solgt fra utbygger (heretter kalt utbygger) til selger i følge denne kontrakt.

Kjøper 1 regnes som profesjonell.

Utbygger er Kvartal 10 Bolig AS, orgnr. 925 216 801.

Kjøper er kjent med at utbygger forholder seg til selger (Kjøper 1) ifølge denne kontrakt, og at selger er ansvarlig for å bringe all informasjon videre til kjøper (Kjøper 2). Resalg av bolig (Kjøper 1 selger boligen videre til Kjøper 2) hvor Kjøper 1 er profesjonell omfattes av regleverket i Bustadoppføringslova. Kjøper og utbygger har begge rett til/krav på ettårsbefaring av boligen.

Kjøper 2 får et kontraktsforhold med selger (Kjøper 1) og ikke med Utbygger. Selger (Kjøper 1) står fullt ut ansvarlig for å oppfylle alle sine forpliktelser i henhold til kjøpekontrakten inngått med Utbygger helt frem til overtagelse av boligen. Utbygger vil bistå med direkteoverskjøting til ny eier. Skjøte vil lyde på den nye kjøpesummen.

BETALINGSPLAN:
Kr 315 000,- av opprinnelig kjøpesum forfaller ved signering av kontrakt. Samtidig forfaller administrasjonsgebyret på kr. 25 000,-. 

Kjøper 2 overtar Kjøper 1 sine rettigheter knyttet til allerede innbetalt forskudd, mot at et tilsvarende beløp utbetales fra Kjøper 2 til Kjøper 1. Det forutsettes dog at Utbygger godtar bytte av forskudd.

Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger ett 1/2 R.

Restkjøpesummen og omkostninger betales ved overtagelse. Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte.

AREALBEREGNINGER:
Arealer pr bolig fremkommer i vedlagte prisliste. Arealet er angitt hhv. som bruksareal(BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

SALGSBETINGELSER:
Kjøp i prosjektet baseres på nærværende dokument, samt følgende vedlegg:
1) Original salgsoppgave fra utbygger
2) Original kjøpekontrakt
3) Selgers salgsoppgave m/tilvalgsliste

Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle vedlegg.

FORBEHOLD FRA UTBYGGER HENTET FRA ORIGINAL SALGSOPPGAVE:
Selger tar følgende forbehold før bygging kan startes:
Solgt leiligheter tilsvarende 70 % av totalverdien i prosjektet. Offentlig godkjenning av prosjektet inklusive igangsettingstillatelse.
Godkjenning i utbyggingselskapets styrende organer.

At det for selger, kan inngås en tilfredsstillende entreprisekontrakt

Endelig byggestart er avhengig av at ramme og igangsettelses tillatelse blir gitt fra myndighetene i god tid før planlagt byggestart. Rammetillatelse
forutsetter sammenføying av tomtene innenfor planområdet. Det tas generelt forbehold om myndighetens saksbehandlingstid og eventuelt justering i
fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring som videre følge av dette.

Forbeholdene skal være avklart eller slettet innen 01.12.2021. Dersom ikke overnevnte forbehold er avklart innen forannevnte frist kan selger velge og
ikke realisere prosjektet. Ved eventuell senere avklaring endres ferdigstillelsestidspunkt/innflytningstidspunkt tilsvarende. Kjøper kan innen en-1-uke etter forbeholdsfristen skriftlig trekke seg fra avtalen dersom ikke selger har avklart/slettet sine forbehold. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og plantegninger.

I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende.

Det gjøres oppmerksom på at tegninger, herunder plantegninger ikke er godkjent av kommunen. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside
og leveransebeskrivelsen er det alltid den endelige leveransebeskrivelsen i prospektet som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til dette.

Alle illustrasjoner, 3D perspektiver, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment for å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar som for eksempel inntegnet hvitevarer på bad, lamper i oppholdsrom, møbler, skap o.l. Dette stiples som regel på salg og kontraktstegning. Leggeretning på parkett kan også bestemmes av entreprenør, uavhengig av hva illustrasjoner viser.

3D perspektiver er tatt fra arkitekttegninger og ulike boliger og gjenspeiler ikke en aktuell leilighet. Interessenter oppfordres til å vurdere dette med
solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende bygningsmasse før innlevering av kjøpstilbud.

Alle opplysninger i leveransebeskrivelsen og salgsoppgaven er gitt med forbehold om selgers rett til endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige, forutsatt at den ikke reduserer den generelle standarden vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal eller lignende.

Utomhusplanen i prospektet er av enslik karakter at den ikke kan anses som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse, men er ikke endelig fastsatt og kan endres i forbindelse med detalj prosjekteringen og den offentlige saksbehandlingen.

Selger står fritt til å endre boligbetegnelse i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuelt mindre endring av antall boliger.

Det kan være aktuelt med reseksjonering frem til siste seksjon er solgt, og kjøper/sameier kan ikke motsette seg å undertegne nødvendige begjæringer/erklæringer i den forbindelse. Kjøper/sameier plikter å medvirke til en slik reseksjonering så fremt dette ikke vesentlig foringer verdien av
kjøpers/sameiers egen seksjon.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
1890/900013-1/8 BESTEMMELSE OM
VEG TINGLYST
02.06.1890
Knr: 0231 Gnr:81 Bnr:98
Pantebok 16-25-537

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Offentlig

Regulering
Eiendommen er regulert til: Komb. beb. og anl. form., framt.

Området er regulert til frittligende boliger, bolig/forretning/kontor, kjørevei, fortau.

Området faller også inn under Kommuneplanen for Skedsmo kommune 2019-2030

Varsel om oppstart, høring av langsiktig arealstrategi og forslag til planprogram for kommuneplanens arealdel. Denne kan sees hos megler.

Formannskapet la 24.03.2021 forslag til langsiktig arealstrategi og planprogram for kommuneplanens arealdel for Lillestrøm kommune på høring.

Ta kontakt med Lillestrøm kommune for nærmere informasjon.

Overtagelse
Iflg Utbygger er det estimert overtagelse ila. Q2-2023. Det tas forbehold om endringer.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
25 000,- (Administrasjonsgebyr)

3 525 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)
+ omkostninger i original kjøpekontrakt

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:

3 500 000,- (Prisantydning)
25 000,- (Administrasjonsgebyr til utbygger)
--------------------------------------------------------
3 525 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger (iht. originalt prospekt):
Oppstartskapital til sameiet kr. 4 800,-
Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi: Kr 18 820,-
Tinglysingsgebyr for skjøte: kr 585,-
Tinglysingsgebyr for panterett med attestgebyr (pr. stk): kr 787 ,-
--------------------------------------------------------
24 992,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 549 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kjøper 1 har krav på å få utbetalt beløp tilsvarende sitt forskudd iht. opprinnelig kjøpekontrakt samtidig med at transport er bekreftet notert hos utbygger/selger og megler, som forestår oppgjøret. Dette forutsatt at garanti etter buofl. § 12 og/eller §47 er stilt av selger/utbygger.

I dette tilfellet vil Kjøper 1 måtte stille garantier ihht. buofl. da hun regnes som profesjonell. Dog forutsetter dette at den som kjøper (Kjøper 2) regnes som forbruker og ikke profesjonell.

Det tas også forbehold om at utbygger godtar bytte av forskuddsbetaling.

Resterende innbetaling/kjøpesummen skal bero på meglers klientkonto frem til Kjøper 2 har overtatt eiendommen og fått rettsvern for sitt erverv. Påløpte renter tilfaller kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på kjøper.

1) Det forutsettes en innbetaling på kr. 315 000,- for forskudd og kr. 25 000,- (administrasjonsgebyr) som selger/utbygger krever at kjøper innbetaler som en kostnad ved kontraktssignering. (Selger/utbygger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12 på opprinnelig kjøpesum). Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si forutsetter ikke pant i den leilighet som kjøpes, og skal innbetales til meglers klientkonto (EIE oppgjør AS).

2) Merverdi på kr. 350 000,- betales til meglers klientkonto (EIE oppgjør AS) ved overtakelse.

3) Resterende del av opprinnelig kjøpesum ihht opprinnelig kjøpekontrakt inkl. omkostninger, skal innbetales til prosjektmegler/oppgjørsmegler senest 3 dager før overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 0,-) (Kr.44 500)
Markedspakke 3 (Kr.5 000)
Totalt kr. (Kr.55 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0034

Budgivning
Ved budgivning skal det legges bud på mellomlegget mellom opprinelig kjøpesum og prisantydning + omkostninger. Her vil budet være på 350 000,- ved prisantydning.

Solgt "som den er"
Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen
sikres ved melding til utbygger/selger 1 om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger
Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring
av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kjøper 1 skal etter
overdragelsen av Kjøpekontrakten være fri en hver forpliktelse overfor Utbygger i henhold til
Kjøpekontrakten, og bærer således intet ansvar overfor Utbygger i forhold til Kjøpers oppfyllelse av sine
plikter etter Kjøpekontrakten.
Videre har selger/kjøper 1 av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra
utbyggers side. Kjøper 2 har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene.
Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.
Kjøper har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot
et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til lovens § 52 og 53. Dersom det foreligger en
mangel i henhold loven, kan kjøper holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve
erstatning eller heve avtalen.
Dersom boligen selges til forbruker vil Kjøper 1 måtte tegne garantier etter Bustadoppføringslova (på lik
linje med utbygger), da de regnes som profesjonelle aktører.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Jan Erik Ellefsrud

Saksbehandlere
Kenneth Udjus
EIE Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 92 60 77 77 / E-post: keu@eie.no

Jan Erik Ellefsrud
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 42 03 00 / E-post: jee@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av QX - Kvartal 10
For mer om objektet
QX - Kvartal 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: