Bilde 1 av Støperiveien 53Bilde 2 av Støperiveien 53
Digital salgsoppgave
Støperiveien 53

2010 Strømmen • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 6 990 000

Omkostninger: kr 185 370Totalpris: kr 7 175 370
Lekker 4-roms selveier leilighet med to garasjeplasser og to gode balkonger | v.v og fjernvarme inkl. | Kort vei til alt
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
152
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
87 m²
Bruksareal (BRA)
97 m²
Fellesutgifter
kr 4 955 / Mnd
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 185 370
Totalpris
kr 7 175 370
Fellesformue
kr 33 295
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 8263 m²
Oppdragsnummer
77230153
card-default

Madeleine Skjevik

Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Les om Madeleine
card-default

Julie Fredheim Maudal

Medhjelper
Les om Julie
Visninger
Onsdag 04. okt.
17:30 - 18:30
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 6 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-)kr 174 750,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 7 175 370
Eiendom
Støperiveien 53, 2010 Strømmen, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 78 Bnr. 410 Snr. 152 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 97 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2018

Tomt
Eiet tomt 8263 kvm

Prisantydning
6 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Lars Erik Bergersen Takstdato: 12.09.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.22
Andel fellesformue: kr. 33 295,- pr. 31.12.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 176 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 166 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 175 370,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 955,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Revisjon, forretningsførsel, TV- og bredbånd, utvendig forsikring, fjernvarme, garasjeplass, drift og vedlikehold, m.m.

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene inngår i felleskostnadene.

Eier
Janne P Engebretsen

Beskrivelse
Støperiveien 53 er en strøken og nyere 4-roms med to delikat baderom, to balkonger, lekkert kjøkken, to garasjeplasser m/lader og umiddelbar nærhet til alt man trenger i hverdagen. Leiligheten ligger i 4.etg med felles heis/trapp opp til leilighetsplan. Leiligheten på 97 kvm BRA og holder en gjennomgående god standard. Det er god planløsning og ligger i et attraktivt boligområde med alt av fasiliteter

Leiligheten har alt du trenger for et komfortabelt og praktisk liv. Med to garasjeplasser i garasjekjeller, to flotte balkonger både øst- og vestvendt, oppvarming og varmtvann inkludert i felleskostnadene, vannbåren gulvvarme på bad, en egen TV-stue, parkettgulv, omkledningsrom, bod i kjeller og en ideell beliggenhet med alle fasiliteter i nærheten, er dette stedet du ønsker å ringe hjem!

Parkering
Leiligheten har to biloppstillingsplasser i felles parkeringskjeller.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et sentralt og meget populært boligområde på Strømmen i Lillestrøm kommune. Området har nærhet til offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud, noe som gjør det til et attraktivt sted å bosette seg. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm og er dermed i fin sykkelavstand fra leiligheten.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Extra og Sultan Marked som begge ligger rett over veien for leilighetsbygget. Her trenger du ikke gå langt med handleposene! I tillegg er en av de nærmeste naboene Strømmen Storsenter som i dag fremstår som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er også kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Bebyggelse
Området består blant annet av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 8263 kvm

Fellesarealer opparbeidet med betongbelagte internveier, gressplen, sittegrupper og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Området byr på offentlig kommunikasjon buss og tog. Nærmeste holdeplass er Frydenlundgata som ligger ca. 200 meter unna boligen. Fra leiligheten tar det ca. 7 min å gå til togstasjonen. Hvis du er avhengig av å pendle kommer du deg til Lillestrøm på kun 5 min og Oslo på 24 min med toget. Med bil tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 8 min til Lørenskog, 15 min til Oslo S og 25 min til Oslo Lufthavn.

Fritidstilbud
Nærområdet byr blant annet på fotballbane, skøytebane, svømmehall, hesteridning, skaterampe og flere treningssentre med mer. Her er det også rikelig med fine kafeer, restauranter og trivelige spiseplasser i nærområdet. I tilknytning til Strømmen Storsenter planlegges det også et fantastisk badeland som vil bli et av Østlandets mest attraktive.

Boligen ligger også nært flotte tur- og friluftsområder med badevann, skiløyper og turstier, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter. Bråteskogen ligger en liten rusletur unna, og en kort sykkeltur fra boligen finner man Nebbursvollen Friluftsbad. Her er det basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk. Du kan også følge asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva.

Inneholder
Leiligheten består av entré, gang, to bad, to soverom, omkledningsrom, tv-stue, stue og kjøkken.

Utgang fra stue til sørvendt innglasset balkong på ca 8 kvm. Utgang fra soverom til overbygget vestvendt balkong på ca 13 kvm.

Byggemåte
Boligbygg over 5.etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i teglstein samt liggende trekledning på balkonger. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran(ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør av tre med kikkhull, brannklasse EI30 og lydklasse 35db. Balkongdører med karmer av tre og to-lags glass fra byggår. Vindu med karmer av tre og tre-lags glass fra byggår. Vinduer med karmer av tre og tolags glass fra byggår.

Primærrom
Primærrom: 87 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 97 kvm

Boder
Leiligheten har en kjellerbod på ca 5 m².

Standard
Våtrom - Bad 1:
Baderom fra byggår. Flislagt gulv med vannbåren gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflate utført i malt glatt flate med downlights. Veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil over servant med belysning, stikkontakt på vegg. Dusjnisje med glassdører og ettgreps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Grohe. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Balansert ventilasjon.

Våtrom - Bad 2:
Baderom fra byggår. Flislagt gulv med vannbåren gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflate utført i malt glatt flate med downlights. Veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil over servant med belysning, stikkontakt på vegg. Dusjnisje med glassdører og ettgreps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Grohe. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Balansert ventilasjon.

Kjøkken:
Kjøkkenløsning fra byggår. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Flislagt mellom benkeplate og overskap, overskapsbelysning og stikkontakter. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, kombinert mikrobølgeovn/stekeovn, induksjonstopp, montert komfyrvakt og kjøleskap med frysedel. Integrert ventilator med avtrekkskanal. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflate belagt med parkett. Veggoverflater utført i malte glatte flater. Himlingsflate utført i malt betong.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett. Veggoverflater utført i malte glatte flater samt kalkmaling på deler av soverom 1 og stue. Himlingsflater utført i malt betong samt malte glatte flater med downlights i entré/gang. Hvite profilerte innerdører/skyvedører. Garderobeskap på soverom 1, omkledningsrom og gang samt skyvedørsgarderobe i entré. Balansert ventilasjon.

Følgende har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Kjøkken:
Vannrør: Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.

Tekniske anlegg:
Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i skyvedørsgarderobe har utettheter til omsluttende veggkonstruksjon grunnet plassmangel til skapluke. Konsekvens kan være fuktskader hvis det skulle oppstå lekkasje fra vanninstallasjoner i fordelerskapet. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse iht. opplysninger fra
kommunen.
Vilkar for ferdigattest:
Det ma sendes inn oppdatert og signert gjennomforingsplan.
Gjenstaende arbeid, nevnt i soknadskjema for MB ma vare
utfort innen 31.12.18. Dette gjelder ogsa offentlig tilgjengelige
uteomrader som turvei med tilbehor slik det fremgar av
presentasjon av estetikk- og utomhusplan, vedtatt 22.06.16 i
sak PS 16/79.
Pavist endring av trase for turvei ma formaliseres i forhold til pbl, som sarskilt sak og det ma foreligge tinglyst avtale mellom utbygger og kommunen om drift og vedlikehold. Turveien berorer ogsa delesak som ogsa forutsettes avsluttet for ferdigattest gis.
Midlertidig brukstillatelse gis pa grunnlag av gjennomforingsplan 11, datert 09.04.18 og i henhold til anmodning fra Arkitektene Fosse og Aasen AS i skjema og folgeskriv ¡V begge datert 16.04.18.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann for bygningen. Leiligheten er oppvarmet med radiatorer samt vannbåren gulvvarme på badene tilknyttet fjernvarmeanlegg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene inngår i felleskostnadene.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på boliger/fritidsboliger/eiendommer i Lillestrøm kommune. Eiendomsskatt er beregnet til: 4115 kr for inneværende år.

Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 955,- pr.mnd.
Revisjon, forretningsførsel, TV- og bredbånd, utvendig forsikring, fjernvarme, garasjeplass, drift og vedlikehold, m.m.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, forretningsførsel, tv/bredbånd, forsikringer. Listen er ikke uttømmende.

Årsregnskap
Sameiet har et positivt årsresultat for 2022 på kr. 141 406.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 90050014

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 377 761,- Som sekundærbolig Kr. 4 959 941,-

Sameie
Sameie: Eierseksjonssameiet Parkodden, Orgnr: 921185642

Eierseksjonsameiet består av 168 seksjoner med felles tomteareal.

Forretningsfører
USBL

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
Vannrør av typen rør-i-rør system. Fordelerskap med stoppekraner og vannmåler for rør-i-rør system plassert i skyvedørsgarderobe. Fordelerskap med stoppekraner for vannbårenvarme plassert i omkledningsrom. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann for bygningen. Leiligheten er oppvarmet med radiatorer samt vannbåren gulvvarme på badene tilknyttet fjernvarmeanlegg. Balansert ventilasjonsanlegg, aggregat for ventilasjonsanlegg plassert i omkledningsrom.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser: Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor sameiets område. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.

Diverse
Utdrag fra selgers egenerklæringsskjema:
10. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?
Ja. Kommentar: Så noen for ca to år siden.

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja. Kommentar: Det kan ved mye regn, renne vann i bakkant på soveroms terrassen.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats.
Firmanavn: Consto
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Jeg spurte om de kunne tette slik at det ikke kom noe vann i bakkant ved mye nedbør.

29. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)?
Ja. Kommentar: Hos en annen beboer i sameiet.

Annet
Hvitevarer medfølger.

Taklampe på hovedsoverommet og på kjøkkenet/stuen medfølger ikke leiligheten.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag hentet fra grunnboken:
1/8  Utskifting   
01.09.1871 
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1902/25-1/8  Bestemmelse om veg  
18.06.1902 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1909/14-1/8  Elektriske kraftlinjer  
20.01.1909 
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1909/15-1/8  Bestemmelse om vannledn.  
20.10.1909 
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1912/53-2/8  Erklæring/avtale  
18.09.1912 
Bestemmelse om lavtrykks dampledning
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1913/51-2/8  Bestemmelse om veg  
11.09.1913 
rettighetshaver:Knr:0231 Gnr:78 Bnr:29  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:78 Bnr:1  
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1930/26-1/8  Bestemmelse om gjerde  
15.05.1930 
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1932/46-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
25.11.1932 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1939/2278-1/8  Bestemmelse om veg  
23.06.1939 
rettighetshaver:Knr:0231 Gnr:77 Bnr:653  
Bestemmelse om vannrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1942/2181-1/8  Erklæring/avtale  
24.07.1942 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1944/1086-1/8  Skjønn  
20.04.1944 
Rettighetshaver: Rælingen kommunale vannverk
Tap av vannkraft
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1948/1424-2/8  Skjønn  
14.04.1948 
Rettighetshaver: Aker kommune for tap av vannføring
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1951/3294-1/8  Erklæring/avtale  
27.06.1951 
Bestemmelse om kloakkledning
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1956/4291-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
25.10.1956 
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1960/358-1/8  Erklæring/avtale  
01.02.1960 
Bestemmelse om avståelse av veggrunn
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1975/5836-1/8  Bestemmelse om vannledn.  
01.10.1975 
Rettighetshaver: Gnr. 78 bnr. 929
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1976/1059-1/8  Skjønn  
25.02.1976 
Bestemmelse om veg
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1977/1214-1/8  Erklæring/avtale  
21.02.1977 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1981/3019-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
11.05.1981 
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2000/11981-1/8  Bestemmelse om vannledn.  
20.07.2000 
Bestemmelser om vedlikehold mm.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2000/19245-1/8  Erklæring/avtale  
07.11.2000 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/199498-1/200  Elektriske kraftlinjer  
09.03.2012 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Bestemmelse om adkomstrett
Forbud mot bebyggelse til skade eller hinder for kabelanlegg.
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/821291-1/200  Erklæring/avtale  
09.09.2016 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Gjelder rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. S0311
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 3030-78/410
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Lillestrøm kommune.

Regulering
Eiendommen er regulert til annet komb. form.

Eiendommen ligger på område med nåværende sentrumsformål i følge kommuneplanen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 176 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 166 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 175 370,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.50 000)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Visningshonorar 2 stk ink - 2900 (Kr.2 900)
Informasjon fra forretningsfører (Kr.3 200)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Eierskiftegebyr (Kr.6 215)
Markedspakke (Kr.23 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.111 715)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-23-0153

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder Madeleine Skjevik

Saksbehandlere
Madeleine Skjevik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Mob: 47 25 54 30 / E-post: mas@eie.no

Julie Fredheim Maudal
Medhjelper
Mob: 94 49 80 60
[/ E-post: jfm@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Støperiveien 53
For mer om objektet
Støperiveien 53

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: