Bilde 1 av Storgata 33Bilde 2 av Storgata 33
Digital salgsoppgave
Storgata 33

2000 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor og moderne 3-roms i 4. etasje i Kinokvartalet! Midt i Lillestrøm sentrum. Sydvendt balkong. Garasjeplass & heis.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Eierseksjon
8
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
92 m²
Bruksareal (BRA)
95 m²
Fellesutgifter
kr 8 606 / Mnd
Prisantydning
kr 5 690 000
Omkostninger
kr 15 954
Fellesgjeld
kr 540 546
Totalpris
kr 6 246 500
Byggeår
2005
Tomt
Fellestomt 4674 m²
Oppdragsnummer
77230075
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmegler | Kontorsjef
Les om Nathasha
Prisantydningkr 5 690 000,-
Fellesgjeldkr 540 546,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 944,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 6 246 500
Eiendom
Storgata 33, 2000 Lillestrøm, Etasje: 4

Matrikkel
Andelsnr. 409 Orgnr. 981925203 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 95 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2005

Tomt
Fellestomt 4674 kvm

Prisantydning
5 690 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Andre Nordli
Takstdato: 27.09.22

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 537 092,- pr. 31.12.23

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 5 690 000,- (Prisantydning)
kr 540 546,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 6 230 546,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 944,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 9 104,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 239 650,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 246 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 8 606,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, eiendomsskatt, nedbetaling av lån, renter, garasje, vaktmestertjenester.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Odd Verket Wenche Helgestad Verket

Beskrivelse
Velkommen til Storgata 33 - midt i hjertet av Lillestrøm!

EIE eiendomsmegling v/ Alexander Søvik presenterer her en lys og tiltalende 3-roms leilighet med god og romslig planløsning, beliggende i populære Kinokvartalet. Leiligheten har gode lysforhold med utgang fra stue til sydvendt balkong på ca. 7 kvm. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt med nye overflater i 2019. Supersentral beliggenhet i Lillestrøm, med nærhet til alt!

Kort foralt:
- Romslig og pen 3-roms
- Stor, åpen stue-/kjøkkenløsning
- Heis
- Garasje
- Ved nedbetaling av IN-lån blir felleskostnadene på ca. kr 4 520,-
- Bod på ca. 5 kvm i samme etasje som leiligheten
- Etablert atriumshage, opparbeidet med hellelagte arealer, sitteplasser og noe beplantning
- Sentralt, midt i Lillestrøm
- Gangavstand til Lillestrøm stasjon
- Meny og kino i samme bygning
- Gjesteparkering i garasjekjeller (gratis) 2 plasser

Parkering
Leiligheten disponerer en parkeringsplass i garasjeanlegg. Egne plasser forbeholdt gjester i garasjeanlegget!

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et urbant og moderne område, midt i Lillestrøm sentrum i Lillestrøm kommune. Her ligger offentlig kommunikasjon og alt av byens fasiliteter rett ved, og det er kort vei til skoler i alle trinn, inkludert videregående skoler. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Bunnpris og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til Coop Obs Hypermarked og Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 4674 kvm
Fellesområdet opparbeidet med blandt annet terrasse, sittebenker, plenarealer og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Stortorget som ligger ca. 200 m fra boligen. Det er ca. 650 m til togstasjon, og herfra tar toget deg til Oslo S på ca. 10 minutter og til Oslo Lufthavn på ca. 12 min.

Fritidstilbud
I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.

De aller fleste idrettstilbud finnes i Lillestrøm, med området rundt Skedsmohallen som sentrum. Her er det friidrettsbane, hestegård, stor innehall, bowling, fotballhall, gressbaner og kunstgressbaner. Noe for alle. Det er flere treningssentre, som tilbyr alt som er av tilbud, fra Zumba til Krav Maga. Åråsen fotballstadion ligger i fin gangavstand, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for joggeturer.

Inneholder
95 kvm BRA:
Entré, bad, toalettrom, to soverom, stue og kjøkken.

Byggemåte
Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med panel samt fasadeplater som er pusset og malt. Tilnærmet flatt tak tekket med membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør fra byggeår med brannklasse B30 og kikkehull. Dører og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra byggeår.

Primærrom
Primærrom: 92 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 95 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod som ligger i samme etasje som leiligheten og er på ca. 4,8 kvm.

Standard
Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra byggeår. Åpen kjøkkenløsning mot stue med profilerte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Overbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer. Ventilator plassert i skap over induksjonstopp. Vannrør av type rør-i-rør. Synlig avløpsrør av plast. Lekkasjestopper montert i kjøkkenbenk. Oso varmtvannsbereder på 116 liter fra 2019 plassert i hjørneskap.

Bad
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket malt himling med downlights. Vegghengt servantskap med profilerte fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speil med overbelysning og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med fastmontert glassvegg og dusjarmatur tilkoblet hånddusj samt regndusj. Gulvstående toalett. Vannrør av type rør-i-rør. Synlig avløpsrør av plast. Fordelerstammer og stoppekran plassert i himling. Avtrekksventil plassert på vegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Toalettrom (Ikke våtrom)
Toalettrom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket malt himling. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Vegghengt speil over servant. Gulvstående toalett. Avtrekksventil plassert i himling.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med laminat og 3-stavs parkett. Malte vegg- og himlingsflater. Profilerte hvite innerdører. Skyvedørsgarderobe på soverom 1, soverom 2 og i entré.

Balkonger, terrasser, veranda etc
Utgang fra stue til sydvendt balkong på ca. 7,2 kvm. Balkongen er belagt med terrassebord og har rekkverk av stålkonstruksjoner. Rekkverkshøyden er målt til 105 cm. Utebelysning, stikkontakt og markise.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Bad
- Vannrør: Fordelerstammer for rør-i-rør-systemet er plassert i himling uten mulighet for sikker avrenning til sluk (hensikten er å unngå følgeskade ved en eventuell lekkasje fra systemet). Avrenningsmulighet bør etableres.
- Overflater vegger: Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Forholdet bør utbedres.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader. Med bakgrunn i tettesjiktets alder gis TG2. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Fukt i tilliggende konstruksjoner: Hulltaking og fuktmåling fra tilstøtende rom er ikke mulig grunnet sjakt. TG2 er satt for å belyse risiko. Det er gjort overflatesøk med egnet fuktmålingsinstrument uten å finne forhøyede fuktverdier.

Toalettrom (Ikke våtrom)
- Overflater vegger: Det er riss/sprekker i veggfliser på venstre side når man går inn døren. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Øvrige rom
- Overflater gulv: Gulvflater på soverom 1 og soverom 2 bærer preg av alder og slitasje.

Elektrisk anlegg
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon. Varmtvannsbereder har ikke fast tilkobling, men er koblet med skjøteledning. Fare for varmgang. Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. På generelt grunnlag anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann.

Balkonger, terrasser, veranda etc
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer: Rekkverkshøyden er under 1,2 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift, grunnet balkonghøyde over 10 meter. Tiltak anbefales.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 30.05.2005.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet. Gulvvarme på bad, toalettrom, entré, stue og kjøkken.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Eiendommskatt er inkludert i felleskostnadene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 8 606,- pr.mnd.

Avdrag IN 1: 2 320,73,-
Eiendomskatt: 312,00,-
Felleskostnader: 2 903,99
Garasje: 500,00,-
Kabel-TV/Bredbånd: 453,13,-
Renter IN 1: 1 764,88,-
Stipulerte avdrag: 99,11,-
Stipulerte rentekostnader: 251,75,-

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, strømforbruk, innboforsikring, oppgradert kabel-tv/bredbånd, etc. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Bank: HANDELSBANKEN - 3.800%
Type: Annuitetslån
Info pr.: 31.03.23
Restgjeld: 5 679 818,00
Terminer pr. år: 12
Løpetid: 04.08.21 - 31.07.51

Bank: HANDELSBANKEN - 3.800%
Type: Annuitetslån (IN)
Info pr.: 31.03.23
Restgjeld: 16 900 810,00
Terminer pr. år: 4
Løpetid: 28.12.12 - 31.12.35

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget har et positivt årsresultat for 2021 på kr. 490 967.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: SP2095645

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 310 753,- Som sekundærbolig Kr. 4 718 712,-

Borettslag
Borettslag: Paletten borettslag, Orgnr: 981925203

Forretningsfører
BORI

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for medlemmer og borettslaget, den utlyses etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Vannrør av typen rør-i-rør. Synlig avløpsrør av plast. Fordelerstammer og stoppekran plassert i himling på bad. Hovedstoppekran plassert i kjeller. Mekanisk avtrekk fra kjøkken, bad og toalettrom. Naturlig tilluftsventiler med lufteventiler i yttervegger. Varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk. Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet.

Diverse
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Romerike Rør AS.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Utskifting av varmtvannsbereder 2019.

10. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?
Ja. Kommentar: Under oppussing i 2019 fikk vi melding fra elektriker som oppdaget skjeggkre. Vi har satt ut limfeller og har fanget noen skjeggkre, spesielt på gjestetoaletten. Det kan gå uker/måneder mellom hver gang noen går i limfella. Pelias Norsk Skadedyrkontroll har behandlet leiligheten i oktober 2022 og mars 2023. Ikke observert skjeggkre etter avsluttet behandling.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Hppe Elektro AS.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Demontert gamle spoter i stue, kjøkkeninnredning og entre. Montert nye ledspoter og montert nye taklamper. Montert gulvvarme (folie) i stue, kjøkken og entre.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Nei - Kommentar: Kan ettermonteres.

Annet
Selger har observert skjeggkre i boligen i 2019. Pelias Norsk Skadedyrkontroll har behandlet leiligheten i oktober 2022 og mars 2023. Ikke observert skjeggkre etter avsluttet behandling.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utdrag fra grunnboken:
1935/901014-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
25.02.1935 
PB 72-537
Overført fra: 3030-81/252
Gjelder denne registerenheten med flere

1938/101416-1/8  Bestemmelse om vannledn.  
03.05.1938 
Overført fra: 3030-81/252
Gjelder denne registerenheten med flere

1957/102766-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
28.06.1957 
rettighetshaver:Knr:0231 Gnr:81 Bnr:428  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:252  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:252 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:252 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:252 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:252 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:252 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:252 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:252 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:252 Snr:8
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:4         
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:5
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:81 Bnr:373 Snr:14  
Overført fra: 3030-81/252
Gjelder denne registerenheten med flere

1958/100697-1/8  Erklæring/avtale  
11.02.1958 
Rettighetshaver: Bestemmelse om oppføring av grunnmur i bakkehøyde.
Overført fra: 3030-81/252
Gjelder denne registerenheten med flere

1958/100698-1/8  Erklæring/avtale  
11.02.1958 
Rettighetshaver: Storgaten 33 til oppføring av grunnmur i bakkehøyde
Overført fra: 3030-81/252
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/9420-1/8  Erklæring/avtale  
03.06.2002 
Areal fradelt til veggrunn, vegeiendom 102/17
Overført fra: 3030-81/252
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/10910-1/8  Best. om adkomstrett  
08.07.2005 
Bruksrett til garasje og boder nærmere beskrevet
Overført fra: 3030-81/252
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/15865-2/8  Erklæring/avtale  
26.09.2005 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er knyttet til offentlig vann og avløp.

Regulering
Område er regulert til sentrumsformål. Eiendommen ligger i analyseområde for flomsoner og aktsomhetsområde for flom. Aktsomhetsgrad for radon på eiendommen er middels til lav. Mulighet for marin leire er middels stor. Der det finnes marin leire, kan det også være kvikkleire.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 690 000,- (Prisantydning)
kr 540 546,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 6 230 546,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 944,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 9 104,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 239 650,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 246 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 2 x 2 (Kr.43 800)
Løfting av Finn annonse (Kr.1 800)
Foto (Kr.7 750)
Grunnpakke borettslag (Kr.19 655)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.52 500)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Visningshonorar x 5 (Kr.14 500)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.19 885)
Oppdatering av megleropplysninger fra Bori (Kr.1 700)
Løfting av Finn-annonse (Kr.1 800)
Løfting av Finn-annonse (Kr.1 800)
Totalt kr. (Kr.194 102)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-23-0075

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Alexander Søvik

Saksbehandlere
Alexander Søvik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler
Mob: 98 23 96 49 / E-post: also@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Eiendomsmegler | Kontorsjef
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Storgata 33
For mer om objektet
Storgata 33

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: