Bilde 1 av Tyrihansvegen 7Bilde 2 av Tyrihansvegen 7
Digital salgsoppgave
Tyrihansvegen 7

2016 Frogner • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Tiltalende/stor og innholdsrik selveier fra 2014 - Garasjeplass - 3 soverom - 2 bad og fantastisk uteplass. Barnevennlig
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
3
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
87 m²
Bruksareal (BRA)
91 m²
Bruttoareal (BTA)
100 m²
Fellesutgifter
kr 1 851 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 9 000 / Mnd
Prisantydning
kr 4 190 000
Omkostninger
kr 119 520
Totalpris
kr 4 309 520
Byggeår
2014
Tomt
Eiet tomt 20563 m²
Oppdragsnummer
11210132
card-default

Fernando Gomez

Daglig leder/Eiendomsmegler
Les om Fernando
card-default

Mads Petter Karlsen

Eiendomsmegler
Les om Mads
Prisantydningkr 4 190 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 110 500,-
  
Totalpris kr 4 309 520
Eiendom
Tyrihansvegen 7, 2016 Frogner, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 283 bnr. 300 snr. 3 orgnr. 911991748 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 100 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2014

Tomt
Eiet tomt 20563 kvm

Prisantydning
4 190 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
4 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 500,- (Dokumentavgift)

119 520,- (Omkostninger totalt)

4 309 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 851,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, kabel-tv, snøbrøyting, regnskapsfører og kommunale avgifter.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Kommunale avgifter
Kr. 9 000

Eier
Kouroosh Laghaei Farzane Mahjoubipour

Beskrivelse
Selveierleilighet i Sameiet Vardefjellet BK2 Trinn 2 beliggende på Frogner, Lillestrøm kommune. Sameiet består av 136 seksjoner og har felles tomt.
Fellesområder opparbeidet med asfalterte internveier, sykkelparkering, plenarealer, trær og diverse beplantning.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. El-billader montert.
Sameiet har også rikelig med gjesteplasser.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et meget populært og barnevennlig boligområde på Vardefjellet, midt mellom Oslo og Gardermoen. Området har nyere barneskole med trinn fra 1. til 10., god barnehagedekning og umiddelbar nærhet til skog og mark. Dette gjør Vardefjellet til et meget etterspurt boligområde for mennesker som både ønsker nærhet til by og natur.

Det går lysløype like i nærheten, og fra eiendommen er det ca. 12 min til Varden, der du belønnes med en spektakulær utsikt over hele Romerike. Området har også kort vei til fotballbane, ballbinge, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skiløyper, alpinanlegg, treningssenter, samt flotte tur- og friluftsområder i Romeriksåsen, sommer som vinter. Late sommerdager kan tilbringes ved Lysedammen eller populære Nebbursvollen friluftsbad.

Frogner IL ferdigstiller nytt, toppmoderne idrettsanlegg høsten 2017. Golf kan du spille på Hauger golfbane eller i Lillestrøm. Fra Vardefjellet er det gangavstand til velassortert Kiwi-butikk, og kort vei til Frogner sentrum, samt Skedsmokorset med ytterligere servicetilbud og kjøpesenter. Fra Frogner stasjon går det tog hver halvtime i retning Oslo/Drammen og Dal/Jessheim.

Tomt
Eiet tomt, 20563 kvm

Fra stuen er det adkomst til en delvis overbygget markterrasse. Markterrassen har en hyggelig krok under tak, hvor man kan sitte usjenert til i ly for sol og regn. Ønsker man å trekke ut i solen, er det også plass for det. På begge sider av uteområdet er det plantet prydbusker i store blomsterkasser mot naboene. Når buskene vokser seg til, vil dette gi et fint og usjenert uteområde. Sameiet har pent opparbeidede fellesarealer med hellelagte internstier, prydbusker, plen og en koselig inngjerdet lekeplass.

Inneholder
Planløsning:
1. etasje: Entré/gang, stue, kjøkken, 2 bad/wc, 3 soverom og bod.

Utgang fra stue til sydvestvendt delvis overbygget terrasse på ca 56 kvm..

Annet:
Garasjeplass i felles garsjeannlegg med El-bilader.
Bod i fellesarealer på 5,5 kvm.

Teknisk: Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg. Sikringsskapet har automatsikringer med jordfeilbryter på alle sikringer, og er montert bak garderobe i gang. Boligen har varmvannsbereder på 200 liter som er plassert på bad. Kabel-tv og bredbånd er inkludert i fellesutgifter. Leiligheten har sprinkleranlegg og alarmanlegg tilknyttet vaktselskap. (Abonnement må eventuelt tegnes av ny eier).

Byggemåte
Boligbygg over tre etasjer samt garasjekjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn, grunnmur og skillende dekke av betong og stålkonstruksjoner.
Yttervegger kledd med fasadeplater og liggende panel. Takkonstruksjon i pulttaksform tekket med takpapp/ membran (taket er ikke besiktiget).
Dører og vinduer fra byggeår. Glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med kikkhull. Terrassedør og vinduer med karmer/ rammer av tre
og tre-lags glass. Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring. Balansert ventilasjon.

Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport.
For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
P-rom inneholder: Entré/gang, bad/wc, bad/wc/vaskerom, 3 soverom, kjøkken, spisestue og stue.

S-rom: Innvendig bod

Bruksareal
Bruksareal: 91 kvm

Boder
Innvendig og utvendig boder.

Standard
Gjennomgående god standard.

E n t r é : Boligen har adkomst fra bakkeplan via et koselig hellelagt inngangsparti. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er stilfullt innredet med bl.a. lysegrå gulvfliser med varmekabler, og store garderobeskap med speil.

Kjøkken (HTH): Kjøkkenet fremstår som moderne, og er praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Rommet helt tidsriktig med en praktisk kjøkkenøy mot en åpen løsning mot stuen. Innredningen har lyse, glatte fronter, benkebelysning og laminert benkeplate med oppvaskkum i stål. Ventilator i overskap. Lekkasjesensor under oppvaskmaskin. Komfyrvakt tilkoblet platetopp.

S t u e : Leiligheten har en stue som er delt i to soner med en vegg. Stuen har lysmalte vegger og parkett på gulv. Den ene sonen kan fungere som en ekstra tv-stue/kontor (denne veggen er blitt satt opp av selger og kan lett tas ned i følge selger), alt etter ønske å behov. Hoved rommet er også utstyrt med en koselig peisovn for ekstra varme og hygge. Stuen har store vindusflater og skyvedør ut til en delvis overbygget og solrik markterrasse.

Bad/wc/vaskerom: Boligen inneholder to delikate bad. Begge badene har hvite fliser på vegg og mørke fliser på gulv med varmekabler. Hovedbadet har adkomst fra stuen og er innredet med heldekkende servant over skuffeseksjon, speil med belysning og veggmontert høyskap. Innredningen har slette, hvite fronter. Videre har badet vegghengt toalett, og dusjhjørne med glassdører. Bak en smart skyvedørsløsning finner man vaskekum, varmtvannsbereder samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

B a d 2 : Badet har adkomst fra entré og er innredet med heldekkende servant over skuffeseksjon og speil med belysning. Også her har innredningen slette, hvite høyglansfronter. Videre har badet vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører.

Soverom og garderobe: Leiligheten har tre fine soverom med parkett og tilhørende garderobeløsning. Alle soverommene er malt i lyse farger.

Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. stor garderobe i entré, innvendig bod og nettingbod på 5,5 kvm i fellesareal.

Teknisk: Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg. Sikringsskapet har automatsikringer med jordfeilbryter på alle sikringer, og er montert bak garderobe i gang. Boligen har varmvannsbereder på 200 liter som er plassert på bad. Kabel-tv og bredbånd er inkludert i fellesutgifter. Leiligheten har sprinkleranlegg.

Bad: TG 2 - Overflater gulv. Det er stedvis riss/sprekk i to gulvfliser.

Bad/vaskerom: TG 2 - Fallforhold (gulv). Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 20 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. Høydeforskjell fra topp sluk til topp flis ved dørterskel bør være 25 mm.

Øvrige rom: TG 2 - Overflater gulv. Det er stedvis merker/riper i gulvet. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.

Viktig om TG 2
TG 2 beskriver også elde/naturlig slitasje.
Tilstandsgrad TG 2 (gul farge) benyttes i flere sammenhenger, blant annet for å synliggjøre at enkelte bygningselementer ikke er nye (eldre
boliger) og således derfor har naturlig og påregnelig slitasje. Det vil si at gul farge nødvendigvis ikke alltid betyr at det gis et varsel om at noe er
direkte feil eller har større bygningsskader, men en framskreden brukstid der vedlikeholdstiltak ikke må komme som en overraskelse.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 21.03.2015.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner i de fleste rom, varmekabler i entré og begge bad. I tillegg er det en vedovn i stuen.

Kommunale avgifter
Kr. 9 000
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 2.940,- i året.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 168 062,- Som sekundærbolig Kr. 4 205 022,-

Sameie
Sameie: Vardefjellet Boligsameie, Orgnr: 911991748

Styreleder: Arne Brattetaule
Adresse: Tyrihansvegen 11
Postnr/-sted: 2016 FROGNER
Telefon: Mob.: 91756520
E-post: Vardefjellet.Boligsameie@gmail.com

Forretningsfører
BORI BBL

Tekniske installasjoner:
Boligen er tilknyttet kabelselskapet Get, med tilgang til internett, digital-tv og telefoni tjenester.
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt med gnagere, hunder og katter i sameiet. Dyr utenfor disse rasenes skal godkjennes av styret før anskaffelse. Seksjonseier er pliktig til å følge gjeldende lover og regler for dyrehold. Dyreholdet skal ikke være til sjenanse eller ulempe for andre seksjonseiere.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

Alle seksjonseiere har obligatorisk oppmøte på dugnader. Dato vil bli fastsatt av styret minimun to uker før dugnadsdatoen. Hvis man blir forhindret i å møte skal styret ha beskjed.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Enhver ny seksjonseier eller leietaker meldes skriftlig til sameiets forretningsfører.
a) Utleier/seksjonseier har plikt til å bestille postkasse- og dørklokkeskilt, og sørge for dørklokkemerking.
b) Utleiere er ansvarlige for at samtlige leietakere informeres om og følger gjeldende vedtekter og husordensregler ved at disse følger leiekontrakten. Eventuelle språkproblemer er seksjonseiers ansvar.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan reguleringsbestemmelseri tilknytning til detaljplan Vardefjellet Felt BK2. Bestemmelsene er datert 11.01.2010, sist endret 25.05.2010
Planen med bestemmelsene er vedtatt av kommunestyret: 16.06.2010.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 500,- (Dokumentavgift)

119 520,- (Omkostninger totalt)

4 309 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.202)
Markedspakke 1 (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Provisjon (Kr.44 200)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 500)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.202)
Totalt kr. (Kr.106 199)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
11-21-0132

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Skedsmo Eiendomsmegling AS
EIE Skedsmokorset
Org. nr:997701151
Furuholtet 1
2020 Skedsmokorset
Tlf: 48 10 04 00

Ansvarlig megler
Daglig leder/Eiendomsmegler Fernando Gomez

Saksbehandlere
Fernando Gomez
EIE Skedsmokorset
Daglig leder/Eiendomsmegler
Mob: 91 65 17 78 / E-post: fg@eie.no

Mads Petter Karlsen
Eiendomsmegler
Mob: 93 63 45 58 / E-post: mpk@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tyrihansvegen 7
For mer om objektet
Tyrihansvegen 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: