Bilde 1 av Fraunaveien 23-55, B20-5Bilde 2 av Fraunaveien 23-55, B20-5
Digital salgsoppgave
Fraunaveien 23-55, B20-5

2016 Frogner • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 6 890 000

Omkostninger: kr 10 000Totalpris: kr 6 900 000
Middelfaret, B20-5 | Innholdsrikt rekkehus under oppføring på Frogner - Svært familievennlig - Carport - 3 soverom
Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
131 m²
Bruksareal (BRA)
133 m²
Fellesutgifter
kr 2 670 / Mnd
Prisantydning
kr 6 890 000
Omkostninger
kr 10 000
Totalpris
kr 6 900 000
Tomt
Eiet tomt 2824 m²
Oppdragsnummer
127249010
card-default

Torkild Vinje

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Torkild
card-default

Usanthan Lucas

Eiendomsmegler
Les om Usanthan
Prisantydningkr 6 890 000,-
Oppstartskapital til sameiekr 10 000,-
  
Totalpris kr 6 900 000
Boligen
Rekkehus B20-5 er plassert i midten av rad to, og er en del av boligtypen på 131 kvadratmeter Bra-i. Denne plasseringen gir en perfekt balanse mellom fellesskap og privatliv. På den ene siden vender rekkehuset inn mot en felles tun, noe som skaper en trygg og sosial atmosfære. På den andre siden har man utsikt mot vakre, åpne og idylliske grøntarealer, som gir en følelse av ro og forbindelse med naturen.

I første etasje finner man en romslig carport med plass til to biler på rekke, noe som gir enkel parkering og beskyttelse mot vær og vind. Inne i boligen ønskes man velkommen av en innbydende entré med oppbevaringsplass for sko og yttertøy. En praktisk gang leder videre inn i boligen, og en romslig bod gir ekstra lagringsplass for alt fra sportsutstyr til sesongvarer. Det er direkte tilgang til gangen via carporten, noe som gjør det mulig å gå tørrskodd fra bilen og rett inn i hjemmet, og hever dermed hverdagskomforten betydelig. De fleste gulv i oppholdsrommene får klassisk enstavs eikeparkett, mens gang, bod og bad flislegges.

Andre etasje består av tre soverom, et bad og en nordvendt balkong på ca. 12 kvm. Soverommene leveres med plass til garderobeskap, slik at klærne kan organiseres og plasseres i hyllene umiddelbart ved innflytning. Det største soverommet har også egen walk-inn. Innvendige vegger i de sosiale sonene males i fargen "Tidløs" og soverommene i en noe dypere farge "Washed linen." Baderommet har fliser på gulv og vegger, nedsenket dusjnisje med herdet glass, varmekabler i gulvet og dimbare spotter i taket. Interiøret leveres av kvalitetsleverandøren Strai, og badet bygges på stedet for en ekstra kvalitetsfinish, i motsetning til prefabrikkerte moduler. Badet fungerer som et kombinert vaskerom, noe som gir økt komfort og effektivitet i hjemmet ved å holde vaskerelaterte oppgaver adskilt og organisert.

I tredje etasje finner man boligens oppholdsrom med stue og kjøkken i en åpen løsning. Rommet er delt inn i naturlige soner for kjøkken med spisebord og stue, adskilt av et lekkert bad. Badet leveres med samme høye standard som i etasjen under, men uten vaskeromfasiliteter. Kjøkkenet har rikelig med skapplass, levert av Strai eller en annen leverandør av tilsvarende kvalitet.  Kjøkkenfronter er holdt ton-i-ton med veggfargen for et balansert og helhetlig utrykk gjennom oppholdsrommene. Benkeplatene er i lettstelt og slitesterk laminat, klare for mange års bruk. I stuen installeres en moderne, rentbrennende peisovn som skaper en koselig atmosfære med varme, behagelig duft og det beroligende synet av levende ild - spesielt kjærkomment i høst- og vintermånedene. Store, moderne vinduer utvider rommene visuelt, slipper inn rikelig med naturlig dagslys og åpner opp for en fantastisk utsikt. Etasjen har også en balkong på ca. 6 kvm og en terrasse på ca. 12 kvm, som ligger henholdsvis nord- og sørvendt. Dette gir muligheten til å flytte seg etter solforholdene. Terrassen inkluderer også en praktisk utvendig bod.

Muligheten til å sette sitt eget preg på en ny bolig gir en ekstra dimensjon av personlig tilfredsstillelse. I Middelfaret tilbys gode tilvalgsmuligheter, slik at hver bolig kan formes etter individuelle ønsker og behov.

Prosjektet
Prosjektet er omgitt av landbruks-, natur- og friluftsområder, noe som effektivt begrenser videre utbygging. Middelfaret til en sjelden mulighet. De store, åpne områdene vil forbli uforandret i overskuelig fremtid, en kvalitet som få andre boligprosjekter kan tilby!

Middelfaret er skreddersydd for aktive barnefamilier. Det første trinnet inkluderer 15 tre-etasjers rekkehus av to ulike typer, med henholdsvis 133 kvadratmeter BRA og 149 kvadratmeter BRA. Boligene får fasader av ulike typer treverk og i forskjellige farger, noe som skaper variasjon og en følelse av småhusbebyggelse som passer godt inn i omgivelsene.

Under planleggingen av rekkehusene er det lagt vekt på å skape et fellesskap gjennom attraktive felles uteområder som styrker nabolaget. Et felles tun designet for både samvær og lek etableres, noe som bidrar til en sterk følelse av fellesskap blant beboerne. Boligene er plassert i et skrånende terreng avgrenset av en kolle mot sør, og er nøye plassert for å maksimere utsikten og lysforholdene. Rekkehusene er arrangert i to sammenhengende rekker, med inngang mot felles adkomstvei og hage på motsatt side. Adkomstveiene mellom rekkehusene og gårdsrommet vil være på samme nivå og asfaltert eller belagt med betong- eller brostein.

Hver rekke består av samme type rekkehus, med to ulike varianter. De øvre rekkehusene har inngang i første etasje og hage i andre etasje, mens de nedre rekkehusene har inngang i andre etasje og hage i første etasje. Dette gir en naturlig tilpasning til terrenget og skaper harmonisk variasjon i høyde. Alle boligene vil ha carport med lademuligheter for elbil, samt rikelig med plass til sykkelparkering.

Alle boligene har direkte tilgang til hagen fra oppholdsrommet, i tillegg til private uteplasser på flere nivåer. Dette med tanke på at beboerne skal
kunne være ute på forskjellige nivåer etter hvert som solen beveger seg. Soverommene er samlet på én etasje for å skape et mest mulig privat rom, mens felles oppholdsrom er plassert på en etasje med optimale lysforhold.

Beliggenhet
Prosjektet ligger sentralt i Frogner, Lillestrøm kommune, et område med rik kulturell historie siden vikingtiden. Pilegrimsleden følger tomtegrensen, og like ved ligger gamle Frogner kirke, en steinkirke fra slutten av 1100-tallet.

Frogner sentrum, i gangavstand fra prosjektet, tilbyr det meste man trenger i hverdagen. Her finner man bl.a. en velassortert, nyåpnet Kiwi-butikk, apotek, helsestasjon, tannlege, legekontor, bibliotek og diverse spisesteder. I tillegg finnes frisør, massasjeinstitutt og et bakeri, perfekt for litt velvære i en hektisk hverdag.

Frogner har en utmerket kollektivforbindelse med buss og tog. Frogner stasjon, i umiddelbar nærhet til prosjektet, har avganger mot Oslo S/Drammen og Jessheim/Dal. Toget bruker omtrent 8 minutter til Lillestrøm og 22 minutter til Oslo S. Med bil tar det 19 minutter til Gardermoen og 31 minutter til Oslo S.

Området byr på flere flotte friluftsområder, som Vardefjellet og Romeriksåsen med sine turløyper. For fiskeentusiaster er det flere gode fiskesteder langs Leira. Ved Frogner skole og kultursenter finner man fine, opparbeidede friområder med lekeplass, idrettsplass, fotballbane, skateramp og svømmehall. Frogner IL har et toppmoderne idrettsanlegg med flerbrukshall og kunstgressbane, ferdigstilt i 2017, samt klatrevegg og treningsrom.

Nærmeste barnehager inkluderer Frogner barnehage (1-5 år), Brusletta barnehage (0-5 år) og Frogner aktivitetsbarnehage (0-5 år). Frogner skole (1-10 kl.) er den nærmeste barneskolen, mens Lillestrøm videregående skole og Skedsmo videregående skole er de nærmeste alternativene for videregående utdanning.

Dette prosjektet tilbyr en unik kombinasjon av historie, natur og moderne fasiliteter, ideelt for en komfortabel og aktiv livsstil.

Eiendom
Fraunaveien 23-55, B20-5, 2016 Frogner

Matrikkel
Gnr. 273 Bnr. 224 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 133,50 kvm, BRA-i: 131,9 kvm , BRA-e: 1,10 kvm, TBA: 29,30 kvm

Soverom
3

Tomt
Eiet tomt, 2824 kvm

Priser
kr 6 890 000,-.

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Torkild Vinje

Selger/Utbygger
Frogner Stasjon AS

Hjemmelshaver
Frogner Stasjon AS

Fellesutgifter
Se prisliste i vedlagt salgsoppgave.

Innhold og standard
For fullstendig informasjon, leveransebeskrivelse og annen relevant dokumentasjon vises det til vedlagt salgsoppave med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av bolig.

Selger har godkjent salgsoppgaven 11.06.2024.

Overtakelse
Forventet ferdigstillelse er 4. kvartal 2025 eller 1. kvartal 2026. Dette forutsetter an byggestart i 1. kvartal 2025.

Oppdragsnummer
127-24-9010

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fraunaveien 23-55, B20-5
For mer om objektet
Fraunaveien 23-55, B20-5

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: