Bilde 1 av Prost Holms vei 311Bilde 2 av Prost Holms vei 311
Digital salgsoppgave
Prost Holms vei 311

2019 Skedsmokorset • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Påkostet enderekkehus over to plan med kjøkken og bad fra 2021 | Solrike terrasser og garasje | Barnevennlig.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Primærrom (P-ROM)
77 m²
Bruksareal (BRA)
80 m²
Fellesutgifter
kr 5 232 / Mnd
Prisantydning
kr 3 890 000
Omkostninger
kr 25 200
Fellesgjeld
kr 350 474
Totalpris
kr 4 265 674
Fellesformue
kr 27 546
Byggeår
1984
Tomt
Eiet tomt 33063 m²
Oppdragsnummer
77230172
card-default

Madeleine Skjevik

Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Les om Madeleine
card-default

Julie Fredheim Maudal

Medhjelper | Markedsfører
Les om Julie
Prisantydningkr 3 890 000,-
Fellesgjeldkr 350 474,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 8 250,-
Forkjøpsrettsgebyrkr 7 769,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
  
Totalpris kr 4 265 674
Eiendom
Prost Holms vei 311, 2019 SKEDSMOKORSET

Matrikkel
Andelsnr. 45 Orgnr. 948722852 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1984

Tomt
Eiet tomt 33063 kvm

Prisantydning
3 890 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Espen H. Amundsen Takstdato: 12.10.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 350 474,- pr. 31.12.22
Andel fellesformue: kr. 27 546,- pr. 31.12.22

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 3 890 000,- (Prisantydning)
kr 350 474,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 240 474,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 769,- (Forkjøpsrettsgebyr)
kr 7 981,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 16 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 257 424,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 265 674,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 232,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene inkluderer bl.a. kommunale avgifter, nedbetaling av fellesgjeld, kabel-tv/bredbånd, byggforsikringer, garasjekostnader, forretningsførsel med mer.

Andel renter og avdrag på fellesgjelden reguleres månedlig i henhold til gjeldende rente i banken. Det sendes ikke ut spesielt varsel ved endring av lånekostnadene, men kostnadene vil bli spesifisert på avtalegirovarsel/faktura.

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av 'X'. "

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Mia Øines Sjømæling Werner Bertheau Elmar

Parkering
Det er parkering i rekkegarasje oppført i 2020. Garasjen er på ca. 15 kvm, har motorisert port, lys og strøm. Det er lagt opp strøm til elbillader (boks medfølger ikke). Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et veletablert og svært sentralt boligområde på Holt/Vestvollen, ved Skedsmokorset i Lillestrøm kommune. Området har gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og kjøpesenter. Boligfeltet er utpreget barnevennlig med mange velholdte og populære lekeplasser, flere barnehager og rikelig med grøntarealer mellom bebyggelsen. Her er det fin beplantning og flotte trær som gir grønn, frodig idyll sommerstid.

På nedsiden av feltet ligger Nylendlia Skisenter, og både varmestua, heis og snøanlegg ble oppgradert i 2018. Holt Vestvollen har ellers nærhet til Tæruddalen med fantastiske tur- og rekreasjonsområder. Innover i marka finner du gode fiskevann med bademuligheter, i tillegg til flere merkede skiløyper og lysløype om vinteren. Det er ellers kort vei til Skedsmokorset med skøytehall, svømmehall, idrettshall og en rekke treningssentre. Golf kan du spille på Hauger golfbane ved Lillestrøm.

En kort sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad. Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. På Strømmen planlegges det et fantastisk badeland i tilknytning til Strømmen Storsenter.

Bebyggelse
Området består av småhusbebyggelse og noe landbruk.

Tomt
Eiet tomt, 33063 kvm

Borettslaget har felles tomt. Tomtearealet er opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, prydbusker, trær og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Det finnes en rekke barnehager og skoler i nærområdet, hvor flere er plassert på Holt Vestvollen. Nærmeste barnehage er Holtagen, som ligger ca. 5 minutters gange unna. Videre kan nevnes Toppen barnehage samt Sten-Tærud.

Det er gangvei til Kjeller skole (1-10) og Sten-Tærud skole (1-10), samt Oslo Met. Nærmeste videregående skoler er Skedsmo VGS og Lillestrøm VGS. Dette er skoler med et stort spekter av linjer; alt fra studiespesialisering til musikk/dans/drama, og bygg og anlegg.

For mer informasjon om barnehager og skoler ta konktakt med Lillestrøm kommune.

Offentlig kommunikasjon
Holt Vestvollen har et godt utviklet kollektivtilbud, som forenkler det å leve et aktivt liv uten bil. Fra boligen er det kort vei til nærmeste bussholdeplass, Prost Holms vei (ca. 100 m). Det er videre avganger mot Lillestrøm og Skedsmokorset fra Holt senter. Sistnevnte terminal er et knutepunkt for alle bussavganger som tar deg videre mot Gardermoen eller Oslo. Direktebuss til Oslo tar ca. 40 minutter. For togmuligheter er det en kort busstur til Lillestrøm. Fra Lillestrøm er det 10 minutter til Oslo med tog og 12 minutter til Oslo lufthavn.

Avstander med bil:
Lillestrøm: Ca. 10 min.
Strømmen: Ca. 10 min.
Oslo S: Ca. 25 min.
Jessheim: Ca. 25 min.
Gardermoen: Ca. 30 min.

Fritidstilbud
Det er fullt mulig å gå eller sykle til Lillestrøm, som ligger ca. 6 km unna, men det er også gode bussforbindelser. I Lillestrøm finner man Lillestrøm Torvet kjøpesenter med en rekke butikker og spisesteder, samt hyggelige handlegater med et utvalg av hyggelige butikker av diverse varer. Sentrum byr på flere gode restauranter som Chi, Mirabelle, Casa Mia og Garcon. Hyggelige kaféer og populære utesteder finner man også i sentrum.

For den kulturinteresserte kan Lillestrøm Kultursenter by på et bredspektret program med ulike forestillinger og konserter, til stor glede for både små og store. Lillestrøm kino har mange saler, og viser det siste fra filmverdenen.

For ytterligere servicetilbud, er det også kort avstand til Strømmen Storsenter med over 200 forretninger og tilknyttede virksomheter, deriblant populære Bowling 1 i toppetasjen. På Strømmen er det et stort hovedbibliotek, en rekke forretninger og flere trivelige kaféer. Videre kan du ta turen til Lørenskog hvor du finner kjøpesentrene Metro og Triaden.

Det er meget gode tur-, trenings- og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter, i nærområdet. Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg, og kan blant annet by på fotballbaner, kunstgressbaner, håndballhall, ishall, svømmehall, flere treningssentre og danseklubber. For den golfinteresserte er Hauger golfbane, med sin 18- hulls bane og driving range, en kort kjøretur unna.

I sommerhalvåret er Nebbursvollen friluftsbad i Lillestrøm et populært sted. Her finnes vannsklier, flere bassenger, kiosk og flotte grøntområder. Romerike for øvrig kan også by på marka med lysløyper, bade-/fiskevann, innsjøen Øyeren, flere golfbaner, alpinanlegg, svømmehaller og ridesentre.

I Tæruddalen, som er en liten sykkeltur unna boligen, har du et godt utgangspunkt for rekreasjon hele året. Her finnes utmerket turterreng med ski - og lysløype, samt fine fiskevann. Tæruddalen er for mange innfallsporten til Romeriksåsen fra syd. Herfra går det en lyssatt rundløype (4,3 km) med forbindelse videre innover i Romeriksåsen via Ringdalshytta. Traséen fra Tæruddalen over Høgsmåsan, og videre mot Ringdalshytta er også fin i sommerhalvåret. Det er ca. 5 minutters kjøring fra eiendommen til parkeringsplassen i Tæruddalen.

Inneholder
1. etasje: Entré, bad og stue/kjøkken.
2. etasje: Gang, innredet rom, soverom og kott.
Annet: 2 boder og garasje

Byggemåte
Rekkehus oppført i 1984. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende konstruksjoner av betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Takkonstruksjonen av saltaksform utvendig tekket med takplater. Boligen har ytterdør av tre med to-lags glass fra 2014. Terrassedør og vinduer med karmer av tre med to-lags glass fra 2014.

Primærrom
Primærrom: 77 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 80 kvm

Boder
Utvendig bod på ca 3 m2.
Sportsbod på ca 6 m2.

Standard
Bad:
Bad renovert i 2021. Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Flislagte vegger. Malt himlingflate med downlights. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur. Speil over servant. Dusjnisje med innfellbare glassdører og dusjarmatur. Innebygget sisterne med vegghengt klosett. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med glatte fronter fra 2021. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Integrert komfyr. Nedfelt induksjonstopp. Mekanisk kjøkkenventilator med kullfilter. Integrert oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap med frysedel. Vannrør av typen rør-i-rør. Automatisk vannstoppventil. Synlige avløpsrør av plast.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med laminat og fliser. Gulvvarme i entré. Malte veggflater. Malte himlingsflater. Hvite profilerte innerdører. Garderobeskap i entré. Boligen har naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer.

Stuen har utgang til en markterrasse på ca. 25 kvm med høyreist levegg mot nabo, og ved inngangspartiet er det anlagt en terrasse på ca. 20 kvm. Med terrasse på begge sider av huset kan man enkelt flytte seg etter solen - eller finne en sval plass i skyggen. Med hele 45 kvm til rådighet blir det god plass for sittegrupper, grilling og hyggelige sammenkomster. Solforholdene er også meget gode så det er bare å slå opp solsengene. Begge terrassene har markiser som skjermer for sol og lett yr. Dessuten er det montert belysning, slik at hyggen kan vedvare til langt inn i sene kveldstimer.

Følgende har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Kjøkken:
Ventilasjon: Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Dette kan medføre økt fuktbelastning i boligen. TG2 i henhold til NS 3600. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Annet: Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt må etableres.

Innvendige trapper:
Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.

Elektrisk anlegg:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.

Følgende punkter har fått TG3:
Ildsteder inne i boligen:
Avstand fra ildsted til brennbart materiale er mindre enn 30 cm og dermed i utgangspunktet forskriftsstridig. Tilstrekkelig avstand mellom ildsted og brennbart materiale må etableres. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 1000.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig innflyttningstillatelse for eiendommen datert 26 november 1984. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/ byggemeldinger som er fra før 1998.

NB! Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Opprinnelig soverom i 1 etasje er fjernet (del av stue). Innrdet rom i 2 etasje er opprinnelig åpent rom.

Elektrisk anlegg
Det elektriske anlegget ble sist oppdatert i 2021.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring. Det er varmekabler i entreen og på badet, samt to stk. luft-til-luft varmepumper, den ene i stuen og den andre på soverommet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt betales via felleskostnadene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 232,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkluderer bl.a. kommunale avgifter, nedbetaling av fellesgjeld, kabel-tv/bredbånd, byggforsikringer, garasjekostnader, forretningsførsel med mer.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, TV/internett, strømforbruk, innboforsikring, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Bank: HANDELSBANKEN
Rente: 5,24%
Type: Annuitetslån
Info pr: 27.09.23
Total restgjeld: 31 184 122
Terminer: 12
Løpetid: 2018.09.03 - 2053.08.30

Bank: HANDELSBANKEN
Rente: 5,24%
Type: Annuitetslån
Info pr: 27.09.23
Total restgjeld: 15 931 677
Terminer: 12
Løpetid: 2020.12.17 - 2055.11.30

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Årsregnskapet for 2019: Driftresultatet er negativt og utgjør kr 12.674.231,- og samlet resultat er også negativt og utgjør kr 13.215.816,- Dette er kr 1.307.339,-

Forsikring med polisenummer
Protector Forsikring ASA Polisenummer: 1753406

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 994 025,- Som sekundærbolig Kr. 3 578 489,-

Borettslag
Borettslag: Vestvollen Terrasse Borettslag, Orgnr: 948722852

Forretningsfører
BORI BBL - 63 89 02 00

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Synelige avløpsrør av plast. Fordelerskap for vann i entré. Hovedstoppekran i inspeksjonsluke i entré. Stakeluke i inspeksjonsluke i entré. Varmtvannsbereder i kjøkkenbenk. Luft til luft varmepumpe.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
- Borettslaget har kollektiv avtale med Telenor på TV/ internett via fiber.
- Lillestrøm kommune har gjennom tinglyst skjøte fra 1983 en forkjøpsrett til hver tredje andel i borettslaget.
- Borettslaget har noen mindre, gjenstående vedlikeholdsprosjekter som gjennomføres med oppsparte midler. Dette innebærer maling av garasjerekke.
- Gjesteparkering kun for besøkende på oppmerkede gjesteplasser, og etter gjeldende skilting.
- Borettslaget har 2 ladeplasser forbeholdt ladende gjester og beboere. Se nettsiden for ytterligere info.
-Innkjøring til rekkehus og firemannsboliger skjer gjennom telefon-/ appstyrte bommer. Andelseier må selv kontakte styret for å få tilgang.
- Alle lamper som henger ned fra taket vil bli fjernet av selger.

Borettslaget har egen nettside/www.vestvollenterrasse.no.

Utdrag hentet fra selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Vet ikke.

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Vet ikke.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Vet ikke.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja.
Kommentar: Ladeanlegg, ikke montert boks.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag hentet fra grunnboken:
1989/109196-1/8  Skjønn  
29.09.1989 
B 23/1985.
Gjelder denne registerenheten med flere


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål.

Området er regulert iht. Skedsmo kommune - Reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Vestvollen, del av gnr. 21 bnr. 1, 2, 20, 24 og gnr. 36 bnr. 2. Datert 15.09.81. Revidert 18.11.1981.

Disse reguleringsbestemmelser gjelder for det område som på plankartet datert 15.9.81 rev. 18.11.81, er vist med reguleringsgrense.

Området reguleres for følgende formål:
Byggeområder herunder områder for rekkehus-/kjedehus og offentlig bebyggelse.
Landbruksområder herunder områder for jordbruk.
Trafikkområder herunder gangveier og kjøreveier.
Friområder herunder friområder for lek og sport.
Fareområder herunder område for høyspenningsanlegg.

Området faller også inn under kommuneplan 2023-2035 for Lillestrøm kommune.
https://www.lillestrom.kommune.no/globalassets/pdf/kultur-miljo-og-samfunn/kommuneplan/1.-planbeskrivelse

Eiendommen ligger i gul støysone for veistøy.

Boligen ligger i et radonutsatt område hvor aktsomhetsgraden for radon er satt til middels til lav aktsomhet.

Boligen ligger i et område hvor det er svært stor mulighet for marin leire.

Borettslagets eiendom grenser inntil område med Ikke akseptabel forurensning og behov for tiltak.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 890 000,- (Prisantydning)
kr 350 474,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 240 474,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 769,- (Forkjøpsrettsgebyr)
kr 7 981,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 16 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 257 424,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 265 674,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 515)
Gebyr utlysing forkjøpsrett (Kr.7 981)
Eierskiftegebyr selger (Kr.6 215)
Grunnpakke borettslag (Kr.3 600)
Markedspakke (Kr.21 900)
Visningshonorar - 2 stk (Kr.5 800)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.16 936,20)
Oppgjør (Kr.7 500)
Fornyelse av annonse finn.no - november (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.35 000)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Totalt kr. (Kr.125 947,20)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-23-0172

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder Madeleine Skjevik

Saksbehandlere
Madeleine Skjevik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Mob: 47 25 54 30 / E-post: mas@eie.no

Julie Fredheim Maudal
Medhjelper | Markedsfører
Mob: 94 49 80 60
[/ E-post: jfm@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Prost Holms vei 311
For mer om objektet
Prost Holms vei 311

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: