Bilde 1 av Heisshageveien 18ABilde 2 av Heisshageveien 18A
Digital salgsoppgave
Heisshageveien 18A

2015 Leirsund • Lillestrøm kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 8 490 000

Omkostninger: kr 222 700Totalpris: kr 8 712 700
Stilfull, innholdsrik og moderne ½-part fra 2021 - Stor takterrasse og hage - Dobbelgarasje m/lader & innv. adkomst.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
213 m²
Bruksareal (BRA)
213 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
64 m²
Kommunale avgifter
kr 2 080 / Mnd
Prisantydning
kr 8 490 000
Omkostninger
kr 222 700
Totalpris
kr 8 712 700
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 672 m²
Oppdragsnummer
127240045
card-default

Lasse Saltkjel

Eiendomsmegler | Prosjektmegler
Les om Lasse
Visninger
Lørdag 28. sep.
12:00 - 13:00
Søndag 29. sep.
13:30 - 14:30
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 8 490 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 490 000,-)kr 212 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 8 712 700
Kort fortalt
- Energimerke B  med mulighet for grønt boliglån.
- Stilfull og moderne halvpart fra 2021.
- Integrert dobbelgarasje med lader.
- Barnevennlig og attraktivt område.
- Inngjerdet hage med boltreplass.
- Flott takterrasse på ca. 64 kvm.
- Upåklagelige sol- og utsiktsforhold.
- Tiltalende, hellelagt inngangsparti.
- Stor entré med plassbygd garderobe.
- Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning.
- Lekkert kjøkken fra Systemkjøkken.
- Kjøkkenet har integrerte hvitevarer.
- Luftig tv-stue ved soverommene.
- Tre lekre og  helflisede bad/wc. 
- Et separat vaskerom i underetasjen.
- Tre gode soverom med garderober.
- Varmtvannsbereder på ca. 190 liter.
- Solskjerming både utvendig og innvendig.

Eiendom
Heisshageveien 18A, 2015 Leirsund

Matrikkel
Gnr. 9 Bnr. 45 Snr. 1 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Totalt BRA 213 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 213 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 64 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2021

Tomt
Heisshageveien 18A og 18B har en felles eiet tomt på 672 kvm

Tilstandsrapport
Takstmann: André Nordli Takstdato: 04.06.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 212 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 213 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 703 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 712 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kostnader til veilag
Det innbetales kr. 1 000,- hvert halvår til veilaget for boligene i Heisshageveien 18-36. Denne delen av veien er privat og brøytes i privat regi. Det opplyses at veilaget sparer opp midler til å asfaltere denne veistrekningen.

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene for 2024 er estimert til kr. 24 960,-.

Årets prognose er satt til hhv. mat/restavfall 240l (3 274,8,-), feie/tilsynsgebyr (559,20,-), fast gebyr vann (899,20,-), fast gebyr avløp (1 191,20,-), A-konto vann (2 754,-), A-konto avløp (3 973,-), målt forbruk vann (5 051,-) og målt forbruk avløp (7 258,-).

Det gjøres oppmerksom på at de kommunale avgiftene baserer seg på faktisk forbruk, og at disse vil kunne variere ettersom hvor mange som befinner seg i husstanden, stort vannforbruk etc.

Eier
Marianne Øverlie Lars Solum Moen

Parkering
Det er parkering i en integrert dobbelgarasje og på en stor, gruslagt gårdsplass. Garasjen har elbillader og motorisert leddport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Bebyggelse
Området består av frittliggende småhus- og villabebyggelse.

Tomt - Uteområde
Eiendommen ligger barnevennlig og attraktivt til, med nærhet til aktivitetspark, idrettsanlegg og busstopp, samt kort vei til skoler, barnehager, butikker og togstasjon. Rundt boligen er tomten pent opparbeidet med gressplen, støttemurer og gruslagt gårdsplass, og i en inngjerdet hage er det rikelig med trygg boltreplass.

På toppen av det hele, bokstavelig talt, kan boligen stolt skilte med en helt fantastisk takterrasse på ca. 64 kvm. Her er det plass til grill og det man måtte ønske av utemøblement, og både utsikten og solforholdene er upåklagelige. Takterrassen har dekke i tre, beiset rekkverk på tre sider og rekkverk i stål med glassflater mot sydvest. Mot naboen er det satt opp frostede plater som sørger for usjenerte forhold

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et svært barnevennlig og landlig boligområde på Leirsund i Lillestrøm kommune. På tross av den landlige beliggenheten er stedet svært sentralt, med kort og lite trafikkert vei til Skedsmokorset hvor du kommer raskt ut på E6. Det er også kort kjørevei til Lillestrøm sentrum og kun 21 minutter med tog inn til Oslo.

I nærområdet finner du blant annet skoler, barnehager og god offentlig kommunikasjon. Leirsund har et aktivt idrettslag med eget anlegg bestående av to gressbaner og to grusbaner med lys. Fotball og skiidrett utgjør de største gruppene, men det er også egen svømmegruppe og allidrett for de minste.

Det finnes gode turmuligheter innover ved Asaktoppen, et område som byr på god rekreasjon sommer som vinter. Idylliske Stampetjern er en populær badeplass omkranset av skog, med fin strand som egner seg godt for barn. Kommunen har idrettshaller, skøytehall og friluftsbad i nærliggende områder, samt mulighet for fine sykkelturer mot Lillestrøm sentrum.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Kiwi og Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skedsmo senter på Skedsmokorset parkeringsgarasje, Ark bokhandel, apotek, vinmonopol og frisør, samt flere kjedebutikker og små nisjeforretninger med mer. Lillestrøm ligger også like i nærheten med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det kort gangavstand til Asak barne- og ungdomsskole, som er Skedsmos eldste skole. Skolen flyttet inn i nytt bygg i 2012 og huser også barnehage. Det er flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller, få kilometer unna.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Heishagen som ligger ca. 350 meter fra boligen. Ved å benytte bil fra eiendommen tar det ca. 8 min til Lillestrøm, 7 min til Skedsmokorset, 6 min til Frogner, 19 min til Oslo lufthavn, samt 21 min til Oslo S.

Byggemåte
Boligbygg over tre etasjer. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur av termomur. Bærende konstruksjoner av betong- og trekonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av termomur utvendig pusset, samt bindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Tilnærmet flatt tak tekket med takpapp (taket er ikke tilgjengelig for inspeksjon). Boligen har glatt entrédør fra byggeår med glassfelt og Yale doorman kodelås. Dører og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggeår. Boligen er oppvarmet med elektrisitet samt peisovn montert i stue. Gulvvarme i entré, teknisk rom og alle tre bad.

Utdrag fra tilstandsrapport
Tilstandsgrader, forkortet til TG, beskriver på en enkel og visuell måte en tilstand eller en risiko opp mot referansenivå. I tillegg til graderingen med tall, benyttes trafikklysets prinsipp med fargene grønt, gult og rødt. TG0 og TG1 er valgt slått sammen. Tiltak vurderes som ikke nødvendig. Alle TG2 og TG3 kommenteres med årsak og konsekvens. TGIU kommenteres også.

Følgende er gitt TG2 i tilstandsrapporten:

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Underetasje - TG2
- Overflater gulv: Det registreres moderate tegn til bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser i teknisk rom. Eksakt årsak er ikke kjent. Tiltak vurderes ikke til å være nødvendig, men bør holdes under oppsikt.

Etasjeskiller 2. etasje - TG2
- Skjevhetsmåling: Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er på tilfeldig steder oppmålt til 5 mm i stue og 20 mm på kjøkken. TG2 settes for høydeforskjeller på 15 mm eller mer målt over hele lengden/bredden på rommet. TG2 gjelder for kjøkken. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Yttervegger inkludert fasader og konstruksjon - TG2
- Fasader inkludert kledning: Det er registrert noe pussavskalling på høyre side av garasjeport. Det fremstår som at det er noe gjenstående arbeider i lysgrav utenfor sydvendt vindu i entré. Arbeider i lysgrav bør fullføres, eventuelt må det etableres rekkverk på lysgrav for å forhindre fallskader.

Drenering - TG2
- Vann fra yttertak og bortledning: Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Innebærer økt fuktbelastning på grunnmuren og risiko for fuktinnsig/- skader. Tilstrekkelig bortledning av takvann bør etableres.
- Utvendig terreng inkludert fuktsikring av grunnmur: Det er registrert manglende topplist på knotteplasten, samt noe gjenstående arbeider i lysgrav. Konsekvens kan være økt fare for fuktskader/fuktvandring i konstruksjoner under bakkenivå. Topplist bør etableres og gjenstående arbeider i lysgrav bør påregnes.

Selgers egenerklæring
I forbindelse med salget har segler utarbeidet en egenerklæring som interessenter oppfordres å sette seg inn i. Egenerklæringen ligger vedlagt salgsoppgaven. Følgende er bemerket:

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
Ja, kun faglært
Firmanavn: Rælingen El-installasjon
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Installert screens(utvendig solskjerming) og El-bil lader. Det var ferdig oppsett fra utbygger. År 2021.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja
Kommentar: Full dok fra utbygger og elektriker som installerte screens og elbil-lader.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja
Kommentar: 2023

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja
Kommentar:  Ja. 2021 - Easee

Entré
Boligen har et pent inngangsparti med gruslagt adkomst, hellelagt repos og veggmontert utebelysning. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en romslig og innbydende entré med lysmalte vegger og enstavs parkett på gulv med gulvvarme. Yttertøy, sko og utstyr ryddes enkelt bort i en stor, møbelsnekret garderobeløsning i samme farge som veggene.

Kjøkken
Kjøkkenet har et stilfullt og moderne design med langstrakte benkeflater som innbyr til spennende kokkelering. Innredningen fra Systemkjøkken har sorte, glatte fronter, takhøye skap og koksgrå laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, stekeovn og koketopp, samt ventilator, komfyrvakt, benkestikk og god arbeidsbelysning.

Stue
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et stort, luftig og sosialt allrom som dekker nesten hele andre etasje. Her er det fine, definerte soner for møblering, og det er utmerket plass til sofagruppe, lenestoler, tv-møblement og en spisestue for både små og store selskapeligheter. Veggene er malt i en dempet, gråbeige tone, og det er lagt pent, enstavs parkett på gulvet.

I stuesonen er det en rentbrennende peisovn, og ved spisestuen er det utgang til trappen som leder opp til den herlige takterrassen. Store vinduer i tre himmelretninger sikrer unik, naturlig lyssetting, og de vestvendte vinduene er utstyrt med utvendige screens og innvendige plisségardiner.

Tv-stue
Ved soverommene i første etasje er det en lys og pen tv-stue - et kjærkomment element for barnefamilier. Her kan det innredes med sofagruppe og tv-/mediastasjon, og rommet er holdt i duse, delikate fargetoner som gir en luftig atmosfære.

Bad/wc 1 & 2
Boligen inneholder tre lekre, helflisede bad og et separat vaskerom. Badene i første- og andre etasje har store, lysegrå fliser på veggene, downlights i himlingen og grå fliser på gulv med gulvvarme. Begge badene har moderne innredning med heldekkende servant på en skuffeseksjon og et bredt speilskap med belysning. Det er også vegghengt toalett og et dusjhjørne med regnfallsdusj på begge disse badene.

Bad/wc 3 og vaskerom
I hendig tilknytning til entreen i underetasjen er det adkomst til badet via et separat vaskerom. Badet har store, lysegrå fliser på veggene og matchende fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har finerte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et dobbelt speilskap med belysning.

Videre har badet et vegghengt toalett og et dusjhjørne med regnfallsdusj. Vaskerommet har lysmalte vegger og grå fliser på gulv med gulvvarme. Her er det plass til smart oppbevaring, og rommet er selvsagt utstyrt med opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Det er tre gode soverom i boligen, og alle ligger samlet i første etasje. Soverommene er malt opp i delikate fargetoner som står godt til parkettgulvene, og det er store vinduer på hvert rom som sørger for rikt, naturlig lysinnslipp. Ett av rommene har dessuten utgang til hagen via en balkongdør i glass. Det er spesialtilpassede skyvedørsgarderober på alle soverommene, og entreen har plassbygd garderobeskap. Boligen har for øvrig lagringsplass i garasjen og i et teknisk rom i underetasjen.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming - Teknisk
Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i entré, teknisk rom og alle bad. Dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen. Det er balansert ventilasjon, samt mekanisk avtrekk fra kokesonen på kjøkkenet. Sikringsskapet har automatsikringer, og boligens varmtvannsbereder rommer ca. 190 liter.

Energimerking
Alle eiendommer som selges eller leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått.

Boligen har oppnådd oppvarmingskarakter RØD og energikarakter B.

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene for 2024 er estimert til kr. 24 960,-.

Årets prognose er satt til hhv. mat/restavfall 240l (3 274,8,-), feie/tilsynsgebyr (559,20,-), fast gebyr vann (899,20,-), fast gebyr avløp (1 191,20,-), A-konto vann (2 754,-), A-konto avløp (3 973,-), målt forbruk vann (5 051,-) og målt forbruk avløp (7 258,-).

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter. Det tas forbehold om slike endringer.

Eiendomsskatt
Lillestrøm kommune har eiendomsskatt på 2 promille. Skattetaksten beregnes fra eiendomsskattetaksten minus 20% forsiktighetsmargin, minus bunnfradraget på kr. 1 800 000,-. Nye boliger skal ikke betale eiendomsskatt de første tre årene. Selger tar forbehold om endringer i slik eiendomsskatt.

Eiendomsskatten for 2024 er oppgitt til å være kr. 4 949,-.

Se Lillestrøm kommunes hjemmeside for ytterligere informasjon om eiendomsskatt. https://www.lillestrom.kommune.no/Teknisk-sektor/Min-eiendom/Eiendomsskatt/

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån, vil villa- og innboforsikring, strømforbruk, medieabonnementer, innbetaling til veilag etc. være faste løpende kostnader.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er fullverdiforsikret av selger frem til overtagelsen. Fra og med overtagelsesdatoen må kjøper selv besørge villa- og innboforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022:
Som primærbolig kr. 1 669 574,-
Som sekundærbolig kr. 6 344 380,-

Tekniske installasjoner
Det er fiber fra Viken fiber inn i boligen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

Heftelser
2017/1204378-3/200  Bestemmelse om vannledning  
Tinglyst 31.10.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:9 Bnr:15  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3205-9/45
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1204378-4/200  Bestemmelse om kloakkledning  
Tinglyst 31.10.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:9 Bnr:15  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3205-9/45
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1204378-5/200  Bestemmelse om vannledning  
Tinglyst 31.10.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:9 Bnr:44  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3205-9/45
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1204378-6/200  Bestemmelse om kloakkledning  
Tinglyst 31.10.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:9 Bnr:44  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3205-9/45
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/490190-1/200  Bestemmelse om veg  
Tinglyst 01.03.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:9 Bnr:46  
Overført fra: 3205-9/45
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/490190-2/200  Bestemmelse om vannledning  
Tinglyst 01.03.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:9 Bnr:46  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3205-9/45
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/490190-3/200  Bestemmelse om kloakkledning  
Tinglyst 01.03.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:9 Bnr:46  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3205-9/45
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/1634540-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
Tinglyst 04.12.2018 21:00 
Rettighetshaver:LILLESTRØM KOMMUNE  
Org.nr: 820710592
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere
 

Grunndata
2020/955281-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2020 00:00 
 
2024/125213-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2024 00:00 
 
2018/1599766-1/200  Seksjonering  
Tinglyst 26.11.2018 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/2
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Det er ikke kjent om det foreligger offentligrettslige hindre for at hele eller deler av eiendommen kan leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Deler av Heisshageveien er privat vei (fra nr. 18-36) som ender i offentlig vei. Veilaget sørger for snøvedlikehold av veien, og det opplyses at det spares opp til at denne private veidelen skal asfalteres.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest på nr. 18A og 18B datert 3. august 2021 fra Lillestrøm kommune.

Regulering
Området er regulert til boligformål.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 212 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 490 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 213 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 703 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 712 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke Premium (inkl. dag- og kveldsfoto, interiørveiledning og målrettet annonsering) (Kr.24 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Boligtekst (Kr.4 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 8 490 000,-) (Kr.46 695)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.4 565)
Innhenting av grunnbok (Kr.240)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.240)
Totalt kr. (Kr.110 952)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
127-24-0045

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Oslo og Akershus Bolig- og prosjektmegling AS
EIE Bolig- og prosjektmegling
Org. nr: 929508610
Karenslyst allé 49
0279 Oslo
Tlf:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Prosjektmegler Lasse Saltkjel

Saksbehandlere
Lasse Saltkjel
EIE Bolig- og prosjektmegling
Eiendomsmegler | Prosjektmegler
Mob: 47 30 08 69 / E-post: lsa@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Heisshageveien 18A
For mer om objektet
Heisshageveien 18A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: