Bilde 1 av Lensmann Haaversens vei 142Bilde 2 av Lensmann Haaversens vei 142
Digital salgsoppgave
Lensmann Haaversens vei 142

2019 Skedsmokorset • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Seniorbolig - Lekker og påkostet halvpart av vertikaldelt tomannsbolig - Alt på ett plan - Optimal planløsning - Garasje
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
81 m²
Bruksareal (BRA)
81 m²
Bruttoareal (BTA)
89 m²
Fellesutgifter
kr 4 655 / Mnd
Prisantydning
kr 3 700 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 236 736
Totalpris
kr 3 944 746
Fellesformue
kr 65 619
Byggeår
1988
Tomt
Fellestomt 10489 m²
Oppdragsnummer
91210102
card-default

Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Halid
card-default

Helen Gundersen

Eiendomsmegler/ Backoffice
Les om Helen
Prisantydningkr 3 700 000,-
Fellesgjeldkr 236 736,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 944 746
Eiendom
Lensmann Haaversens vei 142, 2019 Skedsmokorset

Matrikkel
Gnr. 21 bnr. 39, andelsnr. 25 i Holtlia borettslag med orgnr. 941880398 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Halvpart vertikaldelt tomannsbolig

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: Gang, stue, kjøkken,  to soverom, og bad: 81 kvm
Bruksareal: 81 kvm
Bruttoareal: 89 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1988
Modernisert i 2017

Tomt
Boligen disponerer en naturlig del av felles tomt som er totalt 10.489 kvm. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass som gir et særdeles ryddig uttrykk. Solrik hage, prydbusker og annen fin beplantning på tomten. Hyggelig inngangsparti med impregnert malt treverk på platting.

Prisantydning
3 700 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 236 736,- pr.31.12.2020
Andel fellesformue: kr. 65 619,- pr.31.12.2020

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 700 000,- (Prisantydning)
236 736,- (Andel av fellesgjeld)

3 936 736,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

3 944 746,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Totale felleskostnader pr d.d. kr 4 655,- og fordelingen er slik:

Fellesutgifter: kr. 2 951,-
Stipulerte kapitalkostnader: kr. 421,-
Stipulerte kapitalkostnader: kr.983,-
Måler: Vannmåler kr. 300,-

Merk: Alle har egne vannmålere og betaler pr i dag kr. 300 til à-konto pr måned. Økes fra 01.07.21 til kr. 500,- og avregnes en gang pr år.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Betjening av andel fellesgjeld, Telia (Tidligere GET) TV Startpakke og bredbånd 10 mbps, kommunale avgifter, brøyting, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av NBBL

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Miodrag Dimitrijevic Violeta Dimitrova Borova

Beskrivelse
Velkommen til Lensmann Haaversens vei 142 - presentert av eiendomsmegler Halid Talic v/ EIE Eiendomsmegling

Fin og lys halvpart av en tomannsbolig beliggende i rolig omgivelser. Boligen har en optimal planløsning og består av stor og romslig stue med flere gode møbleringsmuligheter, separat og moderne kjøkken (fra 2017 ), moderne og pent flislagt bad, to gode soverom, og en innbydende entré. Det er viktig å merke seg at det er et vilkår for å være andelseier at man er fylt 50 år!

Kort fortalt
-Enkelgarasje i tilknytning til boligen - Parkering rett utenfor døren
-Lys og romslig stue med utgang til en solrik terrasse
-Lekkert kjøkken fra 1017
-Terrasse på ca.22 kvm med flotte solforhold
-Romslig bad med gulvvarme
-Kort vei til alt av servicefasiliteter
-Kollektivmuligheter (buss)

Parkering
Boligen har en enkelt garasje i tilknytning til huset, samt er det biloppstillingsplass foran boligen. Utover dette er det gode parkeringsmuligheter ved gateparkering regulert etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Holt Vestvollen i nærheten av Skedsmokorset. Dette er et populært boligområde blant naturskjønne omgivelser, som er i stadig utvikling med sentral beliggenhet, variert bebyggelse og kort vei til det meste man trenger i hverdagen. Skedsmokorset med bl.a. Skedsmo senter ligger ca. 5 min unna med bil, og det tar kun ca. 8 min. med bil til Lillestrøm sentrum med alle bymessige fasiliteter.
Området passer meget bra for dem som er interessert i å bo i rolige omgivelser, samtidig som man har kort vei til det meste man trenger i hverdagen. Ved innkjøringen til Holt Vestvollen er det matbutikker, apotek og bensinstasjon, samt bussholdeplass, noe som forenkler hverdagen.

Servicetilbud
Det er flere dagligvareforretninger på Skedsmokorset ca. 4 min. unna med bil. Her finner man også Skedsmo Senter med det aller meste av forretningsutvalg, som bl.a. post-i-butikk, apotek, legesenter, klesbutikker, restauranter, frisør, dagligvarebutikker, møbelbutikk, bakeri, m.m. Ellers finner man de fleste bymessige fasiliteter i nærmeste by, som ligger kun ca. 7 min. fra Lensmann Haaversens vei.
Lillestrøm by ble for noen år siden kåret til den beste sykkelbyen i Norge. En tur langs Nitelva - på sykkel eller til fots - er et populært tiltak for kropp og sjel. Og når shoppinglysten eller sulten melder seg, frister det kanskje med et besøk på Lillestrøm Torv med 80 butikker og spisesteder, eller å rusle i den hyggelige gågaten med spennende nisjeforretninger, vinmonopol, restauranter med smaker fra fjern og nær? Sentralt plassert i byen finner du også kinohuset med mange saler og filmer for små og store.
Skulle du ha behov for ytterligere shoppingmuligheter, er Strømmen Storsenter, som Norges største shoppingsenter, et godt alternativ. Her kan man virkelig boltre seg blant over 200 forretninger og servicetilbud. På Strømmen er det også miljøgate med bl.a. bibliotek, caféer og restauranter m.m.

Rekreasjon og idrett
Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg. For den golfinteresserte er Hauger golfbane, med sin 18- hulls bane og driving range, en kort kjøretur unna.
I Tæruddalen, som er en liten sykkeltur unna boligen, har du et godt utgangspunkt for rekreasjon hele året. Her finnes utmerket turterreng med ski - og lysløype, samt fine fiskevann. Tæruddalen er for mange innfallsport til Romeriksåsen fra syd. Herfra går det en lyssatt rundløype (4,3 km) med forbindelse videre innover i Romeriksåsen via Ringdalshytta. Traséen fra Tæruddalen over Høgsmåsan og videre not Ringdalshytta er også fin i sommerhalvåret, og ligger ca. 5 minutters kjøring fra eiendommen.

En kort sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Frilufts bad, som er Lillestrøms populære badested med basseng, grøntområder og kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva.
Kollektivtilbud

Holt Vestvollen har et godt utviklet kollektivtilbud, som forenkler det å leve et aktivt liv uten bil. Fra boligen er det gåavstand til flere bussholdeplasser med transportmuligheter både til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Det går blant annet ekspressbuss (422) hvert kvarter på morgenen, med en reisetid på 30 minutter til Oslo S. Ellers hyppige avganger til flere destinasjoner.

Med sentral beliggenhet og kort vei ut på E6, er Holt Vestvollen et utmerket område å bosette seg på.

Bebyggelse
Området består i all hovedsak av småhusbebyggelse og eneboliger.

Tomt
Fellestomt, 10489 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Boligen er på ett plan og inneholder: Gang, bad, kjøkken, stue, og to soverom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Daniel P. Martens.

Takstmann opplyser at det er isolert bindingsverkkonstruksjon. Utvendig panelt. Overflatebehandlet i 2019 i borettslagets regi. Uisolert salttakskonstruksjon utført med taksperrer. Takfall på minst 10-15 grader. Tilkomst innside via luke i omkledningsrom. Garasje (2,8 x 5,1m) utført som antatt uisolert bindingsverkskonstruksjon. Elektrisk styrtgarasjeport. Ny port planlagt montert i løpet av juni 2021 i borettslagets regi ifølge eier.

Det er gitt TG II på følgende:
Bad grunnet at det ikke foreligger dokumentasjon på baderomsoppgradering,
samt at membran ved oppussing ikke ble skiftet ut.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapporten som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Følgende fremkommer av selgers egenerklæringsskjema:

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, kun av ufaglærte. Byttet varmekabler, nye fliser, sluk, baderoms innredning m.m.. Gjort av rørlegger som vennetjeneste. Badet er oppgradert i 2017.

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
-Ja, Majetic Rør v/ Adnan Dezic - sluk byttet men ikke membran

Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
- Nei, Gjort av rørlegger men som vennetjeneste

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
-Ja, ufaglært. Rørarbeid på badet er byttet ut, og sluk ifm. med oppgradering av bad

Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Nei, Nytt parkettgulv lagt i 2017, alt ok.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
-Ja, kun faglært. Moderne Elektro AS. Varmekabler i bad, downlights i tak m.m.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Ja

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
-Ja, Bod på terrassen er satt opp av eier, godkjent av borettslaget. Terrassen er også utvidet fra opprinnelig og borettslag er orientert om dette.

Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
-Det er vedtatt å bytte garasjeportdør i borettslaget, men vi er ikke orientert noe om at dette vil medføre evtl. økte felleskostnader.

Primærrom
Primærrom: 81 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom

Bruksareal
Bruksareal: 81 kvm

Boder
Praktisk bod med tilkomst fra utvendig inngangsparti på ca. 5,8 kvm. samt en bod med tilkomst fra terrasseplatting på ca. 4,4 kvm. Denne er oppført av nåværende eiere. Det er ikke kontrollert mot eventuell BYA.

Standard
Velkommen til Lensmann Haaversens vei 142 - Boligen er på 1. plan og inneholder:

Gang:
Pen gang som gir et godt første inntrykk av boligen. Her er det god plass til å henge ifra seg ytterklær og sette fra seg sko. Rommet har gulvvarme. 

Stue:
Stor, lys og luftig stue med moderne downlight i himling og en lekker steinvegg som gir rommet karakter. Stuens størrelse og utforming gjør det mulig å innrede med sofa med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har store vinduer med naturlig lysinnslipp. Fint en-stavs eikeparkett på gulv med varme. Fra stuen er det utgang til en solrik markterrasse på ca. 22 kvm. Stuen er holdt i en tidsriktig farge.

Kjøkken:
Pent kjøkken fra 2017. Fronter i lakket finert utførelse og benkeplate består av et ca. 3-4 mm lag massiv treverk lagt på en sponplate med Innfelt servant. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Kjøkkenet har Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn og kjøl/frys. Kjøkkenventilator er tilkoblet avtrekkssystem i boligen. Det er montert automatisk lekkasjestopper men den er Ikke testet.

Hovedsoverom:
Romslig og behagelig hovedsoverom med mye lys fra vinduene. God plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord og garderobeskap.
 
Soverom II:
Boligen har ett ytterligere soverom som passer ypperlig som gjesterom eller kontor- alt etter behov. Det er god plass til en dobbeltseng med tilhørende nattbord og garderobeskap.

Bad:
Lekkert, flislagt bad fra 2017. Badet har vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse. Pen servant på vegghengt servantskap. Delikate dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Plastsluk med klemring for innfestning av membran. Det er etablert rør i rør system. Dette skal gi sikker bortledning av eventuelle lekkasjer og lede lekkasjevannet til fordelerskapet før det synliggjøres og går videre til sluk i rom med vanntett gulv. Opplegg for vaskemaskin på badet.

Omkledningsrom:
Praktisk omkledningsrom med gode oppbevaringsmuligheter (originalt bod). Boligen har en varmtvannsbereder på 200 liter, og denne er plassert i omkledningsrommet/boden.

Markterrasse / Hage:
Solrik markterrasse på ca. 22 kvm fra 2017. Terrassen er utført med malte impregnerte terrassebord lagt på tilfarergulv. Fra terrassen kan du gå rett ut på en gressbelagt hage på ca. 4,3 kvm. Det er også montert en elektrisk markise for solskjerming.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 25.09.01.

Nåværende eier opplyser ifm. salget at terrassen er utvidet fra opprinnelig, og bod på terrasse er ført opp. Dette er godkjent av brl. (og flere av naboene har gjort samme). Det er ikke kontrollert mht eventuell søknadspliktighet og godkjenning hos kommunen.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Oppvarming
Varmefolie under gulv i stue, entre og kjøkken. Varmekabler i gulv bad. Det er etablert en form for balansert ventilasjonssystem i boligen. Med tilluftsventiler i stue og soverom og avtrekk i bad og kjøkken. Hastighet på avtrekket styres via kjøkkenventilator. Uvisst om det er tilkoblet varmegjenvinner. Systemet er etablert i regi av borettslaget.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på boliger/fritidsboliger/eiendommer i Lillestrøm kommune. (Redegjørelse for beregningen av/størrelsen på eiendomsskatten for 2020). Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Totale felleskostnader pr d.d. kr 4 655,- og fordelingen er slik:

Fellesutgifter: kr. 2 951,-
Stipulerte kapitalkostnader: kr. 421,-
Stipulerte kapitalkostnader: kr.983,-
Måler: Vannmåler kr. 300,-

Merk: Alle har egne vannmålere og betaler pr i dag kr. 300 til à-konto pr måned. Økes fra 01.07.21 til kr. 500. Avregning en gang pr år.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 18.000 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.  Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 60308099973, Nordea Bank ABP
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 26.04.2021: 1.7% pa.
Antall terminer til innfrielse: 68
Saldo per 26.04.2021: 7 026 118
Andel av saldo: 236 737

Første termin/første avdrag: 30.06.2018 ( siste termin 31.03.2038 )

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 84951444

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 853 763,-
Som sekundærbolig Kr. 3 073 546,-

Borettslag
Borettslag: Holtlia borettslag, [Orgnr: ;.borettslag
'Borettslaget består av 31 andelsboliger med adressene Lensmann Haaversens vei 108, 110, 112, 114, 116, 118, 122, 124, 126, 128, 130, 132, 134, 136, 138, 140, 142, 144, 146, 148, 150, 152, 154, 156, 158, 160, 162, 164, 166, 168 og 170.

Styreleder opplyser om at de skal skifte garasjeporter i juni i år, dette vil ikke påvirke felleskostnadene.

Siste prosjekter som borrettslaget har hatt er at dører og vinduer ble skiftet i 2018 og fasadene ble malt i 2018/2019.

Det er et vilkår for å eie andel i borettslaget at andelseier er fylt 50 år.

Forretningsfører
BORI BBl

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger kommunal forkjøpsrett her, så boligen kan ikke selges før denne er avklart.
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde husdyr. Hunder skal alltid holdes i bånd, og eieren er ansvarlig for at den ikke er til sjenanse for andre beboere.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommens grunnboksblad som omhandler forkjøpsrett for Skedsmo kommune, og bestemmelser om veg. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig iht reguleringskart A5 samt reguleringsplan 193 C datert 13.07.1982 med tilhørende kommuneplan 2019-2030. I følge Lillestrøm kommune er det ingen reguleringssaker ute til offentlig ettersyn som berører denne eiendommen.
Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn i kommuneplan og hvilken betydning denne har for eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 700 000,- (Prisantydning)
236 736,- (Andel av fellesgjeld)

3 936 736,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

3 944 746,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 1%

Markedspakke (Kr.14 900)

Oppgjør (Kr.7 200)

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Visningshonorar /overtagelseshonorar pr stk (Kr.2 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-21-0102

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Halid Talic

Saksbehandlere
Halid Talic
EIE Ensjø
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 79 09 93 / E-post: ht@eie.no
EIE Ensjø

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lensmann Haaversens vei 142
For mer om objektet
Lensmann Haaversens vei 142

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: