Bilde 1 av Prost Holms vei 127Bilde 2 av Prost Holms vei 127
Digital salgsoppgave
Prost Holms vei 127

2019 Skedsmokorset • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Halvpart av tomannsbolig - 4 sov. - Garasjeplass m/elbillader - Privat hageparsell - Meget barnevennlig og rolig område
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Borettslag
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
90 m²
Bruksareal (BRA)
90 m²
Fellesutgifter
kr 4 669 / Mnd
Prisantydning
kr 4 000 000
Omkostninger
kr 17 179
Fellesgjeld
kr 350 872
Totalpris
kr 4 368 051
Fellesformue
kr 27 547
Byggeår
1984
Tomt
Eiet tomt 33100 m²
Oppdragsnummer
77230139
card-default

Jan Erik Ellefsrud

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 4 000 000,-
Fellesgjeldkr 350 872,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 769,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 8 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 368 051
Eiendom
Prost Holms vei 127, 2019 SKEDSMOKORSET

Matrikkel
Andelsnr. 106 Orgnr. 948722852 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 90 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1984

Tomt
Eiet tomt 33100 kvm

Borettslaget har felles tomt. Tomtearealet er opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, prydbusker, trær og diverse beplantning. Boligen disponerer egen privat hageparsell som er pent opparbeidet med plen og div. beplantning.

Prisantydning
4 000 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Øst Takstdato: 06.09.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 350 872,- pr. 27.08.23
Andel fellesformue: kr. 27 547,- pr. 27.08.23

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 4 000 000,- (Prisantydning)
kr 350 872,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 350 872,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 8 929,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 359 801,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 368 051,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 669,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avg., garasjeplass, tv-/internett (grunnpakke), utvendig forsikring og vedlikehold, forettningsførsel og revisjon, m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av 'X'. "

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Jesper Ravn

Beskrivelse
Velkommen til Prost Holms vei 127!

EIE eiendomsmegling v/ Jan Erik Ellefsrud har gleden av å presentere denne attraktive halvpart av vertikaldelte tomannsboligen i Prost Holms vei 127! Boligen er en del av Vestvollen Terrasse Borettslag. Her får man en trivelig bolig over to plan beliggende i et meget barnevennlig, rolig og attraktivt boligområde.

Høydepunkter:
- Lys og trivelig bolig over 2 plan.
- Peisovn i stue.
- Vestvendt terrasse på ca 17 kvm. og vestvendt markterrasse på ca. 11 kvm., samt østvendt terrasse på ca. 17 kvm.
- 2 uteboder på tilsammen ca. 8 kvm.
- Parkering i garasje med el-bil lader.
- Flotte grønt-/friluftsarealer og turstier i nærområdet.
- Bad med gulvvarme.
- Lys og trivelig.
- Kort vei til barnehager, skoler, busstopp og nærbutikk. Forøvrig kort kjørevei til Skedsmokorset, Strømmen, Lillestrøm sentrum, Oslo lufhavn og Oslo sentrum.

Velkommen. Husk visningspåmelding!

Parkering
1 garasjeplass medfølger boligen. Gjesteparkering på borettslagets tomt.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Området Holt-Vestvollen består av trehusbebyggelse med leiligheter, rekkehus og eneboliger. Eiendommen ligger flott til i et meget barnevennlig og rolig område med mye grøntarealer, lekeplasser og tilnærmet bilfrie internveier.  Det er gangavstand til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon og nærbutikker.

Servicetilbud:
Innen kort rekkevidde finnes en rekke servicetilbud, med Rema 1000 og Kiwi som nærmeste dagligvareforretninger.  På Skedsmokorset, som ligger ca. 5 min. unna med bil, finnes en rekke forretninger, deriblant Kiwi, Europris, apotek, bensinstasjon m.m. I tillegg har du Skedsmosenteret,  med flere butikker og moderne fasiliteter, som apotek, bakeri, Meny, møbel- og interiørforretninger, frisør, bokhandel, lekebutikk, Vita, Vinmonopolet samt hyggelige kaféer og den meget populære restauranten Firenze. I samme område er det også bibliotek, helsestasjon, legesenter, samfunnshus, m.m.

Lillestrøm by:
Det er fullt mulig å gå eller sykle til Lillestrøm, som ligger ca. 6 km unna, men det er også gode bussforbindelser. I Lillestrøm finner man Lillestrøm Torvet kjøpesenter med en rekke butikker og spisesteder, samt hyggelige handlegater med et utvalg av hyggelige butikker av diverse varer. Sentrum byr på flere gode restauranter som Chi, Mirabelle, Casa Mia og Garcon. Hyggelige kaféer og populære utesteder finner man også i sentrum.

For den kulturinteresserte kan Lillestrøm Kultursenter by på et bredspektret program med ulike forestillinger og konserter, til stor glede for både små og store. Lillestrøm kino har mange saler, og viser det siste fra filmverdenen.

For ytterligere servicetilbud, er det også kort avstand til Strømmen Storsenter med over 200 forretninger og tilknyttede virksomheter, deriblant populære Bowling 1 i toppetasjen. På Strømmen er det et stort hovedbibliotek, en rekke forretninger og flere trivelige kaféer. Videre kan du ta turen til Lørenskog hvor du finner kjøpesentrene Metro og Triaden.

Barnehager/ skoler:
Det finnes en rekke barnehager og skoler i nærområdet, hvor flere er plassert på Holt Vestvollen. Nærmeste barnehage er Holtagen, som ligger ca. 5 minutters gange unna. Videre kan nevnes Toppen barnehage samt Sten-Tærud.

Det er gangvei til Kjeller skole (1-10) og Sten-Tærud skole (1-10), samt Oslo Met. Nærmeste videregående skoler er Skedsmo VGS og Lillestrøm VGS. Dette er skoler med et stort spekter av linjer; alt fra studiespesialisering til musikk/dans/drama, og bygg og anlegg.

For mer informasjon om barnehager og skoler ta konktakt med Lillestrøm kommune.

Fritid/rekreasjon:
Det er meget gode tur-, trenings- og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter, i nærområdet. Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg, og kan blant annet by på fotballbaner, kunstgressbaner, håndballhall, ishall, svømmehall, flere treningssentre og danseklubber. For den golfinteresserte er Hauger golfbane, med sin 18- hulls bane og driving range, en kort kjøretur unna.

I sommerhalvåret er Nebbursvollen friluftsbad i Lillestrøm et populært sted. Her finnes vannsklier, flere bassenger, kiosk og flotte grøntområder. Romerike for øvrig kan også by på marka med lysløyper, bade-/fiskevann, innsjøen Øyeren, flere golfbaner, alpinanlegg, svømmehaller og ridesentre.

I Tæruddalen, som er en liten sykkeltur unna boligen, har du et godt utgangspunkt for rekreasjon hele året. Her finnes utmerket turterreng med ski - og lysløype, samt fine fiskevann. Tæruddalen er for mange innfallsporten til Romeriksåsen fra syd. Herfra går det en lyssatt rundløype (4,3 km) med forbindelse videre innover i Romeriksåsen via Ringdalshytta. Traséen fra Tæruddalen over Høgsmåsan, og videre mot Ringdalshytta er også fin i sommerhalvåret. Det er ca. 5 minutters kjøring fra eiendommen til parkeringsplassen i Tæruddalen.

Kollektivtilbud:
Holt Vestvollen har et godt utviklet kollektivtilbud, som forenkler det å leve et aktivt liv uten bil. Fra boligen er det kort vei til nærmeste bussholdeplass, Prost Holms vei (ca. 100 m). Det er videre avganger mot Lillestrøm og Skedsmokorset fra Holt senter. Sistnevnte terminal er et knutepunkt for alle bussavganger som tar deg videre mot Gardermoen eller Oslo. Direktebuss til Oslo tar ca. 40 minutter. For togmuligheter er det en kort busstur til Lillestrøm. Fra Lillestrøm er det 10 minutter til Oslo med tog og 12 minutter til Oslo lufthavn.

Avstander med bil:
Lillestrøm: Ca. 10 min.
Strømmen: Ca. 10 min.
Oslo S: Ca. 25 min.
Jessheim: Ca. 25 min.
Gardermoen: Ca. 30 min.

Bebyggelse
Området består av småhusbebyggelse og noe landbruk.

Tomt
Eiet tomt, 33100 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
1. etg.: Entré, trappegang, stue/kjøkken, soverom, bad.
2. etg.: Trappegang, 3 soverom, gang.

2 uteboder, samt garasjeplass i rekke.

Byggemåte
Tomannsbolig oppført i 1984. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende konstruksjoner av betong. Yttervegger av bindingsverk
utvendig kledd med liggende trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Takkonstruksjonen av saltaksform utvendig tekket med takstein. Boligen
har ytterdør av tre med to-lags glass fra 2001. Terrassedør med karmer av tre med to-lags glass fra 2000. Vinduer med karmer av tre med tre-lags
glass fra byggeår. Vinduer med karmer av tre med to-lags glass fra 2020. Boligen er oppvarmet elektrisk i kombinasjon med vedfyring.

Primærrom
Primærrom: 90 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: 1. etg.: Entré, trappegang, stue/kjøkken, soverom, bad. 2. etg.: Trappegang, 3 soverom, gang.

Bruksareal
Bruksareal: 90 kvm

Boder
To sportsboder på til sammen 8 kvm.

Standard
Bad 1.etasje:
Bad fra byggeår. Oppgradert i senere tid med nye overflater og innredning. Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Malte og flislagte veggflater. Malt
himlingflate. Vegghengt servantskap med heldekkende servant og ett-greps armatur. Dusjnisje med innfellbare glassdører og dusjarmatur.
Gulvmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

TG 2 - Overflater vegger: Veggoverflater bærer preg av slitasje.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk - Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Fornying av slukmansjett og tettesjikt bør påregnes. Det kan ikke verifiseres om det er benyttet tilstrekkelig tettesjikt på våtrommets gulvflater /veggflater, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Avløpsrør (ink. sluk) Selv om det er gjort oppgraderinger på våtrommet, er sluket ikke skiftet. Erfaringsmessig medfører dette økt fare for lekkasje rundt sluket.

Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter med ukjent alder. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum
med ett-greps armatur. Flislagt mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte komfyr med
nedfelt induksjonstopp. Mekanisk kjøkkenventilator. Frittstående oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med frysedel. Vannrør av typen rør-i-rør og
kobber. Synelige avløpsrør av plast.

TG 2 - Innredning: Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/ slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett og fliser. Gulvvarme i entré. Malte veggflater. Malte himlingsflater. Hvite slette innerdører. Garderobeskap i entré.
Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer i kombinasjon med mekanisk avtrekk på bad og kjøkken.

TG 2 - Overflater gulv: Gulvet bærer preg av slitasje. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Loft - innredet:
Gulvflater belagt med laminat. Malte veggflater. Malte himlingsflater. Hvite profilerte innerdører. Garderobeskap i soverom 1. Boligen har naturlig
ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer.

TG 2 - Overflater vegger: Veggoverflater er stedvis slitt. Overflater gulv: TG 2 gjelder gulv i soverom 3 og gang. Innerdører: Enkelte innerdører har skader/slitasje.

Ildsteder / skorsteiner innvendig:
Skorsteinen er fra byggeår. Det er en elementpipe. Peisovn i stue.

Innvendige trapper:
TG 2 - Innvendig trapp mellom etasjene i tre. Innvendige trapper Trappens bruksflater bærer preg av slitasje. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.

Etasjeskiller - 2. etasje:
Etasjeskille av tre. Det er utført skjevhetsmåling i trappegang-gang-soverom 3 og trappegang-soverom 2.

TG 2 - Skjevhetsmåling utført i trappegang-gang-soverom 3 viser at forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 14 mm. Skjevhetsmåling utført i trappegangsoverom 2 viser at forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 10 mm.

Tekniske anlegg, VVS anlegg:
Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Synelige avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder med ukjent alder plassert i benkeskap på kjøkken. Boligen har
naturlig ventilasjon i kombinasjon med mekanisk avtrekk på bad og kjøkken.

- Varmtvannsbereder: TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

 - Hovedstoppekran: Stoppekran er ikke lokalisert. Stoppekran må lokaliseres og tilkomst etableres. Det er ikke observert lekkasjer, men kan ikke utelukkes. TG2 er valgt for å belyse skaderisiko/behov for tiltak.

P-ROM:
Takhøyder er målt på tilfeldig valgte steder i boligen. Det er målt ca 2,13 - 2,37 meter takhøyde i 1. etasje. Det er målt ca 0,15 - 2,67 meter takhøyde
i 2. etasje.

Elektrisk anlegg - sikringsskap:
Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.
Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På
generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

TG 2 - Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/ anlegg montert etter 1999.

Brann:
Boligen har røykvarslere og håndholdt brannslukker.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende trepanel. Belistning, hjørnekasser, forkantbord og vindskier av tre.

Dører og vinduer:
Boligen har ytterdør av tre med to-lags glass fra 2001. Terrassedør med karmer av tre med to-lags glass fra 2000. Vinduer med karmer av tre med
tre-lags glass fra byggeår. Vinduer med karmer av tre med to-lags glass fra 2020.

Yttertak - hovedtak:
Takkonstruksjonen av saltaksform utvendig tekket med takstein. Takrenner, nedløp og beslag av stål.

Balkonger, terrasser, veranda etc.:
Utgang fra stue/kjøkken til vest-vendt terrasse på ca 17 m2. Bærende konstruksjoner av tre belagt med spalte gulv. Utebelysning og stikkontakter.

TG 2 - Helhetsvurdering: Bygningsdelen er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/ usikker restlevetid. Det er observert skjevheter i konstruksjonen. Vedlikeholdsplanlegging er derfor i tiden.

Balkonger, terrasser, veranda, etc.:
Utgang fra stue/kjøkken til vest-vendt markterrasse på at 11 m2.

Balkonger, terrasser, veranda, etc.:
Utgang fra entré til øst-vendt terrasse på ca 17 m2. Bærende konstruksjoner av tre belagt med spalte gulv. Utebelysning.

Grunnmur, fundamenter:
Plate på mark. Grunnmur og bærende konstruksjoner av betong.

Drenering:
Tilnærmet flat tomt.

Stikkledninger og tanker
Utvendige vann- og avløpsrør med kommunal tilknytning fra byggeår.

For den utfyllende teknisk standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk og ved.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt betales via felleskostnadene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 669,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, tv/internett, strømforbruk, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Handelsbanken - 4,99%
Annuitetslån
Restgjeld: Kr. 31 220 789,- pr. 27.08.2023
Andel av saldo:  Kr. 232 238,- pr. 27.08.2023
Terminer pr. år: 12
Løpetid: 2018.09.03 - 2053.08.30

Handelsbanken - 4,99%
Annuitetslån
Restgjeld: Kr. 15 948 517,- pr. 27.08.2023
Andel av saldo:  Kr. 118 634,- pr. 27.08.2023
Terminer pr. år: 12
Løpetid: 2020.12.17 - 2055.11.30

Fradragsberettigede utgifter utgjør kr. 8 954,- pr. 31.12.2022.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Protector Forsikring ASA Polisenummer: 1753406

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 075 317,- Som sekundærbolig Kr. 3 871 139,-

Borettslag
Borettslag: Vestvollen Terrasse Borettslag, Orgnr: 948722852

Forretningsfører
BORI BBL - 63 89 02 00

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
- Borettslaget har kollektiv avtale med Telenor på TV/ internett via fiber.
- Lillestrøm kommune har gjennom tinglyst skjøte fra 1983 en forkjøpsrett til hver tredje andel i borettslaget.
- Borettslaget har noen mindre, gjenstående vedlikeholdsprosjekter som gjennomføres med oppsparte midler. Dette innebærer maling av garasjerekke.
- Gjesteparkering kun for besøkende på oppmerkede gjesteplasser, og etter gjeldende skilting.
- Borettslaget har 2 ladeplasser forbeholdt ladende gjester og beboere. Se nettsiden for ytterligere info.
-Innkjøring til rekkehus og firemannsboliger skjer gjennom telefon-/ appstyrte bommer. Andelseier må selv kontakte styret for å få tilgang.
- Alle lamper som henger ned fra taket vil bli fjernet av selger.

Borettslaget har egen nettside/www.vestvollenterrasse.no.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1989/109196-1/8  Skjønn  
 29.09.1989 
B 23/1985.
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål.

Området er regulert iht. Skedsmo kommune - Reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Vestvollen, del av gnr. 21 bnr. 1, 2, 20, 24 og gnr. 36 bnr. 2. Datert 15.09.81. Revidert 18.11.1981.

Disse reguleringsbestemmelser gjelder for det område som på plankartet datert 15.9.81 rev. 18.11.81, er vist med reguleringsgrense.

Området reguleres for følgende formål:
Byggeområder herunder områder for rekkehus-/kjedehus og offentlig bebyggelse.
Landbruksområder herunder områder for jordbruk.
Trafikkområder herunder gangveier og kjøreveier.
Friområder herunder friområder for lek og sport.
Fareområder herunder område for høyspenningsanlegg.

Området faller også inn under kommuneplan 2023-2035 for Lillestrøm kommune.
https://www.lillestrom.kommune.no/globalassets/pdf/kultur-miljo-og-samfunn/kommuneplan/1.-planbeskrivelse

Eiendommen ligger i gul støysone for veistøy.

Boligen ligger i et radonutsatt område hvor aktsomhetsgraden for radon er satt til middels til lav aktsomhet.

Boligen ligger i et område hvor det er svært stor mulighet for marin leire.

Borettslagets eiendom grenser inntil område med Ikke akseptabel forurensning og behov for tiltak.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 000 000,- (Prisantydning)
kr 350 872,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 350 872,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 8 929,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 359 801,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 368 051,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 000)
Grunnpakke borettslag (Kr.20 455)
Oppgjør (Kr.5 500)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Provisjon (Kr.41 250)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 515)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Totalt kr. (Kr.115 420)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-23-0139

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner Jan Erik Ellefsrud

Saksbehandlere
Jan Erik Ellefsrud
EIE Lillestrøm
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 42 03 00 / E-post: jee@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Prost Holms vei 127
For mer om objektet
Prost Holms vei 127

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: