Bilde 1 av Hans Nielsen Hauges vei 30Bilde 2 av Hans Nielsen Hauges vei 30
Digital salgsoppgave
Hans Nielsen Hauges vei 30

1463 Fjellhamar • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor, familievennlig enebolig i kjede med garasje og gode solforhold | God planløsning | Flotte uteområder | Blindvei
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
189 m²
Bruksareal (BRA)
210 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
21 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
53 m²
Kommunale avgifter
kr 2 212 / Mnd
Prisantydning
kr 6 800 000
Omkostninger
kr 181 250
Totalpris
kr 6 981 250
Byggeår
1965
Tomt
Eiet tomt 365 m²
Oppdragsnummer
32240009
card-default

Christer Langstrand

Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Les om Christer
card-default

Frida Solberg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Frida
Prisantydningkr 6 800 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Dokumentavgiftkr 165 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 6 981 250
Eiendom
Hans Nielsen Hauges vei 30, 1463 FJELLHAMAR

Matrikkel
Gnr. 107 Bnr. 1614 i Lørenskog kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 210 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 189 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 21 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 53 kvm

Areal
Primærrom: 169 kvm, Bruksareal: 210 kvm, BRA-i: 189 kvm , BRA-e: 21 kvm , TBA: 53 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1965

Tomt
Eiet tomt 365 kvm

Prisantydning
6 800 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Rodrigo Pena Takstdato: 06.02.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 165 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 166 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 966 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 981 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 26 541,21 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Lars Flatøy Katrine Lodgaard

Parkering
Parkering i garasje og oppstillingsplass.

Beliggenhet
Eiendommen har fin beliggenhet på Fjellhamar, i et attraktivt og barnevennlig strøk med gode oppvekstsvilkår.

Her har du en nærhet til både marka, daglige gjøremål og offentlig kommunikasjon, og litt til. For familier med barn er det verdt å merke seg at det er trilleavstand til barnehagen og at både barneskole og ungdomsskole er lokalisert innen gangavstand.

Fjellhamar er et meget attraktivt sted å bosette seg for familier med barn. Har du barn i barnehagealder er det kort avstand til Margaretalia barnehage og Framtia barnehage. Videregående utdanning på Lørenskog vgs og Mailand hvor begge har et bredt utvalg studieretninger. Wang Toppidrett har åpnet ved SNØ-anlegget og tilbyr de som satser idrett en tilrettelagt hverdag med både studie og trening!

Dagligvarehandelen gjøres på Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby 7 med  min gange, og Coop Mega Fjellhamar, en litt større butikk med 20 minutter gangavstand. Nærmeste kjøpesenter er Metro med kun 8 minutter i bilen. Strømmen storsenter er et av norges største kjøpesentere med hele 195 butikker! Enda bedre er at den ligger også ca 8 minutter unna med bil.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av enebolig, flermannsbolig og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 365 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barnehager:
Margaretalia ca. 2 minutter gange.
Framtia barnehage ca. 4 minutter gange.
Steinerud barnehage ca. 14 minutter gange.

Skoler:
Luhr skole (1.-7. klasse) ca. 5 minutter gange.
Nye Fjellhamar skole (1.-7. klasse) ca. 19 minutter gange.
Solheim skole (1.-7. klasse) ca. 6 minutter med bil.
Wang Ung Romerike (8.-10. klasse) 13 minutter gange.
Fjellsrud skole (8.-10. klasse) ca. 20 minutter gange.
Lørenskog videregående skole 5 min kjøretur.
Mailand videregående skole 6 min kjøretur.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste bussholdeplass er Hanaborg som ligger ca. 10 minutters gange fra boligen. Det tar ca. 12 minutter å gå til Lørenskog stasjon. Lokaltoget fra stasjonen bruker ca. 18 minutter til Oslo S. Det tar ca. 28 minutter å kjøre til Oslo Lufthavn Gardermoen og ca. 21 minutter til Oslo S.

Inneholder
Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:
Første etasje:
BRA 96 m²
- BRA-i 75 m²: Entré, trappegang, stue med åpen kjøkkenløsning.
- BRA-e 21 m²: Tilliggende garasje og bod.

Andre etasje:
BRA 45 m²
- BRA-i 45 m²: Gang, bad og tre soverom.

Kjeller etasje:
BRA 69 m²
- BRA - i 69 m²: Vaskerom, trappegang, kjellerstue og fire innvendige boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Kjedet enebolig beliggende på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Eiet tomt opparbeidet med asfaltert oppkjørsel, plenarealer og diverse beplantning. Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong og murkonstruksjoner. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk av trekonstruksjoner og murkonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk er utvendig kledd med liggende trekledning. Tilnærmet flatt tak av trekonstruksjoner tekket med membran/takpapp.

Boligen har glatt entrédør med glassfelt fra 2013. Terrasseskyvedør, terrassedør og vinduer med karmer av tre og 2-lags glass. Terrasseskyvedør fra 2018, terrassedør fra 2012, og vinduer fra 1982, 2002, 2006, 2007, 2011 og 2012. Boligen er oppvarmet med elektrisitet, kombinert med peisovn i stue og kjellerstue. Kjedet enebolig over tre etasjer. 2.etasje består av bad, gang og tre soverom. 1.etasje består av entré, trappegang og stue med åpen kjøkkenløsning. Kjeller består av trappegang, vaskerom, kjellerstue og fire innvendige boder. Utgang fra stue til sydvest-vendt terrasse. Utgang fra soverom til sydvest-vendt takterrasse. Boligen disponerer i tillegg en biloppstillingsplass i felles tilliggende garasje, samt en tilliggende bod i garasjen.

Primærrom
Primærrom: 169 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, trappegang, stue med åpen kjøkkenløsning, gang, bad og tre soverom, vaskerom, trappegang, kjellerstue.

Bruksareal
Bruksareal: 210 kvm

Boder
Eiendommen har svært godt med oppbevaringsplass med sine 6 boder.

Standard
Entré
Du ønskes velkommen inn i en lys og innbydende entré med direkte adgang til kjøkken og stuen. Entréen har lysmalte slette vegger og fliser på gulvet fra 2020 med varmekabler som komplimenterer fargen på veggen svært godt. Rommet er utstyrt med en stor skyvedørsgarderobe for optimal lagring av sko og ytterjakker. Den ene døren har speil som gir en følelse av at rommet blir større. Her har du god plass til et konsollbord for lagring av nøkkeler og annet diverse eller en sittebenk til du skal ta av og på sko. Fra entréen kommer du ut i stuen via trapperommet. Trapperommet er lysmalt og har parkett på gulvet og god plass til en kommode for ekstra lagring. Herfra har du adgang til boligens kjelleretasje.

Kjøkken
Kjøkkenet har adkomst via trapperom/entré og har åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredningen av eik og levert av Norema, har hvite klassiske profilerte fronter fra 2006. Kjøkkenet gjennomgikk en oppgradering i 2020, med lakkering av innredning, ny benkeplate og sprutvegg og nytt armatur. Dette kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass og har svært gode lysforhold med store vindusflater i begge ender av rommet. Kjøkkenet er utstyryt med benkeplate i kompsitt og nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Det er lagt en praktisk glassvegg mellom benkeplate og overskap for å minimere sprutskade på veggen. Den ene veggen er malt i en delikat blåfarge og gulvet er lagt med parkett. Kjøkkenet har intergrerte hvitevarer, som kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrovølgeovn og nedfelt platetopp. Fra kjøkkenet har du god oversikt over stuen og spiseplassen, men også over hagen gjennom store skyvedører. Underholde gjester og følge med barna blir en lek fra dette kjøkkenet!

Stue
Stuen er åpen og romslig som gir rom for flere sosiale soner og gjør rommet enkelt å møblere. Her er det bare å brette opp ermene og være kreativ. Veggene er slette og malt i samme delikate beigefarge som resten av etasjen og gulvene er lagt med parkett. Fra kjøkkenet er det etablert en spiseplass med direkte adgang til terrassen og gir en god oversikt over kjøkken, stue og uterom. En koselig krok med gode stoler er etablert ved peisen. Her får du god og lun varme på kalde høst- og vinterkvelder og peisen blir et blikkfang i rommet. Stuen er utvidet slik at tv-kroken er blitt større. Her har du god plass til å samle hele familien og venner i den store sofaen for en hyggelig kveld. Stuen er gjennomgående lys og luftig, både i fargepalett og ved lysinnslipp. Stuen blir forlenget på varme vår- og sommerdager med store skyvedører som åpner ut til terrassen og hagen.

Kjellerstue
Kjellerstuen er pent innredet med flere sosiale soner. Her kan du sitte og slappe av i en god lenestol forran den åpne peisen eller sitte i sofaen og se tv. Rommet er perfekt for familiens tenåringer eller familiens hjemmekinoanlegg. Hjemmekontoret har fått sitt eget hjørne som er markert med en dypere veggfarge. Kjellerstuen er lysmalt og har parkett på gulvene. Fra kjellerstuen har du adgang til en av bodene og via trapperommet flere boder og vaskerommet.

Vaskerom
Vaskerommet er fra 2006 med dusjkabinett oppgradert i 2007 og innredning oppgradert i 2017. Gulvet er lagt med gulvbelegg og veggene er malt flater og malt betong. Vaskerommet er utstyrt med vegghengt servantskap med glatte fronter og nedsenket servant med ett-greps armatur og veggehengt speilskap. Dusjkabinett med skyvedører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj og gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt ny vamtvannsbreder fra 2022.

Bad
Baderommet er fra 1998 og ligger i boligens 2. etasje. Badet har fliser på gulv og vegger og varme i gulvene. Badet er utstyrt med downlights i taket, vegghengt servantskap med profilerte fronter og nedsenket servant med ett-greps armatur. Vegghengt speilskap med overbelysning, badekar med dusjarmatur tilkoblet hånddusj og gulvstående toalett.

Soverom
Boligens tre soverom ligger i 2. etasje og har adkomst via en lysmalt gang med skyvedørsgarderobe for ekstra oppbevaring. Gulvflatene i 2. etasje er lagt med laminat og veggene har malte flater og profilerte innerdører. Hovedsoverommet er malt i blått og har god plass til en dobbeltseng med tilhørende møblement. Rommet er utstyrt med en stor garderobe og har adgang til en privat balkong. Balkongen har oversikt over hele hagen og har god plass til en sittegruppe for å trekke seg tilbake en sen sommerkveld. Soverom 2 benyttes i dag som barnerom. Rommet er blåmalt og har god plass til en seng og skrivebord. Også dette rommet er utstyrt med en stor skyvedørsgarderobe. Soverom 3 er hvitmalt og passer flott som et ungdomsrom eller barnerom. Dette soverommet har en plassbygget seng med hulerom under for oppbevaring og lek. Her har du god plass til en stor garderobe og skrivebord.


Følgende har fått TG2 i tilstandsrapporten :
Våtrom - Baderom
-Vannrør
Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Vannrør bør fornyes.

-Sanitærutstyr / innredning
Servantskap har fuktskader, samt at den bærer preg av slitasje. Eventuelle utskiftninger bør påregnes.

-Overflater vegger
Misfarging påvist på flisfuger. Fuger bør rengjøres.

-Overflater himling
Det er fuktmerker i himlingen i området over badekar. Kan skylles kondens.
Ytterligere undersøkelser vedrørende kondensproblematikk bør påregnes

-Overflater gulv
Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft. Fuger bør fornyes.

-Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
Tettesjiktet er vurdert til å en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres

-Fallforhold (gulv)
Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 12mm. Det er stedvis motfall på gulvflater utenfor dusjsonen. Fare for vannansamling. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet

Våtrom - Vaskerom
-Ventilasjon
Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning.

-Vannrør
Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Vannrør bør fornyes.

-Overflater vegger
Det er observert uegnede materialer i våtsone, eksempelvis ved servant og ved dusjkabinett. TG2 er satt for å belyse risiko med hensyn til fukt.

-Overflater himling
Himlingsflate bærer preg av slitasje/elde. Utbedring bør vurderes

-Fallforhold (gulv)
Nivåforskjell fra døråpning på topp voerflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 8mm. Det er i tillegg stedvis motfall på gulvflater utenfor dusjonen. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

-Avløpsrør (ink. sluk)
Avfløpsrør av støpejern er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Avløpsrør bør fornyes.

Kjøkken
-Vannrør
Vannrør for tilførsel er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Vannrør bør fornyes.

-Annet
Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt bør etableres.

Øvrige rom - 2. etasje
-Overflater himling
Himflingsflate på soverom 3 bærer preg av slitasje. Himlingsflater på soverom 1 og 2 har stedvis sprekker ved plateskjøter. Eventuelle utbedringer bør påberegnes.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Kjeller
-Overflater himling
Himlingsflater bærer preg av slitasje/elde.

-Overflate gulv
Gulvflater med gulvbelegg bærer preg av slitaasje/elde

-Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger).
Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Dette sammen med dreneringens alder tilsier risiko for fuktskader i kosntruksjonen. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellevegg. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 44,2 %, temperatur 14,1 grader C og duggpunkt 2,1 grader C. Hulltaking i forbindelse med fuktmåling viser at konstruksjonen har en oppbygning som erfaringsmessig medfører forhøyet risiko for kondens-/fuktproblematikk. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse skaderisiko/behov for tiltak.

-Innerdører
Enkelte innerdører bærer preg av slitasje. Forholdet er av estetisk karakter. Dørbladeet til innerdør ved vaskerom og bod ved vaskerom har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm. Utbedring bør vurderes.

Ildsteder / skorsteiner innvendig.
-Skorsteiner inne i boligen
Skorsteinen er fra byggeår. TG2 er satt for å belyse risiko med tanke på alder.

Innvendige trapper - Mot 2.etasje
-Innvendige trapper
Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG2 i henhold til NS 3600.

Innvendige trapper - Mot kjeller
-Innvendige trapper
Det er ikke rekkverk/håndløper i trappen. Bør vurderes etablert.

Etasjeskiller - 2.etasje
-Skjevhetsmåling
Det er registrert noe skjevheter i etasjen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 23mm. Målingene er foretatt i en eldre bolig. Det er ikke mer påregnelig med skjevheter i eldre boliger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Tekniske anlegg, VVS anlegg
-Hovedstoppekran
Stoppekran er av eldre type. Anbefalt brukstid er passert. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Radon
-Radon
Det er ikke foretatt Radonmålinger i boligen. Dette er anbefalt jf. DSA.

Elektrisk anlegg
TG2 er satt på bakgrunn av at det kun er fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon. Det er ikke fremlagt dokumentasjon på anlegg fra eldre årstall. Med bakgrunn i manglende dokumentasjon bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
-Fasader ink. kledning
Det er stedvise sprekker i kledning. Sprekker bør tettes/overflatebehandling bør fornyes.

Dører og vinduer
-Vinduer
TG2 er satt på bakgrunn av at vinduer fra 1982 er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Yttertak
-Tekking (undertak, lekter og yttertekking)
TG2 er satt på tekking av garasjetak. Taket bærer preg av elde, og er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle behov for tiltak kan iverksettes.

-Konstruksjon
Takkonstruksjonene er lukket, inspeksjon ikke mulig. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner. TG2 er satt for å belyse risiko.

-Beslag, renner, nedløp og snøfangere
TG2 er satt på takrenner og nedløp fra taket til entre, samt beslag, takrenner og nedløp til garasjetak som bærer preg av slitasje/elde. Utskiftninger bør påregnes.

Balkonger, terrasser, veranda etc
-Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom
Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift.

Terrasser/ platting på terreng
-Terrasser på terreng (understøttet av bjelker / pilarer)
Synlige deler av terrassen bærer preg av slitasje/elde. Andre deler er ikke inspisert grunnet snødekte flater.

Grunnmur
Det registreres riss/sprekker på grunnmur ved garasjeport og ved entre. Eksakt årsak er ikke kjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Drenering
-Vann fra yttertak og bortledning
Takvann har kun utkast og det erikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Innebærer økt fuktbelastning på grunnmuren og risiko for fuktinnsig/skader. Tilstrekkelig bortledning av takvann må etableres. Det anbefales ytterligere undersøkelser slik at eventuelle følgeskader kan avdekkes og utbedres.
-Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur
Terrenget rundt bygget har stedvis fall mot grunnmur. Innebærer økt fuktbelastning på grunnmuren og risiko for fuktinnsig/-skader. Tilstrekkelig fall rundt bygget må etableres.
-Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark
Se punkt Rom under terreng
-Alder
Dreneringen er nedgravd og skjult. Tilstanden må derfor vurderes ut fra alder. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble ikke observert tegn på fuktinnsig eller fuktskader. TG2 er valgt for å belyse at dreneringen har nådd en alder der funksjonssvikt ikke kan utelukkes. Det anbefales derfor oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.


Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Vårom/vaskerom
-Overflater gulv
TG3 er satt på bakgrunn av at gulvbelegg er benyttet som fuktsikring, og ikke heldekkende. Det er en utspring i gulv ved varmtvannsbereder. Det er ikke registrert synlige skader, men på bakgrunn av at tettesjikt ikke kan verifiseres er TG3 satt for å belyse risiko for fuktskader. Sjablongmessing prisanslag se punkt membran.

-Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
TG3 er satt på bakgrunn av at gulvbelegg er benyttet som fuktsikring, og er ikke heldekkende. Det er en utsparing i gulv ved varmtvannsbereder. Det er ikke registrert synlige skader. Det kan i tillegg ikke verifiseres om det er benyttet tilstrekkelig tettesjikt på våtrommets veggflater. På bakgrunn av at tettesjikt ikke kan verifiseres er TG3 satt for å belyse risiko for fuktskader. Sjablongmessig prisanslag er for
utbedringer av membran. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

Brann
-Rømingsveier
Rømningsvindu fra rom under terreng har ikke tilstrekkelig størrelse iht. forskriftskrav. Godkjent rømningsvei må etableres. Sjablongmessing prisanslag er for utbedringer. Sjablongmessing prisanslag: kr 50 000 - 100 000


Kommentar til areal - fra takstrapport:
Boligen disponerer en biloppstillingsplass i felles garasje, samt en bod i garasjen som er delt. Halve garasjen og halve boden er vurdert til å tilhøre boligen. Garesjedelen som tilhører boligen er oppmålt til 15m² inkludert yttervegg mellom garasjen og boligen (BRA-E). Og boddelen som tilhører boligen er oppmålt til 6m² inkludert yttervegg mellom bod og boligen (BRA-E).

Kjelleretasjen har et totalt gulvareal (GUA) på 70m², men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 69m² av arealet måleverdig som bruksareal(BRA-I). De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 1m².

Utgang fra stue til sydvest-vendt terrasse på 36m².
Utgang fra soverom 1 til sydvest-vendt takterrasse på 17m².

Frittstående dukkehus er ikke inspisert grunnet snødekte flater.

Eneboligen inneholder 161m² P-ROM og 43m² S-ROM. S-rom består av fire innvendige boder i kjeller, samt tilliggende garasjedel på 15m² inkludert yttervegg mellom garasjen og boligen.


Punkter fra egenerklæringsskjema:
7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller
lignende?
-Ja. Kommentar: noe skjevheter i gulv i 2.etasje.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
-Ja, kun faglært.
Firmanavn: Nortrekk AS
Redegjør: Ny taktekking, takrenner og pipebeslag i 2022.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)?
-Ja, kun faglært.
Firmanavn: Vito Elektro AS
Redegjør: Bytte av innmat i sikingsskap. VF, Stue, Kjøkken (ny kurs stekeovn + kjøkken). 2 etasje: Ny avtrekksvifte på bad. Montering av nye taklamper i 1 og 2 etasje. Bytting av spotter kjøkken fra holgen til led. Varmekabler i gang. Lagt til en del nye stikkontakter og ledninger.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om
lavspenningsanlegg)?
-Ja. Kommentar: Gjort i 2020 av Vito Elektro AS

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)?
-Ja. Kommentar: Gjort i 2020 av Vito Elektro AS.

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Hvis
nei,
-Ja. Kommentar: Dette ble utført av tidligere eiere.

21.1 Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
-Ja. Kommentar: Ja, det er godkjent av bygningssjefen i Lørenskog i 1984.

24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
Ja. Kommentar: Ja tilstandsrapport bolig 04.06.2020.

Tillegskommentar:
- Nye gipsvegger i hele 1.etasje 2020
- Nye panelovner i alle etasjer 2020
- Nye spotskinner i 1.etasje og 2.etasje 2020
- Oppgradering av sikringsskap og ny kurs kjøkken 2020
- Malt alle vegger i 1 og 2 etasje 2020
- Malt tak i 1.etasje 2020
- Malt vegger kjellerstue 2022
- Installert nye brannalarmer 2020
- Slipt og lakkert parkettgulv i 1.etasje 2020
Bad og vaskerom:
- Ny varmtvannsbereder 2022
- Nytt blandebatteri bad 2.etasje 2022
- Installert automatisk avtrekksvifte bad 2.etasje 2020
Kjellerstue:
- Nye spotlamper i kjellerstue 2024
Gang:
- Flislagt gangen og lagt varmekabler 2020
- Ny Yale Doorman kodelås ytterdør 2020
Kjøkken:
- Spraylakkert kjøkkenfonter i 2020
- Nye håndtak til kjøkken i 2020
- Ny benkeplate kjøkken i 2020
- Ny kjøkkenvask og armatur 2020
- Ny glassplate kjøkkenbenk i 2020
- Installert Waterguard kjøkkenvask 2020
- Byttet takspotter fra halogen til led 2020
- Ny oppvaskmaskin 2022
Tak:
Lagt ny takpapp på hovedtak og balkong i 2.etasje 2022.
Nye pipebeslag og takrenner 2022.
Uteområde:
- Ny dukkestue 2022
- Fiberkabel internett/tv installert 2023


For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det foreligger en bevitnelse som omhandler eiendom Lur, gnr. 107 bnr. 977 og 1458, datert 23.02.1966.

Det er motatt byggetegninger fra kommunen datert 10.08.1984
Følgende avvik er registrert:
- Terrasse er bygd utenfor i tilknytning til stuen.
- To vinduer i stuen er fjernet.
- Garasjen er bygd ut, og det er også bygd ut en bod i sammenheng med garasjen.-
- Entre er nå der det tidligere var garderobe. Der det tidligere var entre er det nå trappeoppgang.
- I badet er det revet en vegg som har åpnet badet.
- Peisstue/kjellerstue er bygd ut med 14 kvm.
- Kjellerrom er et tilbygg på 5kvm som idag er blir brukt som bod.
- Døren til kjøkken er fjernet og erstattet med åpen løsning.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk og vedovn.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 26 541,21 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er per dags dato ikke eiendomskatt i Lørenskog kommune.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 4162151

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 882 198,- Som sekundærbolig Kr. 7 152 351,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Fryser i bod i kjeller medfølger handelen.

Det er pliktig meddemskap i Luhr Velforening. Avgiften er kr. 2 500,- pr. år
Avgiften inkluderer brøyting og felles vedlikehold.

Eier har ikke sørget for at fyringsanlegget virker som forutsatt:  Kommentar Under tilsynet oppdaget vi at teglskorsteinen er innkledd på to sider i andre etasje. Du må sørge for at alle fire sidene er tilgjengelige for inspeksjon med hensyn til eventuelle sprekker i skorsteinen. Det er ikke tillatt å bruke kledninger, belegg eller tapet som skjuler tegloverflaten for inspeksjon. Dette er avvik fra forskrift om brannforebygging § 6 Vi opplyser om at dette tilsynet ikke er en godkjenning av brannsikkerheten. Det er du som eier boligen som er ansvarlig for brannsikkerheten. Under tilsynet ble vi enige med deg om at avvik skal være rettet i løpet av 2022. Selger informer om at dette er utbedret, og meldt inn via telefon til Nedre Romerike brann og redningsvesen IKS. Saken anses derfor som lukket da avviket er utbedret.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.
Radonmålingen tilsier at boligen ligger i en middels/lav utsatt område.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1971/119-1/8 BEST. OM ADKOMSTRETT
Bestemmelse om felles vedlikehold og drift av felles antenneanlegg. Med flere bestemmelser. Gjelder denne registerenheten med flere.
Kommentar: Luhr Borettslag Lørenskog avgir med dette bindende for seg å senere eiere av gnr. 107, bnr. 977 og gnr. 107, bnr. 1600-1620 med mellomliggende bnr. følgende erklæring:
Eier av gnr. 107, bnr. 977 og eier av gnr. 107, bnr. 1600-1620 med mellomliggende bnr. forplikter seg herved til å delta i drift og vedlikehold av felles antenneanlegg for TV og radio på gnr. 107, bnr. 1617 med tilhørende ledningsanlegg og underforsterkere.
Eierne av gnr. 107, bnr. 1600-1620 samt gnr. 107, bnr. 977 skal gjensidig ha rett til adkomst over ovennevnte eiendommer, samt plikt til å delta i vedlikehold og reparasjon av felles adkomstveier.
Eiere av forannevnte eiendommer skal gjensidig ha rett til å foreta nødvendig vedlikeholds- og reparasjonsarbeider på sine hus. For forvoldt skade fastsettes erstatning ved skjønn.

1971/120-1/8 BESTEMMELSE OM VEI
Bestemmelse om rett til adkomst til egen tomt over naboens eiendom.
Kommentar: Luhr Borettslag som eier av gnr. 107 bnr. 977, 1600, 1612 til 1620 samt bnr. 1623 i Lørenskog har avgitt erklæring om at eier av gnr. 107 bnr. 74 skal ha rett til vei over overnevnte eiendomer frem til sin eiendom.

1971/121-1/8 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Gjelder denne registerenheten med flere.
Kommentar: Undertegnede som eier av gnr. 107, bnr. 1458-631 avgir herved nedenstående erklæring som blir å tinglyse som vedkommende samtlige eiendommer og som ikke kan avlyses uten Lørenskog ingeniørvesens samtykke.
Undertegnede som eier av gnr. 107, bnr. 1458 gir herved eierne av gnr. 107, bnr. 631 rett til å føre kloakkledning fra og vannledning til sine eiendommer over gnr. 107, bnr. 1458s grunn samt foreta all reparasjon og ettersyn på ledningene samme sted når dette er påkrevet. For forvoldt skade og ulempe i den anledning kan kreves erstatning etter skjønn.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen har tilknytting til kommunal avløp og vann.

Regulering
Eiendommen og dens nærliggende områder er i kommuneplanen avsatt til nåværende boligbebyggelse.
Reguleringsplan 11-4-01 Del av Haneborg, 107/2, "Luhrstua" har ikke egne bestemmelser. Kommuneplanen gjelder her.

Eiendommen ligger i et radonutsatt område. Aktsomhetsgrad for radon på eiendommen er vurdert til middels til lav aktsomhet.
Eiendommen ligger i støyutsatt område. Støy fra jernbane er vurdert til gul støysone.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 165 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 166 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 966 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 981 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.9 344)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Provisjon (Kr.52 800)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.44 208)
Markedspakke Premium+ (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Foto (Kr.8 500)
Totalt kr. (Kr.162 664)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
32-24-0009

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Lørenskogmegleren AS
EIE Lørenskog
Org. nr: 929031334
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf: 40 40 35 45

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Christer Langstrand

Saksbehandlere
Christer Langstrand
EIE Lørenskog
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Mob: 90 78 61 88 / E-post: cl@eie.no

Frida Solberg
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 45 86 56 59
[/ E-post: fs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hans Nielsen Hauges vei 30
For mer om objektet
Hans Nielsen Hauges vei 30

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: