Bilde 1 av Hovelsrudveien 3CBilde 2 av Hovelsrudveien 3C
Digital salgsoppgave
Hovelsrudveien 3C

1474 Lørenskog • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktiv enebolig over tre plan med hybeldel i idylliske og rolige omgivelser! | Solrike uteområder - Dobbelgarasje
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
210 m²
Bruksareal (BRA)
266 m²
Kommunale avgifter
kr 2 311 / Mnd
Prisantydning
kr 8 200 000
Omkostninger
kr 217 520
Totalpris
kr 8 417 520
Byggeår
1953
Tomt
Eiet tomt 1154 m²
Oppdragsnummer
77220188
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Nathasha T. Pettersen

Kontorsjef | Eiendomsmegler
Les om Nathasha
Prisantydningkr 8 200 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 201 500,-
  
Totalpris kr 8 417 520
Eiendom
Hovelsrudveien 3C, 1474 Lørenskog

Matrikkel
Gnr. 84 Bnr. 15 i Lørenskog kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 210 kvm, Bruksareal: 266 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1953

Tomt
Eiet tomt 1154 kvm

Prisantydning
8 200 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Thomas Andre Nordby
Takstdato: 21.06.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 201 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 202 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 402 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 417 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 27 723 pr. år Vann 8323 Avløp 13225 Renovasjon 5507 Branntilsyn, feiing 668

Eier
Anne-lise Gullien Bjørn Asle Gullien

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL HOVELSRUDVEIEN 3C!

EIE eiendomsmegling v/ Eirik Løvseth og Nathasha Pettersen har gleden av å presentere denne flotte eneboligen over tre plan. Boligen har en fantastisk beliggenhet i Lørenskog kommune ved Ahus. Eiendommen ligger tilbaketrukket og usjenert til, med meget gode solforhold! Innvendig går boligen over tre plan, hvor 2. etasje og deler av 1. etasje er en egen hybeldel.

Kort fortalt:
- Romslig enebolig med utleiemuligheter!
- Hybel er oppmålt til ca. 73 kvm
- Flott opparbeidet tomt med gode parkeringsmuligheter og store plenområder
- Usjenert og landlig beliggenhet med kort avstand til alt du trenger i hverdagen!
- Fantastiske turmuligheter både sommer og vinter. Skiløyper like utenfor døren om vinteren
- God lagringsplass i innvendige boder
- Dobbelgarasje
- Gode bussforbindelser

Parkering
Parkering i dobbelgarasje og gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Beliggenhet
Eneboligen ligger sentralt, landlig og barnevennlig til i et koselig boligområde på Lørenskog. Nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte tur- og rekreasjonsområder samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Dagligvarehandelen kan gjøres bl.a. ved Kiwi Nordbyhagen, Extra Finstadjordet eller Extra Løvenstad. Strømmen storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre, ligger en kort biltur unna. Videre ligger Triaden og Metro senter i nærområdet. Nærhet også til fasiliteter som Strømmen stadion, Rolvsrud idrettsbane, ishall på Solheim, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn samt flerbrukshall på Fjellsrud.

Det er også nærhet til tursti langs Åmotdammen og Langvannet samt flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Stedet er et utmerket utgangspunkt for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Fra Godset er det ca. 10 min å gå inn til idylliske Mønevann. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er i ca. 200 m unna. Med bil fra eiendommen tar det ca. 7 min til Strømmen, ca. 9 min til Lillestrøm, ca. 20 min til Oslo S og ca. 34 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse
Området består av variert bebyggelse

Tomt
Eiet tomt, 1154 kvm
Tomt opparbeidet med gressplen, hekk, prydbusker og diverse beplantninger.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Enebolig, 266 kvm BRA

Underetasje, 105 kvm BRA:
Entré, hall, gang, wc-rom, vaskerom og 1 soverom, samt 5 boder.

1. etasje, 103 kvm BRA:
Entré, gang, 2 bad, mellomgang, stue, kjøkken og 1 soverom.

2. etasje, 58 kvm BRA:
Gang, wc-rom, stue, kjøkken og 1 soverom.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1953 og tilbygget i 1990. Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker og betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein. Boligen har ytterdører av tre med glassfelter. Terrassedører med karmer av tre og to-lags glass fra 2011. Vinduer med karmer av tre og to enkle glass fra byggeår. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1988/2006/2016.

Primærrom
Primærrom: 210 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 266 kvm

Boder
Godt med lagringsplass i innvendige boder.

Standard
Hoveddel

Kjøkken
Kjøkkenløsning fra 1990. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Fliser på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Integrert komfyr med nedfelt induksjonstopp fra AEG. Mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Bosch. Frittstående kjøleskap fra LG i nisje. Oppvaskmaskin fra Miele. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med gulvbelegg. Vegger i malte flater og malt trepanel. Himlingsflater av takess.

Bad
Baderom fra 1990. Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater i malte flater. Vegghengt servantskap med nedfelt servant og ett-greps armatur. Overskap og speil med overlys på vegg over servant. Høyskap. Dusjnisje med skyvedør og dusjarmatur. Badekar med dusjarmatur. Gulvmontert toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i yttervegg.

Vaskerom
Eldre vaskerom/vaskekjeller. Malt betonggulv. Vegg og himlingsflater i malt betong/mur. Vegghengt utslagsvask av rustfritt stål med to-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i vegg.

Toalettrom
Eldre wc-rom. Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Vegger i tapetserte flater. Himlingsflater i trepanel. Vegghengt servantskap med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil på vegg over servant. Gulvmontert toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i yttervegg.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med tre-stavs parkett. Vegger i malte/tapetserte flater og malt trepanel. Himlingsflater i malte flater og takess. Hvite innerdører i profilert og glatt utførelse. Innerdør med glassfelt inn til kjøkken. Plassbygget garderobeskap i gang. Plassbygget overskap og skyvedørsgarderobe på soverom. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer og yttervegger.

Rom under terreng
Underetasje delvis under terreng, med en innredet del og en uinnredet del. Gulvflater med betonggulv, gulvteppe og fliser. Elektrisk gulvvarme i entré, hall og soverom. Vegger i malte/tapetserte flater, malt trepanel og mur/betong. Himlingsflater i trepanel og betong. Innerdører i profilert og glatt utførelse. Naturlig ventilasjon.

Hybeldel

Kjøkken
Eldre kjøkkenløsning med oppgraderinger i 1990. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og laminert benkeplate. Trefiberplater på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Stikkontakter på vegg over kjøkkenbenk. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Komfyr med keramisk platetopp fra Gram. Mekanisk kjøkkenventilator med kullfilter fra Ikea. Frittstående kjøleskap og fryser fra Electrolux. Oppvaskmaskin fra Bosch. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med tre-stavs parkett. Vegg og himlingsflater i malte flater.

Bad
Eldre baderom. Flislagt gulv. Vegger med baderomsplater. Himlingsflater av takess. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Dusjnisje med dusjforheng og dusjarmatur. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i vegg.

Toalettrom
Wc-rom med oppgraderinger i 1990. Gulvflater belagt med laminat. Vegger i malte panelplater. Himlingsflater i malte flater. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil med overlys på vegg over servant. Gulvmontert toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i himling.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med tre-stavs parkett, tregulv og laminat. Vegger i malte/tapetserte flater, malt trepanel og malte panelplater. Himlingsflater i malte flater. Hvite innerdører i glatt utførelse. Plassbygget garderobeskap på soverom. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten
Bad - Hoveddel:
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Kostnader for utbedringer/utskiftninger må påregnes innen rimelig tid. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 38,9 %, temperatur 24,4 grader C og duggpunkt 9,6
grader C.

Bad - Hybeldel:
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Kostnader for utbedringer/utskiftninger må påregnes innen rimelig tid. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 47,1 %, temperatur 20,7 grader C og duggpunkt 9,1
grader C.

Vaskerom:
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Kostnader for utbedringer/utskiftninger må påregnes. Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking grunnet våtrommets oppbygning. Basert på våtrommets slitasjegrad og registrerte avvik er TG 2 valgt for å belyse at konstruksjonen har fuktrisiko. Tilstanden inne i konstruksjonen er ikke kjent.

Kjøkken - Hoveddel:
- Innredning: Noe bruksslitasje på innredning.

Kjøkken - Hybeldel:
- Ventilasjon: Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Dette kan medføre økt fuktbelastning i boligen. TG2 i henhold til NS 3600. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Overflater himling: Noe riss/sprekker i plateskjøter.
- Overflater gulv: Brukslitasje på parkett.

Toalettrom - Hoveddel:
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på røropplegg samt andre installasjoner. Det ble ikke observert synlige feil eller skader på befaringstidspunktet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Toalettrom - Hybeldel:
- Sanitærutstyr / innredning: Servant har sprekk/riss i porselen.

Øvrige rom - 1. etasje:
- Overflater himling: Riss/sprekk i himlingen i gang.
- Overflater gulv: Noe brukslitasje på parkett.

Øvrige rom - Hybeldel:
- Overflater gulv: Noe brukslitasje på parkett og tregulv, samt noe gulvknirk i stue.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
- Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Overstrømning og luftmengdeutskifting vurderes med fordel å kunne vært bedre. Manglende ventilering bør utbedres.
- Overflater vegger: Synlig saltutslag på vegg som indikerer utilsiktet fuktighet. Skjulte eller bakenforliggende skader kan ikke utelukkes. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Stedvis noe riss/sprekker i murpuss.
- Overflater gulv: Stedvis noe riss/sprekker i betonggulv. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som kan indikere manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Innerdører: TG2 settes på innerdører fra byggeår.

Loft:
- Ventilasjon: Mangelfull/liten ventilering av yttertakkonstruksjon.

Innvendige trapper:
Det er knirk i trapp i hybeldel.

Etasjeskiller - 1. etasje:
Skjevhetsmåling: Det er målt skjevheter i stue. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til ca 41 mm. Årsak til skjevhetene er uvisst. Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.

Etasjeskiller - Underetasje:
- Skjevhetsmåling: Det er målt noe skjevheter i hall. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til ca 24 mm. Årsak til skjevhetene er uvisst. Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.

Tekniske anlegg, VVS anlegg:
- Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): TG2 er valgt på bereder fra 2003 på grunn av alder. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Avløpsrør i boligen av støpejern er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Yttervegger:
- Fasader ink. kledning: Stedvis råteskader på panel mot syd. Utbedringer må påregnes. Vindskier mot sydvest er løs og vridd, ikke tilfredsstillende festet.

Vinduer:
Vinduer fra byggeår og 1988 er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato.

Yttertak:
- Tekking (undertak, lekter og yttertekking): Det ble påvist noe mose på tak på befaringsdagen.

Balkonger, terrasser, veranda etc. - 1. etasje:
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra gjeldende forskrift. Tiltak anbefales. Overflatebehandlingen er stedvis slitt og trenger fornying. Tiltak anbefales.
- Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom: Tettesjikt er gammelt og anbefalt brukstid er overskredet/marginal. Tiltak anbefales.

Balkonger, terrasser, veranda etc. - 2. etasje:
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra gjeldende forskrift. Tiltak anbefales. Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying.

Utvendige trapper:
- Helhetsvurdering: Sprekker og riss i betong. Uvisst om negativ utvikling er fortsatt gjeldende eller om utviklingen har stoppet/er stabil. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Grunnmur:
Det registreres stedvis riss/sprekker på grunnmur. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Drenering:
- Helhetsvurdering: Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, men er vurdert å være fra bygningens opprinnelige byggeår. Alder samt symptomer på utilsiktet fuktighet tilsier at forventet gjenværende brukstid er kort/utløpt.Se punkt "Konstruksjoner" under avsnitt om Rom under terreng. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men på bakgrunn av at det påvises fuktproblemer bør det påregnes utbedringer/utskiftninger.

Stikkledninger og tanker:
- Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger):  Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for
å belyse risiko.
- Oljetanker: Oljetank er nedgravd. Ingen dokumentasjon som viser materiale, type, alder og om kontroll er foretatt. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Frittstående byggverk - Garasje:
Det ble på befaringsdagen påvist en del mose på yttertak.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger bevitnelse om innflytting datert 04.02.1953.
Det foreligger ferdigattest datert 05.02.1990.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. Hovedsikringens kapasitet er 3x63A. Sikringsskap i hybeldel med automatsikringer er plassert i gang. Hovedbryter er på 50A. Boligen har delvis skjult/åpent elektrisk anlegg. Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 27 723 pr. år Vann 8323 Avløp 13225 Renovasjon 5507 Branntilsyn, feiing 668
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke innført eiendomsskatt i Lørenskog kommune p.t.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, kabel-tv/bredbånd, etc. Listen er ikke uttømmende.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 23 500 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 6621595

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 2 367 173,- Som sekundærbolig Kr. 8 521 824,-

Tekniske installasjoner
Vannrør av kobber. Hovedstoppekran for vann er plassert på wc-rom. Stakeluker er plassert i boder. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Varmtvannsbereder på 198 liter fra 2003. Varmtvannsbereder på 194 liter fra 2017. Begge bredere er plassert i bod. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja - Kommentar: Gammle kjeller er stein mur. men ikke fuktig per dato

7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Ja - Kommentar: Liten skjevhet mellom gammelt og nytt bygg bygd i 1990

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja - Kommentar: Lekker utvendig ved mellom terrasse gulv og utvendig tak på inngangsparti

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært
Firmanavn: Finner ikke kvittering
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Nytt dekke på tak på nybygg 2016

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært
Firmanavn: K2 Elektro
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Nytt sikrings skap og spenningsvern i bolig og utleie del

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja - Kommentar: K2 Elektro

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja - Kommentar: 14.03.2019 avvik er utbedret K2 elektro

17. Kjenner du til om det er nedgravd oljetank på eiendommen?
Ja

17.1 Har kommunen gitt dispensasjon til at den nedgravde oljetanken kan bli liggende, f. eks. ved at den nedgravde oljetanken tømmes, saneres eller fylles igjen med masser?
Nei - Kommentar: Vet ikke om det foreligger dispensasjon. Ble frakoblet før vi flyttet hit

20. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?
Ja

20.1 Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?
Ja - Kommentar: vært registret som generasjons bolig

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja - Kommentar: Tillbygg 50 kvadratmeter i to etg, 1990 når vi kjøpte huset

21.1 Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
Ja - Kommentar: bygget i 1990

Tilleggskommentar:
Hovedhuset er fra 1953 denne delen er etterisolert og byttet panel og nytt tak i 2006.

- Hvitevarer på kjøkken i hoveddel medfølger
- Hvitevarer og diverse møbler i hybeldel medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag fra grunnboken:
1966/4608-6/8  Best. om vann/kloakkledn.  
29.12.1966 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:84 Bnr:7  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:84 Bnr:8  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:84 Bnr:11  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:84 Bnr:12 
Bestemmelse om felles vedlikehold

Utleie
Boligen fremstår som om den har egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har privat adkomst, og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Eiendommen ligger i aktsomhetsområde for flom.
Eiendommen ligger inntil forurenset grunn med akseptabel forurensning.
Eiendommen ligger i område med lav risiko for kvikkleireskred.
Eiendommen ligger i område med middels til lav aktsomhet for radon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 201 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 202 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 402 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 417 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.8 477)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.80 600)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Styling (Kr.14 400)
Foto (Kr.7 750)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Megler på overtagelse (Kr.2 900)
Totalt kr. (Kr.160 839)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-22-0188

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
EIE Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Kontorsjef | Eiendomsmegler
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hovelsrudveien 3C
For mer om objektet
Hovelsrudveien 3C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: