Bilde 1 av Solvangveien 7Bilde 2 av Solvangveien 7
Digital salgsoppgave
Solvangveien 7

1463 Fjellhamar • Lørenskog kommune

Prisantydning

kr 11 600 000

Omkostninger: kr 306 020Totalpris: kr 11 906 020
Stor og herskapelig enebolig med særpreg! Pen og flat hage. Meget gode solforhold. Barnevennlig og sentralt. Utleiedel.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
316 m²
Bruksareal (BRA)
345 m²
Bruttoareal (BTA)
379 m²
Kommunale avgifter
kr 1 840 / Mnd
Prisantydning
kr 11 600 000
Omkostninger
kr 306 020
Totalpris
kr 11 906 020
Byggeår
1981
Tomt
Eiet tomt 734 m²
Oppdragsnummer
77210176
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nathasha
Visninger
Tirsdag 21. sep.
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 11 600 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 600 000,-)kr 290 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 11 906 020
Eiendom
Solvangveien 7, 1463 Fjellhamar

Matrikkel
Gnr. 107 bnr. 1976 i Lørenskog kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 316 kvm, Bruksareal: 345 kvm, Bruttoareal: 379 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1981

Tomt
Eiet tomt 734 m²

Prisantydning
11 600 000

Totalpris inkl. omkostninger
11 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
290 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 600 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

306 020,- (Omkostninger totalt)

11 906 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 22 070 pr. år Vann kr 7053 Avløp kr 8508 Renovasjon kr 5507 Branntilsyn, feiing kr 1002

Eier
Unni Johnsen

Beskrivelse
Velkommen til Solvangveien 7!

Eirik Løvseth og Nathasha Pettersen v/ EIE har gleden av å presentere denne unike eneboligen beliggende sentralt på Fjellhamar. Eneboligen har en stor og flat tomt på 734 kvm, og byr på meget gode solforhold. Boligen har en barnevennlig og populær beliggenhet på Fjellhamar, med nærhet til Fjellhamar Torg med ulike servicetilbud og barnehage og -skole innen kort avstand. Fra eiendommen er det kort avstand til Fjellhamar stasjon der det går både tog og buss.

Eneboligen er stor og innholdsrik. Her ligger alt til rette for det gode liv. Uteområdene kan nytes på den romslige terrassen, og i den velpleide hagen. Tomten er opparbeidet med plenarealer, trær, prydbusker, diverse beplantning, biloppstillingsplasser og garasjeanlegg. Innvendig går boligen over 3 plan, med utleiedel i 1. etasje.

2. etasje inneholder stue, spisestue, kjøkken, 2 soverom og bad, samt utgang til den solrike, sydvestvendte terrassen på hele 42 kvm. Det finnes mange muligheter for flere soverom i boligen. Utleiedelen i 1. etasje inneholder en romslig stue med store vindusflater, kjøkken, soverom, bad og bod. Her er det gode muligheter for å gjøre om leiligheten til en 3-roms leilighet. Hoveddelens 1. etasje inneholder trapperom, entré, vaskerom og toalett.

Sammen med bygningens fasade og takhøyde, utgjør kjelleretasjen boligens særpreg. Her finner du en innredet kjellerstue med loungegruppe, bar og spillrom med både biljard og dart! Hit kan du invitere både store og små til en hyggelig aften. Videre er det et stort trapperom og en gang inn til bod, vaskerom og soverom. Kjelleren inneholder også et romslig og pent bad med stor badstue.

Parkering
Parkering i garasje og på gårdsplass.

Beliggenhet
Eneboligen har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Området har nærhet til barnehager og skoler, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og flotte rekreasjonsområder. Fra boligen er det kort avstand til Østmarka med badevann, lysløyper og flott turterreng sommer som vinter.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. COOP Mega Fjellhamar og Kiwi Fjellhamar. Videre er det kun 300 m til Fjellhamar Torg med den populære kaféen Garcon, frisør, blomsterbutikk, apotek, legesenter, post i butikk m.m. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Metro og Triaden Lørenskog Storsenter. Lørenskog Kulturhus ligger ca. 3 km fra eneboligen, og byr på et rikt tilbud av kulturelle arrangementer. I tillegg finner du blant annet restaurant, tapasbar, kino, bibliotek og helsetjeneste her.

Ytterigere servicetilbud finnes på Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Fritid/rekreasjon:
Fjellhamar er et godt utgangspunkt for treningsglede og friluftsinteresse. Det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet, med blant annet gangavstand til Vesletjern og Langvannet med bademuligheter. Her finner du Rådhusparken, som er en bynær park ved Lørenskog Rådhus, Mailand skole og Langvannet. Videre er det kort og enkel adkomst til Østmarka, som byr på turområder og fine naturopplevelser. Her er det et flott løypenett sommer som vinter.

En kort biltur unna eneboligen finner du Losby Gods og golfbane, som er meget populære tur- treningsområder. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9- og 18-hulls golfbaner, driving range, putting green og nærspillsområde.

På Lørenskog finner man SNØ, som er en ny og flott helårsarena for skiopplevelser. Her kan skientusiaster boltre seg i bakker og løyper. Kort kjøretur fra eiendommen.

SATS har treningssenter tilknyttet Metro og i kommunen er det et aktivt idrettsmiljø både i klubbene Lørenskog og Fjellhamar. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste.

Barnehager og skoler:
Eiendommen har nærhet til bl.a. Fjellhamar barneskole og Fjellsrud ungdomsskole, samt Fjellhamar barnehage i umiddelbar nærhet. Videre er det kun tre minutters gange til 3 Troll barnehage og Småknøttene barnehage. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Mailand og Lørenskog. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Offentlig kommunikasjon:
Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog, og nærmeste stasjon for begge er Fjellhamar Stasjon. Med tog kommer du deg til Oslo S på 18 minutter, og til Lillestrøm på kun 7 minutter. Fra Lørenskog sentrum er det hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm.

Tidsavstander med bil:
Strømmen: 2 km/3 min.
Lørenskog Kulturhus/Metro kjøpesenter: ca. 3 km / 5 min.
Lillestrøm: ca. 6 km/6 min.
Oslo: 18 km/17min.
Gardermoen: 37 km/33 min.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 734 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
ENEBOLIG, 345 KVM BRA

2. etasje, 109 kvm BRA:
Bad, stue, kjøkken og 2 soverom.

1. etasje, 114 kvm BRA:
Hoveddel: Entré, gang, trappegang, wc-rom og vaskerom, samt bod og garasjerom.
Leilighet: Entré, gang, bad, stue, kjøkken og 1 soverom, samt bod.

Kjeller, 122 kvm BRA:
Trappegang, gang, bad, badstue, vaskerom, kjellerstue og 1 soverom, samt bod.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1981. Gulv på grunn av betong. Grunnmur i lettklinkerblokker. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående trepanel og lettklinkerblokker, utvendig pusset og malt. Etasjeskillere av lettklinkerelementer. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein. Boligen har ytterdører av tre fra byggeår. Terrassedører med karmer av tre og aluminium med tre-lags glass fra 1980. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1979/2014. Vinduer med karmer av tre og aluminium med tre-lags glass fra 1979. Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring.

Primærrom
Primærrom: 316 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 345 kvm

Standard
Enebolig over tre plan. Adkomst i første etasje. Egen adkomst til utleiedel i første etasje. Boligen består av: Kjeller med trappegang, gang, bad, badstue, vaskerom, kjellerstue, bod og ett soverom. 1.etasje med entré, trappegang, gang, wc-rom, bod og garasjerom. Utleiedel med entré, bod, bad, gang, stue, kjøkken og ett soverom. 2.etasje med bad, stue, kjøkken og to soverom. Utgang fra stue og kjøkken til sydvest-vendt terrasse på ca 42 m2.

HOVEDDEL
Kjøkken - 2. etasje:
Kjøkkenløsning fra byggeår. Amerikansk kjøkkeninnredning med profilerte fronter og heltre benkeplate. Fliser på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur fra Hansgrohe. Komfyr med keramisk platetopp fra Husqvarna. Gasskomfyr fra Glemgas. Mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal. Mikrobølgeovn fra Matsui. Frittstående kjøleskap og fryseskap fra LG. Oppvaskmaskin fra Siemens. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med fliser. Vegger i tapetserte flater. Himlingsflater i trepanel. Kjøkkenet har fått tilstandsgrad 2 av takstmann.

Bad - 2. etasje:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Vegger med fliser og malte flater. Himlingsflater i trepanel. Innredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Nedfelte servanter med ett-greps armaturer fra Grohe. Overskap og speil med overlys på vegg over servanter. Dusj med dusjforheng og dusjarmatur fra Ideal. Innfliset badekar med dusjarmatur fra Ideal. Gulvmontert toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i vegg. Badet har fått tilstandsgrad 2.

Bad - Kjeller:
Baderom renovert i 2003 (alder er satt ut fra datostempling på rør). Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater i trepanel. Vegghengt servant med ett-greps armatur fra Oras. Innfliset speil med overlys på vegg over servant. Dusj med dusjarmatur fra Oras. Gulvmontert toalett fra Porsgrund. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i yttervegg. Ventilasjon, membran, tettesjikt og sluk har fått tilstandsgrad 2.

Toalettrom - 1. etasje:
Wc-rom fra byggeår. Flislagt gulv. Vegg og himlingsflater i trepanel. Vegghengt servant med ett-greps armatur fra Osy. Speil med overlys på vegg over servant. Gulvmontert toalett fra Porsgrund. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling. Toalettrommet har fått tilstandsgrad 2.

Vaskerom - Kjeller:
Vaskerom fra byggeår med noe oppgraderinger i senere tid. Flislagt gulv. Vegger i malt mur. Himlingsflater i trepanel. Innredning av heltre. Vannrør av kobber. Varmtvannsbereder på 281 liter fra 2021. Avtrekksventil i vegg. Vaskerommet har fått tilstandsgrad 2.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med fliser, gulvteppe og heltre eikeparkett. Elektrisk gulvvarme i entré, wc og trappegang. Vegger i tapetserte flater og trepanel. Himlingsflater i trepanel. Glatte innerdører. Skyvedørsgarderobe i entré. Garderobeskap på soverom 1. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer.
Gulvflater belagt med fliser og gulvteppe. Elektrisk gulvvarme i trappegang. Vegger i malt mur, panelplater og trepanel. Himlingsflater i malt mur med synlige bærebjelker. Glatte innerdører. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegger.

LEILIGHET
Kjøkken:
Kjøkkenløsning fra byggeår. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminert benkeplate. Fliser på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter. Benkeskapsbeslag av rustfritt stål med nedfelte oppvaskkummer og ett-greps armatur fra Oras. Komfyr med platetopp fra Grepa. Mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Adax. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med gulvbelegg. Vegger i tapetserte flater. Himlingsflater av takess. Kjøkkenet har fått tilstandsgrad 2.

Bad:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Vegger med baderomsplater. Himlingsflater av takess. Vegghengt servantskap med nedfelt servant og ett-greps armatur fra Oras. Overskap og speil med overlys på vegg over servant. Dusjkabinett med glassdører og steamfunksjon. Gulvmontert toalett fra Ifö. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i yttervegg. Badet har fått tilstandsgrad 2.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med tre-stavs parkett, fliser og gulvteppe. Elektrisk gulvvarme i vindfang. Vegger i plateprofiler. Himlingsflater av takess. Glatte innerdører. Garderobeskap på soverom. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest, men midlertidig brukstillatelse datert 30.10.1980.
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 22 070 pr. år Vann kr 7053 Avløp kr 8508 Renovasjon kr 5507 Branntilsyn, feiing kr 1002
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Lørenskog kommune p.t.

Faste løpende kostnader
Strømforbruk, kommunale avgifter, forsikringer, vedlikehold og lignende. Listen er ikke uttømmende.

Selger opplyser om et ca. årlig strømforbruk på 10 800 kWh i leiligheten, og ca. 29 400 kWh i hoveddelen.

Forsikring med polisenummer
Landkreditt Forsikring Polisenummer: 109835

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 742 224,- Som sekundærbolig Kr. 9 872 007,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende punkter har fått TG2 av takstmann:
- Bad i 1. etasje og 2. etasje.
TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Kostnader utbedringer/utskiftninger må påregnes innen rimelig tid.
- Ventilasjon. Membran, tettesjikt og sluk på bad i kjeller.
Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
Det er ikke mulig å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt.
- Vaskerom i kjeller
TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Det ble ikke observert synlige feil eller skader på befaringstidspunktet.
- Kjøkken i 1. etasje og 2. etasje
TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder med tanke på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner.
- Toalettrom
TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på røropplegg samt andre installasjoner. Det ble ikke observert synlige feil eller skader på befaringstidspunktet.
- Gulv
Det er knirk i gulv i stue i 2. etasje.
Gulvet bærer preg av alder/slitasje i leiligheten.
- Innerdører
TG2 på grunn av alder.
- Vegger og konstruksjoner i kjeller
Stedvis noe riss/sprekker i mur.
Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Innvendig trapp
Det er knirk i trappen.
- Etasjeskiller - skjevhetsmåling i kjeller
Det er noe merkbare skjevheter i kjellerstue og gang. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i kjellerstue er målt til ca 36 mm og ca 16 mm i gang. Årsak til skjevhetene er uvisst.
- Eldre vinduer og dører
Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. (Gjelder ikke vinduer fra 2014).
Ytterdører og terrassedører er av eldre dato og har behov for oppgraderinger. Det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato.
- Yttertak - Tekkingsoverflate og undertak. 
Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.
- Skorsteiner over tak.
Fotbeslag rundt skorstein har synlige slitasjesymptomer. Restlevetiden er usikker.
- Beslag, renner, nedløp og snøfangere.
TG2 på grunn av alder
- Terrasse - Utkragede eller understøttede konstruksjoner
Rekkverkshøyden er under 0,9 meter. Det forelå ikke direkte forskriftskrav ved byggeåret mtp. rekkverkshøyde, men det var lokale byggeregler som erfaringsvis krevde en rekkverkshøyde på 0,9 meter.

Se vedlagte boligsalgsrapport for mer informasjon.

Rom:
Det gjøres oppmerksom på at kjellerstue og soverom i kjeller ikke er omsøkt eller godkjent. Kostnader for en eventuell søknadsprosess påløper kjøper.

Hvitevarer:
Kjøleskap, komfyr, gasskomfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin og mikrobølgeovn medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Det ble foretatt radonmåling i stuen i hoveddel og målt til 120.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag fra grunnboken:
1982/5382-2/8  Best. om vann/kloakkledn.  
17.08.1982 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:212  
Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger
Dokumentet kan sees hos megler.

1991/15454-1/8  Erklæring/avtale  
22.11.1991 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1012  
Bestemmelse om å koble seg på privat vannledning i
Solvangveien.M.v.
Gjelder denne registerenheten med flere
Dokumentet kan sees hos megler.

Utleie
Boligen har en egen separat boenhet i 1. etasje. Denne inneholder entré, gang, stue, kjøkken, soverom og bad.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
11 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
290 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 600 000,-))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

306 020,- (Omkostninger totalt)

11 906 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 750)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Delstyling (Kr.20 800)
Visningsvask (Kr.17 500)
Look (Kr.3 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.8 477)
Markedspakke 2 (Kr.19 900)
Megler på overtagelse (Kr.2 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 11 600 000,-) (Kr.92 800)
Totalt kr. (Kr.198 439)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0176

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
EIE Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Nathasha T. Pettersen
EIE Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Solvangveien 7
For mer om objektet
Solvangveien 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: