Bilde 1 av Bibliotekgata 32 Bilde 2 av Bibliotekgata 32
Digital salgsoppgave
Bibliotekgata 32

1473 Lørenskog • Lørenskog kommune

Prisantydning

kr 6 250 000

Fellesgjeld: kr 2 011Omkostninger: kr 165 310Totalpris: kr 6 417 321
LEKKER NYOPPUSSET 4-ROMS TOPP- OG ENDELEIL. SENTRALT I LØRENSKOG! | Nytt kjøkken og bad - Elegant utførelse - Carport
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
114
Antall soverom
3 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
106 m²
Bruksareal (BRA)
106 m²
Bruttoareal (BTA)
115 m²
Fellesutgifter
kr 4 249 / Mnd
Prisantydning
kr 6 250 000
Omkostninger
kr 165 310
Fellesgjeld
kr 2 011
Totalpris
kr 6 417 321
Fellesformue
kr 11 547
Byggeår
1988
Tomt
Eiet tomt 13329 m²
Oppdragsnummer
77200159
card-default

Kenneth Andreassen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Kenneth
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nathasha
Prisantydning kr 6 250 000,-
Fellesgjeld kr 2 011,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 252 011,57,-) kr 156 290,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
   
Totalpris kr 6 417 321
Eiendom
Bibliotekgata 32, 1473 Lørenskog, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 108 bnr. 216 snr. 114 orgnr. 971274158 i Lørenskog kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 115 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1988

Tomt
Eiet tomt 13329 m²

Prisantydning
6 250 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 2 011,57,- pr.
Andel fellesformue: kr. 11 547,53,- pr.

Totalpris inkl. omkostninger
6 250 000,- (Prisantydning)
2 011,57 (Andel av fellesgjeld)

6 252 011,57 (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
156 290,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 252 011,57,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

165 310,- (Omkostninger totalt)

6 417 321,57 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.4 249,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Driftførsel av sameiet, vaktmestertjenester, carport.

Parkering
Sameiet disponerer parkeringsplasser. Denne leiligheten har carport.
Sameiet har ladestasjon på enkelte parkeringsplasser, og dette bruk av dette blir belastet a-konto med avregning på slutten av året. Styret operer med en kwH sats på 1 kr.

Eier
Tommy Sand

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL BIBLIOTEKGATA 32!

Kenneth Andreassen og Nathasha Pettersen v/ EIE har gleden av å presentere denne rålekre topp- og endeleiligheten på toppen av Metro senter! Leiligheten er nyoppusset og fremstår meget attraktiv og moderne. Herfra har du gangavstand til alt du trenger i hverdagen, i tillegg til gode rekreasjonsmuligheter i Lørenskog.

Innvendig byr leiligheten på et stort oppholdsrom med naturlige soner for stue og spisestuen, samt åpen kjøkkenløsning. 3 soverom hvorav hovedsoverommet har mulighet for walk-in garderobe, og meget delikat baderom.

Kort fortalt:
•4-roms selveierleilighet
•Nyoppusset leilighet med tidsriktige farger
•Lekre detaljer
•Topp- og endeleilighet
•Flytt rett inn!
•1-stavs hvitpigmentert eikeparkett

Beliggenhet
Eiendommen ligger sentralt i et meget populært område i det nye sentrum av Lørenskog. Her finnes det meste av hva du kan ønske deg i gangavstand. Ta heisen direkte ned til parkeringshuset og gå tørrskodd til kjøpesenter, treningssenter og bibliotek m.m. Her bor du med umiddelbar nærhet til alt du måtte ønske i hverdagen, som butikker, kaféer og restauranter, konserter, teaterforestillinger, kunstutstillinger, treningssenter, samt legesenter, fysioterapi, post i butikk m.m. Du finner også flotte friluftsområder, turstier, badevann og golffasiliteter rett i nærheten!

Servicetilbud:
Det er umiddelbar nærhet til Metro Senter, som ligger midt i hjertet av Lørenskog - en komplett handelsdestinasjon med over 100 spennende butikker og spisesteder. Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Solheim kun ca. 500 meter fra leiligheten. Det finnes også matbutikker på Metro senter, som Coop Mega og Rema 1000.

Som nærmeste nabo ligger i tillegg flotte Lørenskog Hus, med blant annet restaurant, kino, bibliotek og helsetjenester.

På Skårersletta finner du også Triaden kjøpesenter, som byr på en god miks av butikker og spisesteder, med alt fra kles- og interiørforretninger, matbutikker, vinmonopol m.m. Triaden bygges om og vil ha stor satsing på spisesteder og aktiviteter som blant annet trampolinepark.

Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort avstand til Strømmen Storsenter. Her finner du over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt ulike arrangementer for barn og unge. Et spennende og innholdsrikt senter for hele familien!

Fritid og rekreasjonsmuligheter:
Leiligheten ligger i nærheten til marka, som gir gode turmuligheter hele året, samt skiløyper og akebakker, som er med på å skape et høyt aktivitetsnivå året rundt. Lørenskog har også et bredt utvalg av idretter for alle aldre.

For den fotballinteresserte er det et stort engasjement rundt Lørenskog Fotball. Klubben tilbyr fotball til alle i alde, med hjemmebane på Rolvsrud stadion. På stadion finner du 2 store fotballbaner, tribune, kafé, garderober, offentlig toalett og en treningspark. Treningsparken har løpebane, flere treningsstativer og sandkasse til lengdehopp.

Ta turen innom Lørenskog ishockeyhall, hvor du kan se de store stjernene trene, eller spille kamper. Lørenskog Ishockey startet i 2016 en nysatsning, og gir et tilbud til de som virkelig trenger det. Lørenskog Unifild er laget for funksjonshemmede fra 10 år og oppover, her får de mulighet til å lære å stå på skøyter, samarbeide og ikke minst ha det gøy.

Lørenskog tilbyr også en rekke andre idretter som dans, friidrett, sykkellag, golf, håndball m.m. Et utmerket sted for barn og unge å vokse opp! Det er vedtatt i kommunen til at verdens kanskje største og mest avanserte skihall skal bygges ved Lørenskog stasjon. Målet er å åpne i 2020 og med en størrelse på ca. 36 000 m2 skal det skapes en arena med perfekte forhold året rundt for langrenn, alpint og freeski.

Spill Golf i vakre omgivelser! Losby Golf er åpent året rundt og kan tilby et komplett golfanlegg med høy internasjonal standard, med både 9- og 18-hullsbane, driving Range, putting green og simulatorer i innendørs golfsenter.

Østmarkas knutepunkt:
Mariholtet er en flott destinasjon, enten du kommer dit til fots, på sykkel eller med ski. Mariholtet ligger ved Elvåga vassdraget. Her møter du på en koselig markastue for turgåere, friluftsfolk og andre marakabrukere i alle aldre. Det er de små regelmessige tur- og naturopplevelsene som kan lede deg til de store eventyrene. Ta beina fatt og ta turen innom for påfyll til både kropp og sjel!

Barnehager og skoler:
Det finnes en rekke barnehager og skoler på Lørenskog. Nærmeste barnehage ligger kun ca. 800 meter fra leiligheten; Solheim barnehage. Solheim barnehage er en stor barnehage med 5 avdelinger, barnehagen samarbeider med Rolvsrud barnehage, som ligger ved Rolvsrud stadion. Det finnes mange flere kommunale barnehager, samt 10 private barnehager.

Lørenskog kommune har i dag 8 kommunale barneskoler (1.-7. trinn) og 4 kommunale ungdomsskoler (8.-10. trinn).

Solheim skole (1-7 klasse) ligger ca. 1 km unna med bil/10 minutters gangavstand fra leiligheten. Les mer på kommunen sine sider, for å se på de ulike skolene og tilbudene: https://www.lorenskog.kommune.no/tjenester/skole-og-utdanning/grunnskoleopplaring/

Offentlig kommunikasjon:
Rett ved Metro senter ligger Lørenskog stasjon/bussterminal. Her går det hyppige bussavganger mot både Ahus (5 min), Lillestrøm (17 min) og Oslo bussterminal (20 min).

Avstander med bil:
Strømmen: 5 min
Lillestrøm: 6 min
Oslo: 15 min
Jessheim: 26 min
Gardermoen: 33 min

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokkbebyggelse og næringbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 13329 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
5. etasje, 106 kvm BRA:
Entré, stue/kjøkken, 3 soverom og bad.

Med leiligheten følger en bod og parkeringsplass i carport.

Byggemåte
Grunn og fundamenter:
Støpt plate fundamentert på antatt faste masser.

Grunnmur:
Grunnmur er oppført i armert betong med pussede flater på innvendig og utvendig side.

Veggkonstruksjon:
Yttervegger er oppført i armert betong, med utfyllende del i bindingsverk. Fasader er forblendet med teglstein. Innvendig overflatebehandlet.

Vinduer og dører:
Innvendige dører i malt utførelse. Ytterdør i malt utførelse, samt terrassedør i 2-lags isolerglass. Dørene har en normal slitasje i forhold til alder.
Vinduer i 2-lags isolerglass. Vinduene har malte trekarmer på utvendig og innvendig side. Vinduer antas å være fra byggeperiode.

Balkong:
Støpt balkong på 11 kvm. med rekkverk i stål og terrassegulv fra 2020. Dette iht. vedlagte tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Primærrom
Primærrom: 106 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 106 kvm

Standard
4-roms selveierleilighet oppført i 1988. Leiligheten fremstår som meget godt vedlikeholdt uten nevneverdig slitasje. Leiligheten er totaloppusset i 2020 med nye overflater, kjøkkeninnredning og bad med flis på flis.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning i malt utførelse med laminat benkeplate. På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer med
komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, samt kjøl og frys. TG0!

Bad:
Lekkert bad oppusset i 2020 med flis på flis. Badet er bygget opp med flislagte gulv og vegger med varmekabler i gulvet. På badet er det dusj med glassvegg, vegghengt toalett og innredning med servant. Sluk er kontrollert på befaringen, uten anmerkning. Innvendige overflater:
Leiligheten fremstår i lyse og trivelige farger. Gulvene er belagt med fliser på bad og parkett i alle oppholdsrom. Vegger er i malt utførelse, samt fliser på bad. Alle himlinger i malt utførelse. Leiligheten fremstår som meget godt vedlikeholdt innvendig.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 21.02.1997.

230 v anlegg med automater. Det elektriske anlegget er ikke vurdert, da dette ikke er takstmannens kompetanse område. Utstrakt bruk av downlights i leiligheten.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming og varmekabler på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Lørenskog kommune p.t.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 249,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Strøm, innboforsikring, kommunale avgifter, felleskostnader. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 016 328,- Som sekundærbolig Kr. 3 658 779,-

Sameie
Sameie: Metro Boligsameie, Orgnr: 971274158

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Rør i rør trykkvannsrør og plast avløpsrør fra byggeår. Ny varmtvannsbereder.

Dyrehold
Det er kun tillatt med 1 hund og 1 katt pr. boenhet.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser hentet fra grunnboken:
1952/4468-1/8  Best. om adkomstrett  
08.09.1952 
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: 3029-108/216
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1955/4455-1/8  Bestemmelse om veg  
23.09.1955 
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra gnr 108 bnr 238
Overført fra: 3029-108/216
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1956/2516-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
25.06.1956 
Bestemmelse om å rive/fjerne bygg når bygningsrådet
forlanger det
Overført fra: 3029-108/216
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1969/1722-1/8  Erklæring/avtale  
30.04.1969 
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra: 3029-108/216
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1969/1724-1/8  Erklæring/avtale  
30.04.1969 
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra gnr 108 bnr 238
Overført fra: 3029-108/216
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1971/2650-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
02.06.1971 
Bestemmelse om å rive/fjerne bygg når bygningsrådet
forlanger det
Overført fra: 3029-108/216
Gjelder denne registerenheten med flere

1974/2903-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
27.05.1974 
Bestemmelse om å rive/fjerne bygg når bygningsrådet
forlanger det
Overført fra: 3029-108/216
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1978/6909-1/8  Skjønn  
18.10.1978 
Vegskjønn holdt 25.5.77 avsl.29.9.77.
B. 21/76
Overført fra: 3029-108/216
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1988/340-1/8  Bruksrett  
14.01.1988 
Rettighetshaver Lørenskog Ishall v/Lørenskog kommune
Rett til 70 tilfluktsplasser
Overført fra: 3029-108/216
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1988/5054-2/8  Erklæring/avtale  
30.05.1988 
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR NOK 5,000
MED PRIORITET ETTER 85% AV VERDITAKST
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/19409-1/8   ** Nye vilkår  
19.12.1996 
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FORHØYES TIL NOK 20.000.-
MED PRIORITET ETTER 85% AV VERDITAKST
Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har offentlig adkomst og offentlig vann og avløp.

Regulering
Området er regulert til bolig- og forretningsformål. Det er ingenting i reguleringsplanen som skal ha betydning for boligens beliggenhet.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 250 000,- (Prisantydning)
2 011,57 (Andel av fellesgjeld)

6 252 011,57 (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
156 290,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 252 011,57,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

165 310,- (Omkostninger totalt)

6 417 321,57 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.16 347)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 860)
Betalingsutsettelse (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 252 011,57,-) (Kr.30 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.87 019)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-20-0159

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
Eie Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner Harald Hauge

Saksbehandlere
Kenneth Andreassen
Eie Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 86 31 26 / E-post: kea@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Eie Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.