Bilde 1 av Bjarne Haugens gate 31 6G-H0502Bilde 2 av Bjarne Haugens gate 31 6G-H0502
Digital salgsoppgave
Bjarne Haugens gate 31 6G-H0502

1475 Finstadjordet • Lørenskog kommune

Prisantydning

kr 2 690 000

Omkostninger: kr 15 070Totalpris: kr 2 705 070
Ny, moderne og lekker 1-roms med balkong - Overtagelse 23/6-21 - Videresalg av bolig under oppføring
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
27 m²
Bruksareal (BRA)
28 m²
Fellesutgifter
kr 1 176 / Mnd
Prisantydning
kr 2 690 000
Omkostninger
kr 15 070
Totalpris
kr 2 705 070
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 17900 m²
Oppdragsnummer
75210102
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
Prisantydningkr 2 690 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 3 700,-
Transport/endringsgebyr til utbyggerkr 10 000,-
  
Totalpris kr 2 705 070
Eiendom
Bjarne Haugens gate 31 6G-H0502, 1475 Finstadjordet, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 100 bnr. 781 i Lørenskog kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 27 kvm, Bruksareal: 28 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Byggeår
2021

Tomt
Eiet tomt 17900 m²

Prisantydning
2 690 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
2 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
3 700,- (Dokumentavgift)
10 000,- (Transport/endringsgebyr til utbygger)

15 070,- (Omkostninger totalt)

2 705 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1176,-

Felleskostnad inkluderer
Fjernvarme, oppvarmet vann og varme på baderomsgulv, + tv/internett levert av Altiboks (50/50) og for øvrig ytelser evt sameiet rekvirer.

Forretningsfører vil på vegne av sameiet, innkreve 2 måneders ekstra felleskostnad som startkapital til sameiet.

For ytterligere informasjon se kontraktsvedlegget driftsbudsjett.

Felleskostnader skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a. felles bygningsforsikring, kostnader til drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og strøm i fellesarealer.

Eier
P BOLIGUTLEIE AS

Beskrivelse
Eiendommen 100/781 i Lørenskog kommune deles opp i flere separate boligeiendommer og næringseiendommer som seksjoneres separat. Deling av eiendommen gjennomføres fortløpende etter hvert som byggingen gjennomføres. Hele eller deler av kjelleretasjene under byggetrinn 1-4 med garasjenedkjøring, parkeringsareal, boder og tekniske rom kan bli skilt ut som en egen anleggseiendom.

De enkelte sameiene med tilhørende leilighetseiere eier ideelle andeler med tilhørende rettigheter til adkomst, parkering, boder, fellesrom og uteareal.

Vedlikehold av eiendommens fellesarealer med anlegg og utstyr er sameiets fellesansvar. Kostnader som knytter seg til utomhus og garasjesameie fordeles mellom eierne av realsameiene etter sameiebrøk og antall parkeringsplasser med unntak av kostnader som naturlig fordeles pr. enhet. Det tas generelt forbehold om endelig organisering av eiendommen og forbehold om kommunal godkjenning av delesaken som beskrevet over. JM tar forbehold om endelig tomtestørrelse.

Kort om leilighetene:
Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
Flislagt baderom med komfortvarme i gulv
Gjennomgående lys eikeparkett
Balkong eller terrasse
Downlights på bad

Entréen vil etter planen bestå av totalt ca. 470 selveierleiligheter fordelt på ca. 8 bygg

Parkering
Parkering i felles parkeringskjeller, mulighet for å kjøpe garasjeplass av utbygger.
Gjesteparkering Gateparkering langs Bjarne Haugens gate etter gjeldende bestemmelser, samt på egne plasser i parkeringsanlegg etter skiltede vilkår

Beliggenhet
Bjarne Haugens gate er et spennende prosjekt som ligger sentralt til i et nyetablert boligområde på Finstadjordet med kort vei til alt Lørenskog har å by på samt nærhet til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Dine daglige innkjøp kan du gjøre hos Rema 1000 som ligger i tilknytning til eiendommen. Nærområdet er preget av trivelige grøntområder, butikker, kaféer, diverse servicetilbud, et rikt tur- og friluftsliv samt umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ha nærhet til alt du trenger i hverdagen.


Triaden Lørenskog Storsenter har i dag ca. 75 butikker fordelt på 27.000 m2 over tre plan. Kjøpesenteret, som er direkte tilknyttet Thon Hotel Triaden, skal nå bygges ut og vil samtidig bli modernisert. Selve kjøpesenteret skal utvides med 12.500 kvadratmeter mot Skårersletta. I tillegg skal vi bygge en idrettshall på størrelse med to håndballbaner, og det kommer et nytt parkeringshus med en park oppå. Fasadene ut mot parken vil det ligge flere utadvendte restauranter. Prosjektet er igangsatt. Planlagt ferdigstillelse av det utvidede kjøpesenteret er før jul 2021. Dine daglige innkjøp kan enkelt gjøres på Rimi, Meny eller Rema 1000. Det er i tillegg kort avstand til Metro, Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum med alt av butikker og servicetilbud. Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter som kino, konserter og forestillinger.

Losby gård og området omkring Losby gods er et populært tur - og rekreasjonsområde både sommer som vinter. Losby gård er et flott utgangspunkt for turer innover Østmarka. Det er mulighet for å utforske marka med f.eks. sykkel eller kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Kommunen driver Losby besøksgård hvor de har forskjellige dyr og café. Golfbanen på Losby er et meget flott anlegg med både 18 og 19 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Tennisbane og svømmehall på Kjenn. Rådhusparken og fine turstier rundt Langvannet. Det er et godt og variert idrettstilbud på Lørenskog. Lørenskog Idrettsforening er stedet for fotballtalentet og Skårerhallen er for håndballtalentet. Vil du bare holde deg i form, er SATS, Condis eller Fresh Fitness der for deg.

Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Nærmeste busstopp i Betania/Triaden som ligger rett utenfor boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn.

Lørenskog Vinterpark, SNØ, har åpnet, kun i kort avstand fra boligen. Verdens største innendørs skianlegg, SNØ, ble ferdigstilt i 2020. For den langrennsglade vil det være to kilometer med langrennsløyper fordelt på tre nivåer i taket og under bakken. Alpinbakken vil være 505 meter lang, 100 meter bred og ha en helning på opp til 38 prosent. Terrengparken vil inneholde forskjellige rails, blåparkhopp og en bigjump. Anlegget består også av Thon Hotels Resturant, Thon Hotels meeting and conference, Evo fitness mm.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere boligblokkbebyggelse og næringseiendom.

Tomt
Eiet tomt, 17900 m²

Byggetomta er en tidligere tomt for kontor- og lagervirksomhet, med begrenset vegetasjon av gress, trær og buskvekster.

Grunnforholdene på tomta består av løsmasser og fjell. Før byggestart fremstår tomten som relativ flat. I sør-vestre hjørnet er det en kolle. Tomten vil bearbeides med stigingsforhold som utjevner kollen. Løkentunet vil få stigning mot sør og Bjarne Haugens gate vil få stigning mot vest.

Adkomst
Adkomst til parkeringshus vil være fra Bjarne Haugens gate ved dagligvarebutikk, eller fra avkjøring i rundkjøring ved enden av Skårersletta. Hovedinngang til leilighetenes oppganger vil være fra gårdsrommet.

Inneholder
Sandra Nilssen ved Eie har gleden av å presentere en splitter ny, lekker og moderne 1-roms selveierleilighet i prosjektet Entréen 6G-H0502 på Lørenskog.

Entréen er et populært boligprosjekt i Lørenskog. Her får du gjennomtenkte leiligheter med fokus på gode, felles fasiliteter. I hus 4, 5 og 6 deler beboerne felles stue, gjesteleilighet, ski- og sykkelverksted - kvaliteter som Entrèen er alene om blant leilighetsprosjektene i nærområdet.
Mellom de to siste byggetrinnene kommer det en hyggelig gågate - som når hele prosjektet står ferdig vil være en naturlig inngang til den nye bydelen. I gågata håper vi på frisør, apotek, kaffebar og bakeri. Rema 1000 er åpnet og ligger i hus 1, så er blir det effektivt å gjøre dine matinnkjøp.

Hus 6 består av 72 fine leiligheter. Leilighetene har areal fra 27-112 kvm, fordelt over 7 etasjer. Alle leilighetene får egen balkong eller uteplass. Høyt oppe ligger en deilig, felles takterrasse og mellom husene er det et stort, grønt indre gårdsrom. For mer informasjon se www.jm.no.
Leiligheten har en super sentral beliggenhet- her har du både busstopp, dagligvarebutikk og kjøpesenter like utenfor døren! I tillegg er det kort vei til flotte turmuligheter i marka sommer som vinter. Leiligheten ligger i 4. etasje og har en koselig balkong på ca. 7.8 kvm.

Planløsning: Entré/gang, bad og stue/kjøkken.

•Planeffektiv 1-roms
•Hvitlasert 3-stav parkett
•Integrerte hvitvarer på kjøkken fra Siemens
•Downlights på bad
•Entré med skyvedørsgarderobe
•Stor balkong - vendt mot øst og skjermet, stort grøntområde

Byggemåte
FUNDAMENTERING
Bunnplate som hviler på stålkjærnepæler til fjell.

GRUNNMUR
Kjellervegger mot terreng støpes i betong og isoleres utvendig til frostsikker dybde. Boder som ligger dypere enn frostdybden får også isolasjon på utsiden av kjellerveggen. Laveste garasjekjeller (U2) støpes med vanntett betong i gulv og yttervegger.

BÆREKONSTRUKSJONER
Bærende yttervegg utføres med 20 cm betong eller brannisolerte stålsøyler. Innvendige bærende leilighetskillevegger består av 20 cm betong. Etasjeskiller utføres med 25 cm betong.

YTTERVEGGER
Yttervegger bygges med bindingsverk av tre med 25-28 cm isolasjon og fuktbestandig plate utvendig.

VINDUER
Vindu og vindusdører leveres i all hovedsak med U-verdi snitt 0,8 W/m2K. Noen vinduer leveres med to-lags glass pga vekten og brukervennlighet til vinduet. Disse er markert i de aktuelle leilighetenes kontraktstegninger.

FASADEMATERIALE
Hovedsakelig tegl og trepanel.

YTTERTAK
Betongdekkene isoleres på oversiden. På tak med eller uten takterrasser benyttes skråskåret isolasjon med fall til sluk som tekkes med dobbel tjærepappmembran. Vannet fra takflatene ledes bort i rør innvendig i bygget.

BALKONGER
Balkonger bygges av betongelementer som er innspent i betongdekke. Balkonggulv leveres ubehandlet med styrt avrenning. Det blir lagt rist over renna. Noen balkonger vil få lydabsorberende plater montert synlig i balkongtaket.

Primærrom
Primærrom: 27 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 28 kvm

Boder
Det leveres en sportsbod for hver bolig plassert i kjeller, på ca. 5 kvm. Vegger mellom boder og ut mot gangsonen leveres av stålnetting.

Standard
Leveransebeskrivelse

Entre
Utbyggeren har hatt fokus på smarte løsninger som utnytter leilighetens kvadratmeter. Skyvedørsgarderober og innvendig bod er fasiliteter som bidrar til dette. Entreen vil bli et hyggelig sted å komme hjem eller å ønske gjester velkommen.
Gulv: Hvitlasert, 3-stavs eikeparkett
Vegger: Malt hvit
Himling: Nedforet himling av gips som males

Kjøkken
Kjøkkenet kommer med ren og stilfull innredning fra svanemerkede Marbodal. Kjøl- og fryseskap, vaskemaskin, ovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet, levert av kvalitetssikre Siemens. Kvalitetskjøkkenet leveres med skap og skuffer med dempere.
Gulv: Hvitlasert, 3-stavs eikeparkett
Vegger: Malt hvit
Himling: Malt hvit

Stue
Utbygger har valgt å lage stue og kjøkken i en moderne åpen løsning. Denne formen bidrar til en lysere, luftigere og mer sosial leilighet. Det er også mer praktisk i forhold til plassutnyttelse.
Gulv: Hvitlasert, 3-stavs eikeparkett
Vegger: Malt hvit
Himling: Malt hvit

Bad
Badet innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger og Geberit toalett. Den øvrige baderomsinnredningen kommer fra Svedbergs. Gulvet støpes med varmekabler og matte fliser. En bred servant med to dype skuffer under servanten, gir gode oppbevaringsmuligheter for badekåper, håndklær og andre nødvendigheter. Det leveres downlights i tak.
Gulv: Keramiske fliser, sluk
Vegger: Keramiske fliser
Himling: Nedforet himling av gips som males, inkludert downlights

Balkong
Balkongen er orientert mot sør, hvilket gir gode solforhold. Den er på 7,5 kvm, hvilket gir god plass for sittegruppe og grill. Balkongen leveres ubehandlet med styrt avrenning. Det blir lagt rist over renna. Her kan du nyte lange sommerdager i hyggelige omgivelser!

Vinduer og vindusdører
Vinduer og vindusdører av tre med ytterkledning av aluminium. Leveres ferdig overflatebehandlet fra fabrikk. Vindusbrett leveres i naturstein.

Innredninger
Leveringsomfang fremgår av kontraktenes plantegninger. Innredningen leveres med glatte hvite fronter som standard.  Leveransepliktige innredninger er tegnet med hel strek på kontrakts tegning, stiplede innredninger er ikke del av leveransen.

Dører
Entrédører (dør fra trapperom til entré) leveres med glatt, malt overflate og er lyd- og brannisolert og blir utstyrt med FG-godkjente låser. Dørene leveres med kikkehull. Innvendige dører i leilighetene leveres med karmer og dørblad i malt, hvit utførelse.

Listverk
Fotlister leveres i alle rom bortsett fra våtrom (rom med sluk). Dørgerikter leveres med glatt, malt overflate. Da listverket er overflatebehandlet før montering, vil det være synlige spikerhoder. Vinduene innendørs leveres uten gerikter.

Himling
Alle himlinger males hvite. Det er synlige v-fuger mellom betongdekkene i himling. Bad og entré har nedforet himling. Se kontraktstegning for ytterlige rom med senket takhøyde.

Øvrige fellesarealer
Takterrasser leveres med dekke av impregnert treverk og rekkverk med glass.

Ski- og sykkelverksted leveres med ett strøk sprøytemalte vegger og flislagt gulv. Det leveres utslagsvask og arbeidsbenk.

Felles stue leveres med standard slik som JM Original leilighetsstandard. Det innredes med et enkelt kjøkken med hvitevarer og et HC-toalett. Det etableres TV-punkt. Gjesteleilighet leveres med standard JM Original. Det vil legges til rette for hjemmekontor i enten gjesteleilighet eller i felles stue.

For mer informasjon: www.jm.no.

Ferdigattest
Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. JM er ansvarlig for å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt

Oppvarming
Boligene leveres med sanitærutstyr og hvitevarer som vist på kontraktstegning, i tillegg til opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Oppvarming med vannbåren termostatstyrt radiator. Radiatorer er dimensjonert etter effektbehov i
energiberegninger. Radiatorer er vist på kontraktstegninger. Endringer på radiatorenes størrelse, plassering og antall kan endres etter ferdige kontraktstegninger på bakgrunn av energiberegninger.

I bad leveres vannbåren gulvvarme med termostat. Vannrør plasseres skjult i dekket eller i vegg. I leiligheten blir ledningene for varmt og kaldt vann lagt i rørfordelingsskap (tappevannskap). Dette rør-til-rør skapet plasseres på vegg til våtrom. Felles forsyning med varmt forbruksvann.
Varme til boligen/radiatorene forsynes gjennom varmeskap som også plasseres i boligen. Rørledninger for varme føres i gulv og vegg til varmeskapet og derfra i gulv til radiatorer og gulvvarme. Varmt og kaldt tappevann føres fra sjakt til tappevannskapet i vegg koblet til bad med siklemikk ut mot baderomsgulvet.

Energimerking
Før overtakelse vil det bli utstedt energiattest for den enkelte bolig. Boligens energibehov er dimensjonert iht TEK17.

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt for bolig i Lørenskog kommune.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnader er utarbeidet av forretningsfører OBOS:

Størrelsen på felleskostnader er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader er kr 42,- pr BRA pr mnd og inkluderer sameiets ordinære driftsutgifter.

Fjernvarme, oppvarmet vann og varme på baderomsgulv, + tv/internett levert av Altiboks (50/50) og for øvrig ytelser evt sameiet rekvirer.

Forretningsfører vil på vegne av sameiet, innkreve 2 måneders ekstra felleskostnad som startkapital til sameiet.

For ytterligere informasjon se kontraktsvedlegget driftsbudsjett.

Felleskostnader skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a. felles bygningsforsikring, kostnader til drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og strøm i fellesarealer.

Budsjett for sameiet er utarbeidet av JM i samråd med forretningsfører. Utkast til budsjett og fordeling av mfelleskostnader er vedlegg til kontrakt. Det understrekes at dette er stipulerte kostnader. Det endelige budsjettet tas opp til behandling på første årsmøte med forretningsfører

hvor første års driftsbudsjett og felleskostnader blir endelig fastsatt. Se kontraktsvedlegg for utkast til budsjett.

Felleskostnader til parkeringsanlegg dekkes av kjøpere av p-plass.

I tillegg til de ovennevnte kostnader påløper andre faste, løpende utgifter for den enkelte bolig, som bl.a innboforsikring og strømutgifter. Videre påløper utgifter til bredbånd og kabel-tv i tillegg til kostnad fjernvarme som inkluderer oppvarmet vann etter à konto, faktisk forbruk som blir fordelt etter eierbrøk.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Prosjektet ENTRÉEN vil bli organisert som et antall eierseksjonssameier i samsvar med eierseksjonsloven. Som seksjonseier i et eierseksjonssameier, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. Det er utarbeidet et utkast til vedtekter for sameiet. Utkastet er kun av veiledende karakter og vil kunne bli endret i forbindelse med organiseringen av eiendommen eller sameiet, på grunn av sammenføyning/fradeling, seksjonering eller andre forhold.

For at sameiet skal være i drift ved overtakelsen vil JM engasjere forretningsfører for sameiet samt inngå andre avtaler knyttet til driften av sameiet, for sameiets regning.

Hus 4, 5 og 6 planlegges å bli et felles sameie, men selger tar forbehold om annen organisering.

JM forbeholder seg retten til endelig organisering av eiendommens uteareal og kjelleranlegg (parkering og boder etc) på den måten som selger anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som en særskilt næringsseksjon. Dette vil skje i seksjoneringsprosessen, som bl.a styres av offentlige krav. Det tas således forbehold om endelig organisering av kjelleranlegget.

Forretningsfører
For at sameiet skal være i drift ved overtakelsen vil JM engasjere forretningsfører for sameiet samt inngå andre avtaler knyttet til driften av sameiet, for sameiets regning.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
Kabler for TV og bredbånd føres fra svakstrømskap frem til 1 stk koblingspunkt i hver bolig. JM velger leverandør som sameie overtar i bindingstiden avtalt mellom JM og leverandøren.

El-anlegg leveres med automatsikringer, jordfeilbryter, overspenningsvern og nødvendige antall el-punkter i samsvar med bransjenorm NEK-400. Sikringsskap plasseres i boligen.

Diverse
Salg av kontraktsposisjon
Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontrakt. Det betyr at kjøper (kjøper 2) trer inn i den allerede etablerte kontrakten med JM og overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt.

- Kontraktssum: kr. 2.350.000,- (betales av kjøper 2)
- Merverdi til kjøper 1: kr. 340.000,- (betales av kjøper 2)

Prisantydningen som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til selger (kjøper 1).
Merverdi til selger kr. 340.000,- utgjør prisantydningen på kjøp av avtalen. Ny kjøper overtar betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten, der forskudd på kr. 470.000,- (10% av opprinnelig kjøpesum) og merverdi på kr. 340.000,- innbetales til kontraktsmøte, og resten av kjøpesummen inkl. omk kr. 2.705.070,- + eventuelle tilvalg innbetales i forbindelse med sluttoppgjøret av boligen (jfr. original kjøpekontrakt). Det påløper også et administrasjonsgebyr til utbygger på kr 10.000,- som må betales av kjøper 2 i forbindelse med sluttoppgjøret. Det er stilt garantier iht. opprinnelig kjøpesum på kr. 2.350.000,-. Det vil bli stilt garantier for merverdien. Merverdien vil ikke utbetales til kjøper1 før ferdigstillelse av boligen, og beløpet beror på meglers klientkonto frem til utbetaling. Opptjente renter tilfaller kjøperen.

Annen nyttig informasjon
Salget gjelder en kontraktsposisjon. Kjøper overtar samtlige rettigheter og forpliktelser tilhørende kontrakten og det oppfordres til å sette seg godt inn i opprinnelig salgsmateriell og inngått kjøpekontrakt. Kontraktsforholdet reguleres av Bustadoppføringslova.

Kontrakten ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Alle vedlegg til opprinnelig kjøpekontrakt vil være bindende for ny kjøper. Dette samt, kopi av opprinnelig salgsmateriale fås ved henvendelse til megler. Dokumentene må gjennomgås før eventuell budgivning.

Den økonomiske risikoen for kjøper av kontraktsposisjonen vil være at dersom avtalen i det underliggende avtaleforholdet heves på grunn av mangler eller forsinkelse, vil kjøper av kontraktsdisposisjonen kunne ha krav på tilbakebetalingen av vederlaget som er betalt til selger i det underliggende avtaleforholdet, men ikke av merverdien som er forbeholdt videreselgeren.

Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til uten forutgående varsel å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som et resultat av offentlige pålegg, forsvarlig gjennomføring uten å forringe den generelle standard.

Tegninger og bilder i prospektet er kun illustrasjoner og vil avvike noe i forhold til plan - og fasadetegninger og den ferdige bebyggelsen.

Alle arealhenvisninger er hentet fra prosjektets salgsoppgave og vedlegg til kjøpekontrakt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Boligsameiet har pant i hver seksjon, jf. eierseksjonsloven § 25. Dessuten har kommunen lovbestemt pant for eiendomsskatt og enkelte særlige eiendomsavgifter og gebyrer, jf. panteloven § 6-1. For øvrig vil boligen bli overdratt fri for pengeheftelser (andre enn de kjøper lar tinglyse).

Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser (servitutter) som fremgår av grunnbokutskriften.

Grunnbokutskrift følger som vedlegg til kontrakt, se kontraktsvedlegg. I tillegg har JM rett til å tinglyse bestemmelser knyttet til sameie- eller naboforhold, eller forhold pålagt av det offentlige.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Vei, vann og kloakk er offentlig. Kommunal overvannsledning traverserer tomten.

Regulering
Reguleringsplanen Skårer Syd, som eiendommen omfattes av, er vedtatt 24.03.2014. Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtakelse 23.06.2021 kl. 14:00

Frist for overlevering av boligen fastsettes i kjøpsavtalen (kjøpetilbud + byggeblanktt 3427) og vil begynne og løpe når JM`s forbehold er bortfalt. Fristen forlenges for hver fellesferie (21 kalenderdager), juleferie (7 kalenderdager) og påskeferie (7 kalenderdager) som blir berørt av arbeidene. Forlengelsene gjelder selv om det eventuelt utføres arbeid i feriene. Se nærmere beskrivelse av når forbeholdene er bortfalt i kjøpebekreftelsen før avtale signeres.

JM kan kreve overtakelse inntil 4 måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtakelse. JM skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt ved forsinkelse i forhold til det nye overtakelsestidspunktet.

Forhåndsbefaring av boligen gjøres før overtakelse. Befaringen ledes av en representant for JM. Kjøper bør delta i befaringen for å kunne komme med bemerkninger til overtakelsen samt kontrollere bestilte tilvalg. Innkalling til forhåndsbefaring sendes deg i god tid.

Ved overtakelse leveres boligen i byggerengjort stand. Synlige skader/mangler, som skader på vindusruter, porselen, dører eller  overflatebehandlinger, må påpekes ved overtakelse. I nye bygg vil det normalt kunne oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels pga. uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke

kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Boligen kan benyttes som visningsbolig inntil overtakelse, forutsatt at dette ikke forringer boligens kvalitet.

Overtakelse av sameiets fellesarealer foretas av sameiets styre, som da representerer alle sameierne. Ved overtakelse av boligen må det påregnes at det gjenstår mindre innvendige og utvendige arbeider på fellesarealer. Dersom utomhusarealene ikke er fullført ved tidspunktet

for overtakelse av boligen, er begge partene enige ved signatur av denne kontrakt at det holdes tilbake et beløp på kr 5000,- pr bolig på oppgjørsmeglers konto frem til overtakelsesforretning for utomhusarealene er gjennomført. Avhengig av årstiden, for eksempel overtakelse på høsten, er det naturlig at beplantning og plen blir ferdigstilt først våren året etter. Hvis overtagelse skjer før øvrige hus som berører samme utomhusareale ikke er ferdigstilte, vil fellesareal ferdigstilles våren etter at siste hus er overlevert.

JM overskjøter boligen til kjøper ved overtakelse, og aksepterer ikke blanco skjøte e.l.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
3 700,- (Dokumentavgift)
10 000,- (Transport/endringsgebyr til utbygger)

15 070,- (Omkostninger totalt)

2 705 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto i god tid  innen dato for overtagelse.

Betalingsforpliktelser i henhold til avtale:

1) Beløp kr 470.000,- (tilsvarende kjøper 1 sin forskuddsbetaling) innbetales til meglers (Novum Eiendomsmegler AS) klientkonto til kontraktsmøte. Denne innbetalingen skal være fri egenkapital. Beløpet vil således bli utbetalt til selger så snart gyldig forskuddsgaranti foreligger etter Bustadoppføringslova. Opprinnelig selger (JM) har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12, kjøper 1 stiller garanti på det som er mellomlegget mellom opprinnelig salgssum og nåværende salgssum.

2) Merverdi til selger (kjøper 1) kr 340.000,- som utgjør prisantydningen for kjøp av denne avtalen (innbetales ihht. avtalen). Merverdien innbetales til meglers klientkonto til kontraktsmøte. Denne innbetalingen skal være fri egenkapital. Merverdien vil ikke utbetales til kjøper1 før ferdigstillelse av boligen, og beløpet beror på meglers klientkonto frem til utbetaling. Opptjente renter tilfaller kjøperen. Kjøper1 stiller garanti for merverdien.

3) Administrasjonsgebyr til utbygger på kr 10 000,- må betales av kjøper 2 i forbindelse med sluttoppgjøret.

Betalingsforpliktelser i henhold til originalkontrakten:

4) Beløp kr. 2.350.000,- (rest innbetaling hovedkontrakt) + Omkostninger kr 15.070,- (innbetales til Novum Eiendomsmegling AS/Eie Stovner, som vil videreføre dette til DNB eiendomsoppgjør ihht. originalkontrakt). Totalsum inkl. omkostninger utgjør ved prisantydning kr. 2.705.070,-

Selger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12, ihht. opprinnelig kjøpesum. Innbetaling av ovennevnte beløp skal ikke foretas før disse garantiene er transportert på kjøper 2. Det vil bli stilt garanti for merverdien. Kjøper 2s plikt til å betale merverdien til kjøper1 iht. avtalen, bortfaller dersom utbygger ikke ferdigstiller.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.39 000)
Tilrettelegging (Kr.10 000)
Markedspakke (Kr.6 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.61 400)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0102

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

EIE Stovner
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bjarne Haugens gate 31 6G-H0502
For mer om objektet
Bjarne Haugens gate 31 6G-H0502

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: