Bilde 1 av Bjarne Haugens gate 33Bilde 2 av Bjarne Haugens gate 33
Digital salgsoppgave
Bjarne Haugens gate 33

1475 Finstadjordet • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Ny 4-roms selveier med 2 balkonger - Sentral beliggenhet - Est. ferdigstillelse 18.05.21 - Salg av kontrakt -BUD MOTTATT
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
87 m²
Bruksareal (BRA)
88 m²
Fellesutgifter
kr 3 709 / Mnd
Prisantydning
kr 4 870 000
Omkostninger
kr 73 639
Totalpris
kr 4 943 639
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 17900 m²
Oppdragsnummer
75200177
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Sandra
Prisantydningkr 4 870 000,-
Transportgebyrkr 40 000,-
Innredningsvalg (tilvalg)kr 33 639,-
  
Totalpris kr 4 943 639
Eiendom
Bjarne Haugens gate 33, 1475 Finstadjordet, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 100 bnr. 781 i Lørenskog kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 88 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2021

Tomt
Eiet tomt 17900 m²

Prisantydning
4 870 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 870 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
40 000,- (Transportgebyr)
33 639,- (Innredningsvalg (tilvalg))

73 639,- (Omkostninger totalt)

4 943 639,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.3 709,- pr.mnd.

Eier
Attila Kovacs Evlijana Sejdijaj

Beskrivelse
Hus 6 er det siste huset som skal oppføres inne på tunet. Hus 6 byr på en variert boligmiks, fra arealeffektive 1- og 2-roms, perfekt for førstegangskjøperen, 3- og 4-roms leiligheter med gjennomtenkte planløsninger til romslige 5-roms leiligheter for deg som vil ha ekstra god plass.

Fasaden mot øst vil vende inn mot et rolig, grønt gårdsrom, mens fasaden mot vest vil vende mot en hyggelig gågate. Den nye gågaten blir en naturlig inngang til den nye bydelen på Lørenskog og en fin møteplass for områdets beboere. I gågata håper man det skal åpne frisør, apotek, kaffebar og bakeri. Bor du i Entréen er det enkelt å gjøre dine matinnkjøp med Rema 1000 i hus 1.

Beboere i hus 4, 5 og 6 dele følgende goder:
- Takterrasser - nyt utsikten på taket
- Fellesstue - inviter til små og store selskap
- Gjesteleilighet - alltid plass til dine gjester
- Ski- og sykkelverksted - enkelt å leve et aktivt liv
- Flotte felles takterrasser
- Som beboer i Entréen får du tilgang til flere fine takterrasser
- Takterrassene blir et hyggelig sted å oppholde seg varme sommerdager. Inviter dine venner på sommerlunsj på taket - mulighetene er mange!

Hus 6 består av 72 leiligheter. Hus 4, 5 og 6 planlegges å bli et felles sameie, men selger tar forbehold om annen organisering. Entréen vil, når det står ferdig, bestå av 8 bygg, med ca 470 leiligheter totalt. Entréen er en del av områdereguleringen Skårer Syd som vil bestå av ca 1200-1300 boliger når det er ferdig utbygget. Mellom Entréens hus 6 og hus 7, beliggende i enden av Skårersletta, vil det etableres en gågate med noe næringsvirksomhet på gateplan. Prosjektet har fått navnet Entréen nettopp fordi det, med gågata, er inngangen til den nye bydelen.

Gågata har avkommunen fått navnet Løkentunet. Veien som går med øst-vest-retning gjennom bydelen syd for prosjektet har fått navnet Bjarne Haugens Gate. Det etableres et sammenhengende garasjeanlegg under hus 1-6. I dette garasjeanlegget planlegges det også at noen plasser vil tilhøre beboere i hus 7 og 8, på andre siden av Løkentunet. Garasjeanlegget inneholder også plasser avsatt til kunder av dagligvarebutikken i hus 1. Det er utarbeidet av utbygger et foreløpig utkast til vedtekter for sameiet i forbindelse med salg av leiligheter og parkeringsplasser på Entréens utbyggingsområde. Utkastet må oppfattes som en overordnet ramme, og kan bli betydelig endret i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet, kommunale reguleringsbestemmelser, kommunens behandling av seksjoneringsbegjæring m.v. Det tas uttrykkelig forbehold om oppdeling av Entréens utbyggingsområde og organisering av garasjedelene.

Leilighetene vil bli solgt som eierleiligheter. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Selger vil på vegne av sameiet engasjere en forretningsfører til å forestå driften av sameiet innenfor de rammer som sameiet vedtar. Hele eller deler av kjelleretasjene, under hus 1-6, med garasjenedkjøring, parkeringsareal, boder og tekniske rom kan bli skilt ut som en egen anleggseiendom. De enkelte sameiene med tilhørende leilighetseiere eier ideelle andeler med tilhørende rettigheter til adkomst, parkering, boder, fellesrom og uteareal. Vedlikehold av eiendommens fellesarealer med anlegg og utstyr er sameiets fellesansvar. Kostnader som knytter seg til utomhus og garasjesameie fordeles mellom eierne av realsameiene etter sameiebrøk og antall parkeringsplasser med unntak av kostnader som naturlig fordeles pr. enhet. Det tas generelt forbehold om endelig organisering av eiendommen og forbehold om kommunal godkjenning av delesaken som beskrevet over. JM tar forbehold om endelig tomtestørrelse.

For mer informasjon om prosjektet se www.jm.no

Parkering
Mulighet for å kjøpe parkeringsplass av utbygger.

Gateparkering langs Bjarne Haugens gate etter gjeldende bestemmelser, samt på egne plasser i parkeringsanlegg etter skiltede vilkår.

Beliggenhet
Bjarne Haugens gate er et spennende prosjekt som ligger sentralt til i et nyetablert boligområde på Finstadjordet med kort vei til alt Lørenskog har å by på samt nærhet til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Dine daglige innkjøp kan du gjøre hos Rema 1000 som ligger i tilknytning til eiendommen. Nærområdet er preget av trivelige grøntområder, butikker, kaféer, diverse servicetilbud, et rikt tur- og friluftsliv samt umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ha nærhet til alt du trenger i hverdagen.

Triaden Lørenskog Storsenter har i dag ca. 75 butikker fordelt på 27.000 m2 over tre plan. Kjøpesenteret, som er direkte tilknyttet Thon Hotel Triaden, skal nå bygges ut og vil samtidig bli modernisert. Selve kjøpesenteret skal utvides med 12.500 kvadratmeter mot Skårersletta. I tillegg skal vi bygge en idrettshall på størrelse med to håndballbaner, og det kommer et nytt parkeringshus med en park oppå. Fasadene ut mot parken vil det ligge flere utadvendte restauranter. Prosjektet er igangsatt. Planlagt ferdigstillelse av det utvidede kjøpesenteret er før jul 2021. Dine daglige innkjøp kan enkelt gjøres på Rimi, Meny eller Rema 1000. Det er i tillegg kort avstand til Metro, Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum med alt av butikker og servicetilbud. Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter som kino, konserter og forestillinger.

Losby gård og området omkring Losby gods er et populært tur - og rekreasjonsområde både sommer som vinter. Losby gård er et flott utgangspunkt for turer innover Østmarka. Det er mulighet for å utforske marka med f.eks. sykkel eller kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Kommunen driver Losby besøksgård hvor de har forskjellige dyr og café. Golfbanen på Losby er et meget flott anlegg med både 18 og 19 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Tennisbane og svømmehall på Kjenn. Rådhusparken og fine turstier rundt Langvannet. Det er et godt og variert idrettstilbud på Lørenskog. Lørenskog Idrettsforening er stedet for fotballtalentet og Skårerhallen er for håndballtalentet. Vil du bare holde deg i form, er SATS, Condis eller Fresh Fitness der for deg.

Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Nærmeste busstopp i Betania/Triaden som ligger rett utenfor boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn.

Lørenskog Vinterpark, SNØ, har nylig åpnet, kun i kort avstand fra boligen. Dette er planlagt å bli verdens største innendørs vintersportanlegg. Visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport samlet rundt en innendørs skihall. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget er det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper. Les mer om det spennende prosjektet her: http://www.xn--sn-mka.no/forsiden/Borettslagets område har bilfrie internveier, flere lekeplasser og ballplasser hvilket gjør området godt tilrettelagt for barnefamilier.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av blokk- og villabebyggelse og næringsbygg.

Tomt
Eiet tomt, 17900 m²

Byggetomta er en tidligere tomt for kontor- og lagervirksomhet, med begrenset  vegetasjon av gress, trær og buskvekster.

Grunnforholdene på tomta består av løsmasser og fjell. Før byggestart fremstår tomten som relativ flat. I sør-vestre hjørnet er det en kolle. Tomten vil bearbeides med stigingsforhold som utjevner kollen. Løkentunet vil få stigning mot sør og Bjarne Haugens gate vil få stigning mot vest.

Sameiets tomt er eiet. Tomten er ikke endelig fradelt og oppmålt, noe som skjer ved oppmålingsforretning som avholdes av kommunen. Det tas således forbehold om justering av endelig tomteareal og tomtegrenser. Tilsvarende forbehold tas dersom fradeling eller sammenføyning skal
finne sted etter krav fra offentlige myndigheter. Det tas også forbehold om justering av fellesarealer i forbindelse med seksjonering og/eller reseksjonering hvis dette anses hensiktsmessig. Det utearealet som hører til de respektive byggetrinn vil bli ferdigstilt i den grad det er mulig. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn.

Adkomst
Adkomst til parkeringshus vil være fra Bjarne Haugens gate ved dagligvarebutikk, eller fra avkjøring i rundkjøring ved enden av Skårersletta. Hovedinngang til leilighetenes oppganger vil være fra gårdsrommet.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leiligheten ligger i 3.etasje med heis og inneholder: Entre, soverom med omkledningsrom, soverom, soverom med omkledningsrom, bad, kjøkken og stue. Fra kjøkkenet er det utgang til balkong på 12,3 kvm og fra stuen er det utgang til balkong på 9,6 kvm.

Byggemåte
Boligene bygges i samsvar med krav i Plan- og bygningsloven, Teknisk forskrift av 2017 (TEK 17) med de overgangsregler som gjelder. TEK 17 angir minstekravet for nybygg.

JM har imidlertid besluttet at alle boliger skal prosjekteres til å være minst 25% bedre enn krav i TEK 17 når det gjelder beregnet behov for levert energi til romoppvarming og tappevann, inkludert energi til vifter og pumper, men eksklusive energi til teknisk utstyr og belysning o.l.
Det ekstra gode klimaskallet, sammen med balansert ventilasjon med energigjenvinning, sikrer lavt energiforbruk og en god og jevn temperaturfordeling uten trekk. Boligen er utstyrt med ekstra godt isolerende vinduer. Dette medfører at det kan forekomme dugg på utsiden av
glasset (spesielt om morgenen etter en klar nattehimmel). Dette er en naturlig konsekvens av lite varmetap fra vinduet, og er ikke skadelig for vinduet. For ytterligere å redusere energiforbruket, er JM-original dusj utstyrt med armatur og dusjhode som gir god komfort samtidig med redusert vannforbruk.

Primærrom
Primærrom: 87 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 88 kvm

Boder
Det leveres en sportsbod for hver bolig plassert i kjeller, på ca. 5 kvm med unntak av 2-roms som få sportsbod på ca. 2,5 kvm. Vegger mellom boder og ut mot gangsonen leveres av stålnetting.

Standard
Entré: Hvitpigmentert 3-stav eikeparkett. Malte veggoverflater. Nedforet himling av gips som males samt downlights.

Kjøkken: Hvitpigmentert 3-stav eikeparkett. Malte veggoverflater og malt himling.

Stue: Hvitpigmentert 3-stav eikeparkett. Malte veggoverflater og malt himling. 

Soverom etc:  Hvitpigmentert 3-stav eikeparkett. Malte veggoverflater og malt himling.

Baderom: Flislagt bad med nedforet himling av gips som males samt downlights.

Selger har gjort tilvalg på tilsammen kr. 33.639,-. Se vedlagt innredningsvalg for mer informasjon om tilvalgene som er gjort. Det er gjort blant annet tilvalg slik at kjøkkenet er lukket, servantskap bad, blandebatteri dusj, toalett og badekar mm.

Boligene bygges i samsvar med krav i Plan- og bygningsloven, Teknisk forskrift av 2017 (TEK 17) med de overgangsregler som gjelder. TEK 17 angir minstekravet for nybygg. JM har imidlertid besluttet at alle boliger skal prosjekteres til å være minst 25% bedre enn krav i TEK 17 når det gjelder beregnet behov for levert energi til romoppvarming og tappevann, inkludert energi til vifter og pumper, men eksklusive energi til teknisk utstyr og belysning o.l. Det ekstra gode klimaskallet, sammen med balansert ventilasjon med energigjenvinning, sikrer lavt energiforbruk og en god og jevn temperaturfordeling uten trekk. Boligen er utstyrt med ekstra godt isolerende vinduer. Dette medfører at det kan forekomme dugg på utsiden av glasset (spesielt om morgenen etter en klar nattehimmel). Dette er en naturlig konsekvens av lite varmetap fra vinduet, og er ikke skadelig for vinduet. For ytterligere å redusere energiforbruket, er JM-original dusj utstyrt med armatur og dusjhode som gir god komfort samtidig med redusert vannforbruk.

Boligene leveres med sanitærutstyr og hvitevarer som vist på kontraktstegning, i tillegg til opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I bad leveres vannbåren gulvvarme med termostat. Vannrør plasseres skjult i dekket eller i vegg. I leiligheten blir ledningene for varmt og kaldt vann lagt i rørfordelingsskap (tappevannskap).

Vinduer og vindusdører: Vinduer og vindusdører av tre med ytterkledning av aluminium. Leveres ferdig overflatebehandlet fra fabrikk. Vindusbrett leveres i naturstein.

Innredninger: Leveringsomfang fremgår av kontraktenes plantegninger. Innredningen leveres med glatte hvite fronter som standard. Det gis muligheter for individuell tilpasning, se kapittel 6, innredningsvalg. Leveransepliktige innredninger er tegnet med hel strek på kontrakts tegning, stiplede innredninger er ikke del av leveransen.

Dører: Entrédører (dør fra trapperom til entré) leveres med glatt, malt overflate og er lyd- og brannisolert og blir utstyrt med FG-godkjente låser. Dørene leveres med kikkehull. Innvendige dører i leilighetene leveres med karmer og dørblad i malt, hvit utførelse.

Listverk: Fotlister leveres i alle rom bortsett fra våtrom (rom med sluk). Dørgerikter leveres med glatt, malt overflate. Da listverket er overflatebehandlet før montering, vil det være synlige spikerhoder. Vinduene innendørs leveres uten gerikter.

Himling: Alle himlinger males hvite. Det er synlige v-fuger mellom betongdekkene i himling. Bad og entré har nedforet himling. Se kontraktstegning for ytterlige rom med senket takhøyde.

Ferdigattest
Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. JM er ansvarlig for å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

Oppvarming
Boligene leveres med sanitærutstyr og hvitevarer som vist på kontraktstegning, i tillegg til opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Oppvarming med vannbåren termostatstyrt radiator. Radiatorer er dimensjonert etter effektbehov i energiberegninger. Radiatorer er vist på kontraktstegninger. Endringer på radiatorenes størrelse, plassering og antall kan endres etter ferdige kontraktstegninger på bakgrunn av energiberegninger.

I bad leveres vannbåren gulvvarme med termostat. Vannrør plasseres skjult i dekket eller i vegg. I leiligheten blir ledningene for varmt og kaldt vann lagt i rørfordelingsskap (tappevannskap). Dette rør-til-rør skapet plasseres på vegg til våtrom. Felles forsyning med varmt forbruksvann.
Varme til boligen/radiatorene forsynes gjennom varmeskap som også plasseres i boligen. Rørledninger for varme føres i gulv og vegg til varmeskapet og derfra i gulv til radiatorer og gulvvarme. Varmt og kaldt tappevann føres fra sjakt til tappevannskapet i vegg koblet til bad med siklemikk ut mot baderomsgulvet.

El-anlegg leveres med automatsikringer, jordfeilbryter, overspenningsvern og nødvendige antall el-punkter i samsvar med bransjenorm NEK-400. Sikringsskap plasseres i boligen.

Energimerking
Før overtakelse vil det bli utstedt energiattest for den enkeltebolig. Boligens energibehov er dimensjonert iht TEK17

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt for bolig i Lørenskog kommune.
Eventuelle spørsmål om eiendomsskatt kan sendes på e-post til kemneren@lorenskog.kommune.no

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 709,- pr.mnd.

Forsikring med polisenummer
JM holder eiendommen forsikret i byggeperioden. Eiendommen skal være forsikret av JM frem til 2 uker etter at sameiets innvendige fellesarealer er overtatt av sameiet. Sameiet skal deretter tegne egen forsikring.

Dersom det skulle inntreffe brann eller annen skade under byggetiden som dekkes av forsikringen, skal avtalen likevel opprettholdes fullt ut idet erstatningen tilfaller JM, som på sin side plikter å foreta gjenoppbygging etter opprinnelige tegninger innen rimelig tid. JM vil ved tilfelle som nevnt her ikke ha noe ansvar for kjøpers forsinkede innflytting jf buofl. § 17.
Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring

Formuesverdi
Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillels  i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregisteret pr. 1. januar) utgjør 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens bruksareal. Likningsverdien for sekundærboliger (alle andre boliger du måtte eie) utgjør 60% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal, for skatteår 2016. Se nærmere info på www. skatteetaten.no.

Sameie
Prosjektet ENTRÉEN vil bli organisert som et antall eierseksjonssameier i samsvar med eierseksjonsloven. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal.

Det er utarbeidet et utkast til vedtekter for sameiet. Utkastet er kun av veiledende karakter og vil kunne bli endret i forbindelse med organiseringen av eiendommen eller sameiet, på grunn av sammenføyning/fradeling, seksjonering eller andre forhold.

For at sameiet skal være i drift ved overtakelsen vil JM engasjere forretningsfører for sameiet samt inngå andre avtaler knyttet til driften av sameiet, for sameiets regning. JM forbeholder seg retten til endelig organisering av eiendommens uteareal og kjelleranlegg (parkering og boder
etc) på den måten som selger anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som en særskilt næringsseksjon. Dette vil skje i seksjoneringsprosessen, som bl.a styres av offentlige krav. Det tas således forbehold om endelig organisering av kjelleranlegget.

Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. eierseksjonsloven. JM tar forbehold om annen organisering av sameiene der ett eller to bygg sammen kan danne selvstendige sameier. Disse vil da eie sin relative andel av felles sameie hvor teknisk infrastruktur etc. ligger. Beslutning om dette tas på et senere tidspunkt.

Tekniske installasjoner:
Kabler for TV og bredbånd føres fra svakstrømskap frem til 1 stk koblingspunkt i hver bolig. JM velger leverandør som sameie overtar i bindingstiden avtalt mellom JM og leverandøren.

Diverse
Salg av kontraktsposisjon

Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontrakt. Det betyr at kjøper (kjøper 2) trer inn i den allerede etablerte kontrakten med JM og overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt.

Budets størrelse skal være differansen mellom opprinnelig kjøpesum og det beløpet man ønsker å kjøpe boligen for + omkostninger osv.

- Kontraktssum: kr. 4.650.000,- (betales av kjøper 2)
- Merverdi til kjøper 1: kr. 220.000,- (betales av kjøper 2)

Prisantydningen som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til selger (første kjøper). Merverdi til selger kr. 220.000,- utgjør prisantydningen på kjøp av avtalen. Ny kjøper overtar betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten, der forskudd på kr. 465.000,- (10% av opprinnelig kjøpessum) og merverdi på kr. 220.000,- innbetales til kontraktsmøte, og resten av kjøpesummen inkl. omk + tilvalg (33.639,-) innbetales i forbindelse med sluttoppgjøret av boligen (jfr. original kjøpekontrakt). Det påløper også et administrasjonsgebyr til utbygger på kr 40.000,- som må betales av kjøper 2 i forbindelse med sluttoppgjøret. Det er stilt garantier iht. opprinnelig kjøpesum på kr. 4.650.000,-. Det vil bli stilt garantier for merverdien. Merverdien vil ikke utbetales til kjøper1 før ferdigstillelse av boligen, og beløpet beror på meglers klientkonto frem til utbetaling. Opptjente renter tilfaller kjøperen.

Annen nyttig informasjon
Salget gjelder en kontraktsposisjon. Kjøper overtar samtlige rettigheter og forpliktelser tilhørende kontrakten og det oppfordres til å sette seg godt inn i opprinnelig salgsmateriell og inngått kjøpekontrakt. Kontraktsforholdet reguleres av Bustadoppføringslova.

Kontrakten ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Alle vedlegg til opprinnelig kjøpekontrakt vil være bindende for ny kjøper. Dette samt, kopi av opprinnelig salgsmateriale fås ved henvendelse til megler. Dokumentene må gjennomgås før eventuell budgivning.

Den økonomiske risikoen for kjøper av kontraktsposisjonen vil være at dersom avtalen i det underliggende avtaleforholdet heves på grunn av mangler eller forsinkelse, vil kjøper av kontraktsdisposisjonen kunne ha krav på tilbakebetalingen av vederlaget som er betalt til selger i det underliggende avtaleforholdet, men ikke av merverdien som er forbeholdt videreselgeren.

Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til uten forutgående varsel å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som et resultat av offentlige pålegg, forsvarlig gjennomføring uten å forringe den generelle standard.

Tegninger og bilder i prospektet er kun illustrasjoner og vil avvike noe i forhold til plan - og fasadetegninger og den ferdige bebyggelsen.

Alle arealhenvisninger er hentet fra prosjektets salgsoppgave og vedlegg til kjøpekontrakt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Boligsameiet har pant i hver seksjon, jf. eierseksjonsloven § 25. Dessuten har kommunen lovbestemt pant for eiendomsskatt og enkelte særlige eiendomsavgifter og gebyrer, jf. panteloven § 6-1. For øvrig vil boligen bli overdratt fri for pengeheftelser (andre enn de kjøper lar tinglyse). Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser (servitutter) som fremgår av grunnbokutskriften. Grunnbokutskrift følger som vedlegg til kontrakt, se kontraktsvedlegg. I tillegg har JM rett til å tinglyse bestemmelser knyttet til sameie- eller naboforhold, eller forhold pålagt av det offentlige.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Reguleringsplanen Skårer Syd, som eiendommen omfattes av, er vedtatt 24.03.2014.
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Estimert ferdigstillelse 2. kvartal 2021. Dog har utbygger forspeilet overtakelse den 18.05.2021. Dette er avhengig av at prosjektet har den nødvendige fremdrift.


Frist for overlevering av boligen fastsettes i kjøpsavtalen (kjøpetilbud + byggeblanktt 3427) og vil begynne og løpe når JM`s forbehold er bortfalt. Fristen forlenges for hver fellesferie (21 kalenderdager), juleferie (7 kalenderdager) og påskeferie (7 kalenderdager) som blir berørt av arbeidene. Forlengelsene gjelder selv om det eventuelt utføres arbeid i feriene. Se nærmere beskrivelse av når forbeholdene er bortfalt i kjøpebekreftelsen før avtale signeres.

JM kan kreve overtakelse inntil 4 måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtakelse. JM skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt ved forsinkelse i forhold til det nye overtakelsestidspunktet.

Forhåndsbefaring av boligen gjøres før overtakelse. Befaringen ledes av en representant for JM. Kjøper bør delta i befaringen for å kunne komme med bemerkninger til overtakelsen samt kontrollere bestilte tilvalg. Innkalling til forhåndsbefaring sendes deg i god tid.

Ved overtakelse leveres boligen i byggerengjort stand. Synlige skader/mangler, som skader på vindusruter, porselen, dører eller  overflatebehandlinger, må påpekes ved overtakelse. I nye bygg vil det normalt kunne oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels pga. uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke

kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Boligen kan benyttes som visningsbolig inntil overtakelse, forutsatt at dette ikke forringer boligens kvalitet.

Overtakelse av sameiets fellesarealer foretas av sameiets styre, som da representerer alle sameierne. Ved overtakelse av boligen må det påregnes at det gjenstår mindre innvendige og utvendige arbeider på fellesarealer. Dersom utomhusarealene ikke er fullført ved tidspunktet

for overtakelse av boligen, er begge partene enige ved signatur av denne kontrakt at det holdes tilbake et beløp på kr 5000,- pr bolig på oppgjørsmeglers konto frem til overtakelsesforretning for utomhusarealene er gjennomført. Avhengig av årstiden, for eksempel overtakelse på høsten, er det naturlig at beplantning og plen blir ferdigstilt først våren året etter. Hvis overtagelse skjer før øvrige hus som berører samme utomhusareale ikke er ferdigstilte, vil fellesareal ferdigstilles våren etter at siste hus er overlevert.

JM overskjøter boligen til kjøper ved overtakelse, og aksepterer ikke blanco skjøte e.l.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 870 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
40 000,- (Transportgebyr)
33 639,- (Innredningsvalg (tilvalg))

73 639,- (Omkostninger totalt)

4 943 639,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Betalingsforpliktelser i henhold til avtale:

1) Beløp kr 465.000,- (tilsvarende kjøper 1 sin forskuddsbetaling) innbetales til meglers (Novum Eiendomsmegler AS) klientkonto til kontraktsmøte. Denne innbetalingen skal være fri egenkapital. Beløpet vil således bli utbetalt til selger så snart gyldig forskuddsgaranti foreligger etter Bustadoppføringslova.

Opprinnelig selger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12, kjøper 1 stiller garanti på det som er mellomlegget mellom opprinnelig salgssum og nåværende salgssum.

2) Merverdi til selger (kjøper 1) kr 220.000,- som utgjør prisantydningen for kjøp av denne avtalen (innbetales ihht. avtalen). Merverdien innbetales til meglers klientkonto til kontraktsmøte. Denne innbetalingen skal være fri egenkapital. Merverdien vil ikke utbetales til kjøper1 før ferdigstillelse av boligen, og beløpet beror på meglers klientkonto frem til utbetaling. Opptjente renter tilfaller kjøperen. Kjøper1 stiller garanti for merverdien.

3) Administrasjonsgebyr til utbygger på kr 40.000,- må betales av kjøper 2 i forbindelse med sluttoppgjøret.

Betalingsforpliktelser i henhold til originalkontrakten:

4) Beløp kr. 4.185.000,- (rest innbetaling hovedkontrakt) + Omkostninger kr. 12.922,- + tilvalg kr. 33.639,- (innbetales til DNB Eiendom, seksjon eiendomsoppgjør ihht. originalkontrakt).

Totalsum inkl. omkostninger utgjør ved prisantydning kr 4.956.561,-

Selger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12, ihht. opprinnelig kjøpesum. Innbetaling av ovennevnte beløp skal ikke foretas før disse garantiene er transportert på kjøper 2. Det vil bli stilt garanti for merverdien.

Kjøper 2s plikt til å betale merverdien til kjøper1 iht. avtalen, bortfaller dersom utbygger ikke ferdigstiller.

Kjøper skal innbetale tilsvarende 2 måneder felleskostnader à konto for driftskapital oppstart til sameiet.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.39 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.7 000)
Totalt kr. (Kr.58 400)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-20-0177

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig/ Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig/ Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

EIE Stovner
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Bjarne Haugens gate 33
For mer om objektet
Bjarne Haugens gate 33

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: