Bilde 1 av Bjarne Haugens gate 9Bilde 2 av Bjarne Haugens gate 9
Digital salgsoppgave
Bjarne Haugens gate 9

1475 Finstadjordet • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rålekker 2-roms selveierleilighet fra 2020 med balkong ~ Heis ~ Lave felleskostnader ~ Felles takterrasse ~ Sentralt
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
36
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
38 m²
Bruksareal (BRA)
42 m²
Bruttoareal (BTA)
46 m²
Fellesutgifter
kr 2 148 / Mnd
Prisantydning
kr 3 090 000
Omkostninger
kr 90 270
Totalpris
kr 3 180 270
Fellesformue
kr 7 998
Byggeår
2020
Tomt
Fellestomt 6836 m²
Oppdragsnummer
11210157
card-default

Mads Petter Karlsen

Eiendomsmegler
Les om Mads
card-default

Lasse Saltkjel

Partner / Eiendomsmegler
Les om Lasse
Prisantydningkr 3 090 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 81 250,-
  
Totalpris kr 3 180 270
Eiendom
Bjarne Haugens gate 9, 1475 Finstadjordet, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 100 bnr. 781 snr. 36 orgnr. 824567522 i Lørenskog kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 42 kvm, Bruttoareal: 46 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2020

Tomt
Felles tomt for sameiet på ca. 6 836 m². Fellesområder opparbeidet med plenarealer, trær, prydbusker, diverse beplantning, sittegrupper, sykkelparkering, lekeapparater og internveier opparbeidet med betong.

Prisantydning
3 090 000

Takstrapport
Takstmann: Anticimex v/Joakim Helgesen
Takstdato: 16.04.21

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 7 998,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
3 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
81 250,- (Dokumentavgift)

90 270,- (Omkostninger totalt)

3 180 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 148,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fjernvarme, TV/Bredbånd, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, generell drift og vedlikehold m.m.

Eier
Parisa Dyan

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Bjarne Haugens gate 9 ligger i sentralt til i et nyetablert boligområde på Finstadjordet med kort vei til alt Lørenskog har å by på samt nærhet til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Dine daglige innkjøp kan du gjøre hos Rema 1000 som ligger i tilknytning til eiendommen. Nærområdet er preget av trivelige grøntområder, butikker, kaféer, diverse servicetilbud, et rikt tur- og friluftsliv samt umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ha nærhet til alt du trenger i hverdagen.

Triaden Lørenskog Storsenter har i dag ca. 75 butikker fordelt på 27.000 m2 over tre plan. Kjøpesenteret, som er direkte tilknyttet Thon Hotel Triaden, skal nå bygges ut og vil samtidig bli modernisert. Selve kjøpesenteret skal utvides med 12.500 kvadratmeter mot Skårersletta. I tillegg skal vi bygge en idrettshall på størrelse med to håndballbaner, og det kommer et nytt parkeringshus med en park oppå. Fasadene ut mot parken vil det ligge flere utadvendte restauranter. Prosjektet er igangsatt. Planlagt ferdigstillelse av det utvidede kjøpesenteret er før jul 2021. Dine daglige innkjøp kan enkelt gjøres på Rimi, Meny eller Rema 1000. Det er i tillegg kort avstand til Metro, Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum med alt av butikker og servicetilbud. Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter som kino, konserter og forestillinger.

Losby gård og området omkring Losby gods er et populært tur- og rekreasjonsområde både sommer som vinter. Losby gård er et flott utgangspunkt for turer innover Østmarka. Det er mulighet for å utforske marka med f.eks. sykkel eller kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Kommunen driver Losby besøksgård hvor de har forskjellige dyr og café. Golfbanen på Losby er et meget flott anlegg med både 18 og 9 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Tennisbane og svømmehall på Kjenn. Rådhusparken og fine turstier rundt Langvannet. Det er et godt og variert idrettstilbud på Lørenskog. Lørenskog Idrettsforening er stedet for fotballtalentet og Skårerhallen er for håndballtalentet. Vil du bare holde deg i form, er SATS, Condis eller Fresh Fitness der for deg.

Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Nærmeste busstopp i Betania/Triaden som ligger rett utenfor boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og
Lillestrøm. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn.

Lørenskog Vinterpark, SNØ, har åpnet, kun i kort avstand fra boligen. Dette er planlagt å bli verdens største innendørs vintersportanlegg. Visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport samlet rundt en innendørs skihall. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget er det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper.
Les mer om det spennende prosjektet her: http://www.xn--snmka.no/forsiden/Borettslagets område har bilfrie internveier, flere lekeplasser og ballplasser hvilket gjør området godt tilrettelagt for barnefamilier.

Bebyggelse
Området består hovedsaklig av nyere boligblokkbebyggelse og næringseiendom.

Tomt
Fellestomt, 6836 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Se vedlagt nabolagsprofil.

Offentlig kommunikasjon
Se vedlagt nabolagsprofil.

Fritidstilbud
Se vedlagt nabolagsprofil.

Byggemåte
Boligblokken er oppført med gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong og stålkonstruksjoner.
Yttervegger utvendig forblendet med teglstein og bindingsverk utvendig kledd med stående kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør i brannklasse El 30 og lydklasse R"w 35 dB med kikkehull.
Balkongdør og vinduer med karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår. Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilkoblet felles varmesentral og gulvvarme. Leiligheten er tilnyttet felles varmtvann.

Primærrom
Primærrom: 38 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 42 kvm

Standard
Bad:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantskap med høyglans
fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Tapwell. Vegghengt speil og overbelysning over servant. Vegghengt toalett med
sisternekasse fra Geberit. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vannrør av typen rør-i rør system. Synlig
avløpsrør i plast. Avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning mot stue fra byggeår. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Planlimt oppvaskkum i rustfritt stål med
ett-greps armatur. Fliser mellom benkeplate og overskap. Stikkontakter og overbelysning under overskap. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap med
fryser, oppvaskmaskin og stekeovn fra Siemens. Nedsenket induksjonsplatetopp fra Siemens. Vegghengt ventilator under overskap med avtrekk ut
av bygget fra Røros Hetta. Vannrør av typen rør-i rør system. Synlig avløpsrør i plast.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med 3-stavs parkett. Malte vegg- og himlingsflater med taklamper og downlights. Glatte innedører og en med glassfelt.
Oppgraderinger: Malt 2 veggflater i stue samt himling i 2021.

Det er gitt TG 2 på følgende punkter:
- Vannrør kjøkken ettersom det ikke er montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
- Annet - det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet.

For øvrig er det TG1 på resterende punkter. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

NB: Det gjøres oppmerksom om at vedlagt takstrapport er datert 16.04.2021. Takstrapporten er ikke godjent ihht dagens lover og regler.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 15.01.2020 vedrørende boligblokk hus 4 med parkeringskjeller.

Oppvarming
Fjernvarme med radiatorfyring. Gulvvarme på bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Lørenskog kommune per d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 148,- pr.mnd.
Fjernvarme, TV/Bredbånd, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, generell drift og vedlikehold m.m.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, strøm, innboforsikring m.m. listen er ikke utømmende.

Årsregnskap
Megler har kopi av budsjett og årsregnskap. Dette kan interessenter få oversendt.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 89105967

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25
% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Sameiet Entréen 2, Orgnr: 824567522

Forretningsfører
USBL

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at selger ikke har bodd i leiligheten, og at den er brukt som en utleieleilighet.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2017/736102-1/200ERKLÆRING/AVTALE
06.07.2017 21:00
:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:80
:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:796
Bestemmelse om etablering og vedlikehold av underjordisk avfallssug
Bestemmelse om adkomstrett
OVERFØRT FRA: 3029-100/781
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2017/736136-1/200BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT
06.07.2017 21:00
:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:80
:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:796
OVERFØRT FRA: 3029-100/781
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2018/1051512-1/200BESTEMMELSE OM NETTSTASJON
20.07.2018 21:00
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
Rett til adkomst
OVERFØRT FRA: 3029-100/781
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2024366-1/200ERKLÆRING/AVTALE
23.01.2020 21:00
RETTIGHETSHAVER:JM NORGE AS
Org.nr: 829350122
Bestemmelse om rett til utføring av bygningsmessige arbeider
Bestemmelse om adkomst over/under bakken
Bestemmelse om grøntanlegg, sammenføying og tilknytning av bygningsmasse og anleggelse av kulverter
Rett til å ha stående anleggsmaskiner, utstyr, brakker, gjerder og skilt m.v. på eiendommen
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private
stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger
til bygningen.

Regulering
Eiendommen ligger i regulert område.
Navn på plan: 022 Skårer syd.
Reguleringsformål: Bolig/forretning/offentlig eller privat tjenesteyting/bevertning.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
81 250,- (Dokumentavgift)

90 270,- (Omkostninger totalt)

3 180 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.1 961)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.202)
Markedspakke (Selger hadde bilder fra før - foto er trukket fra) (Kr.12 300)
Oppgjør (Kr.6 900)
Provisjon (Kr.40 000)
Visningshonorar x6 ( Betaler for x3 ) (Kr.8 700)
Tilrettelegging (Kr.16 900)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.202)
Totalt kr. (Kr.93 160)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
11-21-0157

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Skedsmo Eiendomsmegling AS
EIE Skedsmokorset
Org. nr:997701151
Furuholtet 1
2020 Skedsmokorset
Tlf: 48 10 04 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Mads Petter Karlsen

Saksbehandlere
Mads Petter Karlsen
EIE Skedsmokorset
Eiendomsmegler
Mob: 93 63 45 58 / E-post: mpk@eie.no

Lasse Saltkjel
Partner / Eiendomsmegler
Mob: 47 30 08 69 / E-post: lsa@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bjarne Haugens gate 9
For mer om objektet
Bjarne Haugens gate 9

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: