Bilde 1 av Gamleveien 91Bilde 2 av Gamleveien 91
Digital salgsoppgave
Gamleveien 91

1475 Finstadjordet • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker, nyoppført 2-roms selveier - Balkong på 8 kvm - Heis - Felles takterrasse - Sentral beliggenhet - Flytt rett inn!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
87
Antall soverom
1 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
46 m²
Bruksareal (BRA)
46 m²
Bruttoareal (BTA)
51 m²
Fellesutgifter
kr 2 283 / Mnd
Prisantydning
kr 3 290 000
Omkostninger
kr 91 270
Totalpris
kr 3 381 270
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 6836 m²
Oppdragsnummer
75210036
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
card-default

Daria Zuzanna Dymarska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Daria
Prisantydningkr 3 290 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 82 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 3 381 270
Eiendom
Gamleveien 91, 1475 Finstadjordet, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 100 bnr. 781 snr. 87 orgnr. 824567522 i Lørenskog kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 51 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt 6836 m²

Prisantydning
3 290 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
82 250,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

91 270,- (Omkostninger totalt)

3 381 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 283,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Totalt pr mnd.: 2283,-
Felleskostnader: 1520,-
TV/Bredbånd: 349,-
Fjernvarme: 414,-

Felleskostnader inkluderer: fellesutgifter, fyring og varmtvann, kabel-TV og bredbånd fra AltiBox, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter, drift og vedlikehold m.m.

Eier
Øyvind Eikeland Eva Hassum Eikeland

Beskrivelse
- Arealeffektiv planløsning
- Soverom med skyvedørsgarderobe
- Hvitlasert 3-stav parkett
- Integrerte hvitevarer
- Downlights på bad
- Romslig entré
- Sydvendt balkong på ca. 8 kvm
- Fjernvarme og V.V, kabel-tv og nett er inkl.
- Kjellerbod
- Felles takterrasser og stue
- Gjesteleilighet som kan leies
- Ski og sykkelverksted i sameiet
- Leiligheten er ubebodd
- Flytt rett inn!

Parkering
Det er pt. mulighet for å kjøpe garasjeplass gjennom utbygger. Pris pt. kr. 250.000, + omkostninger på ca. kr. 10.000,-. Antatt mulighet for leie av garasjeplass, kontakt megler for nærmere info.

Garasjeanlegget er organisert som egen næringsseksjon nr. 246 med tilleggsdeler (parkering).
Bruksrett til parkeringsplassene kan eies av både seksjonseiere i eierseksjonssameiet og eksterne eiere. Bruksretten til garasjeplassene er fritt omsettelig og kan leies ut.
Seksjonseiere eierseksjonssameiet og nabosameiet Sameiet Entreen 1 har fortrinnsrett for kjøp og leie av garasjeplasser med følgende unntak: Sameiet Entreen Urban har rett til 8 p-plasser i henhold til reguleringsbestemmelsene. Se vedtekter for mer informasjon.

Ellers gateparkering etter gjeldende regler i området.

Beliggenhet
Gamleveien 91 E ligger sentralt til i et nyetablert boligområde på Finstadjordet med kort vei til alt Lørenskog har å by på samt nærhet til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Dine daglige innkjøp kan du gjøre hos Rema 1000 som ligger i tilknytning til eiendommen. Nærområdet er preget av trivelige grøntområder, butikker, kaféer, diverse servicetilbud, et rikt tur- og friluftsliv samt umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ha nærhet til alt du trenger i hverdagen.

Triaden Lørenskog Storsenter har i dag ca. 75 butikker fordelt på 27.000 m2 over tre plan. Kjøpesenteret, som er direkte tilknyttet Thon Hotel Triaden, skal nå bygges ut og vil samtidig bli modernisert. Selve kjøpesenteret skal utvides med 12.500 kvadratmeter mot Skårersletta. I tillegg skal vi bygge en idrettshall på størrelse med to håndballbaner, og det kommer et nytt parkeringshus med en park oppå. Fasadene ut mot parken vil det ligge flere utadvendte restauranter. Prosjektet er igangsatt. Planlagt ferdigstillelse av det utvidede kjøpesenteret er før jul 2021. Dine daglige innkjøp kan enkelt gjøres på Rimi, Meny eller Rema 1000. Det er i tillegg kort avstand til Metro, Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum med alt av butikker og servicetilbud. Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter som kino, konserter og forestillinger.

Losby gård og området omkring Losby gods er et populært tur - og rekreasjonsområde både sommer som vinter. Losby gård er et flott utgangspunkt for turer innover Østmarka. Det er mulighet for å utforske marka med f.eks. sykkel eller kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Kommunen driver Losby besøksgård hvor de har forskjellige dyr og café. Golfbanen på Losby er et meget flott anlegg med både 18 og 19 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Tennisbane og svømmehall på Kjenn. Rådhusparken og fine turstier rundt Langvannet. Det er et godt og variert idrettstilbud på Lørenskog. Lørenskog Idrettsforening er stedet for fotballtalentet og Skårerhallen er for håndballtalentet. Vil du bare holde deg i form, er SATS, Condis eller Fresh Fitness der for deg.

Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Nærmeste busstopp ligger rett ved boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn.

Lørenskog Vinterpark, SNØ, har åpnet, kun i kort avstand fra boligen. Dette er planlagt å bli verdens største innendørs vintersportanlegg. Visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport samlet rundt en innendørs skihall. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget er det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper. Les mer om det spennende prosjektet her: http://www.xn--sn-mka.no/forsiden/Borettslagets område har bilfrie internveier, flere lekeplasser og ballplasser hvilket gjør området godt tilrettelagt for barnefamilier.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere blokkbebyggelse og næringseiendom.

Tomt
Eiet tomt, 6836 m²

Fellesarealene er parkmessig opparbeidet med steinheller, bed, lekeplass, variert beplantning og gressplener

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Sandra Nilssen ved Eie har gleden av å presentere en splitter ny, moderne og praktisk 2-roms selveierleilighet i prosjektet Entréen (utbygger JM) på Lørenskog. Leiligheten har en supersentral beliggenhet - her har du både busstopp, dagligvarebutikk og kjøpesenter like utenfor døren! I tillegg er det kort vei til flotte turmuligheter i marka sommer som vinter.

Leiligheten ligger i 4.etasje og inneholder: Entré/gang, bad/wc/vaskerom, soverom og stue/kjøkken

Det medfølger kjellerbod.

Byggemåte
Boligblokk i betong og murkonstruksjoner ferdigstilt i 2020.

Fasader forblendet med stein. Utfyllende bindingsverk med stående panel på balkong. Flatt tak antatt tekket med papp/folie.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt eller utbygger JM sine hjemmesider.  Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 46 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: entre, bad, soverom, stue og kjøkken

Bruksareal
Bruksareal: 46 kvm

Boder
Det medfølger 1 bod i underetasjen.

Standard
Entré:
Heisadkomst til felles oppgang, garasje og bod.
Lys og praktisk entré med plass til skyvedørsgarderobe om ønskelig. Brann- og lydklassifisert entrédør. Porttelefon. 3-stavs parkett i hvit eik matt på gulv, malte vegger og himling.

Bad:
Meget pent bad med fliser på gulv og vegger, malt himling med dimbare downlights. Vannbåren gulvvarme. Heldekkende servant med servantskuffer og speil med belysning. Romslig dusjhjørne med dusjgarnityr på vegg og regnfallsdusj. Stilrene dusjvegger. Vegghengt klosett. Opplegg til vaskemaskin.

Soverom:
Romslig soverom med plass til stor seng og tilhørende møblement, gode lysforhold fra store vindusflater. Rikelig med oppbevaringsplass fra romslig skyvedørsgarderobeskap. 3-stavs parkett i hvit eik matt på gulv, malte vegger og himling.

Kjøkken:
Lekker kjøkkeninnredning fra Marbodal med glatte folierte fronter, laminat benkeplate. Ventilator hette i stål med kanal til ventil. Komfyrvakt og waterguard/ vannstoppeventil er montert. Integrerte hvitevarer som induksjon platetopp, stekeovn, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin. Rikelig med skap- og benkeplass. Plass for spisebord om ønskelig.
3-stavs parkett i hvit eik matt på gulv, malte vegger og himling.

Stue:
Svært lys og innbydende stue med store vindusflater. God plass til sofagruppe med tilhørende møblement. 3-stavs parkett i hvit eik matt på gulv, malte vegger og himling. Fra stuen er det utgang til balkong.

Balkong:
Stuen har utgang til sørvendt balkong på ca. 7,9 kvm. God plass til hyggelig spise- og loungemøbler. Skillevegg i treverk mot nabo. Rekkverks høyde 1,25 m. Utebelysning og dobbel stikkontakt. Utsyn mot opparbeidet fellesarealer. Sameiet har i tillegg flere felles takterrasser.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme på bad ellers oppvarming med vannbårne radiatorer.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt for bolig i Lørenskog kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 283,- pr.mnd.
Felleskostnader: 1520,- TV/Bredbånd: 349,- Fjernvarme: 414,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen lån.
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 89105967

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Sameie: Sameiet Entréen 2, Orgnr: 824567522

Forretningsfører
USBL.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
- Automatsikringer i sikringsskap med 40 amp hovedsikring og 9 fordelingskurser. Skap plassert i
entré.
- Dørcalling med åpner, kabel-TV tjenester m/bredbånd og røykvarsler.
- Avtrekksvifte over platetopp inn til ventilasjonskanal.
- Røropplegg i kjøkkenbenk med rør-i-rør system og avløpsrør i plast.
- Leiligheten er utstyrt med kjøkkenhette montert over komfyr og avtrekksventil i alle rom. Sentrale
trykkstyrte avtrekksvifter er montert over tak over fellessjakter. - Leiligheten har vannbåren radiatorvarme og gulvvarme i bad/wc.

Dyrehold
Se vedtekter/husordensregler for nærmere bestemmelser, eller kontakt styret

Diverse
Sameiet Entréen 2 på Skårer i Lørenskog kommune med adresse Bjarne Haugens gate 9 og 21 og Gamleveien 91- 95 som vil bestå av 242 selveierleiligheter og 5 næringsenheter ferdig utbygd.

- Det er gjesteleilighet i sameiet og felles stue.
- Takterrasse i 8.etasje
- Ski og sykkelverksted i sameiet.

- Styret i sameiet Entréen 2 vedtok på styremøte 19.11.2020, etter anbefaling fra USBL, å øke andel felleskostnader med 10% fra 01.02.2021. Økningen skyldes store økninger av kommunale avgifter (vann og avløp, samt renovasjon) og forsikring.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig og næring i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med megler/selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
82 250,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

91 270,- (Omkostninger totalt)

3 381 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 1,2%

Tilrettelegging (Kr.10 000)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)

Foto (Kr.2 950)

Innhenting av grunnbok (Kr.808)

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)

Markedspakke 1 (Kr.10 900)

Oppgjør (Kr.5 500)Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0036

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Daria Zuzanna Dymarska
EIE Stovner
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 36 40 86 / E-post: dzd@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Gamleveien 91
For mer om objektet
Gamleveien 91

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: