Bilde 1 av Idrettsgata 32Bilde 2 av Idrettsgata 32
Digital salgsoppgave
Idrettsgata 32

1473 Lørenskog • Lørenskog kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 3 200 000

Omkostninger: kr 90 450Totalpris: kr 3 290 450
Lørenskog-Ny, ubebodd & romslig 1-roms selveier m/ lave bokostnader. V.båren varme. 3.5M takhøyde. Mulighet for garasje*
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Eierseksjon
466
Internt bruksareal (BRA-i)
37 m²
Bruksareal (BRA)
37 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
5 m²
Fellesutgifter
kr 2 492 / Mnd
Prisantydning
kr 3 200 000
Omkostninger
kr 90 450
Totalpris
kr 3 290 450
Byggeår
2024
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
77240191
Prisantydningkr 3 200 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-)kr 80 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 3 290 450
Eiendom
Idrettsgata 32, 1473 LØRENSKOG

Matrikkel
Gnr. 102 Bnr. 3 Snr. 466 i Lørenskog kommune

Boligtype
Eierseksjon.

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 37 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 37 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 2,5 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 4,8 kvm

Areal
Bruksareal: 39,5 kvm, BRA-I: 37 kvm, BRA-E: 2,5 kvm , TBA: 5 kvm

Arealene er opplyst av utybygger fra da selger selv kjøpte leiligheten og avvik kan forekomme.
Hverken selger eller megler har kontrollmålt arealene og således ikke ansvarlig dersom det skulle forekomme avvik på dette.

Byggeår
2024

Tomt
Eiet tomt.

Tomtenes areal er ennå ikke fastsatt.

Prisantydning
3 200 000,-

Tilstandsrapport
Boligen er nylig overttatt av eier og det er ikke utarbeidet tilstandsrapport av leiligheten da boligen er nyoppført og ubebodd.
Nybygg garanti ihht. §12 stilles av selger.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 81 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 281 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 290 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Eier
Thuy Van Thi Vo Duy Quang Nguyen

Beskrivelse
Prosjektet Rolvsrud Arena er et stort byggeprosjekt på til samme 289 leiligheter fordelt på 5 bygg. Utviklingen vil foregå i to byggetrinnn og det første trinnet vil bestå av totalt 95 leiligheter. Prosjektet har som ambisjon om å bli et «BREEAM-NOR Very Good» miljøsertifisert boligprosjekt.

Leilighet er en del av det første byggetrinnet og er en moderne og romslig 1-roms selveier. Leiligheten leveres med en romslig entré med mulighet til å skape egne og unike oppbevaringsløsninger. Badet er elegant flislagt og utstyrt med det aller mest nødvendige, inkludert opplegg for vaskemaskin. Oppholdsrommet  leveres med en åpen stue- og kjøkkenløsning som gir en følelse av romslighet og komfort. Kjøkkenet er innredet med integrerte hvitevarer. Oppholdsrommet er romslig med god plass til en sofa, seng og garderobeskap, slik at man kan tilpasse rommet til egne behov og preferanser. Fra oppholdsrommet er det utgang til en privat terrasse på ca. 4,8 kvm. Leiligheten holder en gjennomgående og høy standard med bl.a. 1-stav lys eikeparkett, vannbåren gulvvarme i alle rom samt kjøkken- og baderomsinnredning fra HTH. Alle rom, med unntak av våtrom, er holdt i en ren og nøytral hvittone, noe som gir friheten til å skape en egen stil og innrede etter eget ønske.

Parkering
Etter gjeldende bestemmelser i området.

Mulighet for kjøpe av garasjeplass forutsatt at det er ledig kapasitiet.

Beliggenhet
Velkommen til Rolvsrud Arena i Lørenskog kommune. Rolvsrud Idrettspark byr på store og fine friarealer, noe som legger til rette for den perfekte blandingen av sport og fritid. Med en imponerende idrettspark, store og naturskjønne grøntområder, to flotte kjøpesentre, koselige kafeer og Norges eneste innendørs skisenter i nærområdet, vil det alltid være noe spennende og utfordrende å finne på.

Dagligvarehandel i området er praktisk og tilgjengelig. Meny Rasta ligger kun en 7-minutters spasertur unna og gir enkel tilgang til det aller mest nødvendige innen dagligvarebehov. Med PostNord-tjenester tilgjengelig, blir dagligvarehandelen enda mer praktisk og allsidig. Et annet alternativ er Rema 1000 Skårer som ligger ca. 14 minutter unna.

Området har nærhet til essensielle tjenester som skoler, barnehager og offentlig transport. Sistnevnte imponerer med tilbud innen både buss (Rasta senter), tog (Lørenskog stasjon) og t-bane (Ellingsrudåsen), noe som gir en enkel og effektiv måte å komme seg rundt på. Dette gir en praktisk tilkobling til ulike destinasjoner innenfor og utenfor regionen, og gir stor fleksibilitet i reiseplanleggingen. Med en kjøretid på ca. 19 minutter til Oslo S, gir dette området en direkte forbindelse til hovedstaden og dens mangfoldige attraksjoner, inkludert shopping, varierte og kulinariske opplevelser samt et rikt kultur- og uteliv. Videre er tilkoblingen til Gardermoen, en kjøretur på ca. 29 minutter, en stor fordel for den reiseglade.

Bebyggelse
Det er planlagt totalt ca. 289 leiligheter fordelt på 5 bygg, og felles kjeller- og sokkeletasje for parkering. Prosjektet Rolvsrud Arena vil bli organisert som et eller flere seksjonssameier. Deler av prosjektet vil også bli organisert som borettslag.

Området generelt består av blokkbebyggelse, eneboliger og rekkehus.

Tomt
Eiet tomt, kvm

Tomtenes areal er ennå ikke fastsatt.

Inneholder
Entré og oppholdsrom leveres med 1-stav lys hvitpigmentert eikeparkett. Fotlister og dørterskler til innerdører leveres i lys hvitpigmentert eik. Vannbåren gulvvarme i alle rom.

Alle vegger, med unntak av våtrom leveres sparklet og malte i lyse fargetoner.

Innvendige dører leveres hvitmalte av type Swedoor Easy.

De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift, TEK 17.

Kjøkken

HTH-kjøkken levert i moderne utførelse med integrerte hvitevarer.

Bad

Baderommet er innredet med lyse gulvfliser og beige veggfliser. Badets servantskap er leveret av HTH i hvit utførelse og har to skuffer. Hvit servant med servantbatteri i krom overflate. Speilet leveres med integrerte LED-lys.

Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger og dusjarmatur i krom. Toalettet leveres i et rent design, og med en hvit nøytral spyleknapp. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på badet. Hvite LED-spotter i tak med dimmebryter.

Byggemåte
Bygningen utføres med bærekonstruksjon hovedsakelig i betong, med enkelte vegger med stålsøyler og dragere. Fasadeveggene utføres i hovedsak med isolert bindingsverk, men med enkelte vegger i betong som er isolert utvendig. Fasadene utformes med en kombinasjon av teglstein, panel og beslag i henhold til arkitektens endelige anvisninger. Balkongrekkverk utføres i glass og stål. Innvendige vegger av gips eller betong.

Balkonger og terrasser leveres med tremmegulv av trykkimpregnert trebord. Det etableres skille mellom sammenhengende balkonger/terrasser i hensiktsmessig høyde. Leiligheter med balkong leveres med rekkverk i glass og metall. Alle balkonger/terrasser vil ha utelampe og strømuttak.

Boder
Det medfølger en sportsbod til leiligheten på minimum 2,5 kvm. Boden ligger i tilknyttning til parkeringsområdet.

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Det leveres vannbåren varme i gulv i entre, bad, kjøkken og stue. Energi til produksjon av varmtvann og oppvarming av leilighetene leveres fra fjernvarme. Det monteres måler leiligheten som måler forbruket av varmtvann til forbruk og oppvarming

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Det er ikke fastsatt kommuneale avgifter for denne leilighten p.d.d.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Lørenskog kommune.

Formuesverdi
Ikke fastsatt.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 492,- pr.mnd.

felleskostnader dekker bl.a. vaktmester/renhold, kabel-tv/internett, a konto fjernvarme, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke innbo), fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende. dette basert på et foreløpig budsjett.

Fellesutgifter er stipulert til:

Felleskostnader bolig:  kr 45,- pr. mnd. pr. kvm 
Fjernvarme: kr. 9,- a-konto pr. mnd. pr. kvm
TV/internett: 450,- pr. tilknyttet bolig pr. mnd.

Stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter. Kjøper er innforstått med at fellesutgiftenes størrelse kan endres fra år til år, og vil blant annet avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

Foruten eventuelle lån og månedlige fellesutgifter, vil strøm, innboforsikring, kommunale avgifter, eventuelle utvidede medieabonnementer m.m. være faste løpende kostnader.

Sameie
Det er planlagt totalt ca. 289 leiligheter fordelt på 5 bygg, og felles kjeller- og sokkeletasje for parkering. Prosjektet vil bli organisert som et eller flere seksjonssameier. Deler av prosjektet vil også bli organisert som borettslag.

Hus 1 organiseres som et sameie og skal hete Rolvsrud Arena hus 1 sameiet. Som seksjonseier vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin leilighet. Eneretten til bruk omfatter også tilhørende balkong/takterrasse eller privat uteareal for leiligheter på bakkeplan. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesarealer.

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Utbygger er i prosess med seksjonering av bygget. Sameiet opprettes så snart seksjonering av bygget er ferdigstilt.

Utbygger er ansvarlig for bygningsforsikringen inntil sameiet kan overta denne forpliktelsen.

Budsjett:

Utkast til driftsbudsjett for første driftsår er utarbeidet basert på stipulerte inntekter og kostnader.

Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger om eiendommen gitt av selger/utbygger og normtall fra tilsvarende eiendommer som forretningsfører forvalter.

Forretningsfører
Utbygger har på vegne av eierseksjonssameiet, inngått  bindende forretningsføreravtale vedrørende løpende forvaltning, stifting, utarbeidelse av budsjett og vedtekter med OBOS Eiendomsforvaltning.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Det er lovbestemt panterett til sameiet. Ingen panteheftelser følger eiendommen ved salg.

Eiendommen er under sammenføyning/ fradeling, og det er ennå ikke avklart hvilke heftelser/servitutter som vil følge det nye bruksnummer.

Det er pr. d.d. tinglyst følgende heftelser/ servitutter som kan følge eiendommen:

1870/13-1/8 UTSKIFTING 12.11.1870

1916/105-1/8 BESTEMMELSE OM VEG 02.06.1916

RETTIGHETSHAVER:Knr:3029 Gnr:102 Bnr:9
Bestemmelse om vannrett
1922/234-1/8SKJØNN
05.07.1922

Elektriske kraftlinjer
1922/232-1/8 BESTEMMELSE OM VEG 04.08.1922
RETTIGHETSHAVER: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:14

1922/233-1/8BESTEMMELSE OM VEG 20.09.1922
RETTIGHETSHAVER: Knr:3029 Gnr:102 Bnr:13

1957/5780-2/8 RETTIGHETER IFLG. SKJØTE 28.12.1957
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

OVERFØRT FRA: 0230-102/115

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
1964/309-1/8 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. 29.01.1964
RETTIGHETSHAVER:Knr:3029 Gnr:105 Bnr:124
RETTIGHETSHAVER:Knr:3029 Gnr:105 Bnr:125
RETTIGHETSHAVER:Knr:3029 Gnr:105 Bnr:126
Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1969/1701-1/8 ERKLÆRING/AVTALE 30.04.1969
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1970/6711-1/8BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE 23.12.1970
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1982/3910-1/8 ERKLÆRING/AVTALE 14.06.1982
Bestemmelse om å rive/fjerne bygg når bygningsrådet forlanger det
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2007/972491-1/200ERKLÆRING/AVTALE 27.11.2007
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av høyspent kabelanlegg som erstatter eksisterende luftkabling (stedsvarig rett)
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2010/268952-1/200ERKLÆRING/AVTALE 15.04.2010
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspent kabelanlegg og høyspent kabelanlegg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Sameiet har lovpålagt panterett (legalpant) til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. Legalpant har førsteprioritet i eierseksjonene og tinglyses ikke.

Utbygger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Videre kan utbygger tinglyse bruksretter til fremtidige byggetrinn. Utbygger forbeholder seg retten til å selge sine rettigheter og forpliktelser overfor kjøper til 3. mann. Kopi av grunnbokutskrift og servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler.

Servitutter som ikke skal gjelde den nye eiendommen vil bli forsøkt slettet. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter som erklæringer/avtaler. Dog har selger opplyst at han ikke har kjennskap til slike erklæringer/avtaler som har innvirkning på denne eiendommen.

Utleie
Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk
Vei, vann og avløp er tillknyttet det offentlige nett via priavte stikkledninger.

Regulering

Områnde er regulert av vedtatt reguleringsplan for Rolvsrud idrettspark, datert 19.06.2019. Reguleringsformålet er bolig/tjenesteyting.

Det er planlagt totalt ca. 289 leiligheter fordelt på 5 bygg på tomten, leilighet A-207 er en del av første av i alt to byggetrinn og består av totalt 95 leiligheter.

Prosjektet er under behandling hos plan og bygg (ArkivsakID: 20/8302.) Følgende tillatelser foreligger pr. 11.09.2023:

1. Rammetillatelse ble gitt 02.07.2021 for boligblokk (20/8302-17)

2. Igangsettingstillatelse del 1 ble gitt 18.08.2022 for grunnarbeider og fundamenter (20/8302-30)

3. Igangsettingstillatelse del 2 for råbygg, VA og innvendige tekniske installasjoner ble gitt 01.11.2022 (20/8302-33)

4. Endringstillatelse for fasadeendringer ble gitt 07.06.23 (20/8302-42).

5. Igangsettingstillatelse del 3 - Nytt bygg - Boligblokk  ble gitt 09.06.2023

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 81 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 281 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 290 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har valgt å ikke tegne boligselgerforsikring.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Garanti
Selger plikter å stille garanti etter §12 i bustadoppføringslova straks etter at avtale er inngått. Garantien skal tilsvare minst 5 % etter overtagelse, og garantien skal gjelde frem til fem år etter overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Totalt kr. (Kr.Sum vederlag 90 000 kr)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-24-0191

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Binh Nguyen

Saksbehandlere
Binh Nguyen
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler
Mob: 99 48 88 66 / E-post: binh@eie.no

Usanthan Lucas
Salgsleder | Eiendomsmegler
Mob: 97 98 44 18
[/ E-post: ul@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Idrettsgata 32
For mer om objektet
Idrettsgata 32

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: