Bilde 1 av Isak H. Wiiks gateBilde 2 av Isak H. Wiiks gate
Digital salgsoppgave
Isak H. Wiiks gate

1461 Lørenskog • Lørenskog kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 4 350 000

Omkostninger: kr 72 565Totalpris: kr 4 422 565
Arealeffektiv og lekker 2-roms selveier med 2 balkonger - Sentralt beliggende - Bolig under oppføring - Salg av kontrakt
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
46 m²
Bruksareal (BRA)
46 m²
Fellesutgifter
kr 2 829 / Mnd
Prisantydning
kr 4 350 000
Omkostninger
kr 72 565
Totalpris
kr 4 422 565
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
75240129
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 350 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift 2,5% av andel salgsverdi tomtkr 10 320,-
Tilknytningsgebyr kabel-tvkr 4 500,-
Administrasjonsgebyrkr 50 000,-
Transportgebyr til oppgjørkr 6 375,-
  
Totalpris kr 4 422 565
Eiendom
Isak H. Wiiks gate, 1461 Lørenskog, Etasje: 2
Oppdraget gjelder salg av en kontraktsposisjon som gir rett til fast eiendom med bolig/fritidsbolig som er under oppføring.

Matrikkel
Gnr. 101 Bnr. 204 i Lørenskog kommune
Eiendommen vil bli seksjonert, og boligen som den underliggende kontrakten gir rett til vil bli tildelt seksjonsnummer.

Prosjektet ligger i Lørenskog kommune på gnr. 101, bnr. 204.
Vi gjør oppmerksom på at matrikkelbetegnelsen kan bli endret ved gjennomføring av fradeling og sammenføyning. Seksjonsnummer til leilighetene blir fastsatt i forbindelse med seksjoneringen før innflytting. Adresse er foreløpig ikke tildelt av Lørenskog kommune.

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt. Eiendommen er under oppføring, og er derfor ikke oppmålt.

Areal
Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt. Eiendommen er under oppføring, og er derfor ikke oppmålt.

Arealene som er oppgitt i prospekt, prisliste og på tegninger er angitt i BRA (bruksareal) og P-rom (primærrom), slik dette er definert nedenfor: Bruksareal er målt innenfor boligens omsluttende vegger inklusiv innvendig bod og sjakter. Primærrom tilsvarer bruksareal, og inkluderer areal for innvendige vegger og sjakter, men med fradrag for innvendige boder/garderobe/WIC og veggene til disse. I primærrom inngår arealer til blant annet oppholdsrom/stue/soverom, kjøkken, bad/wc, entré og sjakt(er) . Også arealer for ganger/ trapperom i boligen inngår i beregning av primærrom. Kjøper er innforstått med at arealangivelsene på de enkelte rom i leilighetene er et resultat av beregninger og følgelig er foreløpige.

Antall soverom
1

Tomt
Eiet tomt kvm
Opplysninger er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt.

Prisantydning
4 350 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Ingen fellesgjeld.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 4 500,- (Tilknytningsgebyr kabel-tv)
kr 6 375,- (Transportgebyr til oppgjør)
kr 10 320,- (Dokumentavgift 2,5% av andel salgsverdi tomt)
kr 50 000,- (Administrasjonsgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 72 565,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 422 565,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 829,- pr. mnd.

Felleskostnadene er ikke endelig fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor
store kostnadene blir, vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer.

Felleskostnadene antas å beløpe seg til ca. kr. 35-40,- pr m2 BRA/mnd ihht. arealspesifikasjon i salgsbetingelsene.
Grunnpakke kabel-tv og fiber kommer i tillegg med ca. kr 299,-/mnd. Prisen kan bli regulert (KPI) etter år 1.
Oppvarming og varmtvann kommer i tillegg og estimeres med ca. kr. 15,- pr m2 BRA/mnd ihht. arealspesifikasjon i salgsbetingelsen.

Felleskostnadene dekker normalt felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, drift av bl.a. heiser og garasjeport, forretningsførsel, revisjon, trappevask, kommunale avgifter, felles drift av bygningsmassen og felles takterrasse, drift og vedlikehold av Premium fasiliteter herunder selskapslokale, gjesteleilighet, smørebod, bilvask, sykkelverksted.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene dekker normalt felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, drift av bl.a. heiser og garasjeport, forretningsførsel, revisjon, trappevask, kommunale avgifter, felles drift av bygningsmassen og felles takterrasse, drift og vedlikehold av Premium fasiliteter herunder selskapslokale, gjesteleilighet, smørebod, bilvask, sykkelverksted.

Eier
Hjemmelshaver:
Thongård AS, org.nr.: 917 307 318, et selskap i Olav Thon Gruppen

Pegah Zarmehr

Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder overdragelse av kontraktsposisjon med tilhørende rettigheter og forpliktelser til en bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (entreprenør/selger) og selger av kontrakten (kjøper 1). Den inngåtte kontrakten regulerer alle forhold knyttet til leveranse av boligen. Kjøper av kontraktsposisjonen overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser, herunder lovpålagte garantier og betalingsvilkår. Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt ligger vedlagt.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr 400.000,-, er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

I tillegg kommer eventuelt transportgebyr og forskudd som første kjøper allerede har innbetalt til opprinnelig selger/utbygger.

Parkering
Leiligheten selges ikke med parkeringsplass.

Parkering vil være i parkeringskjeller under Skårerløkka (inkl. salgstrinn 2 og 3). Adkomst vil være fra Rådmann Paulsensgate. Parkeringskjelleren vil også benyttes til parkering for Triaden kjøpesenter og andre boligselskaper på Skårerløkka/Triaden. Boligparkeringen planlegges i egen etasje, adskilt fra kjøpesenterets parkeringsarealer.
Parkeringskjelleren vil ligge i en anleggseiendom som eies og driftes av Thongård AS.
Parkeringsplasser vil for de som kjøper parkeringsplass bli organisert med bruksretter til anleggseiendommen i henhold til listeordning beliggende hos forretningsfører. Kjøpere av bruksrett til parkeringsplass skal betale en forholdsmessig andel av kostnadene knyttet til drift og vedlikehold av parkeringskjelleren.

Thongård AS forbeholder seg retten til fritt å organisere parkeringskjelleren som nevnt og ihht eierseksjonslovens bestemmelser, uten endring i kjøpesum.

Selger fastsetter i vedtekter bestemmelser som er bindende for de som har kjøpt bruksrett til
parkeringsplass:
- Bruksrett til parkeringsplasser kan ikke selges eller leies ut til andre enn seksjonseiere på området Skårer Vest felt 8.
- Rett for sameiets styre til å omfordele parkeringsplasser dersom det foreligger saklig grunn (for eksempel slik at funksjonshemmede kan få benytte HCplass).
- Fordeling og innkreving av kostnader til drift og vedlikehold av parkeringskjeller. Månedlige kostnader stipuleres til ca. kr. 250,- pr. plass.

Evt. ledige parkeringsplasser ved overtagelsestidspunkt, vil tilhøre Thongård AS som beholder eiendomsog/eller bruksrett til disse. Disse parkeringsplassene vil fritt kunne selges eller leies ut til beboere på området Skårer Vest felt 8.

Beliggenhet
Beliggende sentralt i nytt boligområde i hjertet av Lørenskog. Her er en helt ny bydel i ferd med å ta form. Lørenskog kommune har sammen med utbyggerne hatt fokus på estetikk, funksjonalitet og nærhet til frodige grøntarealer.

Fra leiligheten er det nærhet til barnehager, skoler, kollektivtransport og et rikt og variert servicetilbud. Området er under utbygging/ utvikling, noe som legger til rette for et helt nytt sentrumsliv i Lørenskog. Her kommer det en flott bypark som bygges trinnvis sammen med boligene i Skårerbyen. Ved ferdigstillelse vil parken bli hele 15.000 kvm stor og vil man finne fotballbane, volleyballbane, luftepark og grønne hvilesoner.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Rema 1000, Coop Extra og Joker. Kjøpesenteret Triaden ligger rett ved boligen. Senteret har et bredt utvalg av butikker, restauranter og andre servicefasiliteter.

Også Metro, Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum ligger godt innen rekkevidde. Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter som kino, bibliotek, konserter og forestillinger.

Det er kort vei til flere tur- og løypealternativer innover i Østmarka. Her er det gode fiske- og bademuligheter, ridestier, oppkjørte skiløyper, lysløyper, samt flere sportsstuer med servering. Langvannet er et ypperlig sted for et bad med sandstrand, flytebrygge, HWC-toalett, landgang, grill og sittegruppe. I gangavstand fra leiligheten kan du også ta deg ut i lysløypenettet mot Mariholtet som i tillegg byr på flere bade-/fiskevann og nydelig turterreng. Fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold.

Losby golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

SNØ helårsarenaen for snøopplevelser ligger kun en kort sykkel-/kjøretur unna leiligheten. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med Big jump, samt langrennsspor på ca. 2 km, samt et fantastisk lekeområde. I sommer ble det også åpnet en jumpyard ved SNØ.

Bebyggelse
Skårerløkka salgstrinn 1 ble ferdigstilt august 2021 og består av en bygning
over 7 etasjer. Trinn 1 er utskilt på en egen eiendom, og utgjør et separat sameie.

Skårerløkka salgstrinn 2 blir inntil 7 etasjer og består av 3 bygninger. Det blir en sammenhengende bygning med flere
oppganger og to punkthus i gårdsrommet. Skårerløkka salgstrinn 3 blir inntil 7 etasjer. Det blir to sammenhengende bygninger med flere oppganger og to
punkthus i gårdsrommet.
Utvidelse av Triaden kjøpesenter pågår og er estimert ferdig i høsten 2023.
Det er videre planlagt kontor, næring, flerbrukshall og ytterligere boliger på Skårer Vest felt 8.
Det vil på området Skårer Vest felt 8 være allment tilgjengelige utearealer og gangstier. Det blir blant annet en allment tilgjengelig gangsti mellom Skårerløkka salgstrinn 2 og 3. Det store aktivitets- og parkområdet mellom Triaden og de tre salgstrinnene i Skårerløkka, vil også være allment tilgjengelig.

Tomt
Eiet tomt, kvm

Det er planlagt at tomtene til Skårerløkka salgstrinn 2 og 3 etableres som en felles eiet tomt under Sameiet Skårerløkka 2.

Thongård AS tar forbehold om tomtens endelige størrelse inntil fradeling og oppmåling er gjennomført

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder: Entrè, bad, soverom og stue/kjøkken. Utgang til en balkong på 8 kvm og en balkong på 4 kvm.
Det medfølger en kjellerbod.

Byggemåte
Bygningen er fundamentert til fjell med borede stålrør.
Bærekonstruksjon i betong og stål.
Tak er i betong med fallisolasjon, papp- /folietekking, sluk med innvendige nedløp på horisontale takflater, utvendig nedløp på skråtakskonstruksjoner.
Det vil bli deler av prosjektet som dekkes med grønne tak.
Yttervegger i isolert bindingsverk kledd utvendig med tegl og tre. Plater i metall eller sementbaserte plater kan bli benyttet som komplement ved
innganger, oppbygg etc. Innvendig er de kledd med gips.
Innervegger i betong eller bindingsverk kledd med gips

Primærrom
Primærrom: 46 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 46 kvm
Oppgitt areal er hentet fra entreprenør/utbygges sitt prospekt. Boligen er under oppføring og er derfor ikke oppmålt.

Boder
Leiligheter under 50 kvm får privat sportsbod på min. 2,5 kvm.
Private sportsboder ligger i kjeller. Disse leveres med gittervegger og dør tilpasset hengelås. Sportsbodene er ikke klimatisert. Gulv og tak i støvbundet betong.

Standard
Leilighetene i Skårerløkka trinn 2 & 3 blir levert med følgende pakke:

KJØKKEN (1 og 2-roms leiligheter):
Kjøkken fra Norema med fronter i Aspekt klassisk hvit og integrerte hvitevarer fra Elektrolux eller tilsvarende produkt fra
annen leverandør. Utenpåliggende spotter under overskap med bryter og stikk på vegg. Håndtak i børstet stål og fulldempende dører og skuffer. Sort benkeplate i laminat. Kum fra Franke med produktnavn Franke bell.
Kjøkkenarmatur i krom fra Pine. Ventilator slimline med aktivt kullfilter over komfyr. Enkelte leiligheter vil ha fritthengende ventilator.
Komfyrvakt på vegg over platetopp.

BAD (1- og 2-roms leiligheter):
Leveres med 2 stk fulldempede skuffer med hvitkalket front og servant i hvitt sanitetsporselen. Servantbatteri fra Damixa eller tilsvarende. Dusjarmatur fra Damixa Mini og Damixa Kudus plus eller tilsvarende. Bad med servantinnredning på 60 cm får speilskap med led-lys. Bad med servantinnredning over 60 cm får speil med sidelys i led over servantinnredningen i samme bredde som innredning. Baderomsmøbel leveres i ulike størrelser ihht. plantegning.

GARDEROBE
Det leveres ikke garderobeskap eller skyvedørsgarderober. Det er kun angitt på tegning hvor disse kan plasseres.

Vegger:
1- og 2-roms leiligheter:
Farge: NCS 0500 N klassisk hvit gl. Gr 5
eller Farge: 12078 Comfort Gray, Matt.

Gulv:
Alle leilighetene blir levert med 1 stavs eikeparkett, hvitpigmentert Eik gulvlist med synlige skruer/stifter.

Tak:
Hvitmalt betong i fargen NCS S 0500-N.
Ingen taklist. Synlige v-fuger der hvor det er ikke nedsenket himling.
Nedsenket himling utføres i malt gips, bortsett fra innvendig i bod hvor det blir hvit systemhimling.
Det blir montert hvit systemhimling i innvend bod.

Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner og representerer ikke nødvendigvis en endelig beskrivelse av den faktiske leveranse. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse. Dette kan blant annet være møblering, garderobeløsninger, fargevalg, dører og vindusform, bygningsmessige konstruksjoner og detaljer på fasader fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning etc. Videre kan vindusplassering og -størrelse i den enkelte leilighet avvike fra de generelle planer, som følge av den arkitektoniske utformingen av bygget. Prosjektet er bygget i henhold til Forskrift om tekniske krav til byggverk av 2017. Leilighetene selges etter Lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova)

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til opprinnelig salgsdokument fra Thon:
https://thoneiendom.no/globalassets/bolig-til-salgs/aktuelle-boligprosjekter/skarerlokka/dokumenter/prosjektbeskrivelse---skarerlokka-premium---trinn-2--3---thon-eiendom.pdf

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av utbygger (Selger i den kontrakten kjøper trer inn i). Kjøper har ingen plikt til å overta boligen eller innbetale oppgjør for boligen, før boligen er klar til overtakelse og det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse

Elektrisk anlegg
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten. Unntak er fremføring for stikk under overskap, stikk utvendig på balkong og på betongvegger og i den innvendige boden. Stikk for lyspunkt i tak plasseres generelt på nærmeste vegg i forhold til møblering i prospekt og stikket plasseres i overgang mellom vegg og tak. Alle rom har stikkontakter iht. gjeldende NEK400 for boliger ved rammesøknadstidspunkt (mars 2021). I nedsenket himling i gang og entrè på 1- og 2 roms, leveres det uttak for takarmatur med av/på bryter. I 3- og 4- roms leiligheter leveres downlights, type LED, med dimmer. I bod leveres taklampe

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme fra sentralt fjernvarmeanlegg. Installert gulvvarme i hver bolig vil dekke boligens behov av varme. Vannbåren gulvvarme leveres
alltid til et minimum på bad, stue og kjøkken. I soverom vil det bli etablert stikk ved vindu hvor kjøper selv kan supplere med panelovn. Forbruket av varme og varmt tappevann måles mot reelt forbruk i hver leilighet.

Energimerking
Leiligheter vil få energiklasse B.
Leilighetene leveres med energisertifikat og klassen på den enkelte leiligheten blir avgjort ved beregninger før innflytting.
Ved senere salg av leiligheten er det energibruken til hver enkelt seksjonseier som avgjør hvilken klasse den kommer i.

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt for boliger i Lørenskog kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 829,- pr.mnd.

Forsikring med polisenummer
Byggene vil være forsikret via entreprenørforsikring frem til overtakelse. Deretter tegnes
fullverdiforsikring via sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Formuesverdi
Leiligheten er ny, og ligningsverdien er ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Ligningsverdien for boligeiendommer skal ikke overstige 25 % av markedsverdien for primærbolig (der boligeier er folkeregistrert bosatt).

Det er høyere prosentandel for boliger verdsatt til over 10 millioner kroner:
For inntektsåret 2023 er prosentandelen 70 prosent for den delen som overstiger 10 millioner.
Det er 100 % av markedsverdien for sekundærbolig i 2023 (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. pendlerbolig, utleieobjekt). Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). For nærmere opplysninger om ligningsverdi kontakt skatteetaten.

Sameie
Leilighetene selges som eierseksjoner og det vil bli opprettet eierseksjonssameie iht. Eierseksjonslovens bestemmelser.
Skårerløkka Salgstrinn 2 med 159 leiligheter og Skårerløkka Salgtrinn 3 med 130 leiligheter blir et felles sameie.
Eierseksjonssameiet vil også ha en tilgang til parkeringskjeller.
Eierseksjonssameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer.
Utkast til vedtekter medfølger som bilag til kjøpekontrakt og det forutsettes at kjøper aksepterer disse. Disse er kun å anse som utkast og Thongård AS står fritt til å gjøre endringer før konstituerende årsmøte.
Seksjonseiere får full råderett over egen seksjon og kan fritt leie den ut.
Som seksjonseier blir kjøper eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmasse tilsvarende eierbrøken, som fastsettes iht. boligens størrelse (BRA). Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen.
Seksjonering forventes å være ferdigstilt ved overtakelse, men forsinket seksjonering er ikke en mangel som utløser mangelsbeføyelser etter bustadoppføringslova. Kjøper er gjort kjent med at man kun kan erverve inntil to seksjoner i det samme sameiet, jfr. eierseksjonsloven § 23.

Forretningsfører
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS (org.nr 934 261 585)
Thongård AS har rett til å bestemme leverandører for sameiet (bl.a. strøm, vaktmester, vedlikehold av tekniske installasjoner).

Tekniske installasjoner
1 stk. fiberuttak i stuen. Uttaket benyttes til tv/radio og trådløst nett. Leiligheten leveres ferdig tilknyttet tvog datasignaler. Selger har på vegne av Sameiet tegnet en 5 års kontrakt for signalleveranse med en kollektiv grunnpakke. Denne leveres av Telia. Fast analog telefonlinje inngår ikke. Kjøper kan bestille bredbåndstelefoni direkte fra signalleverandør.

Diverse
Transportkontrakten må sendes Thongård AS i original for underskrift og godkjenning.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Opplysninger her gjelder for den faste eiendommen som er omfattet av den underliggende avtalen. For mer informasjons vises til den underliggende kjøpekontrakten som kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i.

Kommunen vil ha legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er lovbestemt, og tinglyses ikke. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt eiendomsmegler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere vil ha panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf.eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Eierseksjonssameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Eiendommen som kontrakten gir rett til skal overdras fra utbygger/entreprenør fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av den underliggende kjøpekontrakten og som etter avtale skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Det vil bli tinglyst seksjoneringsbegjæring på eiendommen. Det kan bli tinglyst diverse erklæringer ifm. utbygging, naboforhold og veirett. Kjøperen kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av nødvendige erklæringer/bestemmelser knyttet til gjennomføringen av hele prosjektet og naboforhold.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Leilighetene kan leies ut, jfr eierseksjonsloven og sameiets vedtekter.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Området er regulert til bolig, kjøpesenter, forretning, offentlig eller privat tjenesteyting, kontor, hotell, bevertning, uteoppholdsareal og parkeringshus. Reguleringskart vedlegges kjøpekontrakt.

Det gjørs oppmerksom på at eiendommen ligger i et område som er under utbygging og at det derfor må påregnes byggeaktivitet, nabovarsler og eventuelt reguleringsendringer i nærområdet.

Overtagelse
Ved kjøp av en kontraktsposisjon trer kjøper inn i avtalen som kjøper 1 har gjort med utbygger/entreprenør om rett til fast eiendom med bolig under oppføring. Overtakelse av boligen reguleres av den kontrakten kjøper trer inn i.

Innflytting er planlagt til henholdsvis høsten 2025 for Salgstrinn 2.

Tidspunkt er foreløpig og ikke bindende for Selger/utbygger. Senere ferdigstillelse utløser ikke dagmulkt eller annet krav på vederlag hos Kjøper. Selger/utbygger fastsetter en overtakelsesperiode for samtlige eierseksjoner i prosjektet som ikke skal være lenger enn 3 måneder («Overtakelsesperiode»).
Selger/utbygger skal skriftlig varsle Kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av Eierseksjonen skal Selger/utbygger gi Kjøper skriftlig melding om endelig og forpliktende overtakelsesdato («Overtakelse»). Dagmulkt beregnes med 0,75 promille av Kjøpesummen fra Overtakelse til faktisk overtakelse, men kan ikke kreves for mer enn 100 dager. Selger/utbygger tar et særskilt forbehold om at det i dag er en uvanlig og svært uforutsigbar markedssituasjon. Det skyldes blant annet krigen i Ukraina og et generelt utfordrende marked med renter og prisveks

Både transport, materialleveranse, arbeidskraft, entreprenørkontrakter o.l.. kan bli påvirket av situasjonen og føre til
at den estimerte ferdigstillelsen blir forskjøvet, og det vil være en viss usikkerhet også etter at bygging er besluttet. Selger/utbygger tar forbehold om å stå fritt til å forskyve fremdriften i prosjektet som følge av slike forhold. Kjøper kan ikke gjøre gjeldende noen krav mot Selger/utbygger på grunn av en slik forskyvning av fremdrift. Dette gjelder ikke angivelse av endelig dato for Overtakelse som i henhold til kontrakten skal fastsettes senest 10 uker før ferdigstillelse.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 4 500,- (Tilknytningsgebyr kabel-tv)
kr 6 375,- (Transportgebyr til oppgjør)
kr 10 320,- (Dokumentavgift 2,5% av andel salgsverdi tomt)
kr 50 000,- (Administrasjonsgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 72 565,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 422 565,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Prisantydningen som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til selger (kjøper 1).

Kjøpesum fordeler seg slik:

1: Kontant ved kontraktsignering
Kjøpesum for kontraksposisjonen (merverdi) kr. 400 000,-
5% av opprinnelig kjøpesum kr. 197.500,-
Transportgebyr kr. 56.375,-
Totalt kr. 653.875,-

2: Betaling i forkant av overtakelse (senest 2 virkedager før overtakelsen):
Betales ved overtakelse etter hovedkontrakten Kr 3 768 490,-
Resterende kjøpesum kr. 3.768.490,-
Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi kr. 10.320,-
Tinglysningsgebyr for skjøte kr. 585,-
Tinglysningsgebyr for panteobligasjon kr. 585,-
Tilknytningsgebyr kabel-tv kr. 4.500,-
--------------------------------------------------------

Kr. 72.565,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

Kr. 3.784.480 ,- Totalt ved overtakelse

Kr. 4.438.355,- Totalpris inkludert omkostninger


Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en pantobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydningen som er oppgitt over gjelder kjøpesum for boligen (i hht. opprinnelig kontrakt), kjøpesum for selve kontrakten (merverdi)og transportgebyr til utbygger. Prisantydning for selve kontrakten utgjør kr. 400.000,- (merverdi), og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen. 
Ny kjøper trer inn i avtalen kjøper 1 har med utbygger (selger) og overtar betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten.

Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 197.500,- til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Avtalt kjøpesum for kontrakten (merverdien), transportgebyr og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales ved kontraktsinngåelse. Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen ihht. opprinnelig kjøpekontrakt og omkostninger) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Kjøper bes gjort seg kjent med kjøpekontrakten og prospektet før budgivning.  Alle opplysninger er i henhold til utbygger/selger Thongård AS.
Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger et rettsgebyr. Restkjøpesummen, tilleggsarbeider + omkostninger.

Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Det tas forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av endringer i de offentlige gebyrene eller tomteverdien før overtagelsen. Den eventuelle merutgift som følge av forhøyet tinglysningsgebyr og/eller dokumentavgift vil bli belastet kjøper.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke (Kr.21 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.10 000)
Foto (Kr.3 950)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.4 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 350 000,-) (Kr.45 000)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.110 550)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på rimelig vederlag
for utført arbeid, samt dekning av pådratte utgifter til f.eks. innhenting av opplysninger,
markedsføring/-pakke

Garanti
Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien. Frem til overtakelse skal garantien være på 3 % av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5 % av vederlaget i opprinnelig kjøpekontrakt (kjøpekontrakt mellom utbygger og kjøper 1).

Utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 for forskudd.

Oppdragsnummer
75-24-0129

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr xxx xxx, er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

Lovanvendelse
Avtalen mellom kjøper 1 (selger av kontraktsposisjon) og kjøper 2 (ny kjøper), blir regulert av avhendings- og kjøpsloven. Den underliggende kontrakten som kjøper 2 trer inn i, blir regulert av bustadoppføringsloven.


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Isak H. Wiiks gate
For mer om objektet
Isak H. Wiiks gate

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: