Bilde 1 av Ødegårds vei 53Bilde 2 av Ødegårds vei 53
Digital salgsoppgave
Ødegårds vei 53

1470 Lørenskog • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Splitter ny og moderne 2-roms i 2.etasje med solrik balkong på hele 8 kvm - Heis - Flytt rett inn - Sentralt beliggende!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
8
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
46 m²
Bruksareal (BRA)
46 m²
Fellesutgifter
kr 2 286 / Mnd
Prisantydning
kr 3 350 000
Omkostninger
kr 85 120
Totalpris
kr 3 435 120
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 8000 m²
Oppdragsnummer
75210230
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
Prisantydningkr 3 350 000,-
Dokumentavgiftkr 83 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 3 435 120
Eiendom
Ødegårds vei 53, 1470 Lørenskog, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 106 bnr. 257 snr. 8 i Lørenskog kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2021

Tomt
Eiet tomt 8000 kvm

Prisantydning
3 350 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
3 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
83 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

85 120,- (Omkostninger totalt)

3 435 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 286,- pr. mnd.

Eier
P BOLIGUTLEIE AS v. Dag Rognlien Stenberg

Beskrivelse
Boligprosjektet Silkeføret er består av 5 hus (A-E) med til sammen 118 leiligheter.

- Splitter ny og moderne 2-roms
- Store vindusflater
- Flott kjøkken med hvitevarer
- Delikat, flislagt bad med moderne løsninger
- Praktisk og arealeffektiv planløsning
- Balkong på ca. 8 m2
- Flotte opparbeidede fellesområder
- Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnader
- Snø som nærmeste nabo
- Område i spennende utvikling
- Nærområdet byr på "alt" du trenger fra matbutikker, spisesteder og flotte rekreasjonsmuligheter
- Knutepunkt for kollektivtransport rett i nærheten
- Mulighet for rask overtagelse- Flytt rett inn!

Parkering
Det medfølger ikke parkeringsplass.

Det vil etableres ca. 6 stk gjesteplasser i garasjekjeller for hele Silkeføret.

Parkering etter områdets gjeldende bestemmelser

Beliggenhet
Er du ute etter naturopplevelser, kultur, sport eller shopping, da er Lørenskog Stasjonsby et perfekt bosted for deg! Lørenskog stasjonsby er et nytt og spennende område, og ligger rett ved grensen til Oslo.

Nærområdet er stadig i utvikling og vil bestå av flotte felles parkanlegg, som skal legge til rette for sosialt samvær. Her kan du nyte lange dager i grønne lunger med åpne flotte omgivelser. Etter planen skal også skoler og barnehager, toppidrettsskole og verdens største innendørsanlegg for vinteraktiviteter etableres her.

Det tilrettelegges for sykkelparkering, Lørenskog kommune er opptatt av at sykkelen skal være et godt alternativ. Marka ligger kun en kort tur unna med fine tur- og sykkelstier, idylliske badevann og skiløyper - flott både sommer som vinter. For øvrig er det nærhet til flere supre tur- og rekreasjonstilbud som Langevannet som ligger i nabolaget.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård med fjøs og låve hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold og det er åpen café. Golfbanen på Losby er et flott golfanlegg i verdensklasse med både 18 og 9 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Lørenskog kommune har flere barnehager og skoler samt et variert aktivitetstilbud for store og små. Flotte Luhr skole ble åpnet i 2017, og ligger kun minutters gange unna boligen.

Lørenskog stasjon ligger like i nærheten, herfra går det både tog, buss og taxi. Toget har avgang hver halvtime mot Oslo og Lillestrøm. Buss nummer 361 Grorud T, 25 Majorstuen og 361 Gullhaug-Tømte har bussholdeplass ved stasjonen med avganger/ankomster flere ganger i timen. Oslo sentrum er ca. 15 minutter unna med bil, og togturen tar ca. 18 minutter.

Dine daglige innkjøp kan gjøre på Rema 1000 som ligger i nærheten. Området for øvrig tilbyr flere muligheter, enten du ønsker shopping, cafeer eller kulturtilbud. Ikke langt unna finner du kulturhuset Lørenskog Hus og kjøpesentrene Metro Senter og Triaden med et stort utvalg butikker og spisesteder samt kino og treningssenter.

Verdens største innendørs skianlegg "SNØ" er umiddelbar nabo. For den langrennsglade er det to kilometer med langrennsløyper fordelt på tre nivåer i taket og under bakken. Alpinbakken er ca.  505 meter lang, 100 meter bred og ha en helning på opp til 38 prosent. Terrengparken inneholder forskjellige rails, blåparkhopp og en bigjump. Les mer om SNØ her: https://snooslo.no/

Bebyggelse
Nærområdet består av boligbebyggelse, grønne parkområder og noe næringsbygg.

Tomt
Eiet tomt, 8000 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Offentlig kommunikasjon
Lørenskog stasjon er nærmeste kollektivholdeplass.

Tog:
L1 mellom Lillestrøm og Asker/ Spikkestad

Buss:
Linje 25 mot Majorstuen
Linje 67 mellom Lørenskog sentrum og Økern T
Linje 120 mellom Gullhaug- Tømte og Grorud T/ Blindern

Inneholder
Sandra Nilssen ved EIE eiendomsmegling har gleden av å presentere Silkeføret (Hus A, leil 8) en splitter ny, pen og moderne 2-roms selveierleilighet fra 2021 med flott balkong, attraktivt beliggende i flotte og populære Lørenskog stasjonsby, på grensen til Oslo!

Leiligheten innehar en praktisk og arealeffektiv planløsning. Flott flislagt bad med vannbåren gulvvarme og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Boligen er nordvendt og innehar store vindusflater, hvilket gjør boligen både lys og luftig. Boligen har en hyggelig nordvendt balkong på ca. 8 m2. Boligen holder en meget god standard og er både delikat, tidsriktig og innflyttingsklar.

Silkeføret ligger i populære Lørenskog Stasjonsby med nærhet til "alt" du trenger i en travel hverdag. Lørenskog Stasjonsby er under en spennende utvikling, og planen er å skape en egen fullverdig bykjerne med et rikt utvalg av forretninger og fasiliteter. Området byr på flere park- og rekreasjonsmuligheter med blant annet SNØ, verdens største innendørse skianlegg, rett i nærheten!

Boligen er perfekt for deg som ønsker å bo i en splitter ny, attraktiv og praktisk bolig sentralt beliggende med kort vei til alt av kollektiv- og servicetilbud, men som samtidig ønsker å ha en skjermet beliggenhet i idylliske og grønne omgivelser - her er det bare å flytte rett inn!

Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder:
Entré, bad/WC/vaskerom, soverom, kjøkken/stue med utgang til balkong på ca. 8m2.

I tillegg medfølger en kjellerbod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra Selvaag sin boligbeskrivelse.

Bæresystemer
Hovedbæresystem utføres i plassbygd betong og/eller som prefabrikkerte elementer i tillegg til stålbjelker og stålsøyler.

Fasade
Fasader utføres hovedsakelig i skjermtegl med partier i trepanel og/eller plater.

Yttertak
Valgte løsninger vil tilfredsstille forskriftenes krav satt til lyd, brann, bæreevne, isolasjon, tetthet etc.

For ytterligere informasjon om byggemåte se https://prospekt.selvaagbolig.no/lsb/prospekt-silkefoeret-hus-a-og-b/. Det er viktig at interessenter setter seg inn i prospektet.

Primærrom
Primærrom: 46 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad/WC/vaskerom, soverom, kjøkken/stue.

Det foreligger ikke tilstandsrapport eller boligsalgsrapport. Arealene er hentet fra Selvaag (selger 1/utbygger).

Bruksareal
Bruksareal: 46 kvm

Boder
Det medfølger bod på ca. 2,5 m2.

Standard
Entre
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en hyggelig entre med plass for oppbevaringsmøbler. Dørcalling med video. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Bad
Meget pent flislagt bad i praktisk utforming. Innredningen består av dusjsone med innfellbare dusjdører av herdet glass, servant med underskap, speilskap med belysning og WC. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannbåren gulvvarme i gulv.

Soverom
Lyst og luftig soverom med et stort vindu som slipper inn rikelig med lys. Det er god plass for dobbeltseng med tilhørende nattbord og eventuelt garderobeskap. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Kjøkken
Pent kjøkken i moderne åpen løsning mot stue. Tilknytningen til stuen med de store vindusflatene gjør at kjøkkenet oppleves som lyst og luftig. Innredningen består av glatte fronter, laminert benkeplate, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og integrert kombiskap med kjøl- og frysedel. Det er plass til å sette inn en hyggelig spiseplass. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv. Boligen blir levert med hvitevarer.

Stue
Romslig stue med store vindusflater som slipper inn godt med lys, hvilket gir leiligheten et lyst og luftig preg. Rommet har plass til både sofagruppe med tilhørende møblement og medievegg. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Balkong
Med utgang fra stuen kommer du ut til en balkong på ca. 5m2. balkongen har gode solforhold. Det er god plass til å sette ut sittemøbler og grill. Her kan varme sommerdager nytes!

Garderober er stiplet inn i salgstegningene for å vise mulig plassering, og er ikke en del av leveransen.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse.

Oppvarming
Boligene vil bli tilknyttet Akershus Fjernvarme for oppvarming av badegulv, varmt tappevann, og forvarming av ventilasjonsluft. Oppvarming av øvrige rom skjer via panelovner. Fordelingsskap for forbruksvann og varme plasseres i vegg i leilighetene eller i tak på bad. Det leveres fjernavleste individuelle målere for oppvarming og varmt tappevann i hver leilighet.

Panelovn med elektronisk termostat (programmerbar for uke/nattsenkfunksjon) inkl. Wifi styringsmulighet via App.

Det leveres sentralt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner plassert i garasje eller på tak. Tilluft føres til stue og soverom. Avtrekk føres fra bad og kjøkken.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0 ,-

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 286,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen fellesgjeld.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Sameie
,

Forretningsfører
BORI er engasjert som forretningsfører for sameiet, og OBOS er engasjert som forretningsfører for Driftsforeningen.

Avtaleperioden er 1 år fra overtakelse for sameiet og 3 år fra oppstart av Driftsforeningen.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger med objektet. Det leveres ett punkt for kabel-TV og bredbånd i hver enhet i stue. Det leveres også en TV-boks (HD-PVR) til hver leilighet. Det legges opp til 3 års binding til Telenor (tidligere Canal Digital). Månedspris for TV-pakke og internett vil erfaringsmessig være om lag kr. 350,- pr. mnd. med mulighet for individuell oppgradering av leveransen.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de  øvrige brukerne av eiendommen.

Diverse
Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.
Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan. Området er under stor utvikling, vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med områdets planer.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Mulighet for rask overtakelse!

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
83 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

85 120,- (Omkostninger totalt)

3 435 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.25 000)
Tilrettelegging (Kr.7 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Visningshonorar/Overtakelse (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Foto (Kr.3 250)
Innhenting av grunnbok (Kr.404)
Totalt kr. (Kr.63 634)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0230

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ødegårds vei 53
For mer om objektet
Ødegårds vei 53

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: