Bilde 1 av Snølia 5Bilde 2 av Snølia 5
Digital salgsoppgave
Snølia 5

1470 Lørenskog • Lørenskog kommune

Prisantydning

kr 3 590 000

Omkostninger: kr 98 770Totalpris: kr 3 688 770
Ny, ubebodd 2-roms i 7.etg - Garasjeplass - Felles takterrasse - Ski in/out - Smørebod - Nær togstasjon
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
181
Antall soverom
1 soverom
Etasje
7
Primærrom (P-ROM)
38 m²
Bruksareal (BRA)
39 m²
Fellesutgifter
kr 2 221 / Mnd
Prisantydning
kr 3 590 000
Omkostninger
kr 98 770
Totalpris
kr 3 688 770
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
11210156
card-default

Lasse Saltkjel

Partner / Eiendomsmegler
Les om Lasse
card-default

Mads Petter Karlsen

Eiendomsmegler
Les om Mads
Prisantydningkr 3 590 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-)kr 89 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 3 688 770
Eiendom
Snølia 5, 1470 Lørenskog, Etasje: 7

Matrikkel
Gnr. 106 bnr. 254 snr. 181 i Lørenskog kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 39 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Antall soverom
1

Byggeår
2021

Prisantydning
3 590 000

Andel fellesgjeld / fellesformue
Det er verken fellesgjeld eller fellesformue knyttet til seksjonen.

Totalpris inkl. omkostninger
3 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

98 770,- (Omkostninger totalt)

3 688 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 221,- per måned

Felleskostnadene fordeler seg til hhv. A-konto fjernvarme (351,-), internett (51,-), felleskostnader (1 365,-), TV (299,-) og garasje (150,-).

Felleskostnad inkluderer
Posten "felleskostnader" (1 365,-) inkluderer forretningsførsel, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring m.v.

Eier
Parisa Dyan

Parkering
Det medfølger garasjeplass i lukket garasjekjeller. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Bebyggelse
Området består av villa- og blokkbebyggelse.

Tomt
Sameriets tomt er pent opparbeidet med gressarealer, beleggningsstein, lekeplass m.v. Det finnes flere store takterrasser med sittegrupper, solsenger m.v. som fritt kan benyttes av beboerne.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et nyere etablert, barnevennlig og meget sentralt boligområde i Lørenskog Stasjonsby på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Langvannet med fin, langgrunn badeplass. Her kan du også gå på skøyter om vinteren.

I området ved stasjonsbyen, rett ved boligene, finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken åpnet i 2020 og har et areal på totalt 50 000 kvm med fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy!

I 2022 åpner Thon Hotel Snø, tilknyttet helårsarenaen med ski inn/ski ut rett fra hotellet. Prosjektet SNØ er ikke bare hotell og skiarena, men som en ny bydel med aktiviteter tilpasset alle, også godt egnet for barnefamilier.

Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for turgåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, søndagsåpent bibliotek, aktivitetshus for ungdom, scener, kafé, bar, restaurant, musikk- og kulturskole, kunstsal/galleri, møterom, offentlige tjenester m.m.

Veiviseren ligger i kulturhuset og er en fin møteplass for kommunens innbyggere. Her er det kafé som er åpen hver dag, inkludert søndager, samt seniortreff og forskjellige aktiviteter. Aktivitetshuset Volt er en del av kulturhuset for ungdom fra 13 år og opp. På Volt kafé kan du kjøpe billig mat, møte venner, spille foosball, bordtennis, x-box eller bare slappe av. Kafeen har trådløst nett og ingen kjøpeplikt.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Joker. Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Luhr barneskole som ble offisielt åpnet mars 2017. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Fjellsrud og Kjenn ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Mailand og Lørenskog, i tillegg til et godt utvalg av barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

Offentlig kommunikasjon
Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lørenskog stasjon som ligger ca. 5-6 min fra boligen. Med bil fra Stasjonsbyen tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Areal
Primærrom (P-ROM): 38 kvm, Bruksareal (BRA): 39 kvm

Følgende rom inngår i P-rom: Entré/gang, bad, stue/kjøkken og soverom.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealene er hentet fra det opprinnelige salgsprospektet fra Selvaag ifb. salget av Snølia.

Boder
Leiligheten disponerer låsbar bod i kjeller. Det er i tillegg tilgang til felles smørebod og sykkelbod.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligblokken datert 18. august 2021 fra Lørenskog kommune.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp med fjernvarme/vannbåren varme. Øvrig oppvarming skjer elektrisk.

Energimerking
Alle eiendommer som selges eller leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått.

Det er på markedsføringstidspunktet ikke foretatt energimerking av leiligheten. Selvaags energimerking ifb. prosjekteringen av boligen følger.

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene betjenes gjennom andel månedlige felleskostnader.

Eiendomsskatt
Lørenskog har per 2. november 2021 ingen eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 221,- per måned.

Felleskostnadene inkluderer A-konto fjernvarme (351,-), internett (51,-), felleskostnader (1 365,-), TV (299,-) og garasje (150,-).

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån og månedlige fellesutgifter, vil strøm, innboforsikring, eventuelle utvidede medieabonnementer m.v. være faste løpende kostnader.

Årsregnskap
Sameiet er i sitt første driftsår og har dermed ingen årsregnskap.

Forsikring med polisenummer
Bygningen er fullverdiforsikret gjennom sameiet. Seksjonseier må selv bekoste egen innboforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Sameie: Sameiet Snølia 1-3-5, Orgnr: 927658704

Sameiet er et kombinert sameie som består av 203 boligseksjoner og én næringsseksjon som parkering, og 47 næringsseksjoner som bod på eiendommen gnr. 106, bnr. 254 i Lørenskog kommune.

Da sameiet er nyopprettet og begynner sitt hele første driftsår i 2022, finnes det på nåværende tidspunkt ingen årsregnskap for inneværende år.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at det ikke er foretatt noen tilstandsvurdering av leiligheten, da den nylig er ferdigstilt og overtatt fra Selvaag. Ny kjøper vil overta garanti- og reklamasjonsrettigheter overfor utbygger de neste fem årene fra opprinnelig overtagelsesdato som var 16. september 2021.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål jf. kommuneplan 2015-2026 vedtatt 11. februar 2015 og reguleringsplan "025 Lørenskog vinterpark". Det er ingen reguleringsplaner som berører denne eiendommen, men det gjøres særskilt oppmerksom på at området er under massiv utvikling og at det foregår byggearbeider på de fleste kanter av eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

98 770,- (Omkostninger totalt)

3 688 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.16 900)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Oppgjør (Kr.6 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 115)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 270)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.1 239)
Markedspakke (Kr.14 900)
Provisjon (Kr.40 000)
Totalt kr. (Kr.96 219)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
11-21-0156

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022


Følgende gjelder handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Skedsmo Eiendomsmegling AS
EIE Skedsmokorset
Org. nr:997701151
Furuholtet 1
2020 Skedsmokorset
Tlf: 48 10 04 00

Ansvarlig megler
Partner / Eiendomsmegler Lasse Saltkjel

Saksbehandlere
Lasse Saltkjel
EIE Skedsmokorset
Partner / Eiendomsmegler
Mob: 47 30 08 69 / E-post: lsa@eie.no

Mads Petter Karlsen
Eiendomsmegler
Mob: 93 63 45 58 / E-post: mpk@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Snølia 5
For mer om objektet
Snølia 5

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: