Bilde 1 av SNØLIABilde 2 av SNØLIA
Digital salgsoppgave
SNØLIA

1470 Lørenskog • Lørenskog kommune

Prisantydning

kr 6 190 000

Omkostninger: kr 61 280Totalpris: kr 6 251 280
Attraktiv 4 roms selveier i toppetg.- Garasje- Vestvendt balk. ca.13m2- 2 bad- Resalg av kontrakt- Antatt ferdig aug. 21
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
3 soverom
Etasje
6
Primærrom (P-ROM)
79 m²
Bruksareal (BRA)
82 m²
Prisantydning
kr 6 190 000
Omkostninger
kr 61 280
Totalpris
kr 6 251 280
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
75200125
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Sandra
Prisantydningkr 6 190 000,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 525,-
Tingl.gebyr skjøtekr 525,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 190 000,-)kr 24 970,-
Transportgebyrkr 30 000,-
Oppstartskapitalkr 5 260,-
  
Totalpris kr 6 251 280
Eiendom
SNØLIA, 1470, Lørenskog, Etasje: 6

Matrikkel
Gnr. 106 bnr. 196 i Lørenskog kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 82 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2021

Prisantydning
6 190 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
24 970,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 190 000,-))
30 000,- (Transportgebyr)
5 260,- (Oppstartskapital)

61 280,- (Omkostninger totalt)

6 251 280,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører er disse stipulert til:
Felleskostnader: Kr. 2.624,-
Kabel-TV og bredbånd: Kr. 350,-
Fjernvarme inkl. varmtvann og oppvarming: Kr. 656,-
Parkering: Kr. 150,-

Eier
Sumalee Suksrithong

Beskrivelse
- Ferdigstilles estimert Q3 2021
- Flott internbeliggenhet i 6 etg.
- Toppleilighet
- 2 bad
- Garasjeplass medfølger
- Vestvendt balkong
- Felles takterrasse
- Fjernvarme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Flytt rett inn!

Parkering
Det vil bli etablert ca. 130 parkeringsplasser i et felles garasjeanlegg. Av disse vil ca. 6 være gjesteparkeringsplasser.

Det følger parkeringsplass med boligen.

Beliggenhet
Er du ute etter naturopplevelser, kultur, sport eller shopping, da er Lørenskog Stasjonsby et perfekt bosted for deg! Lørenskog stasjonsby er et nytt og spennende område, og ligger rett ved grensen til Oslo.

Nærområdet er stadig i utvikling og vil bestå av flotte felles parkanlegg, som skal legge til rette for sosialt samvær. Her kan du nyte lange dager i grønne lunger med åpne flotte omgivelser. Etter planen skal også skoler og barnehager, toppidrettsskole og verdens største innendørsanlegg for vinteraktiviteter etableres her.

Det tilrettelegges for sykkelparkering, Lørenskog kommune er opptatt av at sykkelen skal være et godt alternativ. Marka ligger kun en kort tur unna med fine tur- og sykkelstier, idylliske badevann og skiløyper - flott både sommer som vinter. For øvrig er det nærhet til flere supre tur- og rekreasjonstilbud så som Langevannet som ligger i nabolaget.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård med fjøs og låve hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold og det er åpen café. Golfbanen på Losby er et flott golfanlegg i verdensklasse med både 18 og 9 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Lørenskog kommune har flere barnehager og skoler samt et variert aktivitetstilbud for store og små. Flotte Luhr skole ble åpnet i 2017, og ligger kun minutters gange unna boligen.

Lørenskog stasjon ligger like i nærheten, herfra går det både tog, buss og taxi. Toget har avgang hver halvtime mot Oslo og Lillestrøm. Buss nummer 361 Grorud T, 25 Majorstuen og 361 Gullhaug-Tømte har bussholdeplass ved stasjonen med avganger/ankomster flere ganger i timen. Oslo sentrum er ca. 15 minutter unna med bil, og togturen tar ca. 18 minutter.

Dine daglige innkjøp kan gjøre på Rema 1000 som ligger i umiddelbar nærhet. Området for øvrig tilbyr flere muligheter, enten du ønsker shopping, cafeer eller kulturtilbud. Ikke langt unna finner du kulturhuset Lørenskog Hus og kjøpesentrene Metro Senter og Triaden med et stort utvalg butikker og spisesteder samt kino og treningssenter.

Verdens største innendørs skianlegg, "SNØ", er estimert ferdigstilt i januar 2020, og er umiddelbar nabo. For den langrennsglade vil det være to kilometer med langrennsløyper fordelt på tre nivåer i taket og under bakken. Alpinbakken vil være 505 meter lang, 100 meter bred og ha en helning på opp til 38 prosent. Terrengparken vil inneholde forskjellige rails, blåparkhopp og en bigjump. Anlegget vil også inneholde næringsbygg og hotell ved ferdigstillelse. Les mer om det spennende prosjektet her: https://snooslo.no/

Bebyggelse
Nærområdet består av boligbebyggelse, grønne parkområder og noe næringsbygg.

Tomt
Snølia vil bli etablert på tomt skilt ut fra gnr. 106, bnr. 196 i Lørenskog kommune. Tomtens areal er ca. 11 dekar.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon
Lørenskog stasjon er nærmeste kollektivholdeplass.

Tog:
L1 mellom Lillestrøm og Asker/ Spikkestad

Buss:
Linje 25 mot Majorstuen
Linje 67 mellom Lørenskog sentrum og Økern T
Linje 120 mellom Gullhaug- Tømte og Grorud T/ Blindern

Inneholder
Ali Hashmi ved Eie har gleden av å presentere en ny, lekker og praktisk 4-roms selveierleilighet i prosjektet Snølia på Lørenskog.

Snølia er et populært boligprosjekt i Lørenskog. Her får du gjennomtenkte leiligheter med fokus på gode, felles fasiliteter. Det er lagt fokus på store og åpne fellesarealer på takene. Det er tiltenkt å bli en samling med små og store områder med "private" soner hvor solrike sommerdager kan nytes.

Prosjektet er forventet ferdigstilt i Q3 2021.

Les mer om det spennende prosjektet her: https://www.selvaagbolig.no/akershus/lorenskog-stasjonsby/snolia/?gclid=EAIaIQobChMIv_qwi7u26wIVg5SyCh0t4glgEAAYASAAEgLFh_D_BwE

Planløsning: Entré/gang, 2 bad, stue/kjøkken, 3 soverom og balkong.

Primærrom
Primærrom: 79 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 82 kvm

Boder
Bodene planlegges tinglyst som tilleggsdel til boligseksjonene.

Standard
Entré
Innbydende entré som har dørcalling med kamera- og talefunksjon. Entré er på ca. 8,6 kvm og har god plass til garderobeskap hvor en kan henge fra seg yttertøy.

Kjøkken
Pen og moderne kjøkkeninnredning. Godt med skap- og benkeplass, avsatt plass til oppvaskmaskin, kjøleskap/frys, komfyr og platetopp. Avtrekk over kokesone og nedfelt kum.

Stue
Stuen har plass til sofagruppe og TV med tilhørende møblement. Lyse overflater og pent parkettgulv. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på ca. 13 kvm.

3soverom
Hovedsoverommet er på ca. 14 kvm og har plass til dobbeltseng og garderobe. Soverom 2 er på ca. 7,8 kvm og har plass til seng og garderobe. Soverom 3 er på ca. 7,8 kvm. Soverommene har gode vindusflater som slipper til rikelig med naturlig lys.

2 bad
Baderommene inneholder vegghengt toalett, servant over skapinnredning, speil og dusjhjørne. Det er downlights i himling, varme i gulv og det er også opplegg for vaskemaskin på baderom.

Balkong
Stor vestvendt balkong på hele 13,1 kvm som inviterer til solrikke sommerdager.


Selger vil utarbeide en tilvalgsmeny ut ifra leverandørenes sortement. Det vil ikke være mulig med tilvalg utover tilvalgsmenyen.

Ferdigattest
Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtakelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes.

Oppvarming
Boligene vil få fjernvarme til fyring og varmtvann fra Akershus fjernvarme. Fyring skjer via radiatorer. Gulvvarme på bad. Det leveres fjernavleste individuelle målere for oppvarming og varmt tappevann i hver leilighet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt for bolig i Lørenskog kommune.

Fordeling felleskostnader
Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører er disse stipulert til:
Felleskostnader: Kr. 2.624,-
Kabel-TV og bredbånd: Kr. 350,-
Fjernvarme inkl. varmtvann og oppvarming: Kr. 656,-
Parkering: Kr. 150,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Sameie
Snølia vil bli organisert som ett, eller flere sameie(r) etter Eiersekjonsloven av 16. juni 2017. Sameiet vil bestå av 203 boligseksjoner.

Forretningsfører
OBOS er engasjert som forretningsfører for sameiet og driftsordningen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Salg av kontraktsposisjon:
Dette prospektet beskriver en konkret bolig under oppføring. Leiligheten er solgt, men den opprinnelige kjøper selger nå sin kontraktsposisjon med utbygger (hovedkontrakt) som gir rett og plikt til å overta boligen når den er ferdigstilt. Hovedkontrakten som er inngått mellom utbygger/opprinnelig selger av prosjektet og opprinnelig kjøper (selger av kontraktsposisjonen) påvirkes ikke av denne handelen. Hovedkontrakten må overtas uendret og den regulerer alle forutsetninger for leveransen av boligen, med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og de lovpålagte garantier. Hovedkontrakten forutsettes nøye gjennomlest før kjøpetilbud avleveres. Hovedkontrakten uttrykker fastpris (dvs opprinnelig totalpris) for den aktuelle bolig. Hovedkontrakten vil ligge som et vedlegg i salgsoppgaven. Hovedkontraktens kjøpesum er kr. 6.190.000,- i innskudd/egenkapital.

Betalingsbetingelser
Kjøper har satt seg inn i og overtar betalingsvilkårene som fremgår av hovedkontrakten. Første innbetaling som skal gjøres ved signering av kontrakt skal være frie midler uten krav til pant i den kjøpte bolig. Samme betalingsvilkår gjelder for innbetaling for å overta kontraktsposisjonen.


Leilighet D-148:
Kjøper har satt seg inn i og overtar betalingsvilkårene som fremgår av hovedkontrakten. Første innbetaling som skal gjøres ved signering av kontrakt skal være frie midler uten krav til pant i den kjøpte bolig. Samme betalingsvilkår gjelder for innbetaling for å overta kontraktsposisjonen.

Innbetaling av kjøpesum og omkostninger deles opp i to innbetalinger:

1: Kontant ved kontraktsignering
(Allerede innbetalt 10% til utbygger, pluss merverdi for Kontraktposisjonen og transportavtalen med opprinnelig kjøper kr. 30.000)
kr.752.500,-

2: Betaling i forkant av overtagelse
(resterende kjøpesum til utbygger og omkostninger iht. opprinnelig kjøpekontrakt)
Kr. 5.498.780,-

Totalt kr. 6.251.280,-

I tillegg kommer startkapital til sameiet på ca. kr. 3.900,-

Generelt
Det gjøres oppmerksom på at transport av kjøpekontrakt og lovpålagte garantier kan være betinget av samtykke fra utbygger og garantist, jfr. hovedkontrakten. Det gjøres særskilt oppmerksom på at garantier etter bustadoppføringslova § 12 og § 47 er begrenset til opprinnelig kjøpesum iht. hovedkontrakt og omfatter følgelig ikke evt. kjøpesum for kontraktsposisjonen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Det foreligger rammetillatelse for Snølia. Området rundt Snølia og Lørenskog Stasjonsby er under utvikling og kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med reguleringsplanen for området, tilgrensende reguleringsplaner og kommunedelplan for uregulerte områder.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser. Disse vil bli sendt ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
24 970,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 190 000,-))
30 000,- (Transportgebyr)
5 260,- (Oppstartskapital)

61 280,- (Omkostninger totalt)

6 251 280,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.1 700)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 190 000,-) (Kr.39 000)
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.10 000)
Markedspakke 1 (Kr.7 900)
Totalt kr. (Kr.64 100)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-20-0125

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ali Hashmi

Saksbehandlere
Ali Hashmi
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF/ Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av SNØLIA
For mer om objektet
SNØLIA

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: