Bilde 1 av Tunveien 12 - TunkvartaletBilde 2 av Tunveien 12 - Tunkvartalet
Digital salgsoppgave
Tunveien 12 - Tunkvartalet

1475 Finstadjordet • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Meget attraktiv, lys og nyoppført 2-roms andelsleilighet med balkong på 8,5 kvm. Garasjeplass. Felles takterrasse. Heis.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
45 m²
Bruksareal (BRA)
45 m²
Fellesutgifter
kr 4 633 / Mnd
Prisantydning
kr 2 245 000
Omkostninger
kr 16 760
Fellesgjeld
kr 1 345 000
Totalpris
kr 3 606 760
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 4439 m²
Oppdragsnummer
74210156
card-default

Anders Wekre

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Anders
card-default

Edvard Ingebrigtsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Edvard
Prisantydningkr 2 245 000,-
Fellesgjeldkr 1 345 000,-
Forkjøpsrettsgebyrkr 7 495,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Adm. kostnader til forretningsfører garasjeplasskr 1 255,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 606 760
Eiendom
Tunveien 12 - Tunkvartalet, 1475 Finstadjordet, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 100 bnr. 809, andelsnr. 82 i Tunkvartalet 1 Borettslag med orgnr. 923636781 i Lørenskog kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 4439 m²

Prisantydning
2 245 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Lånet er ikke opprettet/etablert enda, men det planlegges avdragsfritt de første 20 årene.

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 245 000,- (Prisantydning)
1 345 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 590 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 495,- (Forkjøpsrettsgebyr)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
1 255,- (Adm. kostnader til forretningsfører garasjeplass)
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

16 760,- (Omkostninger totalt)

3 606 760,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 633,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
a-konto fjernvarme og varmtvann, fibersentral og kollektiv Telia box, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm fellesarealer, felles bygningsforsikring, nedbetaling av andel renter, avsetning til drift og vedlikehold.

Sikringsordning fellesgjeld
Selskapet vil bli tilknyttet en sikringsordning som gir en sikkerhet for manglende innbetaling av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er: Boligbyggelagenes Finansieringsforetag AS

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget..

Eier
Odd Eivind Eriksen

Beskrivelse
Tunveien 12 ligger sentralt plassert i Lørenskog, i enden av Skårersletta vis-a-vis Triaden. Lørenskog er en forstad til Oslo, med gode kollektivmuligheter.

Nyoppført, lys og moderne 2-roms leilighet med meget god planløsningen. Boligen er helt ny og ikke vært tatt i bruk

Stilren og moderne takhøy kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Lys og innbydende stue med plass til sofagruppe og spisebordsgruppe. Utgang fra stue til solrik vestvendt balkong på ca. 8,5 kvm. Lekkert flislagt bad med dusjnisje og pen innredning.

Lyst og romslig soverom med plass til dobbeltseng og ulike oppbevaringsløsninger.

Borettslaget har en tunpaviljong som gir et fint fellesrom i gårdsrommet. Veggplater i transparent til frostet plater og klart glass i takplatene. HC toalett, vedovn og kjøkken.

-Ny og ubebodd.
-Bod på ca. 6,7 kvm.
-Heis.
-Tunpaviljong og felles takterrasse i oppgang C og D.
-Garasjeplass.

Parkering
Felles garasjekjeller for hele kvartalet. Garasjekjelleren vil bli et eget drifts- og garasjesameie. Medfølgende garasjeplass nr. 100.
I tillegg kommer mnd. felleskostnader på garasjeplass-

Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser for området.

Beliggenhet
Tunkvartalet ligger i Lørenskog kommune, og vil fremstå som et fremtidsrettet boligprosjekt sentralt plassert i Lørenskog/Skårer Syd med Triaden storsenter i umiddelbar nærhet!

Lørenskog har en god miks av nærhet til storbyen, landlig idyll og forstedenes gode servicetilbud. Kommunen grenser til blant annet til Rælingen, Skedsmo, Enebakk, og ikke minst til Oslo og Østmarka. Kommunen har de siste 30 årene gått fra å være en jordbrukskommune til å bli en urban forstadskommune til Oslo, med gode kollektivtilbud.

I gangavstand fra leiligheten finner du Triaden Storsenter og Metro senter. Triaden Lørenskog Storsenter har 75 butikker og spisesteder og ligger i tilknytning til Thon Hotel Triaden. Senteret gjennomgår i disse dager en stor utbygging. Olav Thon Gruppen er i gang med et stort utbyggingsprosjekt på Lørenskog med nye boliger, flerbrukshall, spisesteder, butikker og kontorlokaler, i tillegg til utbyggingen av senteret.

Metro senter ligger også i gangavstand fra leiligheten, og her er knutepunktet i Lørenskog sentrum. Metro senter har ca. 100 butikker og spisesteder. Her finner du også Bibliotek, Bowling, kinosenter og treningssenter. Lørenskog sentrum bussterminal ligger også rett ved siden av Metro senter, med hyppige avganger til Oslo sentrum, Lillestrøm, OSLOMET og nærliggende områder.

Gode trenings og rekreasjonsmuligheter i området. Det er kort vei inn i Østmarka som er kjent for en rekke tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. På sommeren kan du følge blåløyper til fots eller på sykkel. I Østmarka finnes det nærmere førti vann og tjern, med bademuligheter, kanopadling og fiskemuligheter. På vinterstid er det flotte skiløyper, som kan ta deg milevis innover i naturen. Losby med besøksgård og golfklubb er heller ikke langt unna.

Dersom du ønsker å trekke innendørs, finner du Skårerhallen, Kjennhallen, Lørenskog Ishockey, Fresh Fitness og Lørenskog idrettsanlegg i nærheten. Fantastiske SNØ like ved Lørenskog Togstasjon, som er bli Norges første og råeste innendørs vinteranlegg med 500 meter alpinbakke i variert terreng, langrennsløype på inntil 1,5 kilometer, rails, bokser og bigjump samt nybegynnerløyper

Bebyggelse
Nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 4439 m²
Pent parkmessig opparbeidede fellesarealer med beplantning, sittegrupper og lekeapparater.
Det er også en felles tunpaviljong (lysthus) i indre gårdsrom med både toalett og oppholdsrom, samt flere felles takterrasser.

Adkomst
Enkel adkomst fra Skårersletta, inn Gamleveien og Tunveien. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved annonserte fellesvisninger.

Inneholder
Entré, walk-in/omkledningsrom, bad/WC, soverom, kjøkken og stue. Fra stue er det utgang til vestvendt balkong på ca. 8,5 kvm.
I tillegg kommer bod merket nr. 97 på ca. 6,7 kvm.

Byggemåte
Boligblokk over 6 etasjer og 2 garasjekjeller. Boligblokk i betong og murkonstruksjoner ferdigstilt i 2021.
Fasader forblendet med stein. Utfyllende bindingsverk med stående panel på balkong. Flatt tak antatt tekket med papp/folie. Vinduer og terrassedører med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering.

Primærrom
Primærrom: 45 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 45 kvm

Boder
Medfølger en bod mrk. 97 på ca. 6,7 kvm.

Standard
Entré:
Lys og praktisk entré med plass til oppbevaring av yttertøy. Brann- og lydklassifisert entrédør. Callinganlegg. Hvitpigmentert eikeparkett på gulv med vannbåren gulvvarme, malte vegger og malt himling med dimbare LED downlights.

Walk-in/omkledningsrom:
Meget praktisk walk-in/omkledningsrom i direkte tilknytning til entré. God plass til ulike oppbevaringsløsninger og innredninger. Hvitpigmentert eikeparkett på gulv malte vegger og malt himling.

Bad/WC:
Delikat flislagt bad med flislagte gulv og vegger. Vannbåren gulvvarme. Dimbare LED downlights i himling. Pen servantinnredning med servantskuffer med folierte glatte fronter og heldekkende servant tilkoblet ettgreps blandebatteri. Egen praktisk nisje for vaskemaskin og tørketrommel i innredningen. Veggmontert speil over servant, med integrert belysning. Dusjhjørne med innfellbare rette dører, sluk i sone og termostatstyrt dusjbatteri og dusjutstyr. Vegghengt toalett med skjult sisterne. Vegg/takventil med tilluftsspalte under dørblad.

Kjøkken:
Tidløs takhøy åpen kjøkkenløsning med glatte fronter og påkostet kompaktlaminat-benkeplate med underlimt vask som gir et moderne uttrykk. Rikelig med skap og benkeplass. Spotlights under overskap. Integrerte hvitevarer i form av platetopp, stekeovn, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin. Slimline ventilator over platetopp.
Komfyrvakt og waterguard/vannstoppeventil er montert. Hvitpigmentert eikeparkett på gulv med vannbåren gulvvarme, malte vegger og malt himling.

Stue:
Meget lys og innbydende stue med svært gode lysinnslipp fra store vindusflater. Velegnet plass i stue til sofagruppe med tilhørende møblement. Plass til spisegruppe. Stuen gir rom for ulike møbleringsmuligheter. Hvitpigmentert eikeparkett på gulv med vannbåren gulvvarme, malte vegger og malt himling. Fra stue er det utgang til vestvendt balkong på ca. 8,5 kvm med gode solforhold fra tidlig ettermiddag og utover kvelden. Plass til loungemøbler. Balkongen har impregnerte terrassebord som dekke og rekkverk i stål med rekkverkshøyde 1,02 m. Balkongen er overbygget, noe som øker bruksmuligheten.

Soverom:
Romslig og praktisk soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Lysinnslipp fra store vindusflater. Plass til ulike oppbevaringsløsninger og/eller hjemmekontor. Hvitpigmentert eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligen.

Oppvarming
Det er vannbåren gulvvarme i leiligheten.
Ákonto fjernvarme og varmtvann er inkl. i felleskostnadene.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 633,- pr.mnd.
a-konto fjernvarme og varmtvann, fibersentral og kollektiv Telia box, garasjeplass, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm fellesarealer, felles bygningsforsikring, nedbetaling av andel renter, avsetning til drift og vedlikehold.

Herav;
a konto fjernvarme kr. 420,-
TV/bredbånd kr. 299,-
Renter IN kr. 1 731,-
Garasjeplass kr. 200,-
Felleskostnader kr. 1 938,-
Totalt kr. 4 633,-

Faste løpende kostnader
Mye dekkes gjennom felleskostnadene. Normale tillegg vil være strøm, innboforsikring etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det vil bli etablert felleslån for borettslaget.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 16364104190, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 12.10.2021: 1.54% pa.
Antall terminer til innfrielse: 198
Saldo per 12.10.2021: 195 720 000
Andel av saldo: 1 345 000
Første termin: 30.09.2021
Neste avdrag: 30.06.2041 (siste termin 31.03.2071)
Avdragsfritt frem til 30.06.2041

IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling.

IN-Ordning:
Borettslaget vil etablere en ordning for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. Dette gjør at du kan innbetale hele eller deler av andel fellesgjeld i tillegg til egenkapitaldelen. Dette får virkning på de månedlige felleskostnadene som blir redusert tilsvarende reduksjonen i kapitalkostnadene for den innfridde del av andel fellesgjeld. Nedbetaling av andel fellesgjeld kan gjøres 2 ganger i året etter innflytting, med minimum Kr 100 000 per innbetaling.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
IF
Polisenr.: SP3405600

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Borettslag
Borettslag: Tunkvartalet 1 Borettslag, Orgnr: 923636781

Utbygger:
Tunveien Eiendom AS, som er et samarbeidsprosjekt mellom boligbyggelaget Usbl og Peab Eiendomsutvikling AS.

Forretningsfører
USBL

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for USBL-medlemmer. Forkjøpsretten er forhåndsavklart. Rask avklaring! Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
Fibersentral og kollektiv Telia Box medfølger ved overtakelse.
Individuelle oppgraderinger bestilles hos Telia Leveransesupport, evt. Telia kundesenter - 92 40 50 50.

Diverse
Tunkvartalet
Tunkvartalet bestå av 3 bygg og bygges i regi av Tunveien Eiendom AS som eier av USBL og PEAB Eiendomsutvikling AS.
Tunkvartalet vil bestå av 4 borettslag og felles garasjekjeller under hele kvartalet.
Unik elektronisk boligperm med FDV for din leilighet via Viscenario.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand.

Annet
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste

Boligen vil ikke bli ytterligere vasket.

Boligkjøperforsikring vil eventuelt komme i tillegg til oppførte omkostninger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Mulighet for rask overtakelse.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 245 000,- (Prisantydning)
1 345 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 590 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 495,- (Forkjøpsrettsgebyr)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
1 255,- (Adm. kostnader til forretningsfører garasjeplass)
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

16 760,- (Omkostninger totalt)

3 606 760,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.11 900)

Innhenting av informasjon fra forretningsfører ca. 4000,-

Tilrettelegging (Kr.12 900)

Provisjon  1,2% av salgssummen.

Markedspakke (Kr.14 900)

Oppgjør (Kr.5 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
74-21-0156

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Torshov Eiendomsmegling AS
EIE Torshov
Org. nr:982409101
Torshovgata 5H
0474 Oslo
Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Anders Wekre

Saksbehandlere
Anders Wekre
EIE Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 99 57 38 70 / E-post: wekre@eie.no

Edvard Ingebrigtsen
EIE Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 95 21 19 22 / E-post: ei@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tunveien 12 - Tunkvartalet
For mer om objektet
Tunveien 12 - Tunkvartalet

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: