Bilde 1 av Kåre B. Werners gate 57Bilde 2 av Kåre B. Werners gate 57
Digital salgsoppgave
Kåre B. Werners gate 57

1475 Finstadjordet • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Moderne rekkehus fra 2020 med god planløsning og IN-ordning. Fire soverom, to stuer, to terrasser og garasjeplass!
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
117 m²
Bruksareal (BRA)
121 m²
Bruttoareal (BTA)
139 m²
Fellesutgifter
kr 9 430 / Mnd
Prisantydning
kr 2 550 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 3 450 000
Totalpris
kr 6 008 010
Fellesformue
kr 51 294
Byggeår
2020
Tomt
Fellestomt 2924 m²
Oppdragsnummer
20210032
card-default

Ellen Celine Heireth

Eiendomsmegler
Les om Ellen
Prisantydningkr 2 550 000,-
Fellesgjeldkr 3 450 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 6 008 010
Eiendom
Kåre B. Werners gate 57, 1475 Finstadjordet

Matrikkel
Gnr. 100 bnr. 805, andelsnr. 8 i Tunveien borettslag 2 med orgnr. 821483352 i Lørenskog kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 139 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2020

Tomt
Fellestomt 2924 kvm.
Eiendommen er tilknyttet felleseid tomt på ca. 2924 kvm. Denne boligen har tilhørende bruksrett på areal ved inngangsparti, samt markterrasse.

Ved inngangsparti møtes du av asfaltert adkomstvei, belegningsstein og gressplen. Her er det muligheter for et enkelt kafésett, for en hyggelig velkomst når man kommer hjem.

Det er videre utgang til to uteplasser fra boligens to stuer. Fra stuen i første etasje er det utgang til markterrasse på hele 20 kvm med inngjerding og port til fellesareal.
Fra stuen i tredje etasje er det direkte utgang til balkong på hele 10 kvm.

Prisantydning
2 550 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 3 450 000,- pr. 01.08.21
Andel fellesformue: kr. 51 294,- pr. 01.08.21
3450000

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 550 000,- (Prisantydning)
3 450 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 000 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

6 008 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.9430 9 430,- pr.mnd mnd.

Felleskostnad inkluderer
De totale felleskostnadene inkluderer:
- felleskostnader: 4130,-
- garasje: 150,-
- a-konto fjernvarme: 826,-
- kabel-tv: 299,-
- kapitalkostnad lån 1 OBOS03: 4025,-

Selger har installert elbil-lader i kjeller og borettslaget arbeider fortsatt med løsning vedrørende strømkostnadene i kjeller. Det må derfor påregnes økning i felleskostnader.

IN-ORDNING:
Det er IN-ordning (individuell nedbetalingsordning) på borettslagets lån. Dette innebærer at du som andelseier, på nærmere fastsatte vilkår og i henhold til avtale med borettslaget, kan nedbetale hele eller deler av andel fellesgjeld. Ved nedbetaling får du som nedbetaler, reduserte månedlige felleskostnader tilsvarende reduksjonen i renter og avdrag på lånet.

Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 31.08.2021 og 28.02.2022 på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS Eiendomsforvaltning minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall.
Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Felleskostnader totalt etter avdragsfri periode
Borettslagets lån er avdragsfritt frem til 01.06.2025 og det betales dermed kun renter pt.
Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke med kr 9.612,- pr. mnd.
Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.
Lånet er et annuitetslån, noe som betyr at avdragsdelen øker og rentedelen reduseres måned for måned.
Felleskostnadene pr. mnd. vil da utgjøre kr 19.042,-.

Sikringsordning fellesgjeld
Dersom noen av andelseierne ikke betaler sine felleskostnader må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. For å forhindre dette er borettslaget tilknyttet en sikringsordning, som dekker borettslagets tap dersom noen andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Sikringsordningen er levert av OBOS Factoring AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Matias Snellingen Elizabeth V Snellingen

Parkering
Det medfølger garasjeplass med el-billader i felles garasjeanlegg.
Det foreligger vedtekter for garasjerommet, som regulerer bruken av garasjen og felles utomhusarealer.

Beliggenhet
Velkommen til Kåre B. Werners Gate 57:
Dagligvarehandelen kan gjøres på enten Rema 1000 Løkenhagen, Coop Extra Triaden eller Meny Triaden. Triaden kjøpesenter med omkring 75 forretninger med nær sagt alt av tilbud ligger ca. 350 meter unna. Triaden tilbyr et variert utvalg av butikker både innenfor de store kjedene og enkeltstående butikker. Senteret er under utbygging, og det er planlagt en utvidelse på hele 12.500 kvm. Her skal det bygges mange nye boliger, trampoline- og aktivitetssenter, idrettshall og parkeringshus med park. I tillegg til trampolineparken, legges det opp til en rekke ulike aktiviteter fra lekeland og Ninja-bane til Norges første Skyrider; en slags berg-og-dal-bane der man henger i en sele og følger en bestemt bane flere meter over bakken. Det vil også være en kafe, barnepass og bursdagsrom. Planlagt ferdigstillelse av det utvidede kjøpesenteret er til julehandelen 2022.

For ytterligere handlemuligheter, ligger Metro kjøpesenter med rundt 100 forretninger kun 800 meter lenger bort. Metro Senter tilbyr en rekke forskjellige butikker og spisesteder, samt supermarked og bowlinghall. I forbindelse med Metro finner du også Lørenskog hus. Lørenskog hus er kommunens kulturhus med bibliotek, kino, aktivitetshus for ungdom, musikk- og kulturskole, kunstsal, frivilligsentral, spisesteder, møteromsavdeling og offentlige tjenester.


Området byr på rikelig med turmuligheter for hele familien. På sommeren finner du flere veier og stier i variert terreng, og med destinasjoner for hele familien. Lysløype går fra Ekerud og gjør at du også kan bruke marka på kveldstid. På vinteren kan du nyte oppkjørte løyper mot både Mariholtet og videre over i Oslomarka til Oppsal eller Skullerud, eller mot Losby med en velfortjent pause på Losby besøksgård. Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

En liten kjøretur unna, har Selvaag-Gruppen etablert skihallen Snø. Med en størrelse på totalt 50.000 kvadratmeter, er skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget er åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. SNØ kan også tilby flere attraktive fasiliteter som isklatrevegg, treningssenter, restauranter og Sport1 butikk over 3 plan med eget serviceverksted. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se snooslo.no.
Ønsker du innendørstrening finnes det flere treningssentre i området; SATS, Condis eller Fresh Fitness.

Her har du utdanningstilbud for alle, med Berger Barnehage fra 2020, Benterud barnehage, Benterud barneskole, Løkenåsen ungdomsskole og Mailand videregående skole som nærmeste alternativer. Det er også gangavstand til Lørenskog voksenopplæring.

Tomt
Fellestomt, 2924 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Eie Eiendomsmegling på visningsdagen.

Skole/barnehage
Barnehage:
Berger barnehage 0,2 km.
Benterud barnehage 0.3 km.
Takt og Tone barnehage 0.8 km.
Skårersletta barnehage 1 km.

Skole:
Benterud barneskole 0.2 km.
Rasta barneskole 1.1 km.
Finstad barneskole 1.4 km
Åsen skole 1.5 km.
Løkenåsen ungdomsskole 1.3 km

Videregående:
Mailand videregående skole 2.8 km
Lørenskog videregående skole 4.8 km

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjo

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste bussholdeplass er Triaden i Gamleveien, ca 400 meter fra boligen. Herfra kan du ta linjer 110 (Lillestrøm - Oslo bussterminal), 110E (Sørlihavna - Helsfyr), 315 (Vallerudtoppen - Ahus) og 316 (Øvre Grønlia - Hanaborg - Lørenskog sentrum). En liten kjøretur unna finner du Lørenskog stasjon, med togforbindelse mellom Lillestrøm stasjon og Drammen stasjon, via Oslo S.

Med bil tar det ca. 18 min til Oslo S og 31 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Inneholder
Planløsning:
1. Etasje: Entré, toalettrom, kjøkken, bod, stue og trapperom.
2. Etasje: Gang/trapperom, 3 soverom, bod/teknisk rom og bad.
3. Etasje: Trapperom, stue og hovedsoverom.

Velkommen til Kåre B. Werners Gate 57:
- Moderne rekkehus fra 2020.
- Svært barnevennlig beliggenhet.
- Marka kun et steinkast unna.
- Parkering i garasjeanlegg.
- Inngjerdet markterrasse.
- Balkong fra tredje etasje.
- Installert elbil-lader.
- Totalt 4 soverom og 2 stuer.
- 3 soverom med garderobe.
- Totalt tre boder, to innvendig.
- Varmtvann inkludert.
- IN-ordning.

Byggemåte
Grunn og fundamenter:
- Grunn: Eiendommen er antatt fundamentert pa. stabile masser.
- Fundamenter: støpt såle.
- Kjellergulv: støpt.

Drenering:
- Av naturlige årsaker er kontroll av drenering og drenerende masser begrenset.
- Takvann: utkast fra nedløp til drensrør.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader:
- Bindingsverkvegger kledd med liggende og stående panel utvendig. Plateslått på innsiden.
- Yttervegger antatt isolert med mineralull/isolasjon etter kravet på oppføringstiden.

Vinduer og dører:
- Alle dører og vinduer er fra byggeår (2018-19).
- Isolert inngangsdør, antatt B30,dB35.
- Terrassedører med isolerglass.
- Hvite formpressede fyllingsdører inne.
- Vinduer med trekarmer og energiglass.

Takkonstruksjon:
- Kompakttak.

Taktekking:
- Yttertak: tekket med membran/papp.

Etaskjeskiller:
- av trebjelkelag/betongdekke.

Renner, nedløp og beslag:
- Takrenner og nedløp i lakkert metall.

Terrasse, balkonger og utvendige trapper:
- Takterrasse på ca. 10 kvm. tilgjengelig via terrassedør (takterrassen er målt på innsiden av rekkverket).
- Markterrasse i 1. etg. med utgang fra stue og inngang fra hage på ca. 20 kvm. (terrassen er målt på innsiden av terrassebordene).
- Repo ved inngangspartiet på ca. 8 kvm.
- Uteplasser er i trekonstruksjoner.

Rom under terreng:
- Garasjeplass og bod. Boden er ca. 5 kvm.

Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport.
For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Sammendrag av selgers egenerklæringsskjema:
3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
- Ja.
- Vi har hatt en feilkode på vannmåleren. Dette er rapportert til utbygger og de er klar over det.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Ja, kun av faglært.
- Nordr/veidekke.
- Løste problemer med dårlig gulvvarme på bad. Dette ble løst som en reklamasjonssak hos Nordr/Veidekke.

7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller
lignende?
- Ja.
- Er noen små sprekker på vegg etter bygget har satt seg, dette er vanlig med nybygg. Vi har laget reklamsjonsaker på dette.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av faglært.
- Bygårdsservice, kjells markiser.
- Utvidet platting og satte opp gjerde mellom nabo. Dette var gjort gjennom borettslaget (Bygårds service).
- Vi har også satt opp motorisert markise ute i 1 etasje. Dette var gjort av Kjells markiser.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun av faglært.
- Micronet AS.
- Byttet dørklokke og ringetrafo for å sette opp smart WIFI dørklokke (google nest.)

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja.
- Montert ladeboks ved parkeringsplass. 1-fase 16A. Lastbalansert med øvrige ladere i garasjeanlegget. Borettslaget sier at det skal komme et felles system for administrasjon og kostnadsdeling for ladeboksen. Dette har foreløpig ikke blitt installert ennå. Vi har derfor ikke betalt kostnader for lading siden overtakelse mai 2020.

Se vedlagt egenerklæringsskjema.

Primærrom
Primærrom: 117 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 121 kvm

Standard
Entré:
Fra asfalert adkomstvei kommer man inn til boligens inngangsparti. Delvis overbygd inngangsparti med plass til enkel bod eller kafésett. Innvendig er boligen utstyrt med fliser med gulvvarme, samt nisje til garderobeløsning. Rommet er direkte tilknyttet toalettrom.

Stue:
Stuen er romslig med store vindusflater, som gir godt med naturlig lys. Den smarte planløsningen gir rom for egen spisestuedel og sofakrok. Fra stuen har du utgang til flott inngjerdet hagedel på ca. 20 kvm. Stuen er holdt i moderne, duse toner.

Loftsstue:
Boligen har egen loftstue - perfekt for å trekke seg tilbake. Rommet er holdt i lyse, naturlige toner og slipper inn god med lys fra de store vinduene. Fra loftstuen har du adkomst til en balkong på 10 kvm. Her med god plass til sittegruppe, og god utsikt over fellesområdene.

Kjøkken:
Moderne kjøkken, med åpen løsning mot spisestue og stue. Kjøkkenet er innredet med glatte fronter i matt hvit utførelse, benkeplate i laminat og nedsenket oppvaskkum. Stikkontakter på vegg og belysning under overskap. Hvitevarene består av nedfelt induksjonstopp, stekeovn plassert i høyskap, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøleskap med frysedel. Kjøkkenet er utstyrt med komfyrvakt, waterguard og rør-i-rør.
Følgende hvitevarer medfølger handelen: Komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap, platetopp og avtrekksvifte.

Bad:
Badet er plassert i andre etasje og har hvite, flislagte vegger og gulv. Badet er innredet med heldekkende servant med skuffeseksjon og speilskap med belysning. Rommet er utstyrt med dusjhjørne med innfellbare glassdører og vegghengt toalett. Det er opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, samt vannnbåren gulvvarme.

Boligen har også flislagt toalettrom i entreen, innredet med vegghengt servant og toalett - perfekt for gjestene eller på vei ut.

Soverom:
Boligen har fire gode soverom av god størrelse. På hovedsoverommet har du god plass til både dobbeltseng og oppbevaringsmøblement. Rommet er også innredet med en romslig skyvedørsgarderobe. Soverom nr to er holdt rolige, moderne farger. Her har du plass til seng og garderobeløsninger. Soverommet i tredje etasje kan benyttes som hovedsoverom eller kontor, alt etter eget ønske. Rommet har romselig skapgarderobe med masse plass. Ellers har to av soverommene plassbebyge garderober.

Øvrig lagringsplass finnes i to innvendige boder på henholdvis 2 kvm, samt kjellerbod på 5 kvm. 

Teknisk:
Boligen er fra 2020 og alt det tekniske er fra byggeår. Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme og radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Det er videre balansert ventilasjon og sikringsskap med automtasikringer. Det er montert waterguard i boligen.

Alle bygnigngsdeler har fått tilstandsgrad 1.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger følgende for eiendommen:
- ferdigattest for boligblokker og rekkehus med felles underjordisk parkeringsanlegg gjeldende gnr/bnr 10/791, datert 19.05.2020.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i entré, wc og på bad, samt radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Eiendomsskatt
Per nå faktuerers ikke eiendomsskatt for denne boligen. Grunnen til dette er at eiendommen er under 2 år gammel og formuesverdi er ikke fastsatt. Eiendomskatt bør regnes med fra 2022.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Bank: OBOS.
Lånenummer: OBOS03-98207880949.
Type:annunitet.
Restsaldo: 61.560.000,-.
Rest løpetid: 28 år, 10 mnd.
Term pr. år: 12.
Avdragsfrihet til og med 01.06.2025.
Type rente: flytende.
Rente: 1,40%.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg
Polisenummer: 749964

Formuesverdi
Eiendommens ligningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første ligningsoppgjør. Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig beregnes av Statistisk sentralbyrå.

Dette fastsettes etter en beregningsmodell som hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Borettslag
Borettslag: Tunveien borettslag 2, Orgnr: 821483352
Informasjon om borettslaget:
- Tunveien Borettslag 2 er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom(borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med dette.
- Borettslaget er deleier i garasje- og gårdsromssameiet på Tunveien. Garasje- og gårdsromssameiet har egne vedtekter som regulerer bruken av garasjen og felles utomhusarealer, og forholdet mellom sameierne.
-  Borettslagets parkeringsbehov dekkes ved at det er opprettet eget garasjesameie på egen eiendom. Parkeringsplassene eies ikke av borettslaget.
- Samtlige andeler i borettslaget disponerer en bod hver i fellesanlegg utenfor leiligheten. Disse bodene kan kun omsettes/selges sammen med borettslagsandelen de er knyttet til, da boden ivaretar det offentliges krav til bodplass for andelene.

Husordensregler:
- Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for naboer.
- Innsynsskjerming på balkong eller terrasse skal være i nøytrale farger og må ikke være til sjenanse for naboer.
- Grill som er elektrisk eller av gass er tillatt til bruk på terrasser og balkonger. Kullgriller (herunder også engangsgriller) tillates ikke grunnet brannfare.

Styrets planer for borettslaget:
- Fjernavlesning av varmtvann: det skal monteres en måler i hver bolig.
- Tak over pergola eller innglassing av balkong: innhentes tilbud.
- Vann i garasjen: reklamasjonssak er sendt.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner:
- TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Heftelser tilhørende borettslagets eiendom:
2018/1524495-1/200  Erklæring/avtale
08.11.2018 21:00 
Bestemmelse om bruk og kostnadsfordeling av felles infrastruktur
Overført fra: 3029-100/791
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/185228-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
13.02.2019 21:00 
 Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Bestemmelse om beplantning
Overført fra: 3029-100/791
Gjelder denne registerenheten med flere


2019/438415-3/200  Bestemmelse om adkomstrett  
12.04.2019 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:LØRENSKOG KOMMUNE  
Org.nr: 842566142
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:791  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:804  
Gjelder også senere fradelte parseller
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/438415-6/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
12.04.2019 21:00 
 Kan ikke slettes uten samtykke fra:LØRENSKOG KOMMUNE  
Org.nr: 842566142
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:791  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:804  
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Gjelder også senere fradelte parseller
Gjelder denne registerenheten med flere


2019/511121-1/200  Bestemmelse om gangrett/rett til sti  
06.05.2019 21:00 
 Kan ikke slettes uten samtykke fra:LØRENSKOG KOMMUNE TEKNISK SEKTOR  
Org.nr: 974637944
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:791  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:804  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:806  
 
2019/511121-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
06.05.2019 21:00 
 Kan ikke slettes uten samtykke fra:LØRENSKOG KOMMUNE TEKNISK SEKTOR  
Org.nr: 974637944
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:791  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:804  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:806  
Adkomstrett med motorisert kjøretøy


2019/1205708-1/200  Erklæring/avtale  
11.10.2019 21:00 
 Rettighetshaver:TUNVEIEN EIENDOM AS  
Org.nr: 916321007
Bestemmelse om rett til å oppføre og ha stående fundament til skilt og 7 stk. lysmaster

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Eiendommen er tilknyttet privat vei.Tuenveien Eiendom AS eier innkjøringen til eiendommen.

Regulering
Eiendommen er regulert etter 022 skårer syd.
Regulert til boligbebyggelse.
Reguleringsbestemmelser til områdereguleringsplanen Skårer Syd, datert 25.06.2014.

Område Skårer Syd:
- Området er stadig under utvikling og det bygges både boliger og ny miljøgate, slik at byggestøy og byggearbeid må påregnes.
- Triaden Storsenter er under utvidelse.
- Det er motatt nabovarsel fra utvikler på nabotomten, der det søkes om blokkbebyggelse med 6 etasjer.
- Området får kollektivknutepunkt og framtidig banetrasé som utgangspunkt for fortetting. Framover vil det bygges mange boliger, veier, parker, torg og møteplasser i Lørenskog sentrum. Kart over området med tomter: https://lorenskog3d.no/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 550 000,- (Prisantydning)
3 450 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 000 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

6 008 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.7 000)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.250)
Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.53 550)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.181)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.181)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.181)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.181)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.181)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.181)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.2 950)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.181)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 220)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 164)
Markedspakke 2 (Kr.20 900)
Totalt kr. (Kr.122 771)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
20-21-0032

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Øvre Romerike Eiendomsmegling AS
EIE Jessheim
Org. nr:826962992
Saggata 7
2053 Jessheim
Tlf: , Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Ellen Celine Heireth

Saksbehandlere
Ellen Celine Heireth
EIE Jessheim
Eiendomsmegler
Mob: 90 50 85 51 / E-post: eche@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kåre B. Werners gate 57
For mer om objektet
Kåre B. Werners gate 57

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: